SR > Nyheter

Wednesday, 17 October, 21:13

SR - 20 jul 18 kl. 08:50

Sverige begär inte brandhjälp av NatoTrots att Sverige är ett av försvarsalliansen Natos partnerländer har Sverige inte begärt hjälp för att bekämpa skogsbränderna via Natos krissamordningscentral..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Nato, Sverige, Natos

Dela artikeln

2101 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, begärinte , brandhjälpav , Nato
DI - 26 jul 18 kl. 11:13

Regeringen: Sverige får Nato om brandhjälp

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) får utvidgat mandat att be om hjälp för brandbekämpning. .

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

FN:s sändebud i Syrien slutar

FN:s särskilda Syriensändebud, svensk-italienaren Staffan de Mistura, lämnar sitt uppdrag nästa månad..

SR - 1 timme sedan

Trots läget – May tror på uppgörelse på EU-mötet

Bryssel. Inga resultat väntas om brexit – men Storbritanniens premiärminister Theresa May var trots det hoppfull när hon anlände till EU-toppmötet vid 19-tiden. – Jag tror vi kan nå en uppgörelse, sa hon till journalisterna..

SR - 3 timmar sedan

Efter månader – utvisningshotad 6-åring har fått juridiskt ombud

Den sexårige pojke från Ukraina vars utvisning tillfälligt skjutits upp, hade inte fått något eget juridiskt ombud – trots att hans mamma dog i mars i år. – Jag kommer inte att ge mig förrän han får permanent uppehållstillstånd i Sverige, säger hans nya ombud Baharak Vaziri..

SR - 3 timmar sedan

Planerna på OS i Sverige 2026 lever

Trots politikernas nej fortsätter Svenska olympiska kommittén planera för att söka vinter-OS 2026 i just Stockholm. Enligt kommittén kan spelen genomföras utan att det kostar stockholmarna en enda skattekrona..

SR - 4 timmar sedan

Brexitavtal avlägset – men Löfven håller hoppet uppe

Kvällens EU-toppmöte om brexit kommer inte bli det avgörande som många hoppats på. Förhandlingarna gick tillfälligt i stå i helgen och nu varnas för att en hård brexit utan avtal är mer trolig än någonsin tidigare. Statsminister Stefan Löfven håller dock hoppet uppe..

SR - 4 timmar sedan

Norge ber om ursäkt till ”tyskslamporna”

Norges statsminister Erna Solberg ber nu officiellt om ursäkt för statens agerande mot kvinnor som på 1940-talet blev kära i tyska ockupationssoldater..

SR - 5 timmar sedan

Mystisk pulver: Polis och räddningstjänst till Östermalm

Ett brev med någon form av pulver har skickats till ett företag på Östermalm i Stockholm. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen..

SR - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU underkänner Italiens budget

EU-kommissionen kommer att underkänna Italiens budget för nästa år. Det uppger det tyska nyhetsmagasinet Der Spiegel..

SR - 6 timmar sedan

Efter namnbråket – Greklands utrikesminister avgår

Greklands utrikesminister Nikos Kotzias avgår. Beskedet kommer efter en konflikt om namnuppgörelsen med Makadonien, som Kotzias varit med att förhandla fram, skriver tidningen Kathimerini..

SR - 7 timmar sedan

Manifestation riktar strålkastarljus på Gui Minhai

Det har gått tre år sedan den svenskkinesiske förläggaren Gui Minhai greps av kinesiska agenter och för att rikta strålkastarljuset mot hans fall ordnas i dag en manifestation utanför Kinas ambassad i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.