DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 13:33

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, ledande, indikatorer, steg, 0,5procent i , juni
E24 - 17 mar 11 kl. 16:14

USA:s ledande indikatorer steg mindre än väntat

USA:s ledande indikatorer steg 0,8 procent i februari, jämfört med månaden före..

DI - 21 apr 16 kl. 16:12

USA:s ledande indikatorer steg

USA:s ledande indikatorer steg 0,2 procent i mars, jämfört med månaden före. Analytikerna hade spått en uppgång med 0,4 procent jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News prognosenkät..

Affärsvärlden - 21 sep 17 kl. 16:05

USA:s ledande indikatorer steg över förvänan

USA:s ledande indikatorer steg 0,4 procent i augusti, jämfört med månaden före..

DI - 19 apr 18 kl. 16:05

USA:s ledande indikatorer steg i mars

USA:s ledande indikatorer steg 0,3 procent i mars, jämfört med månaden före..

DI - 21 jun 18 kl. 16:08

USA:s Ledande indikatorer steg 0,2 i maj

USA:s ledande indikatorer steg 0,2 procent i maj, jämfört med månaden före..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 11 kl. 16:24

USA: Ledande indikatorer steg

USA:s ledande indikatorer steg med 1,0 procent till 112,4 i december jämfört med månaden innan. Det visar siffror från forskningsinstitutet Conference Board. Ekonomer hade väntat sig en ökning med 0,6 procent.

Opinionen.se - 21 mar 13 kl. 15:13

USA: Ledande indikatorer steg

USA:s ledande indikatorer steg med 0,5 procent till 94,8 i februari jämfört med månaden innan. Det visar siffror från forskningsinstitutet Conference Board. Indexet är en sammanvägning av tio ekonomiska indikatorer, däribland orderingång och nya arbetssökande.

DI - 18 dec 14 kl. 16:06

Ledande indikatorer steg 0,6 procent i USA

USA:s ledande indikatorer steg 0,6 procent i november, jämfört med månaden före.Analytikerna hade spått en uppgång med 0,5 procent jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 23 jul 15 kl. 16:14

Ledande indikatorer steg mer än väntat i USA

USA:s ledande indikatorer steg 0,6 procent i juni, jämfört med månaden före..

DI - 17 mar 16 kl. 15:04

USA: Ledande indikatorer steg i februari

USA:s ledande indikatorer steg 0,1 procent i februari, jämfört med månaden före..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Incoax tecknar avtal med potential på 100.000-200.000 lägenheter

Bredbandsteknikföretaget Incoax, som är på väg mot marknadsplatsen Nasdaq First North, har tecknat en avsiktsförklaring med en bredbandsintegratör/distributör som innebär en affärspotential på 100.000-200.000 lägenheter..

DI - 10 minuter sedan

SME-enkät: Möjligt med räntehöjning i december

Trots negativa inflationsöverraskningar räknar samtliga ekonomer som SME Direkt tillfrågat med att Riksbanken kommer att leverera på sina tidigare signalerade planer om en räntehöjning i december eller i februari. Meningarna går dock isär om vilken av månaderna. .

DI - 30 minuter sedan

Malmström ser fortsatt handelsstök nästa år

Cecilia Malmström, EU:s handelskommissionär, tror att handelsläget kommer att vara fortsatt problematiskt, med stora spänningar, även under 2019. Det sade hon vid ett seminarium på fredagen, anordnat av kommissionens svenska representation..

DI - 45 minuter sedan

Stor oenighet om nästa steg

Efter tre månader utan ny regering har S och M ett särskilt ansvar att lösa regeringsknuten, enligt Centerns Annie Lööf. Men KD-ledaren Ebba Busch Thor har en helt annan bild av läget. .

DI - 45 minuter sedan

Från blodpudding till tryffel – bra tryck hos nya kvartersfavoriten

I blickfånget längst uppe vid Tegnérgatans krön tronar författaren och dramatikern August Strindberg i form av Carl Eldhs monumentala staty. Precis i gathörnet närmast statyn öppnade i höstas restaurang Nabo, ett träffsäkert namn. Nabo betyder granne, mest på norska men ibland även på svenska, och Strindberg bodde de sista åren av sitt liv i kvarteret intill, i Blå Tornet..

DI - 1 timme sedan

FI redigerade dokument – kan ha agerat brottsligt

Finansinspektionen raderade delar av dokument innan de lämnades ut till Svenska Dagbladet. Det medger generaldirektören Erik Thedéen för tidningen..

DI - 1 timme sedan

Karlsson: Nyval “rimligaste alternativet”

Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson ser nyval som ett allt mer sannolikt och rimligt scenario. “Vi är redo och vi förbereder oss för det”..

DI - 1 timme sedan

Fingerprint åker jo-jo på fallande Stockholmsbörs, Nordea stiger

Stockholmsbörsen tar lunch med stadigt surt fredagshumör – OMXS30 faller 0,7 procent och OMXSPI backar 0,8 procent. Nordea kliver upp som vinnaraktie på storbolagslistan..

DI - 1 timme sedan

CloudRepublic AB (publ) förvärvar Falco Sweden AB

CloudRepublic har idag tecknat avtal om att förvärva Falco Sweden AB, som hjälper kunder att digitalisera och transformera sin verksamhet. Falco beräknas omsätta 4 MSEK under 2018 med en rörelsemarginal om ca 500 tkr..

DI - 1 timme sedan

Bra år för blankarjätten – avkastning på 18 procent

Hedgefonden Muddy Waters Capital, specialist på blankningar och offentlig kritik mot börsbolag, har i år haft en avkastning på 18 procent. Det uppger en källa med insyn för Business Insider..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.