Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 21 January, 19:28

Liknande nyheter

Taggar: Bilav , vägenvid , bergvägg
NT - 10 sep 17 kl. 17:56

Bil in i bergvägg

KrokekEnligt ett larm till SOS Alarm ska en personbil ha kört in i bergväggen vid viadukten under järnvägen på Sandviksvägen i Krokek..

BT - 04 aug 12 kl. 10:26

JUST NU: Bil in i bergvägg på R40 - person fastklämd i bilen

En bil ska ha kört i en bergvägg på riksväg 40 i höjd med Kullamotet. Olyckan ska ha skett strax efter klockan 10 på lördagsförmiddagen i riktning mot Borås. Av någon anledning ska bilen ha fått sladd och åkt in i bergväggen.

BT - 04 aug 12 kl. 10:26

JUST NU: Bil in i bergvägg på R40

En bil ska ha kört i en bergvägg på riksväg 40 i höjd med Kullamotet. Olyckan ska ha skett strax efter klockan 10 på lördagsförmiddagen i riktning mot Borås. Räddningstjänst är på väg till platsen.

GöteborgsPosten - 28 jan 14 kl. 00:32

Bil in i bergvägg

En bil körde vid midnatt in i en bergvägg på Högsboleden..

BT - 03 nov 18 kl. 19:36

JUST NU: Larm om ny olycka – bil in i bergvägg

Ytterligare ett larm om trafikolycka har inkommit till räddningstjänsten. Enligt initala uppgifter har en en bil kört in i en bergvägg vid Almenäs..

GT - 14 jan 19 kl. 11:56

Brinnande bil – motorvägen avstängd

Riksväg 40 är avstängd vid Landvettermotet.– Vi har en bil som brinner på motorvägen. Den är helt avstängd i riktning österut, säger Mårten Hultman, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

Expressen - 13 jul 17 kl. 21:12

12-årig pojke påkörd av bil – vägen avspärrad

En 12-årig pojke på cykel blev under torsdagskvällen påkörd av en personbil på Wienergatan i Helsingborg.Pojken uppges vara vaken, men skadad.Vägen är helt avspärrad..

BT - 17 feb 16 kl. 15:38

Bil in i bergvägg på Kristineberg

En singelolycka har inträffat på Kristineberg..

Sydöstran - 28 okt 16 kl. 08:10

Bil in i bergvägg

SmålandsPosten - 28 mar 18 kl. 12:42

Väg 27: Bil in i bergvägg: ”Hade änglavakt”

Nya Wermlands Tidningen - 29 apr 18 kl. 01:25

Bil in i bergvägg – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka med personbil vid östra infarten till Karlstad, i höjd med Norrstrand..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Löfvens arbetslöshetsmål puts väck

I regeringsförklaring efter regeringsförklaring har Stefan Löfven (S) upprepat målet att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. Men inte i årets - löftet är borta samtidigt som det kritiserade målet verkar ouppnåeligt.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Badhus stängt - simlärare fick utslag

Varmbadhuset Valhalla i Göteborg har tvingats stänga sedan tre simlärare sjukskrivits med hudutslag, skriver Göteborgs-Posten. Badhuset renoverades under sommaren och öppnades för allmänheten i december 2018. Orsaken till utslagen tros ligga hos en viss typ av färg som användes under renoveringen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Betydligt fler pessimistiska företagsledare

Andelen vd:ar som räknar med sämre tillväxt i år än i fjol har ökat markant till nästan 30 procent, enligt ett globalt chefsindex från revisions- och konsultbyrån PWC. I Sverige har företagsledarna surnat till ännu mer.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Med en känsla för tyg

Mikael Carlsson hade siktet inställt på en verkstadskarriär. Men familjeföretaget lockade. Nu har han jobbat på Dahla Gardin i 32 år..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Donald Trump kan få kalkonpris

Donald Trump har medverkat i tv och film många gånger, men blir oftast inte nominerad till några priser för sina prestationer. Nu kan han plocka hem kalkonpriset Razzie Awards - för sin ofrivilliga insats i Michael Moore-dokumentären "Fahrenheit 11/9".(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rolfö och Musovic missar landskamp

Bayern Münchenstjärnan Fridolina Rolfö missar Sveriges landskamp borta mot Sydafrika på tisdag. Rolfö, som också stod över den inofficiella landskampen mellan lagen häromdagen, kom till samlingen med en muskelskada i låret. Skadan ska vara läkt, men hon står ändå över.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

18-åring häktas för fyra barnvåldtäkter

En 18-årig man häktades på måndagen vid Skellefteå tingsrätt misstänkt för fyra fall av våldtäkt mot barn, skriver Norran. Mannen var anhållen i sin frånvaro när han i fredags greps i centrala Skellefteå.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Pichler ser slutet efter VM: "Inte hälsosamt"

Wolfgang Pichler ser ingen framtid som svensk förbundskapten i skidskytte. Efter VM i Östersund i mars då hans kontrakt går ut kommer han att lämna sin roll, berättar tysken för SVT. Alla resdagar tar mycket energi och tid från 64-åringen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

”Allt fler vill åka på kryssning”

I veckan anordnar Sölvesborgs resebyrå kryssningskväll. BLT ställde några frågor till innehavaren Therese Persson inför eventet..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fartyg brinner i Kertjsundet

Två fartyg har fattat eld i Kertjsundet mellan Krimhalvön och Ryssland, enligt det ryska transportdepartementet, rapporterar Reuters. Sammanlagt finns 31 personer ombord på skeppen, bland annat från Turkiet och Indien. Besättningsmedlemmar har hoppat i sjön för att undkomma lågorna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.