Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 13:05

Expressen - 20 jul 18 kl. 00:03

Kristoffer, 27, släcker med en brandbil från 1977Smått och stort. Gammalt och nytt.Alla möjliga fordon är ute i skogarna med personal som kämpar mot lågorna.En mer raritet är en brandbil från 1977.– Han går hur bra som helst, säger Kristoffer Jonsson, 27, som rattar den..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristoffer Jonsson

Dela artikeln

10094 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristoffer27 , släckermed en , brandbilfrån , 1977
Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 10:00

Översatte sexböcker under pseudonym

Den erotiska litteraturen drar in över landet och har fått åtminstone en översättare att inte våga använda sitt riktiga namn. Kristoffer Lind, förläggare på bokförlaget Lind & co som ger ut erotisk litteratur, tycker att det är ett fånigt tilltag.
- Det har faktiskt inte hänt oss förut att en översättare inte har velat stå med sitt namn.

Barometern - 11 jan 16 kl. 19:55

Insamling på Facebook ska få hem Kristoffer till Kalmar

Kristoffer Ramström föll från en balkong i Amsterdam och är förlamad från bröstet och nedåt. Men försäkringen täcker inte sjuktransporten hem. Genom en insamling på Facebook hoppas familjen få hem Kristoffer..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 13 kl. 08:12

Extra allt i årets Lång-Kristoffer

Förra året slog åskan ner alldeles intill spelplatsen. Men det avskräcker inte. Lång-Kristoffer kommer att galoppera vidare ännu en gång.

Kristianstadsbladet - 07 maj 16 kl. 03:00

Kristoffer Leandoer: "De försvunna böckernas bibliotek"

Kristoffer Leandoers nya bok "De försvunna böckernas bibliotek" väcker en mängd frågor hos kulturskribenten Christian Swalander. Men dessa frågor och nya perspektiv berikar och gör läsningen till ett stimulerande äventyr..

SvD - 23 nov 16 kl. 09:00

Hotas av fängelse – bisarr jakt på farliga böcker

Biblotekarien Natalia Sharina kan dömas till upp till tio års fängelse för att ha tillgängliggjort antirysk propaganda och förbjudna böcker. I Vladimir Putins Ryssland är fysiska böcker något man fruktar, flyr eller rentav fängslar, skriver Kristoffer Leandoer..

SvD - 03 aug 16 kl. 08:00

Böcker skräddarsydda för att glömmas – och upptäckas

Krigets nyligen avslutade vansinne gjorde den svenska 50-talslitteraturen lågmäld. Författarna skrev med små bokstäver om om det udda och säregna, man höll till godo med nyanser och viskningar. Där finns böcker och författarskap att upptäcka på nytt, skriver Kristoffer Leandoer..

Expressen - 02 jan 18 kl. 15:21

Vi ser ett mönster – & det väcker frågor

Efter Simon Thern, Muamer Tankovic, Kristoffer Olsson, Carlos Strandberg, Gustav Engvall och Tesfaldet Tekie mellanlandar Jordan Larsson i allsvenskan.Vi börjar se ett mönster, och det väcker frågor.Guldet är kvar utomlands, men är de gröna fingrarna på hemmaplan?.

Skånskan - 02 apr 16 kl. 11:00

Rekrytering av rektor väcker elevers ilska

lund På måndag genomför döva och hörselskadade elever på Tunaskolan/Östervångskolan en strejk och en aktion.
De protesterar mot att ledningen, i tillsättningen av en tjänst som biträdande rektor, inte har gått vidare med de döve kandidaten, utan endast med hörande.– Rektor Ann Holmberg har uppgett många skäl till att kandidaten inte är kvar, men vi tycker inte att något av dessa håller.

GöteborgsPosten - 10 sep 17 kl. 18:07

Läcker frispark gav kryss i Stockholmsderbyt

Hjärtat har alltid klappat lite extra för Hammarby. Men när Kristoffer Olsson kom hem till svensk fotboll och allsvenskan hamnade han i stället i AIK. Det är alla i den klubben glada för i dag.

