Expressen > Nyheter

Thursday, 18 October, 02:24

Expressen - 20 jul 18 kl. 00:03

Kristoffer, 27, släcker med en brandbil från 1977Smått och stort. Gammalt och nytt.Alla möjliga fordon är ute i skogarna med personal som kämpar mot lågorna.En mer raritet är en brandbil från 1977.– Han går hur bra som helst, säger Kristoffer Jonsson, 27, som rattar den..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristoffer Jonsson

Dela artikeln

10094 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristoffer27 , släckermed en , brandbilfrån , 1977
Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 10:00

Översatte sexböcker under pseudonym

Den erotiska litteraturen drar in över landet och har fått åtminstone en översättare att inte våga använda sitt riktiga namn. Kristoffer Lind, förläggare på bokförlaget Lind & co som ger ut erotisk litteratur, tycker att det är ett fånigt tilltag.
- Det har faktiskt inte hänt oss förut att en översättare inte har velat stå med sitt namn.

Barometern - 11 jan 16 kl. 19:55

Insamling på Facebook ska få hem Kristoffer till Kalmar

Kristoffer Ramström föll från en balkong i Amsterdam och är förlamad från bröstet och nedåt. Men försäkringen täcker inte sjuktransporten hem. Genom en insamling på Facebook hoppas familjen få hem Kristoffer..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 13 kl. 08:12

Extra allt i årets Lång-Kristoffer

Förra året slog åskan ner alldeles intill spelplatsen. Men det avskräcker inte. Lång-Kristoffer kommer att galoppera vidare ännu en gång.

Kristianstadsbladet - 07 maj 16 kl. 03:00

Kristoffer Leandoer: "De försvunna böckernas bibliotek"

Kristoffer Leandoers nya bok "De försvunna böckernas bibliotek" väcker en mängd frågor hos kulturskribenten Christian Swalander. Men dessa frågor och nya perspektiv berikar och gör läsningen till ett stimulerande äventyr..

SvD - 23 nov 16 kl. 09:00

Hotas av fängelse – bisarr jakt på farliga böcker

Biblotekarien Natalia Sharina kan dömas till upp till tio års fängelse för att ha tillgängliggjort antirysk propaganda och förbjudna böcker. I Vladimir Putins Ryssland är fysiska böcker något man fruktar, flyr eller rentav fängslar, skriver Kristoffer Leandoer..

SvD - 03 aug 16 kl. 08:00

Böcker skräddarsydda för att glömmas – och upptäckas

Krigets nyligen avslutade vansinne gjorde den svenska 50-talslitteraturen lågmäld. Författarna skrev med små bokstäver om om det udda och säregna, man höll till godo med nyanser och viskningar. Där finns böcker och författarskap att upptäcka på nytt, skriver Kristoffer Leandoer..

Expressen - 02 jan 18 kl. 15:21

Vi ser ett mönster – & det väcker frågor

Efter Simon Thern, Muamer Tankovic, Kristoffer Olsson, Carlos Strandberg, Gustav Engvall och Tesfaldet Tekie mellanlandar Jordan Larsson i allsvenskan.Vi börjar se ett mönster, och det väcker frågor.Guldet är kvar utomlands, men är de gröna fingrarna på hemmaplan?.

Skånskan - 02 apr 16 kl. 11:00

Rekrytering av rektor väcker elevers ilska

lund På måndag genomför döva och hörselskadade elever på Tunaskolan/Östervångskolan en strejk och en aktion.
De protesterar mot att ledningen, i tillsättningen av en tjänst som biträdande rektor, inte har gått vidare med de döve kandidaten, utan endast med hörande.– Rektor Ann Holmberg har uppgett många skäl till att kandidaten inte är kvar, men vi tycker inte att något av dessa håller.

GöteborgsPosten - 10 sep 17 kl. 18:07

Läcker frispark gav kryss i Stockholmsderbyt

Hjärtat har alltid klappat lite extra för Hammarby. Men när Kristoffer Olsson kom hem till svensk fotboll och allsvenskan hamnade han i stället i AIK. Det är alla i den klubben glada för i dag.

YLE - 06 jan 16 kl. 13:54

Därför kan Sverige inget om Finland

Hockeyspelaren Kasper Björkqvist fick ge en historielektion till en svensk sportjournalist i går efter vinsten i junior-VM. Hur kommer det sig att så många svenskar inte har en aning om att finlandssvenskar existerar? "Så bra svenska du kan, har du bott i Sverige?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Sverige med i EU:s stora krisövning: "Drar erfarenheter"

Svåra kriser hanteras bäst i samarbete med andra. Nu har EU:s hittills största övning i krishantering precis avslutats i Rumänien – där deltagare från Sverige och 33 andra länder deltog. – Vi drar mycket erfarenheter av detta, säger Peter Holmström, samverkansofficer vid MSB.

Expressen - 6 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 17 oktober

 .

Expressen - 2 timmar sedan

En gripen för grovt brott i Östersund

Polisen utreder ett grovt brott utanför Östersund, skriver myndigheten på sin hemsida.En person är gripen.Polisen är förtegen kring händelsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Sigrid Rausing om sin brors tystnad – efter Evas död

Hans Kristian Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 2 timmar sedan

Nytt värmerekord: Aldrig varit varmare så sent på året

Värmen som kom in under helgen har fortsatt på onsdagen. I småländska Målilla uppmättes hela 21,4 grader på eftermiddagen. Något som är rekord – aldrig tidigare har det varit så varmt så långt in på hösten, skriver SVT.

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i allvarlig krock – kvinna svårt skadad

En allvarlig trafikolycka har inträffat i Sandviken på onsdagskvällen. – Två bilar är inblandade i en våldsam kollision. En är svårt skadad, säger Ivan Åslund, RLC-befäl på polisen i region Mitt.

Expressen - 3 timmar sedan

Systern om Hans Rausings tystnad efter fruns död

Hans Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 3 timmar sedan

Kronprinsessans möte med tre av ledarna i Mellanöstern

AMMAN/BEIRUT. Kronprinsessan Victoria träffar tre viktiga ledare i Mellanöstern på en och samma dag. Jordaniens kung Abdullah, Libanons president Michel Aoun och Libanons premiärminister Saad Hariri.

Expressen - 4 timmar sedan

SD-toppen Jomshof: Utlys folkomröstning om invandring

Regeringen bör snarast utlysa en folkomröstning om invandringspolitiken. Det föreslår Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof i en riksdagsmotion.Han hänvisar till Ungerns premiärminister Viktor Orbán som i brev har frågat medborgarna vad de tycker om invandringspolitiken..

Expressen - 4 timmar sedan

Storbrand rasar på nöjesfält

På måndagskvällen utbröt en våldsam brand på en restaurang på anrika nöjesfältet Bakken norr om Köpenhamn. Alla besökare evakuerades från anläggningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.