Mobil > Teknik

Saturday, 23 March, 03:18

Mobil - 20 jul 18 kl. 15:09

Samsung sägs överväga att slå ihop S och Note-seriernaEnligt koreanska medier kan Samsung väntas stöka om i sin produktstrategi den närmsta tiden..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Note, Samsung

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samsung, sägs, övervägaatt , slå, ihopS och , Note-serierna
Mobil - 23 apr 18 kl. 09:14

Samsung sägs överväga bud på Nokia Health

Nokia har sedan en tid tillbaka planerat en försäljning av sin hälsodivision Nokia Health. Och nu sägs Samsung vara intresserade av att köpa verksamheten, vilket innebär att det nu är totalt fyra företag som uttryckt intresse för Nokia Health..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 08:16

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.Suh Byung-sam tillägger att kinesiska Qingdao Haiers förvärv av General Electrics vitvaruverksamhet, en uppgörelse som blev klar för drygt en vecka sedan, på kort sikt inte kommer att påverka Samsung nämnvärt.Haier betalade cirka 46 miljarder kronor för General Electrics vitvaruenhet sedan Electrolux tvingats avbryta ett förvärvsförsök där prislappen låg på 28 miljarder..

Dagens PS - 07 mar 19 kl. 08:57

Samsung dementerar medieuppgifter

Samsung överväger inte att lägga ett bud på chiptillverkaren NXP Semiconductors. Det säger den sydkoreanska jätten till Bloomberg News. Tidigare under dagen skrev Chosun, med hänvisning till uppgifter från källor, att Samsung internt övervägt ett bud på NXP.

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 09:36

Här kan Samsung släppa ny Galaxy-mobil

Samsung Electronics överväger att släppa en ny smartphone inom Galaxy-serien i Kina som ett sätta att vinna tillbaka marknadsandelar. Det skriver Korea Herald. Bolaget har nyligen vunnit certifiering i landet för nya modellen SM-8750.

DI - 25 nov 14 kl. 15:17

Samsung överväger att sparka chef

Sydkoreanska Samsung Electronics, världens största tillverkare av mobiltelefoner, överväger en "större" ledningsförändring efter problem på mobiltelefonmarknaden..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 09:38

Samsung överväger split

Sydkoreanska teknikjätten Samsung Electronics överväger att göra en split av aktien..

DI - 22 okt 15 kl. 09:42

Samsung överväger aktieåterköp

Sydkoreanska konglomeratet Samsung överväger återköp av den egna aktien för att höja aktieägarvärdet. Det rapporterar Reuters och hänvisar till uppgifter från tidningen Korea Economic Daily..

Kristianstadsbladet - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

TA - 25 jan 16 kl. 08:15

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet.(TT).

SvD - 25 jan 16 kl. 08:18

Samsung överväger vitvaru-fusion

Samsung överväger fusioner eller förvärv för att få fart på tillväxten inom vitvarusegmentet, enligt Suh Byung-sam, som leder den sydkoreanska elektronikjättens vitvaruenhet..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 10 timmar sedan

Tips och tricks för din Samsung-mobil

Samsung har nyligen släppt sina nya flaggskepp i S10-familjen och samtidigt uppdaterat flera äldre modeller till Android Pie, dessutom med helt nya gränssnittet One UI. Vi berättar hur du drar full nytta av kända och okända funktioner..

Mobil - 10 timmar sedan

Huawei stjäl andraplatsen från Apple på smartphones i EMEA-regionen

Det är de kinesiska tillverkarna som går starkt framåt när IDC redovisar siffror för smartphonemarknaden i EMEA-regionen under förra årets sista kvartal..

Mobil - 14 timmar sedan

Nu får även Opera för Android gratis och obegränsad VPN

Nu blir det lite enklare att dölja vart trafiken kommer ifrån när man surfar med webbläsaren Opera på telefonen..

Mobil - 14 timmar sedan

Läsarfråga: Har du eller är du sugen på en smartklocka?

Det finns nästan lika många skäl att inte vilja ha en smartklocka som att vilja ha det. Nu vill vi veta vad ni tycker..

Mobil - 17 timmar sedan

Galaxy A90 får Infinityskärm utan sensorpanel

Rykten och läckor har gjort gällande att Samsungs kommande smartphone Galaxy A90 kommer att ha en Infinityskärm utan sensorpanel, något som Samsung nu själva mer eller mindre bekräftat..

Mobil - 17 timmar sedan

Nu har Whatsapp for Business släppts även för IOS

Whatsapp for Business har blivit en allt mer populär app för företag som vill kommunicera med sina kunder, och nu finns tjänsten tillgänglig även för IOS..

Mobil - Igår: 15:47

5G-versionen av Galaxy S10 får lanseringsdatum

Samsungs 5G-version av flaggskeppet Galaxy S10 har fortfarande inte fått något officiellt pris, men däremot så vet vi nu att den kommer att släppas i Sydkorea den 5 april..

Mobil - Igår: 15:37

Jabra Move Style Edition testade

Jabras on-earlurar har fått en lätt uppdatering, och behöver kanske inte heller mer än så?.

Mobil - Igår: 14:20

Nokia-telefoner skickade känslig användardata till Kina

Den statliga norska tv-kanalen NRK uppger att personuppgifter om Nokia 7 Plus-användare har skickats till en server i Kina..

Mobil - Igår: 09:23

Xperia 4 kan ersätta Compact-serien

Det spekuleras i att telefonmodellen Xperia 4 kan komma att fylla det tomrum som uppstått när Sony inte lanserat några nya telefoner med suffixet Compact..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.