DN > Nyheter

Wednesday, 17 October, 20:21

DN - 19 jul 18 kl. 17:27

Fel recept på vätskeersättning – Kry uppmanade patienter att kontakta läkareNär vårdappsföretaget Kry skickade ut ett recept på vätskeersättning blev saltmängden en matsked istället för en tesked.  I en rättelse uppmanade sedan Kry till att ta kontakt med sin läkare för frågor om för högt saltintag.  – Det är naturligtvis väldigt olyckligt, säger Samuel Danofsky som är kommunikationschef på Kry. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kry, Samuel Danofsky

Dela artikeln

121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, recept, vätskeersättning, Kry, uppmanade, patienteratt , kontakta, läkare
Kristianstadsbladet - 15 mar 13 kl. 09:30

Inget vårdfel när barn avled

Pojkens pappa hade varit i kontakt med vården vid flera tillfällen innan han uppmanades att själv köra till akuten med tvååringen. På väg dit avled pojken. Nu konstaterar socialstyrelsen att vårdinstanserna inte gjorde fel.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

OS: Tennisstjärnan var matförgiftad

Den ryska tennisstjärnan Maria Sjarapova var sig inte alls sig lik i OS-finalen. Det berodde på att hon var matförgiftad, uppger SvD.Länge var det alltså osäkert om Maria Sjarapova alls skulle spela finalen mot amerikanskan Serena Williams.

Sydsvenskan - 23 dec 12 kl. 06:30

Felringning. Medan världen skrattade tog Saldanha sitt liv.

Koreanska hundskitsflickan kallas hon, på engelska får hon mer än två miljoner träffar på Google. Hon är en ung kvinna vars lilla hund 2005 bajsade på golvet i en tunnelbanevagn i Seoul. När en annan ung kvinna räckte henne några pappersnäsdukar nöjde hon sig med att torka av hunden.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Stor ökning i antal överklaganden efter valet

Över 500 personer har överklagat till Valprövningsnämnden efter de allmänna valen i september. Jämfört med 2014 års allmänna val är det en markant ökning i engagemang.  – Mängden är speciell, absolut, säger Kirsten Dieden på Valprövningsnämnden.

DN - 15 minuter sedan

Hör Sheela Birnstiel om tiden i kontroversiella Bhagwan

En paranoid sexsekt eller en nyskapande spirituell rörelse? DN har träffat Sheela Birnstiel, en av Bhagwanrörelsens förgrundsgestalter, som satt 39 månader i fängelse för flera brott..

DN - 15 minuter sedan

Bhagwan-rörelsen – nyskapande grupp eller paranoid sexsekt?

En paranoid sexsekt eller en nyskapande spirituell rörelse? När den kontroversiella indiska Bhagwan-rörelsen på 80-talet byggde upp ett samhälle i rurala Oregon hamnade de snabbt i klinch med resten av befolkningen.  Bioterrorism, högljudda orgier och ditbussade hemlösa som drogades för att hållas lugna är några av de skandaler som förknippats med gruppen.

DN - 30 minuter sedan

Sex dörrar som Löfven måste pressa upp

Här är dörrarna som S-ledaren måste pressa upp för att nå sitt mål..

DN - 30 minuter sedan

Jobben svåraste frågan när Löfven försöker få Lööf att byta sida

I Stefan Löfvens drömregering samarbetar han med Centern och Liberalerna. Men på tunga sakpolitiska områden står partierna mycket långt ifrån varandra..

DN - 45 minuter sedan

”Tack gode gud, hur skulle jag kunna lämna bort mitt lilla barn”

Sexåriga Denis skulle utvisas till Ukraina, nu omprövar Migrationsverket sitt beslut.

DN - 1 timme sedan

Bolt tackar nej till proffskontrakt

Usain Bolt har tackat nej till det erbjudna proffskontraktet på två år från fotbollsklubben Valletta på Malta, skriver ESPN..

DN - 1 timme sedan

Viktors val: Vill Ulf Kristersson verkligen ha jobbet?

Om Ulf Kristersson skulle bli statsminister i det här läget så skulle han få det svåraste jobbet i svensk politik sedan sedan Isabella Lövin skulle försöka rädda Miljöpartiet. Sveriges ledande samhällsmagasin förklarar..

DN - 1 timme sedan

Carole Cadwalladr får Stieg Larssonpriset: ”Jag är förbannad på regeringen”

London. Guardian-journalisten Carole Cadwalladr får årets Stieg Larsson-pris för sitt världsscoop om Cambridge Analytica-skandalen. Priset gör henne rörd och upplyft mitt i all pessimism: ”Skurkarna håller på att vinna”, säger hon till DN.

DN - 1 timme sedan

Lättnad i familjen när utvisningen av Denis, 6, omprövas

Uppsala. Migrationsverket har tillfälligt stoppat utvisningen av föräldralöse Denis, 6, till Ukraina. Enligt hans gode man väntade sannolikt barnhem där.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.