Mobil > Teknik

Monday, 17 December, 08:04

Mobil - 20 jul 18 kl. 15:09

Samsung sägs överväga att slå ihop S och Note-seriernaEnligt koreanska medier kan Samsung väntas stöka om i sin produktstrategi den närmsta tiden..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Note, Samsung

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samsung, sägs, övervägaatt , slå, ihopS och , Note-serierna
Mobil - 23 apr 18 kl. 09:14

Samsung sägs överväga bud på Nokia Health

Nokia har sedan en tid tillbaka planerat en försäljning av sin hälsodivision Nokia Health. Och nu sägs Samsung vara intresserade av att köpa verksamheten, vilket innebär att det nu är totalt fyra företag som uttryckt intresse för Nokia Health..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 08:16

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.Suh Byung-sam tillägger att kinesiska Qingdao Haiers förvärv av General Electrics vitvaruverksamhet, en uppgörelse som blev klar för drygt en vecka sedan, på kort sikt inte kommer att påverka Samsung nämnvärt.Haier betalade cirka 46 miljarder kronor för General Electrics vitvaruenhet sedan Electrolux tvingats avbryta ett förvärvsförsök där prislappen låg på 28 miljarder..

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 09:36

Här kan Samsung släppa ny Galaxy-mobil

Samsung Electronics överväger att släppa en ny smartphone inom Galaxy-serien i Kina som ett sätta att vinna tillbaka marknadsandelar. Det skriver Korea Herald. Bolaget har nyligen vunnit certifiering i landet för nya modellen SM-8750.

DI - 25 nov 14 kl. 15:17

Samsung överväger att sparka chef

Sydkoreanska Samsung Electronics, världens största tillverkare av mobiltelefoner, överväger en "större" ledningsförändring efter problem på mobiltelefonmarknaden..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 09:38

Samsung överväger split

Sydkoreanska teknikjätten Samsung Electronics överväger att göra en split av aktien..

DI - 22 okt 15 kl. 09:42

Samsung överväger aktieåterköp

Sydkoreanska konglomeratet Samsung överväger återköp av den egna aktien för att höja aktieägarvärdet. Det rapporterar Reuters och hänvisar till uppgifter från tidningen Korea Economic Daily..

Kristianstadsbladet - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

TA - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

SvD - 25 jan 16 kl. 08:18

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet..

Sydöstran - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 16:59

Test av LG:s Google Assistant-högtalare – djup i ljudet

Vi har väntat på ett antal olika smarta högtalare och högtalaren från LG är en av dem..

Mobil - I förrgår: 14:55

Är selfiekameran ett hot mot mobilutvecklingen?

Vivos nya mobiltelefon med dubbla skärmar väcker frågor om inte mobilutvecklingen växlat in på fel spår..

Mobil - I förrgår: 14:13

Läckta renderingar ger tydlig bild av hur Huaweis Nova 4 ser ut

Vi kan ha fått de första riktiga pressrenderingarna som visar hur Huaweis kommande telefonmodell Nova 4 ser ut. Och det är onekligen en snygg enhet vi har att vänta oss, om bilderna är autentiska..

Mobil - I förrgår: 13:39

Huawei vill bevisa att man är en pålitlig telekomjätte

Rädslan för att Huaweis komponenter kan användas för spionage har gjort tillvaron allt mer tuff för den kinesiska telekomjätten, som nu säger sig vara villiga att göra näst intill vad som helst för att bevisa att man går att lita på..

Mobil - I förrgår: 12:04

Fortfarande få som använder mobilen som plånbok

Om man får tro den färska undersökningen Sverige Betalar blir kontaktlösa betalningar allt vanligare - men inte med mobilen..

Mobil - I förrgår: 10:25

Asus vd avgår - lägger om mobilstrategin

Asus storsatsning på mobilmarknaden har inte gett resultat, och nu lägger man om strategin samtidigt som vd Jerry Shen..

Mobil - I förrgår: 09:05

Huaweis P30 Pro får böjd skärm och sensorpanel

De första ryktena om 2019 års P-flaggskepp från Huawei har redan börjat cirkulera. Och enligt dem kommer telefonen att ha en rundad skärm med sensorpanel i toppen..

Mobil - I förrgår: 09:33

Apple hoppas kunna häva Iphone-stopp i Kina med en uppdatering

I den senaste ronden i striden mellan Qualcomm och Apple, så har den amerikanska chippjätten nu fått gehör för en begäran om import- och säljstopp för Iphone i Kina. Men Apple sätter hoppet till att en uppdatering ska kunna häva en eventuell bannlysning..

Mobil - 13 dec 18 kl. 15:47

20 svenska tätorter får gratis Wifi i stadskärnan

20 svenska tätorter har tilldelats pengar av EU för att bygga ut ett gratis Wifinät i stadskärnan..

Mobil - 13 dec 18 kl. 14:40

Rykte: Ny skärmtyp gör nästa års Iphone-modeller tunnare och lättare

Samsung Display påstås ligga bakom en ny typ av OLED-skärm som kan sänka vikten på kommande Iphone-modeller drastiskt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.