Aftonbladet > Nöje

Saturday, 23 February, 16:47

Liknande nyheter

Taggar: Kalle, MoraeusJag behöver inte , Tinder
Skånskan - 20 aug 18 kl. 09:30

Kalle Moraeus intog Bosjökloster

Ljungbyhed/Höör I går, söndag, uppträdde musikern Kalle Moraeus på Bosjökloster. På förmiddagen landade han med ett privatplan på flygfältet utanför Ljungbyhed.Vid elvatiden på söndagsförmiddagen landade Kalle Moraeus med vänner på skånsk mark.

News55 - 01 dec 17 kl. 11:53

Kalle Moraeus efter den tuffa tiden: ”Det är mycket känslor”

Den folkkära artisten Kalle Moraeus, 54, har efter en turbulent tid med både skilsmässa och nedlagda tv-program bestämt sig för att satsa på musiken igen, det skriver Expressen. Kalle Moraeus har bland annat varit programledare för ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” men nu är hans tid hos SVT över. – Det är slut med det.

News55 - 10 maj 17 kl. 13:23

Kalle Moraeus togs för fortkörning – överklagar domen

Det var i mitten av april som musikern och TV-profilen Kalle Moraeus, 53, togs av polis för fortkörning och blev av med sitt körkort när han körde i 126 kilometer i timmen på en 90-väg, det rapporterar Expressen. ”Jag var koncentrerad på körningen och körde för fort. Jag erkände på plats och det är bara att acceptera”, skriver Kalle Moraeus i ett sms till Expressen.

BLT - 26 okt 12 kl. 10:22

Kalle Moraeus höll hov i Karlskrona

Att tycka illa om Kalle Moraeus, Lasse Kronér och countrytrion Abalone Dots är omöjligt. Det går bara inte. Ändå saknas det rätta stinget i showen på Konserthusteatern i Karlskrona på torsdagskvällen.

SmålandsPosten - 26 aug 13 kl. 08:24

Kalle Moraeus fick varmt mottagande

Under lördagskvällen gästades Virestad kyrka av Kalle Moraeus och Orsa spelmän. I konserten medverkade även Virestad-Härlunda kyrkokör. De drygt 600 åskådarna tog emot dem med stor entusiasm och glädje.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 06:33

Kalle Moraeus skiljer sig


Musikern och tv-profilen Kalle Moraeus skiljer sig från sin fru efter nästan 13 års äktenskap. "Paret är båda överens att gå skilda vägar och lämnar varandra i god sämja. Kalle Moraeus och hans familj tror och hoppas att media kommer att respekterar deras privatliv framledes", skriver Moraeus talesperson i ett pressmeddelande.

Trelleborgs Allehanda - 24 mar 14 kl. 06:33

Kalle Moraeus skiljer sig


Musikern och tv-profilen Kalle Moraeus skiljer sig från sin fru efter nästan 13 års äktenskap. "Paret är båda överens att gå skilda vägar och lämnar varandra i god sämja. Kalle Moraeus och hans familj tror och hoppas att media kommer att respekterar deras privatliv framledes", skriver Moraeus talesperson i ett pressmeddelande.

Västerbottens Folkblad - 24 mar 14 kl. 06:35

Kalle Moraeus skiljer sig

Musikern och tv-profilen Kalle Moraeus skiljer sig från sin fru efter nästan 13 års äktenskap. ”Paret är båda överens att gå skilda vägar och lämnar varandra i god sämja. Kalle Moraeus och hans familj tror och hoppas att media kommer att respekterar deras privatliv framledes”, skriver Moraeus talesperson i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 20 jun 13 kl. 12:38

Kalle Moraeus trivs bäst i skuggan

Hyllad musiker, älskad programledare och folkkär ut i fingerspetsarna. I dagarna släpps Kalle Moraeus nya soloalbum "Komma hem" - men dalmasen är inte helt bekväm i rampljuset.
Tre år efter succén med hitlåten "Underbart" från albumet med samma namn kommer uppföljaren "Komma hem".

BLT - 24 nov 11 kl. 11:14

Kalle Moraeus är årets julvärd

Det blir Kalle Moraeus som underhåller SVT:s tittare på julafton. Efter att julens trotjänare Arne Weise, försvann från rutan för några år sedan har SVT valt att alternera julvärdskapet. Under åren bland andra Lotta Bromé, Ingvar Oldsberg och Blossom Tainton-Lindquist guidat svenska folket på julaftonen.

Dalarnas tidningar - 19 okt 16 kl. 07:29

Kalle Moraeus om nya säsongen av "Moraeus med mera"

Kalle Moraeus beskriver inspelningarna av sjätte säsongen av "Moraeus med mera" som det mest hektiska arbete han haft. Men att det varit värt mödan råder det ingen tvekan om.
– Det finns inget som är roligare än att göra det här programmet, säger Kalle Moraeus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.