DN > Nyheter

Tuesday, 23 October, 14:29

Liknande nyheter

Taggar: Mikaelas, mörka, chokladglass
YLE - 20 jul 16 kl. 07:00

Mikaela Hollsten jagar snön året om

Trots att hon nästan strukit med i en lavin och att hon ibland tvingas bo i sin bil så finns det inget som kommer mellan Mikaela Hollsten och snowboarding. Hon lever sin dröm, övervinner sina rädslor och träffar nya vänner hela tiden. Morgonsolen får snön att glittra och ljuset är bländande.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Polisen om Segeltorpsmordet: Man kan ha skjutit fel person

Efter dödskjutningen på en 22-årig man i Segeltorp vädjar polisen till vittnen att höra av sig. – Det är en man i en helt vanlig familj som drabbats av detta. Det kan vara så fruktansvärt att man har skjutit fel person, säger kriminalkommissarie Fredrik Gårdare.

DN - 45 minuter sedan

Sanering av ljud och ljus i klassrummen succé i Landskrona

Lärare och elever gynnas av bättre ljudmiljö i skolan. Det bekräftar pågående forskning från Lunds universitet.  I Landskrona har flera skolor byggt om för att förbättra klassrumsakustiken.

DN - 45 minuter sedan

Nypremiär för 103-årig svensk stumfilm

Victor Sjöströms film ”Judaspengar” får nypremiär på Cinemateket i Stockholm – 103 år efter att den gjordes..

DN - 45 minuter sedan

Närlivsbutik i Vendelsö rånad – butiksbiträde misshandlat

På tisdagsförmiddagen rånades en närlivsbutik i Vendelsö i södra Stockholm. Tre misstänkta gärningsmän har setts springa från platsen och minst en av dem har använt ett pistolliknande föremål under rånet. – Det verkar som att de slagit ner ett butiksbiträde, säger Anna Westberg, presstalesperson på polisen region Stockholm..

DN - 1 timme sedan

Erik Helmerson: Rimligt att brandskatta de frivilliga hjältarna

Det är utmärkt om de som offrade semestern och riskerade hälsan för att rädda liv vid sommarens bränder beskattas hårt. Risken är bara att vi missar möjligheten att pungslå dem ännu mer..

DN - 1 timme sedan

Broras och dödsfall pressar anrika modebolaget Benetton

Rom. Det går utför ekonomiskt för den italienska modegruppen Benetton, som i fjol redovisade sitt absolut sämsta resultat.  2018 har blivit ännu olyckligare.

DN - 1 timme sedan

Rektorn: Jag tycker att vi har lyssnat på värden

ESS-gymnasiet rektor Astrid Kratz står bakom beslutet att inte tidigare larma om risken för en flytt från Münchenbryggeriet efter klagomål från fastighetsägaren. Hon försäkrar samtidigt att skolan kommer att ha ”fortsatt bra undervisning” utan avbrott..

DN - 1 timme sedan

Riksdagen vill ha besked av Hultqvist om försvarspengar

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallas till riksdagen för att ge besked om hur övergångsregeringen tänker hantera försvarets brist på pengar. Regeringens handlingsutrymme är begränsat men trycket ökar på att ändå agera. – Det är farligt om försvaret tappar fart, säger Mikael Oscarsson (KD)..

DN - 2 timmar sedan

90-årig mördare kvar i fängelset

Sveriges äldste livstidsfånge får inte sitt straff tidsbestämt, meddelar Örebro tingsrätt på tisdagen. Det är allt för hög risk att den 90-årige mannen återfaller i allvarlig brottslighet, enligt rätten..

DN - 2 timmar sedan

Sandviks aktie stiger efter rapport

Sandvik-aktien stiger med 1,1 procent efter rapporten, där orderingången och försäljningsintäkterna lyfter med 9 respektive 10 procent organiskt jämfört med fjolårets tredje kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.