DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 17:53

Liknande nyheter

Taggar: Adonnews, utserny vd
DI - 01 mar 18 kl. 10:51

Adonnews aktie handelsstoppad tills vidare

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie.  Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 01 mar 18 kl. 10:57

Adonnews handelsstoppas

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie..

DI - 16 mar 18 kl. 15:45

Handelsstoppade Adonnews erbjuds finansiering

Aktietorgslistade Adonnews, som varit handelsstoppat sedan 1 mars, har efter räkenskapsårets utgång fått ett erbjudande om möjlig finansiering om 3 miljoner kronor. Erbjudandet är i form av en garanterad nyemission med möjlig inlåning av garantilikviden till emissionen är genomförd..

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

DI - 07 jun 18 kl. 09:04

Adonnews är handelsstoppad på Spotlight

Annonslösningsbolaget Adonnews aktie har handelsstoppats på Spotlight..

DI - 07 jun 18 kl. 12:38

Handelsstoppade Adonnews i slutförhandlingar

Adonnews befinner sig i slutförhandlingar avseende ett omvänt förvärv kombinerat med ett antal strukturella förändringar av verksamheten som syftar till att stärka bolagets befintliga verksamhet..

DI - 11 jun 18 kl. 12:18

Handeln i Adonnews återuppas

Handeln med aktien i Adonnews kommer att återupptas på måndagen klockan 13:00.  Det skriver marknadsplatsen Spotlight i ett meddelande. .

DI - 13 aug 18 kl. 16:38

Adonnews har nu bytt namn till Evendo

Annonslösningsbolaget Adonnews, tidigare Mobile Loyalty, har bytt namn till Evendo efter en genomförd namnändring. Det framgår av ett pressmeddelande..

Regeringen - 16 nov 11 kl. 11:04

Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog

Skogsriket får ambassadörer från norr till söder med bred kunskap om skogens många värden. Torsdagen den 17 november utser Landsbygdsminister Eskil Erlandsson tio Skogsriketambassadörer från hela landet med kunskap om allt från möbelsnickeri och friluftsliv till skogsindustri. Pressmeddelande: Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog Skogsriket Landsbygdsdepartementet, 16 november 2011.

YLE - 15 nov 15 kl. 14:23

Kaj Kunnas utser bästa #svenskadagen tweeten

Sportjournalisten Kaj Kunnas utser årets bästa #svenskadagen tweet. Kunnas utser segertweeten i samband med att han själv får erkänsla för sin insats för det tvåspråkiga Finland. Det är alltså den färgsprakande sportprofilen Kaj Kunnas som fungerar som enväldig domare då årets bästa #svenskadagen -tweet skall utses.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Mnuchin hoppar av Saudikonferens, börsen tappar

USA:s finansminister Steven Mnuchin hoppar också av konferensen i Saudiarabien, rapporterar Washington Post..

DI - 45 minuter sedan

Ericsson tog kommandot efter stark rapport

Stockholmsbörsen handlades utan tydlig riktning på torsdagen, som var den första riktigt tunga rapportdagen. Flera rapportbolag steg dock med besked, och Ericssons rapport var ett rejält glädjepiller..

DI - 30 minuter sedan

Bennet borde göra som Persson – och öppna plånboken rejält

Efter måndagens reserveringschock på 1,8 miljarder kronor för framtida rättstvister i USA presenterade Getinge på torsdagen tredje kvartalets resultatsiffror. Trots god försäljningsutveckling höjdes inte omsättningsprognosen, vilket förvirrade marknaden och fick aktien att svänga mellan plus och minus..

DI - 45 minuter sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Missa inte torsdagens börsstängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 45 minuter sedan

Philip Morris stiger på rapport

Höjda priser och erövrade marknadsandelar hjälpte tillverkaren av Marlborocigarretter att överträffa försäljnings- och resultatförväntningar..

DI - 45 minuter sedan

Experterna: Så slår skandalerna mot aktiespararna

Bank efter bank drar på sig skandalrubriker. Sparekonomen, bankanalytikern och hållbarhetsexperten är överens: här är riskerna för dig som sparar i bankaktier..

DI - 1 timme sedan

Påven inbjuden till Nordkorea

Under torsdagens möte mellan Sydkoreas president Moon Jae-In och påve Franciskus fick Moon agera budbärare. Han lämnade över en inbjudan till påven – från Nordkoreas diktator Kim Jong-Un..

DI - 1 timme sedan

Dollarn stärks i kölvattnet av Feds hökaktiga protokoll

Europaräntorna visade generellt relativt små nettoförändringar på torsdagen med en dragning nedåt, medan börserna sjönk. Dollarn stärktes. .

DI - 1 timme sedan

Oljan under press för andra dagen i rad

Oljan bjöd på nedgång på torsdagen efter att statistik från USA visat att de amerikanska oljelagren fortsatt stiga för fjärde veckan i rad..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Tuff inledning för spelbolag på sjunkande börs

Det blev en röd öppning i New York med kommunikationssektorn i bottenskiktet. Hökaktiga tongångar från Federal Reserve fortsätter att tynga börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.