DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 03:20

DI - 19 jul 18 kl. 17:30

Adonnews utser ny vdAdonnews har som en följd av det fullföljda förvärvet av Evendo den 11 juli, beslutat att utse Kasper Larsen till ny vd. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Evendo, Kasper Larsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adonnews, utserny vd
DI - 01 mar 18 kl. 10:51

Adonnews aktie handelsstoppad tills vidare

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie.  Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 01 mar 18 kl. 10:57

Adonnews handelsstoppas

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie..

DI - 16 mar 18 kl. 15:45

Handelsstoppade Adonnews erbjuds finansiering

Aktietorgslistade Adonnews, som varit handelsstoppat sedan 1 mars, har efter räkenskapsårets utgång fått ett erbjudande om möjlig finansiering om 3 miljoner kronor. Erbjudandet är i form av en garanterad nyemission med möjlig inlåning av garantilikviden till emissionen är genomförd..

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

DI - 07 jun 18 kl. 09:04

Adonnews är handelsstoppad på Spotlight

Annonslösningsbolaget Adonnews aktie har handelsstoppats på Spotlight..

DI - 07 jun 18 kl. 12:38

Handelsstoppade Adonnews i slutförhandlingar

Adonnews befinner sig i slutförhandlingar avseende ett omvänt förvärv kombinerat med ett antal strukturella förändringar av verksamheten som syftar till att stärka bolagets befintliga verksamhet..

DI - 11 jun 18 kl. 12:18

Handeln i Adonnews återuppas

Handeln med aktien i Adonnews kommer att återupptas på måndagen klockan 13:00.  Det skriver marknadsplatsen Spotlight i ett meddelande. .

DI - 13 aug 18 kl. 16:38

Adonnews har nu bytt namn till Evendo

Annonslösningsbolaget Adonnews, tidigare Mobile Loyalty, har bytt namn till Evendo efter en genomförd namnändring. Det framgår av ett pressmeddelande..

Regeringen - 16 nov 11 kl. 11:04

Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog

Skogsriket får ambassadörer från norr till söder med bred kunskap om skogens många värden. Torsdagen den 17 november utser Landsbygdsminister Eskil Erlandsson tio Skogsriketambassadörer från hela landet med kunskap om allt från möbelsnickeri och friluftsliv till skogsindustri. Pressmeddelande: Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog Skogsriket Landsbygdsdepartementet, 16 november 2011.

YLE - 15 nov 15 kl. 14:23

Kaj Kunnas utser bästa #svenskadagen tweeten

Sportjournalisten Kaj Kunnas utser årets bästa #svenskadagen tweet. Kunnas utser segertweeten i samband med att han själv får erkänsla för sin insats för det tvåspråkiga Finland. Det är alltså den färgsprakande sportprofilen Kaj Kunnas som fungerar som enväldig domare då årets bästa #svenskadagen -tweet skall utses.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 5 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

DI - 5 timmar sedan

Stretchad värdering bakom jeansmärkets rusning

Jeansmärket Levis Strauss gjorde stor succé på New York-börsen under första handelsdagen när aktiekursen rusade med över 30 procent. .

DI - 5 timmar sedan

Expertens svarta lista: De har Sveriges sämsta fonder

Två fondbolag delar på jumboplatsen när man synar utvecklingen för aktiefonder på fem års sikt. ”Höga avgifter slår nästan alltid igenom”, säger Jonas Lindmark på Morningstar. De utpekade bolagen tycker att jämförelsen är orättvis..

DI - 5 timmar sedan

Pinterest ansöker om börsnotering

Sociala nätverket Pinterest ansöker om börsnotering på New York-börsen. .

DI - 5 timmar sedan

Trumps val till Fedguvernör: ”Mer oroad för amerikansk deflation än inflation”

Donald Trumps val till Fedguvernör, Stephen Moore, kommer inte vara ett störande moment för Jerome Powell om senaten godkänner honom. .

DI - 6 timmar sedan

Storägare motsätter sig gruvbolagets jätteaffär

Gruvjätten Newmont Mining betalar för mycket för att förvärva konkurrenten Goldcorp. Det anser storägaren Vaneck enligt Financial Times..

DI - 6 timmar sedan

Wall Street går mot svag stängning på konjunkturoro

Upp som en sol, ned som en pannkaka. Efter att ha nått den högsta nivån sedan oktober förra året handlas S&P 500 ned 1,7 procent med fem minuter kvar av fredagshandeln..

DI - 6 timmar sedan

Allt du behöver veta om månaden som sänkte Swedbank

Suspekta transaktioner, ljusskygga kunder och en rad utredningar. Di har kartlagt månaden då den svenska storbanken Swedbank har skakats av en penningtvättshärva..

DI - 7 timmar sedan

Fed-guvernören Bullard ser skäl att vara försiktig med räntan

Det ekonomiska landskapet talar för att vara försiktig när det gäller räntorna. Det är en bra tid för att bara låta data komma in och göra en bedömning efter sommaren vad Fed ska göra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.