DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 02:03

DI - 19 jul 18 kl. 15:48

Det brittiska försäkringsbolaget Bought By Many lanseras i SverigeDet brittiska försäkringsbolaget Bought By Many lanseras i Sverige med hjälp av en finansieringsrunda på 15 miljoner pund, motsvarande 174 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bought By Many, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det brittiska, försäkringsbolaget, BoughtBy , Many, lanserasi , Sverige
SvD - 21 nov 14 kl. 19:28

FÖrsÄkring: brittiska aviva pÅ vÄg att kÖpa friends life

Det brittiska försäkringsbolaget Aviva förhandlar om att köpa sin sektorkollega Friends Life, i en affär värd omkring 5,6 miljarder brittiska pund..

Cornucopia - 23 nov 14 kl. 11:31

Brittiska SAS har dödat 200 IS-terrorister

Brittiska Daily Mail avslöjar nu att det brittiska elitförbandet SAS (Special Air Service) de senaste veckorna har dödat 200 IS-terrorister på plats i Irak. Man har dagligen luftlandsatt operatörerna med helikopter och därefter har man med prickskyttegevär eller kulsprutor än så länge nedkämpat ca åtta terrorister om dagen.

Artikeln i Daily Mail hittar ni här.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 12:51

Rea på brittiska aktier – guldläge för dig?

Enligt medieuppgifter skrämmer brexit börsinvesterare. Samtidigt bäddar det för klipp. Affärsvärlden citerar The Telegraph, som berättar att brittiska aktier inte varit så billiga som nu sedan de två världskrigen.

SvD - 03 maj 16 kl. 11:40

Brittiska föräldrar lånar ut till var fjärde bostad

Brittiska föräldrar får en allt tyngre roll inom landets bankväsende. Deras pengar är inblandade i hela 25 procent av samtliga bostadsaffärer som görs i Storbritannien i år, visar en undersökning av försäkringsbolaget Legal and General och konsultföretaget Cebr som tv-kanalen CNBC tagit del av..

SVT - 28 sep 16 kl. 11:28

Deutsche Bank säljer Abbey Life

Den krisande tyska storbanken Deutsche Bank ska sälja det brittiska försäkringsbolaget Abbey Life för omkring 1 miljard euro, motsvarande 10 miljarder kronor. Köpare är den brittiska försäkringsjätten Phoenix Group..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 11:31

Minst krångel med japansk bil

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren. Mitsubishi Lancer (2005?

VBL - 30 nov 12 kl. 07:21

Japanska bilar krånglar minst

Den som vill ha en bil med minsta möjliga krångel bör välja japanskt, inte tyska statusmärken. Det är kontentan av det brittiska försäkringsbolaget Warranty Directs lista över de mest pålitliga bilmodellerna de senaste 15 åren..

Opinionen.se - 20 mar 13 kl. 11:50

Undersökning: Här är roligaste bilarna att köra

Brittiska försäkringsbolaget Axa har frågat 2.000 bilförare hur lyckliga de är bakom ratten. Endast 46 procent av Volvo-förarna visade sig känna körglädje i sina bilar..

DI - 28 mar 14 kl. 08:38

Cevian köper försäkringsaktier

Aktivistfonden Cevian Capital, med Christer Gardell vid rodret, har köpt lite mer än 7 procent av aktierna i det brittiska försäkringsbolaget RSA..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 3 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

DI - 4 timmar sedan

Stretchad värdering bakom jeansmärkets rusning

Jeansmärket Levis Strauss gjorde stor succé på New York-börsen under första handelsdagen när aktiekursen rusade med över 30 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Expertens svarta lista: De har Sveriges sämsta fonder

Två fondbolag delar på jumboplatsen när man synar utvecklingen för aktiefonder på fem års sikt. ”Höga avgifter slår nästan alltid igenom”, säger Jonas Lindmark på Morningstar. De utpekade bolagen tycker att jämförelsen är orättvis..

DI - 4 timmar sedan

Pinterest ansöker om börsnotering

Sociala nätverket Pinterest ansöker om börsnotering på New York-börsen. .

DI - 4 timmar sedan

Trumps val till Fedguvernör: ”Mer oroad för amerikansk deflation än inflation”

Donald Trumps val till Fedguvernör, Stephen Moore, kommer inte vara ett störande moment för Jerome Powell om senaten godkänner honom. .

DI - 4 timmar sedan

Storägare motsätter sig gruvbolagets jätteaffär

Gruvjätten Newmont Mining betalar för mycket för att förvärva konkurrenten Goldcorp. Det anser storägaren Vaneck enligt Financial Times..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street går mot svag stängning på konjunkturoro

Upp som en sol, ned som en pannkaka. Efter att ha nått den högsta nivån sedan oktober förra året handlas S&P 500 ned 1,7 procent med fem minuter kvar av fredagshandeln..

DI - 5 timmar sedan

Allt du behöver veta om månaden som sänkte Swedbank

Suspekta transaktioner, ljusskygga kunder och en rad utredningar. Di har kartlagt månaden då den svenska storbanken Swedbank har skakats av en penningtvättshärva..

DI - 5 timmar sedan

Fed-guvernören Bullard ser skäl att vara försiktig med räntan

Det ekonomiska landskapet talar för att vara försiktig när det gäller räntorna. Det är en bra tid för att bara låta data komma in och göra en bedömning efter sommaren vad Fed ska göra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.