YLE - 06 jan 16 kl. 13:54

Därför kan Sverige inget om Finland

Hockeyspelaren Kasper Björkqvist fick ge en historielektion till en svensk sportjournalist i går efter vinsten i junior-VM. Hur kommer det sig att så många svenskar inte har en aning om att finlandssvenskar existerar? "Så bra svenska du kan, har du bott i Sverige?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Grannarnas jul saboteras: ”En julhatare här på landet"

Någon har bestulit grannarna i Eggby på delar av julen.I förra veckan släcktes årets julbelysning ned – inte ens den gemensamma granen fick lysa som väntat. – Jag tror att vi har en egen liten julhatare här på landet, säger Marthina Stäpel, boende i området..

Expressen - 45 minuter sedan

Flygskatten kan behållas – trots den nya budgeten

Flygskatten slopas från den 1 juli nästa år, enligt den nyantagna budgeten.Men helt säkert är det inte – rent tekniskt har en ny regering möjlighet att ändra beslutet..

Expressen - 1 timme sedan

Vittnade om Arnault – får ”belöning” av Akademien

Förra hösten vittnade författaren Elise Karlsson mot kulturprofilen Jean-Claude Arnault i DN:s avslöjande.Nu har hon tilldelats 60 000 kronor från Svenska Akademien – pengar hon ser som ett försök att kväva konflikten.– Det är olämpligt att de erbjuder mig den här så kallade belöningen, säger Elise Karlsson till Expressen..

Expressen - 1 timme sedan

Amina, 53, erbjuder hemlösa gratis fotvård i jul

För andra året i dag öppnar fotterapeuten Amina Ståhl upp sin fotvårdsklinik för hemlösa.Det är hennes sätt att ge tillbaka till samhället och skänka värme och omtanke till jul.– Ingen kan göra allt men vi kan alla göra något, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Valmyndigheten redo för extraval: ”Haft ett möte”

Risken för ett extraval i vår har ökat. På fredagen samrådde talmannen med Valmyndigheten som nu kan få det stressigt.– Vi har precis haft ett möte på talmannens initiativ i riksdagen och övergripande diskuterat extraval, säger Valmyndighetens kanslichef Anna Nyqvist..

Expressen - 2 timmar sedan

”Uppenbart varför Björklund röstade nej”

Centerpartiets missnöje efter förhandlingarna med S gjorde att L röstade nej i voteringen om Stefan Löfven. Samtidigt vill Lööf framställa C som mest benäget att öppna dörrar för nya samarbeten, analyserar Expressens politiske kommentator K-G Bergström.– Lööf hade ett väldigt behov av att korrigera historieberättelsen som nu framställer henne som den stora nejsägaren..

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Lööf om varför hon röstade nej

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Ikeas nya satsning: egenodlad sallad

Möbeljätten Ikea börjar odla sallad i containrar utanför varuhusen.Två varuhus är utvalda på prov för försöksverksamheten.– Som en del av Ikea:s strävan att hitta nya, innovativa och mer hållbara lösningar för matproduktion testar vi den här cirkulära odlingsmodellen för sallad, säger Jonas Carlehed, hållbarhetschef, Ikea Sverige i ett pressmeddelade..

Expressen - 3 timmar sedan

Varning: Här är de farligaste vägarna i jultrafiken

Julens stora reshelg står för dörren och många befinner sig på vägarna under några intensiva dagar. Här får du råd om vilka vägar du ska välja, vilka som är extra farliga – och hur du kan underlätta resan.– Var medveten om att du inte kommer vara ensam på de här vägarna och ta hänsyn till det, råder Trafikverkets presschef Bengt Olsson..

Expressen - 2 timmar sedan

Stort pådrag efter explosion på skola

Ett stort räddningspådrag har samlats vid en skola i Torslanda efter larm explosion.Enligt SOS Alarm rör det sig om ett kemiexperiment som gått snett.– Det ska ha varit någon form av natriumexplosion, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare på SOS Alarm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.