DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:37

Liknande nyheter

Taggar: Det brittiska, försäkringsbolaget, BoughtBy , Many, lanserasi , Sverige
SvD - 21 nov 14 kl. 19:28

FÖrsÄkring: brittiska aviva pÅ vÄg att kÖpa friends life

Det brittiska försäkringsbolaget Aviva förhandlar om att köpa sin sektorkollega Friends Life, i en affär värd omkring 5,6 miljarder brittiska pund..

Cornucopia - 23 nov 14 kl. 11:31

Brittiska SAS har dödat 200 IS-terrorister

Brittiska Daily Mail avslöjar nu att det brittiska elitförbandet SAS (Special Air Service) de senaste veckorna har dödat 200 IS-terrorister på plats i Irak. Man har dagligen luftlandsatt operatörerna med helikopter och därefter har man med prickskyttegevär eller kulsprutor än så länge nedkämpat ca åtta terrorister om dagen.

Artikeln i Daily Mail hittar ni här.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 12:51

Rea på brittiska aktier – guldläge för dig?

Enligt medieuppgifter skrämmer brexit börsinvesterare. Samtidigt bäddar det för klipp. Affärsvärlden citerar The Telegraph, som berättar att brittiska aktier inte varit så billiga som nu sedan de två världskrigen.

SvD - 03 maj 16 kl. 11:40

Brittiska föräldrar lånar ut till var fjärde bostad

Brittiska föräldrar får en allt tyngre roll inom landets bankväsende. Deras pengar är inblandade i hela 25 procent av samtliga bostadsaffärer som görs i Storbritannien i år, visar en undersökning av försäkringsbolaget Legal and General och konsultföretaget Cebr som tv-kanalen CNBC tagit del av..

SVT - 28 sep 16 kl. 11:28

Deutsche Bank säljer Abbey Life

Den krisande tyska storbanken Deutsche Bank ska sälja det brittiska försäkringsbolaget Abbey Life för omkring 1 miljard euro, motsvarande 10 miljarder kronor. Köpare är den brittiska försäkringsjätten Phoenix Group..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 11:31

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

VBL - 30 nov 12 kl. 07:21

Japanska bilar krånglar minst

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren..

Opinionen.se - 20 mar 13 kl. 11:50

Undersökning: Här är roligaste bilarna att köra

Brittiska försäkringsbolaget Axa har frågat 2.000 bilförare hur lyckliga de är bakom ratten. Endast 46 procent av Volvo-förarna visade sig känna körglädje i sina bilar..

DI - 28 mar 14 kl. 08:38

Cevian köper försäkringsaktier

Aktivistfonden Cevian Capital, med Christer Gardell vid rodret, har köpt lite mer än 7 procent av aktierna i det brittiska försäkringsbolaget RSA..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japansk vd: ”Huawei har dragit i handbromsen helt”

Det japanska företaget Yaskawa som levererar robotar till Huaweis fabriker har sett alla ordrar från den kinesiska storkunden hastigt läggas på is. ”Jag har informerats om att allt är upp och ner på Huawei internt just nu”, säger Yaskawas vd Hiroshi Ogasawara till Japan Times..

DI - 10 minuter sedan

Japansk Apple-leverantör kämpar för sin överlevnad

Japan Display, som bland annat levererar till Apple, för samtal med kinesiska företag och investeringsfonder för stöd att lyckas vända sin verksamhet, enligt uppgifter till Nikkei..

DI - 5 minuter sedan

Skräckläge i storbanken

Lehman Brothers har kommit att symbolisera finanskrisen 2008. Tio år senare gör Deutsche Banks kursgraf sin bästa imitation av den kraschade amerikanska investmentbankens. .

DI - 30 minuter sedan

Spansk inflation i linje med förväntan

De spanska konsumentpriserna sjönk 0,1 procent i november jämfört med månaden före och steg 1,7 procent från samma månad året före..

DI - 15 minuter sedan

H&M väntas redovisa 56.426 miljoner kronor i försäljning 4 kv

Klädjätten H&M lämnar på måndag försäljningsrapport för fjärde kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Medivir har omorganiserat – 58 anställda har sagts upp

Medivir har nu genomfört den tidigare aviserade omorganisationen. Uppsägning av personal inom främst forskning och administration är gjord, vilket reducerat organisationen från 75 till 17 anställda. Detta görs i syfte att frigöra resurser för bolagets utvecklingsprojekt..

DI - 15 minuter sedan

Deutsches säljrekar sänker Veoneer och Autoliv

Stockholmsbörsen öppnar fredagshandeln på minus med Veoneer och Autoliv i botten av storbolagslistan. Aktierna faller efter att Deutsche Bank inlett bevakningen med två säljrekommendationer..

DI - 15 minuter sedan

Deppigare inköpschefer i Frankrike – lägsta PMI-siffran sedan februari 2016

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 49,3 i december jämfört med 54,2 föregående månad, den lägsta nivån sedan februari 2016. .

DI - 30 minuter sedan

Stora Enso investerar 232 miljoner i Skoghalls Bruk

Skogskoncernen Stora Enso har beslutat sig för att investera 232 miljoner kronor i en utbyggnad av den befintliga reningsanläggningen på Skoghalls bruk. .

DI - 30 minuter sedan

Bundesbank skriver ned förväntningarna på den tyska tillväxten

Den tyska centralbanken skriver ned prognoserna för landets tillväxt både i år och nästa år. Nu väntas Tysklands ekonomi växa 1,5 procent i år och 1,6 procent 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.