DN > Nyheter

Friday, 14 December, 08:46

DN - 19 jul 18 kl. 17:27

Fel recept på vätskeersättning – Kry uppmanade patienter att kontakta läkareNär vårdappsföretaget Kry skickade ut ett recept på vätskeersättning blev saltmängden en matsked istället för en tesked.  I en rättelse uppmanade sedan Kry till att ta kontakt med sin läkare för frågor om för högt saltintag.  – Det är naturligtvis väldigt olyckligt, säger Samuel Danofsky som är kommunikationschef på Kry. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kry, Samuel Danofsky

Dela artikeln

121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, recept, vätskeersättning, Kry, uppmanade, patienteratt , kontakta, läkare
Kristianstadsbladet - 15 mar 13 kl. 09:30

Inget vårdfel när barn avled

Pojkens pappa hade varit i kontakt med vården vid flera tillfällen innan han uppmanades att själv köra till akuten med tvååringen. På väg dit avled pojken. Nu konstaterar socialstyrelsen att vårdinstanserna inte gjorde fel.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

OS: Tennisstjärnan var matförgiftad

Den ryska tennisstjärnan Maria Sjarapova var sig inte alls sig lik i OS-finalen. Det berodde på att hon var matförgiftad, uppger SvD.Länge var det alltså osäkert om Maria Sjarapova alls skulle spela finalen mot amerikanskan Serena Williams.

Sydsvenskan - 23 dec 12 kl. 06:30

Felringning. Medan världen skrattade tog Saldanha sitt liv.

Koreanska hundskitsflickan kallas hon, på engelska får hon mer än två miljoner träffar på Google. Hon är en ung kvinna vars lilla hund 2005 bajsade på golvet i en tunnelbanevagn i Seoul. När en annan ung kvinna räckte henne några pappersnäsdukar nöjde hon sig med att torka av hunden.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

09.00: Löfven prövas av riksdagen

I dag röstas Stefan Löfven (S) sannolikt ner som statsministerkandidat av riksdagen. Om så sker kommer talmannen Andreas Norlén att fortsätta sina försök att hitta en kandidat som kan tolereras av riksdagen..

DN - 2 timmar sedan

Alexandra Carlsson Tenitskaja: Vad hjälper det våra påsar under ögonen

Mynttorget. Riksdagens presscenter 09.45.

DN - 3 timmar sedan

”Nationalstaterna är överspelade”

Vågen av högerpopulism kan ses som dödsryckningar..

DN - 16 timmar sedan

”Forskningen måste få mer stöd”

Sjuka barn pantar flaskor..

DN - 8 timmar sedan

Julvädret: Hopp om snö i stora delar av landet

Just nu tyder det mesta på att vi får klassiskt svenskt julväder i år..

DN - 9 timmar sedan

Utredning öppnad om Trumps installation

Federala åklagare i USA har öppnat en brottsutredning om den kommitté som ansvarade för president Donald Trumps installation i januari 2017. Enligt Wall Street Journal rör utredningen frågor hur medel som samlats in använts av kommittén..

DN - 9 timmar sedan

”Doobidoo” kommer tillbaka – med Lasse Kronér

Nu står det klart att det populära SVT-programmet ”Doobidoo” får en ny säsong nästa år och att Lasse Kronér fortsätter som programledare, rapporterar  Göteborgs-Posten..

DN - 13 timmar sedan

Filmrecension: Kaxiga hbtq-kämpar visar vägen i ”En armé av älskande”

Kaxiga kärlekskämpar visade vägen för dagens hbtq-kamp. Ingrid Rybergs dokumentär samlar filmer och minnen från den tid tid då allt fler modiga slutade att skämmas för sin kärlek till människor av samma kön. En positivt energisk hyllning av pionjärerna..

DN - 15 timmar sedan

Färre än väntat försvinner efter utvisningsbeslutet

Antalet personer som försvunnit efter ett utvisningsbeslut eller i samband med ansökan om uppehållstillstånd är lägre än väntat. Hittills i år är drygt 4.000 personer anmälda som avvikna, vilket är den lägsta siffran på tio år.

DN - 17 timmar sedan

Enighet om hamnstaden kan underlätta den humanitära situationen i Jemen

En överenskommelse om hamnstaden Hodeidah var det viktigaste resultatet av fredssamtalen om Jemen, i Rimbo. En veckas konstruktiva förhandlingar har avslutats, men många svåra frågor återstår, sa FN:s generalsekreterare António Guterres vid en avslutande presskonferens..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.