DI > Ekonomi

Saturday, 18 August, 18:14

Liknande nyheter

Taggar: Adonnews, utserny vd
DI - 01 mar 18 kl. 10:51

Adonnews aktie handelsstoppad tills vidare

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie.  Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 01 mar 18 kl. 10:57

Adonnews handelsstoppas

Aktietorget har beslutat att handelstoppa Adonnews aktie..

DI - 16 mar 18 kl. 15:45

Handelsstoppade Adonnews erbjuds finansiering

Aktietorgslistade Adonnews, som varit handelsstoppat sedan 1 mars, har efter räkenskapsårets utgång fått ett erbjudande om möjlig finansiering om 3 miljoner kronor. Erbjudandet är i form av en garanterad nyemission med möjlig inlåning av garantilikviden till emissionen är genomförd..

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

DI - 07 jun 18 kl. 09:04

Adonnews är handelsstoppad på Spotlight

Annonslösningsbolaget Adonnews aktie har handelsstoppats på Spotlight..

DI - 07 jun 18 kl. 12:38

Handelsstoppade Adonnews i slutförhandlingar

Adonnews befinner sig i slutförhandlingar avseende ett omvänt förvärv kombinerat med ett antal strukturella förändringar av verksamheten som syftar till att stärka bolagets befintliga verksamhet..

DI - 11 jun 18 kl. 12:18

Handeln i Adonnews återuppas

Handeln med aktien i Adonnews kommer att återupptas på måndagen klockan 13:00.  Det skriver marknadsplatsen Spotlight i ett meddelande. .

DI - 13 aug 18 kl. 16:38

Adonnews har nu bytt namn till Evendo

Annonslösningsbolaget Adonnews, tidigare Mobile Loyalty, har bytt namn till Evendo efter en genomförd namnändring. Det framgår av ett pressmeddelande..

Regeringen - 16 nov 11 kl. 11:04

Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog

Skogsriket får ambassadörer från norr till söder med bred kunskap om skogens många värden. Torsdagen den 17 november utser Landsbygdsminister Eskil Erlandsson tio Skogsriketambassadörer från hela landet med kunskap om allt från möbelsnickeri och friluftsliv till skogsindustri. Pressmeddelande: Erlandsson utser ambassadörer med passion för skog Skogsriket Landsbygdsdepartementet, 16 november 2011.

YLE - 15 nov 15 kl. 14:23

Kaj Kunnas utser bästa #svenskadagen tweeten

Sportjournalisten Kaj Kunnas utser årets bästa #svenskadagen tweet. Kunnas utser segertweeten i samband med att han själv får erkänsla för sin insats för det tvåspråkiga Finland. Det är alltså den färgsprakande sportprofilen Kaj Kunnas som fungerar som enväldig domare då årets bästa #svenskadagen -tweet skall utses.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 1 timme sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 1 timme sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 2 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..

DI - 2 timmar sedan

Ministrar avskedas i Vitryssland

Vitrysslands president Alexandr Lukasjenko avskedar landets premiärminister samt ytterligare toppministrar i regeringen, uppger hans pressavdelning. Det blir den största regeringsrockaden sedan 2014..

DI - 3 timmar sedan

M vill satsa mot brottslighet: ”Staten ska ha våldsmonopolet”

Tyngdpunkten i Moderaternas valmanifest är en politik som syftar till att minska brottsligheten i landet. ”Staten måste stå för sin del av samhällskontraktet”, säger Moderaternas partiledare Ulf Kristersson..

DI - 3 timmar sedan

S: Sänkta byggkrav ska ge fler småbostäder

Socialdemokraterna vill få fram fler student- och ungdomsbostäder genom att sänka standardkraven..

DI - 3 timmar sedan

Elpriset skjuter i höjden - så sparar du tusenlappar

Den torra sommaren har gjort att elpriset skjutit i höjden.  Trots att regnet gjort comeback har det rörliga priset gått upp 25 procent de senaste dagarna. Och skulle hösten bli torr får vi räkna med nya rekordnivåer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.