Mobil > Teknik

Saturday, 18 August, 11:00

Mobil - 20 jul 18 kl. 15:09

Samsung sägs överväga att slå ihop S och Note-seriernaEnligt koreanska medier kan Samsung väntas stöka om i sin produktstrategi den närmsta tiden..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Note, Samsung

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samsung, sägs, övervägaatt , slå, ihopS och , Note-serierna
Mobil - 23 apr 18 kl. 09:14

Samsung sägs överväga bud på Nokia Health

Nokia har sedan en tid tillbaka planerat en försäljning av sin hälsodivision Nokia Health. Och nu sägs Samsung vara intresserade av att köpa verksamheten, vilket innebär att det nu är totalt fyra företag som uttryckt intresse för Nokia Health..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 08:16

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.Suh Byung-sam tillägger att kinesiska Qingdao Haiers förvärv av General Electrics vitvaruverksamhet, en uppgörelse som blev klar för drygt en vecka sedan, på kort sikt inte kommer att påverka Samsung nämnvärt.Haier betalade cirka 46 miljarder kronor för General Electrics vitvaruenhet sedan Electrolux tvingats avbryta ett förvärvsförsök där prislappen låg på 28 miljarder..

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 09:36

Här kan Samsung släppa ny Galaxy-mobil

Samsung Electronics överväger att släppa en ny smartphone inom Galaxy-serien i Kina som ett sätta att vinna tillbaka marknadsandelar. Det skriver Korea Herald. Bolaget har nyligen vunnit certifiering i landet för nya modellen SM-8750.

DI - 25 nov 14 kl. 15:17

Samsung överväger att sparka chef

Sydkoreanska Samsung Electronics, världens största tillverkare av mobiltelefoner, överväger en "större" ledningsförändring efter problem på mobiltelefonmarknaden..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 09:38

Samsung överväger split

Sydkoreanska teknikjätten Samsung Electronics överväger att göra en split av aktien..

DI - 22 okt 15 kl. 09:42

Samsung överväger aktieåterköp

Sydkoreanska konglomeratet Samsung överväger återköp av den egna aktien för att höja aktieägarvärdet. Det rapporterar Reuters och hänvisar till uppgifter från tidningen Korea Economic Daily..

Kristianstadsbladet - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

TA - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

SvD - 25 jan 16 kl. 08:18

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet..

Sydöstran - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 19 timmar sedan

Är det här Pixel 3 XL?

En livs levande Pixel 3 XL-telefon kan ha exponerats på en spårvagn i Toronto. Mycket tyder hur som helst på det, och om det är en dylik enhet som figurerar på bilderna så kan man konstatera att sensorpanelen är stor..

Mobil - 19 timmar sedan

Uppgifter: Två av höstens Iphone-modeller får stöd för Apple Pencil

En motiverad, logisk och rimlig utveckling eller något som Steve Jobs hade avskytt? Kanske både och, rent av? Åsikterna lär gå isär rejält om den senaste tidens rykten stämmer och två av höstens tre nya Iphone-enheter får stöd för styluspennan Apple Pencil..

Mobil - 21 timmar sedan

Test: Oneplus Bullets Wireless

När Oneplus släpper ett eget trådlöst headset är det mer anonymt än väntat..

Mobil - 21 timmar sedan

Sonys tidtabell för Android 9.0 Pie

Sony har nu förtydligat vilka modeller som får Android 9.0 Pie och när..

Mobil - 22 timmar sedan

Nokia 9 kan lanseras nästa vecka

HMD Global lovar något stort den 21 augusti..

Mobil - Igår: 09:41

Användare slår larm: Pixel 2 XL-enheter blir sega av Android Pie

Utrullningen av Android 9.0 Pie har inte gått helt smärtfritt när det gäller Googles egna Pixel-telefoner. Och nu kommer uppgifter från flera användare om att Pixel 2 XL-enheter blivit sega efter att man uppdaterat till Android Pie..

Mobil - Igår: 09:43

Google sägs ha egen AI-högtalare med bildskärm på gång

Google har redan lanserat en plattform som medger skärmförsedda AI-högtalare med Google Assistant från tredjepartstillverkare. Nu påstås it-jätten dessutom ha en egenproducerad variant på temat under utveckling..

Mobil - Igår: 09:44

“Huawei bekräftar Kirin 980 och Mate 20-lansering i oktober”

Uppgifter om att Huawei släpper systemchipp baserat på 7-nanometersteknik på IFA. Mate 20 ska enligt samma källa lanseras i oktober..

Mobil - Igår: 15:54

Pris och specifikationer på Mate 20 kan ha publicerats av misstag

Återförsäljaren Giztop tycks ha gjort bort sig och råkat publicera en annons för Huaweis kommande smartphone-modell Mate 20 redan innan telefonen offentliggjorts. Såväl pris som specifikationer har därmed avslöjats, förutsatt att informationen i annonsen var korrekt..

Mobil - Igår: 15:42

Google har lanserat Go-versionen av Android 9.0 Pie

När Googles Light-version av Android uppdateras är det resurssnålheten som lyfts fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.