Sydsvenskan > Kultur

Friday, 14 December, 13:00

Sydsvenskan - 20 jul 18 kl. 04:17

Minst åtta döda i sjöolycka i USAMinst åtta människor har omkommit när en amfibiefarkost för turister kapsejsade nära Branson i Missouri, centrala USA, meddelar polisen. Över 30 personer ska ha befunnit sig ombord en "duck boat", ett slags fordon som kan gå både på land och till sjöss,.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, Branson, Missouri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minst åtta, dödai , sjöolyckai , USA
Dalarnas tidningar - 19 jun 17 kl. 10:14

Åttaåring omkom i olycka – familjen fick inte tillräckligt med krisstöd

I februari förra året omkom en åttaåring i en olycka i Sälenfjällen. Nu konstateras att familjen inte fick tillräckligt med krisstöd..

DalaDemokraten - 19 jun 17 kl. 10:14

Åttaåring omkom i olycka – familjen fick inte tillräckligt med krisstöd

I februari förra året omkom en åttaåring i en olycka i Sälenfjällen. Nu konstateras att familjen inte fick tillräckligt med krisstöd..

GöteborgsPosten - 26 apr 14 kl. 16:04

Åttaåring omkom i olycka med fyrhjuling

En åttaårig flicka omkom på lördagen i en olycka med en fyrhjulig motorcykel..

Expressen - 06 dec 18 kl. 16:41

Åtta personer i allvarlig olycka

Flera personer har förts till sjukhus efter en allvarlig olycka på E45.Fem fordon – däribland en timmerbil med släp och hästekipage – är inblandade i olyckan. Flera personer är förda till sjukhus.

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:40

Åtta till sjukhus efter olycka vid Enköping

En allvarlig trafikolycka inträffade på lördagseftermiddagen på E18 utanför Enköping. Åtta personer fördes till sjukhus, däribland ett litet barn..

Expressen - 24 aug 13 kl. 14:49

Åtta bärplockare i olycka med minibuss

LYCKSELE. En minibuss med åtta thailändska bärplockare kolliderade med en personbil vid 11-tiden på lördagen utanför Lycksele. Sex av bärplockarna och personbilens förare fördes till Lycksele lasarett.

Dalarnas tidningar - 22 feb 14 kl. 16:00

Åtta personer inblandade i olycka

Åtta personer ska vara inblandade i en trafikolycka på riksväg 26..

YA - 14 mar 16 kl. 06:31

Åtta döda i olycka på bank

Åtta människor har dött i en kemikalieolycka vid den thailändska banken Siam Commercial Banks (SCB) huvudkontor i Bangkok. Olyckan inträffade sent på söndagen under reparationer av byggnadens brandbekämpningssystem.(TT).

Sydsvenskan - 14 mar 16 kl. 06:32

Åtta döda i olycka på bank

Åtta människor har dött i en kemikalieolycka vid den thailändska banken Siam Commercial Banks (SCB) huvudkontor i Bangkok.Olyckan inträffade sent på söndagen under reparationer av byggnadens brandbekämpningssystem."Pyrogen, som används för att släcka bränder läckte ut, vilket resulterade i skador och dödsfall", sade banken i ett uttalande.

SvD - 14 mar 16 kl. 06:37

Åtta döda i olycka på bank

Åtta människor har dött i en kemikalieolycka vid den thailändska banken Siam Commercial Banks (SCB) huvudkontor i Bangkok..

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 06:32

Åtta döda i olycka på bank

Åtta människor har dött i en kemikalieolycka vid den thailändska banken Siam Commercial Banks (SCB) huvudkontor i Bangkok. Olyckan inträffade sent på söndagen under reparationer av byggnadens brandbekämpningssystem. ”Pyrogen, som används för att släcka bränder läckte ut, vilket resulterade i skador och dödsfall”, sade banken i ett uttalande.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Årets bästa musik: Nio kritiker väljer

Nio kritiker väljer det bästa från musikåret 2018..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Italiensk exkommunist ska gripas i Brasilien

En domare i Brasilien har beordrat att den vänsterradikala aktivisten Cesare Battisti ska gripas och utvisas till Italien, där han är dömd för fyra mord på 1970-talet. Italien har länge krävt att 63-åringen ska utlämnas till sitt hemland. Brasiliens exp.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Migrantbarn avled vid USA:s gräns

En sjuårig flicka från Guatemala har avlidit av uttorkning och chock några timmar efter att hon frihetsberövats av USA:s gränsmyndighet Border Patrol, rapporterar Washington Post. Flickan och hennes far hade kvarhållits av myndigheterna i början av dece.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

En halv miljon danskar får skulder avskrivna

I dagarna får 484 000 danskar brev från skattemyndigheten med beskedet att hela eller delar av deras skulder till staten efterskänks. Totalt handlar det om 5,8 miljarder danska kronor, rapporterar tidningen Politiken. Det är framför allt personer med lå.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Nästan färdigt avtal diskuteras på klimatmöte

Ministrarna på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen diskuterar delar av ett slutavtal. Huvuduppgiften på mötet är att få ihop ett regelverk för att kunna få Parisavtalet från 2015 att fungera. Under natten mot fredagen har delar av ett slutavtal presenter.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Mångkonstnären Tori Wrånes till Göteborg

Norska Tori Wrånes använder sig av performance, skulptur, video och installation för att skapa verkligheter utanför norm och standard. Under våren tar den uppmärksammade konstnären med sig några av sina verk till Göteborgs konstmuseum för sin första mus.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

EU kräver släppta sjömän i Azovska sjön

Släpp omedelbart alla gripna ukrainska sjömän och deras fartyg, kräver EU:s stats- och regeringschefer av Ryssland. "Det finns inget rättfärdigande i Rysslands användande av militärt våld", skriver ledarna i ett gemensamt uttalande från torsdagens toppm.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Fifa öppnar för utökning och spridning 2022

Gianni Infantino, ordförande i Internationella fotbollsförbundet, menar att en majoritet av nationsförbunden är positiva till en utökning av herr-VM redan till Qatar om fyra år. Om 32 lag blir 48 öppnar Infantino för att låta några matcher spelas i andr.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Keith Richards har börjat spotta i glaset

The Rolling Stones berömda gitarrist Keith Richards har praktiskt taget slutat dricka alkohol. Richards, som har gripits flera gånger för narkotikainnehav, är inte precis känd för att festa med måtta. Nu berättar han för musikmagasinet Rolling Stone att.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Läsartext: Jag låter mig inte skrämmas av våldet

Malmö är min trygghet, en vacker stad med mycket kärlek, skriver Lisa Lindberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.