GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 October, 21:01

GöteborgsPosten - 19 jul 18 kl. 15:20

Ladugård nedbrunnenEn ladugård utanför Ulricehamn har brunnit ned utanför Ulricehamn. Inledningsvis befarade räddningstjänsten att det fanns explosionsrisk då det låg en bilverkstad i byggnaden.
– När ägaren kom till platsen fick vi reda på att det inte fanns gasflaskor där inne, säger Per Sägersten vid Räddningstjänstens i Södra Älvsborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ulricehamn, Per Sägersten, Räddningstjänstens, Södra Älvsborg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ladugård, nedbrunnen
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ladugård nedbrunnen i Aneboda

Vid fyratiden på fredagsmorgonen brann en ladugård i Aneboda utanför Lammhult, uppger SR Kronoberg.När brandbilar kom till platsen var ladugården så gott som nedbrunnen och det gick inte att rädda byggnaden.Det ska enligt polisen inte ha funnits några djur i byggnaden, utan den användes som förråd.

Expressen - 25 jun 16 kl. 19:25

Ladugård nedbrunnen – en person till sjukhus

En person har förts till sjukhus vid en ladugårdsbrand utanför Vara. Branden startade i samband med att någon mekade med bilen i byggnaden. – Det syntes tydligt rökpelare, säger räddningstjänstens inre befäl..

Skånskan - 19 nov 16 kl. 08:55

Ladugård nedbrunnen vid Mölle

Skåne En ladugård vid Kockenhus herrgård i Höganäs kommun har under morgonen brunnit ner. ERWP.fif(0)Inga personer ska ha skadats men ett högt godsvärde i form av bland annat båtar har förstörts.

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 13:54

Ladugård nedbrunnen – branden spred sig till skogs

En ladugårdsbrand har spridit sig ut i skogen. Något som skapar kraftig rökutveckling, uppger SOS alarm. Risken för spridning är stor..

BT - 17 jan 13 kl. 20:12

Just nu: Ladugård brann ner

En ladugård i Mjöbäck totalförstördes i en brand under torsdagskvällen. Larmet inkom till SOS vid 20-tiden. Det är ännu oklart vad som orsakade branden.

BT - 17 jan 13 kl. 20:12

Ladugård brann ner

En ladugård vid Stenkullen/Östra Frölunda totalförstördes i en brand under torsdagskvällen. Larmet inkom till SOS vid 20-tiden. Det är ännu oklart vad som orsakade branden.

Expressen - 06 maj 13 kl. 15:28

Stort branddrama i en ladugård vid Karlstad

En ladugård i Kil brann ner till grunden på måndagsförmiddagen. Vid 14.45 kämpade räddningstjänsten med att förhindra spridning.

Sydsvenskan - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. – Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räd.

BT - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. - Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räddas.

Blekinge Läns tidning - 03 apr 18 kl. 05:24

Ladugård brann ned till grunden

En ladugård har under natten totalförstörts i en brand på en gård norr om Västervik. - Ladugården är helt nedbrunnen och de har räddat ett antal djur, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland. Det är oklart om alla djur hann räddas.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Paulina Nyström räddade poäng när Ljusdal kryssade mot Assi

I halvtid ledde Assi matchen på bortaplan i Elitettan i fotboll mot Ljusdal med 1–0, efter mål av Erin Craig. Men i andra halvlek jobbade sig Ljusdal in i matchen, och kvitterade genom Paulina Nyström. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Hemlösa demonstrerade på Avenyn

Musik, sång, kostymer och järnbojor som släpas nerför Avenyn. Under världsfattigdomsdagen genomfördes en demonstration till stöd för de hemlösa – av de hemlösa..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Var tredje rektor utsatt för hot

En fjärdedel av rektorerna i Göteborgs grundskolor uppger att de har blivit utsatta för kränkningar eller mobbning i arbetet under det senaste året.
– Skrämmande, säger Helene Odenjung (L)..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fördomar kan endast bekämpas i full belysning

När någon radikaliseras och tar till våld sker det i en kontext där vi alla riskerar att försnävas, förhärdas och sakta men säkert förstöras..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Trump: Vi behöver Saudiarabien

USA behöver Saudiarabien, säger USA:s president Donald Trump, som har bett Turkiet om bevis för mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Missing People bedrägeriutsatt – i ett år

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kvinna gripen för vild färd i Stockholm

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Blåvitt uppges jaga Sundsvalls succétränare

Han har tillsammans med Joel Cedergren gjort succé i Sundsvall – nu kan GP berätta att IFK Göteborg är intresserat av spanske tränaren Ferran Sibila..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Barn allvarligt skadat av vådaskott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Många frågor och bara anonyma läckor ger svar

Det är fortfarande oklart vad som har hänt den saudiske journalisten Jamal Khashoggi sedan han gått in på det saudiska konsulatet i Istanbul. Många uppgifter om vad som hänt kommer från anonyma källor. Inte ens experterna vågar säga hur mycket man kan lita på..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.