DN > Nyheter

Saturday, 18 August, 11:00

DN - 19 jul 18 kl. 17:27

Fel recept på vätskeersättning – Kry uppmanade patienter att kontakta läkareNär vårdappsföretaget Kry skickade ut ett recept på vätskeersättning blev saltmängden en matsked istället för en tesked.  I en rättelse uppmanade sedan Kry till att ta kontakt med sin läkare för frågor om för högt saltintag.  – Det är naturligtvis väldigt olyckligt, säger Samuel Danofsky som är kommunikationschef på Kry. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kry, Samuel Danofsky

Dela artikeln

121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, recept, vätskeersättning, Kry, uppmanade, patienteratt , kontakta, läkare
Kristianstadsbladet - 15 mar 13 kl. 09:30

Inget vårdfel när barn avled

Pojkens pappa hade varit i kontakt med vården vid flera tillfällen innan han uppmanades att själv köra till akuten med tvååringen. På väg dit avled pojken. Nu konstaterar socialstyrelsen att vårdinstanserna inte gjorde fel.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

OS: Tennisstjärnan var matförgiftad

Den ryska tennisstjärnan Maria Sjarapova var sig inte alls sig lik i OS-finalen. Det berodde på att hon var matförgiftad, uppger SvD.Länge var det alltså osäkert om Maria Sjarapova alls skulle spela finalen mot amerikanskan Serena Williams.

Sydsvenskan - 23 dec 12 kl. 06:30

Felringning. Medan världen skrattade tog Saldanha sitt liv.

Koreanska hundskitsflickan kallas hon, på engelska får hon mer än två miljoner träffar på Google. Hon är en ung kvinna vars lilla hund 2005 bajsade på golvet i en tunnelbanevagn i Seoul. När en annan ung kvinna räckte henne några pappersnäsdukar nöjde hon sig med att torka av hunden.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

På jakt efter en ny storsäljare

Med nya V 60 hoppas Volvo få till en storsäljare som gör att bilarna från Göteborg fortsätter att toppa försäljningsstatistiken. DN provar den utpekade folkbilen på en långfärd till Skåne och anar en värdig efterträdare till trotjänaren V 70..

DN - 3 timmar sedan

Baldakin, paternoster och varsna – vad betyder orden?

Testa dina kunskaper i veckans ordquiz. Definitionerna är hämtade ur Svenska Akademiens ordlista. Fler frågor finns på spraktidningen.

DN - 3 timmar sedan

Cykelolyckorna ökar kraftigt i Stockholm

Under första halvåret i år ökade antalet olyckor med 17 procent jämfört med 2017, visar nya siffror från landstinget. Män är överrepresenterade i statistiken. Christer Baad, områdespolis på Södermalm är inte förvånad.

DN - 3 timmar sedan

Dödssiffran stiger i indiska översvämningar

Ytterligare minst 25 människor har dött till följd av de svåra översvämningarna i Indien. Antalet dödsoffer är nu uppe i 67 människor och över 50 000 människor har tvingats fly sina hem till följd av de kraftiga monsunregnen..

DN - 13 timmar sedan

Manafort-domaren: Jag har blivit hotad

Domaren i Manafort-rättegången säger att han har blivit hotad och att han skyddas av den federala polismyndigheten, rapporterar Reuters.  – Jag hade ingen aning att det här fallet skulle väcka sådana känslor, säger domaren Thomas Selby Ellis..

DN - 4 timmar sedan

Norråker kämpar för sin överlevnad – by på norska sidan gränsen blomstrar

Varför kämpar den svenska landsbygden för sin överlevnad när den norska är full av framtidstro? Befolkningen i den svenska byn Norråker har smitt en plan för att inte gå under – den norska byn Sandvika på andra sidan gränsen blomstrar. DN:s Martin Ezpeleta möter familjen Sköld-Grewell som har fattat beslutet att flytta från Rimbo utanför Norrtälje till Norråker i norra Jämtlands län.

DN - 4 timmar sedan

Norråker kämpar för sin överlevnad

Byn Norråker i Strömsunds kommun har omkring hundra invånare. Nu har byn startat en kampanj för att locka dit nya barnfamiljer..

DN - 4 timmar sedan

Prince-musik släpps digitalt

Över 300 låtar som Prince gjorde under senare delen av sin karriär är nu tillgängliga för digital nedladdning och på strömningstjänster som Spotify..

DN - 4 timmar sedan

Mjölkpriser väntas stiga efter sommarens torka

Bristen på djurfoder efter sommarens torka får stora konsekvenser för landets lantbrukare. De små skördarna kan på sikt även göra mjölken dyrare för konsumenter..

DN - 4 timmar sedan

50 ton metamfetamin funna i djungel

Hela 50 ton metamfetamin har hittats i ett djungellaboratorium i bergen i delstaten Sinaloa, meddelar mexikanska flottan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.