DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 03:37

DI - 19 jul 18 kl. 15:48

Det brittiska försäkringsbolaget Bought By Many lanseras i SverigeDet brittiska försäkringsbolaget Bought By Many lanseras i Sverige med hjälp av en finansieringsrunda på 15 miljoner pund, motsvarande 174 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bought By Many, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det brittiska, försäkringsbolaget, BoughtBy , Many, lanserasi , Sverige
SvD - 21 nov 14 kl. 19:28

FÖrsÄkring: brittiska aviva pÅ vÄg att kÖpa friends life

Det brittiska försäkringsbolaget Aviva förhandlar om att köpa sin sektorkollega Friends Life, i en affär värd omkring 5,6 miljarder brittiska pund..

Cornucopia - 23 nov 14 kl. 11:31

Brittiska SAS har dödat 200 IS-terrorister

Brittiska Daily Mail avslöjar nu att det brittiska elitförbandet SAS (Special Air Service) de senaste veckorna har dödat 200 IS-terrorister på plats i Irak. Man har dagligen luftlandsatt operatörerna med helikopter och därefter har man med prickskyttegevär eller kulsprutor än så länge nedkämpat ca åtta terrorister om dagen.

Artikeln i Daily Mail hittar ni här.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 12:51

Rea på brittiska aktier – guldläge för dig?

Enligt medieuppgifter skrämmer brexit börsinvesterare. Samtidigt bäddar det för klipp. Affärsvärlden citerar The Telegraph, som berättar att brittiska aktier inte varit så billiga som nu sedan de två världskrigen.

SvD - 03 maj 16 kl. 11:40

Brittiska föräldrar lånar ut till var fjärde bostad

Brittiska föräldrar får en allt tyngre roll inom landets bankväsende. Deras pengar är inblandade i hela 25 procent av samtliga bostadsaffärer som görs i Storbritannien i år, visar en undersökning av försäkringsbolaget Legal and General och konsultföretaget Cebr som tv-kanalen CNBC tagit del av..

SVT - 28 sep 16 kl. 11:28

Deutsche Bank säljer Abbey Life

Den krisande tyska storbanken Deutsche Bank ska sälja det brittiska försäkringsbolaget Abbey Life för omkring 1 miljard euro, motsvarande 10 miljarder kronor. Köpare är den brittiska försäkringsjätten Phoenix Group..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 11:31

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

VBL - 30 nov 12 kl. 07:21

Japanska bilar krånglar minst

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren..

Opinionen.se - 20 mar 13 kl. 11:50

Undersökning: Här är roligaste bilarna att köra

Brittiska försäkringsbolaget Axa har frågat 2.000 bilförare hur lyckliga de är bakom ratten. Endast 46 procent av Volvo-förarna visade sig känna körglädje i sina bilar..

DI - 28 mar 14 kl. 08:38

Cevian köper försäkringsaktier

Aktivistfonden Cevian Capital, med Christer Gardell vid rodret, har köpt lite mer än 7 procent av aktierna i det brittiska försäkringsbolaget RSA..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ny biografi: "Uselt självförtroende drev Kamprad"

Ingvar Kamprads vänskap med socialdemokraten Sven-Erik Bucht bidrog till att Ikeagrundaren testamenterade halva sin förmögenhet till Norrland, enligt en ny biografi som avslöjar nya sidor av Ikeagrundaren..

DI - 5 timmar sedan

Följ rapportfloden med Di TV:s extrasändningar

I veckan drar rapportfloden i gång med full styrka. Di TV sätter därför in extrasändningar på torsdags- och fredagsmorgonen..

DI - 5 timmar sedan

Blandad rapport från Alcoa, efterhandel i båda riktningar

Hyfsad start på rapportperioden från aluminiumjätten efter onsdagsbörsens stängning: starkare vinst och omsättning än väntat, men sänkt prognos avseende global aluminiumefterfrågan. Aktien handlas i båda riktningar i New York-börsens skakiga efterhandel..

DI - 5 timmar sedan

New York-börsen ned efter ljus framtidssyn från Fed

Wall Street handlades ned något under en odramatisk onsdagskväll, där höjdpunkten kanske var ett Fedprotokoll som tydde på en enad bild i USA:s centralbank: räntan ska fortsätta höjas gradvis..

DI - 5 timmar sedan

Tobin vinstvarnar, sänker helårsprognos ytterligare

Bostadsutvecklaren Tobin Properties sänker återigen sin prognos avseende rörelseresultatet för helåret 2018 till 25-50 miljoner kronor till följd av en svag försäljning och nedskrivning av fastighet under det tredje kvartalet..

DI - 5 timmar sedan

IBM rasar på falnat hopp om återupprättad omsättningstillväxt

IBM:s kvartalsrapport vittnade om sjunkande försäljning efter ett par kvartal med tillväxt, och aktien rasar 8 procent..

DI - 6 timmar sedan

Trump till sina ministrar: skär kostnader med 5 procent

USA:s president är angelägen om att bättra på landets finanser efter det rekordstora budgetunderskott som rapporterades i måndags..

DI - 6 timmar sedan

Fedledamöter eniga om fortsatta räntehöjningar, något ljusare USA-syn än i augusti

USA:s centralbanksledamöter är eniga om behovet av att fortsätta höja räntor, oavsett president Donald Trumps kritik. Det visar protokollet från senaste räntemötet..

DI - 6 timmar sedan

Svenskt Näringslivs vd sågar politikerna – tre ödesfrågor måste lösas

Jan-Olof Jacke, ny vd på Svenskt Näringsliv, pekar på enorma reformbehov och riktar skoningslös kritik mot svenska politiker.  “Vi har haft uppåt tio år av reformtorka”, säger han..

DI - 6 timmar sedan

På Brexitfronten intet nytt

Storbritanniens premiärminister Theresa May presenterade inget nytt i sitt anförande till EU-toppmötet på onsdagskvällen, enligt Europaparlamentets talman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.