GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 18 August, 06:48

GöteborgsPosten - 19 jul 18 kl. 15:20

Ladugård nedbrunnenEn ladugård utanför Ulricehamn har brunnit ned utanför Ulricehamn. Inledningsvis befarade räddningstjänsten att det fanns explosionsrisk då det låg en bilverkstad i byggnaden.
– När ägaren kom till platsen fick vi reda på att det inte fanns gasflaskor där inne, säger Per Sägersten vid Räddningstjänstens i Södra Älvsborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ulricehamn, Per Sägersten, Räddningstjänstens, Södra Älvsborg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ladugård, nedbrunnen
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ladugård nedbrunnen i Aneboda

Vid fyratiden på fredagsmorgonen brann en ladugård i Aneboda utanför Lammhult, uppger SR Kronoberg.När brandbilar kom till platsen var ladugården så gott som nedbrunnen och det gick inte att rädda byggnaden.Det ska enligt polisen inte ha funnits några djur i byggnaden, utan den användes som förråd.

Expressen - 25 jun 16 kl. 19:25

Ladugård nedbrunnen – en person till sjukhus

En person har förts till sjukhus vid en ladugårdsbrand utanför Vara. Branden startade i samband med att någon mekade med bilen i byggnaden. – Det syntes tydligt rökpelare, säger räddningstjänstens inre befäl..

Skånskan - 19 nov 16 kl. 08:55

Ladugård nedbrunnen vid Mölle

Skåne En ladugård vid Kockenhus herrgård i Höganäs kommun har under morgonen brunnit ner. ERWP.fif(0)Inga personer ska ha skadats men ett högt godsvärde i form av bland annat båtar har förstörts.

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 13:54

Ladugård nedbrunnen – branden spred sig till skogs

En ladugårdsbrand har spridit sig ut i skogen. Något som skapar kraftig rökutveckling, uppger SOS alarm. Risken för spridning är stor..

BT - 17 jan 13 kl. 20:12

Just nu: Ladugård brann ner

En ladugård i Mjöbäck totalförstördes i en brand under torsdagskvällen. Larmet inkom till SOS vid 20-tiden. Det är ännu oklart vad som orsakade branden.

BT - 17 jan 13 kl. 20:12

Ladugård brann ner

En ladugård vid Stenkullen/Östra Frölunda totalförstördes i en brand under torsdagskvällen. Larmet inkom till SOS vid 20-tiden. Det är ännu oklart vad som orsakade branden.

Expressen - 06 maj 13 kl. 15:28

Stort branddrama i en ladugård vid Karlstad

En ladugård i Kil brann ner till grunden på måndagsförmiddagen. Vid 14.45 kämpade räddningstjänsten med att förhindra spridning.

Sydsvenskan - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. – Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räd.

BT - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. - Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räddas.

Blekinge Läns tidning - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. - Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räddas.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

100 kvinnor undsatta på bordell i Mexiko

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Så får du ett robust och snabbt hemma-wifi

Många skaffar snabbare bredband men slösar bort delar av hastigheten genom att använda dåliga och felplacerade wifi-routrar. Vi har tagit hjälp av wifi-gurun Måns Jonasson för att reda ut hur du kan skapa ett hemma-wifi som maxar internet i hela bostaden..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

"Kommer krävas två riktigt låga rundor"

Två slag under par inför helgen – då tror Joakim Lagergren att han får svårt att ha med tätstriden att göra när allt drar ihop sig.
– Det kommer krävas två riktigt låga rundor av mig, säger han..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

De gör Nordea Masters möjligt

Blickfokus är på de stora stjärnorna – men där bakom finns massvis av ideell kraft som bär tävlingen. 750 funktionärer som gör Nordea Masters möjligt.
– Man känner verkligen att man gör en insats, säger funktionären Arne Hedström, 69..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Chievo-målvakten om mötet med Ronaldo: "Dröm"

Chievo ska försöka stoppa Juventus och Cristiano Ronaldo i premiären. Veronalagets 39-åriga målvaktsveteran Stefano Sorrentino kunde inte vara nöjdare med motståndet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

160 elever i Göteborg saknar skolplats i höst

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Paradisö vid Fuerteventura "laglöst land"

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bolt på plats i Australien

GöteborgsPosten - Igår: 13:43

Vi är garanten för rättigheter

Vi kommer aldrig samarbeta med eller göra oss beroende av de krafter som vill begränsa hbtq-personers rättigheter. Vi accepterar aldrig diskriminering på grund av vem du är eller vem du älskar. Socialdemokraterna deltar i Prideparaden för att manifestera just det, skriver Annika Strandhäll (S) och Ann-Sofie Hermansson (S)..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

LPGA-spel stoppat på grund av mörkerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.