DN > Nyheter

Monday, 20 August, 20:24

Liknande nyheter

Taggar: Mikaelas, mörka, chokladglass
YLE - 20 jul 16 kl. 07:00

Mikaela Hollsten jagar snön året om

Trots att hon nästan strukit med i en lavin och att hon ibland tvingas bo i sin bil så finns det inget som kommer mellan Mikaela Hollsten och snowboarding. Hon lever sin dröm, övervinner sina rädslor och träffar nya vänner hela tiden. Morgonsolen får snön att glittra och ljuset är bländande.

Fler nyheter från DN

DN - 4 minuter sedan

”Ungern låter flyktingar svälta vid gränsen”

Asylsökande i Ungern nekas mat – som ett sätt att pressa dem att lämna landet. I vissa fall har barn fått mat i gränszonen, medan deras föräldrar blir utan. Det hävdar människorättsorganisationen Ungerska Helsingforskommittén..

DN - 15 minuter sedan

Jens Littorin: När matchfixningen kom till skolkorridoren

INBLICK. Rättegången mot två unga fotbollsspelare som misstänks för mutbrott sätter fingret på frågan om det ska vara tillåtet för de spelbolag som får licens i Sverige att erbjuda spel på ungdomsmatcher. Ett förbud skulle minska risken att hamna i matchfixarnas garn och frestelsen att tjäna snabba cash..

DN - 15 minuter sedan

Misstänkt al-Qaida-livvakt utvisades – nu ska han tillbaka till Tyskland

BERLIN. Fallet med den man som misstänks ha varit livvakt åt al-Qaida-ledaren Usama bin Ladin har lett till en politisk strid i Tyskland. Efter att mannen utvisades olagligt till Tunisien har en tysk domstol beslutat att han måste hämtas tillbaka till Tyskland.

DN - 15 minuter sedan

Åtta vandrare omkom i ravin – överraskades av störtflod

Minst åtta fotvandrare som befann sig i en ravin i södra Italien omkom när de överraskades av vattenmassor i samband med ett omfattande regnväder på måndagen..

DN - 15 minuter sedan

Viktors val: Om far (S) super med Åkesson är det rätt

Sveriges ledande samhällsmagasin reder ut skillnaden på ”passivt stöd” och ”passivt stöd”. Den beror helt på om Socialdemokraterna är inblandade eller inte..

DN - 15 minuter sedan

Det kan du behöva förbereda dig på inför universitetet

När höstterminen börjar på universitet och högskolor runt om i Sverige tar många nya studenter klivet in i en ny värld – den akademiska. Är man ung och aldrig tidigare har studerat på högre nivå finns det många saker som kommer att vara annorlunda från gymnasiet. DN har talat med studieexperter om vad man ska vara förberedd på..

DN - 30 minuter sedan

Trump fortsätter attackerna mot sin justitieminister

USA:s president Donald Trump gick på måndagen till förnyad attack mot sin justitieminister Jeff Sessions. Bara under den senaste veckan har Trump attackerat sin egen minister och hans departement fyra gånger..

DN - 45 minuter sedan

Nordisk ungdom låtsas vara moderater

Högerextrema Nordisk ungdom utger sig i en kampanj för att vara moderater. Händelsen har polisanmälts av partiet..

DN - 1 timme sedan

Man skjuten i benen i Uppsala – polisen misstänker mordförsök

En 18-årig man har på lördagseftermiddagen skjutits i benen i stadsdelen Gottsunda i Uppsala. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord..

DN - 1 timme sedan

Ebba Busch Thor: ”Vi ska inte låtsas som att kön inte finns”

Kristdemokraterna går på offensiven i jämställdhetsfrågorna. Nyanlända ska få information för att behandla män och kvinnor lika. Men ”genusflum” på förskolan ska bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.