SR > Nyheter

Saturday, 23 March, 02:03

SR - 20 jul 18 kl. 08:50

Sverige begär inte brandhjälp av NatoTrots att Sverige är ett av försvarsalliansen Natos partnerländer har Sverige inte begärt hjälp för att bekämpa skogsbränderna via Natos krissamordningscentral..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Nato, Sverige, Natos

Dela artikeln

2100 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, begärinte , brandhjälpav , Nato
DI - 26 jul 18 kl. 11:13

Regeringen: Sverige får Nato om brandhjälp

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) får utvidgat mandat att be om hjälp för brandbekämpning. .

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Cykelstölderna ökar i landet

Antalet anmälda cykelstölder i Sverige ökade med 16 procent under februari jämfört med samma månad i fjol, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet..

SR - 3 timmar sedan

USA: Rysslandsutredningen klar och överlämnad

I USA har nu den särskilde åklagaren Robert Mueller lämnat sin utredning om Trumpkampanjens eventuella samröre med Ryssland till justitieminister William Barr. Det bekräftar en talesperson för justitiedepartementet för nyhetsbyrån Reuters..

SR - 4 timmar sedan

Två dödade vid Gazaprotester

Två palestinier har dödats i samband med nya fredagsprotester vid gränsstängslet mellan Gazaremsan och Israel, rapporterar palestinska vårdmyndigheter..

SR - 5 timmar sedan

Jägarprovledare åtalas för mutbrott

Tre män, varav två jägarprovledare, har åtalats i en härva där 40 personer misstänks ha mutat sig till falska jägarbevis, uppger Gefle Dagblad..

SR - 6 timmar sedan

Butiksägare ger upp – brexit ger för mycket osäkerhet

Det har pratats mycket om dem problem som brexit kan medföra för företagen. Och det handlar om allt från högre momskostnader till omständligare tullprocesser. Bara hotet om att brexit är på gång har fått Börje Persson, som driver en klädbutik med inriktning på engelskt herrmode i centrala Stockholm, att stängs sin butik redan imorgon..

SR - 7 timmar sedan

Fortsatt allvarligt läge i Moçambique

Sveriges Radios utsända Maria Sjökvist är på plats i översvämningsdrabbade områdena i närheten av staden Beira i Moçambique..

SR - 7 timmar sedan

Mobilsvar hos Tele2 kunde avlyssnas

Röstmeddelanden till mobiltelefoner med Tele2 som operatör kan avlyssnas av vem som helst. Det avslöjar Dagens nyheter i dag..

SR - 8 timmar sedan

Räddningsarbetet byter fokus i Moçambique

I det översvämningsdrabbade Moçambique, sjunker nu vattennivåerna snabbt, och hjälparbetet kan byta fokus från livräddande insatser till att börja dela ut förnödenheter på plats..

SR - 8 timmar sedan

Fler brister i Norges arbete mot penningtvätt

I Norge har landets finansinspektion hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

SR - 8 timmar sedan

EU vill begränsa Kinas tillgång till marknaden

EU vidtar åtgärder mot Kina och vill minska Kinas tillträde till den europeiska marknaden. Det här är en linje som Frankrike drivit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.