Nyteknik > Teknik

Wednesday, 17 October, 20:22

Nyteknik - 20 jul 18 kl. 10:48

SMHI:s besked – naturen hjälper inte tillEn lite svalare söndag kan göra att klass 2-varningar plockas bort – sedan fortsätter värmeböljan. – Vi ser inget slut på detta, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
SMHI, Lisa Frost

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI:s, besked, naturen, hjälperinte till

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Digitalisering efter företagens unika behov

Om svenska industriföretag ska vara ledande framöver behöver man utnyttja digitaliseringens möjligheter efter förutsättningarna. Siemens erbjuder skalbara digitala lösningar för att effektivisera kundernas processer..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Tesla köper mark i Kina till ny megafabrik

Den amerikanska biltillverkaren har tecknat ett avtal om att köpa 860 000 kvadratmeter mark i Shanghai. Den ska användas för Teslas första megafabrik utanför USA..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Har du haft problem att nå premiumartiklar via nyhetsbreven?

En del av Ny Tekniks läsare har under en tid inte kunnat nå premiumartiklar från nyhetsbreven. Gör så här för att lösa problemet!.

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Huawei Mate 20 är marknadens kraftfullaste telefon – vad ska det vara bra för?”

Huawei har släppt en serie nya lovande telefoner och vässar prestandan med ett nytt kraftfullt chip för mobiltelefoner. Men varför har mobiltillverkarna hakat upp sig på hårdvaran, undrar Ny Tekniks reporter Simon Campanello..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Paypal-grundare kan bli Sverigeambassadör

Den 42-årige finansmannen och Paypal-grundaren Ken Howery kan bli USA:s nya ambassadör i Sverige, meddelar Vita huset..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Rolls-Royce och Intel utvecklar framtidens självkörande skepp

Rolls-Royce ska göra autonoma fartyg till verklighet. Men för att klara av att hantera all den data som genereras av de autonoma systemen har Rolls-Royce inlett ett samarbete med Intel..

Nyteknik - 8 timmar sedan

”Inte de skärpta reglerna för gasbilar som är problemet”

REPLIK. Nya skärpta regler för besiktning av gasbilar är bra men informationen har varit för dålig och fordonsägarna har kommit i kläm, skriver Ben Bock och Maria Malmkvist, Energigas Sverige..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Musikspelaren Winamp gör comeback 2019

Den klassiska musikspelaren som slog igenom under sent 90-tal och var ett populärt val för nedladdade mp3-filer ska bli till mobilapp och få en uppdaterad desktop-version..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Teslas nya dator ökar prestandan i bilarna med 2000 procent

Bättre autopilot och på sikt helt självkörande bilar. Det ska bli verklighet tack vare en ny kraftfull datorenhet som Tesla designat helt själva..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Effektivare produktutveckling med nya SOLIDWORKS 2019

Den nya versionen av SOLIDWORKS ger betydligt högre grafikprestanda samt stöd för bland annat avancerade geometrier och fotorealism i ritningar och konstruktioner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.