Cornucopia > Ekonomi

Monday, 17 December, 16:32

Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligareI samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Johansson, Morgan Johansson, Försvarsmaktens, Blackhawk, Sverige, Försvarsmakten, Försvarsmakt, Västmanland, Reinfeldt, Göran Persson, Försvaret

Dela artikeln

1020 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johansson, Regeringenvill , dra, nersvensk , försvarsförmåga, ytterligare
Regeringen - 09 apr 15 kl. 16:28

Morgan Johansson tar emot Bolåneutredningens betänkande

Torsdag den 9 april överlämnar hovrättsrådet Jonas Högström Bolåneutredningens betänkande, Stärkt konsumentskydd på bolånemarknaden, till justitie- och migrationsminister Morgan Johansson. Efter överlämnandet hålls en pressträff i Rosenbad klockan 10.30 där utredaren och justitie- och migrationsministern medverkar.

Regeringen - 22 apr 15 kl. 08:27

Pressträff med justitieminister Morgan Johansson

Onsdagen den 22 april kl.11.00 bjuder justitieminister Morgan Johansson in till pressträff tillsammans med vice ordförande i riksdagens civilutskott, Johan Löfstrand (S).

Regeringen - 01 feb 16 kl. 16:21

Morgan Johansson möter danska utlännings- , integrations- och bostadsministern Inger Støjberg i Köpenhamn

Tisdagen den 2 februari träffar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson den danska utlännings-, integrations- och bostadsminister Inger Støjberg för att bland annat diskutera den rådande flyktingsituationen. Morgan Johansson ska även besöka Kastrup för att se arbetet med id-kontrollerna..

Regeringen - 26 jun 17 kl. 09:37

Morgan Johansson och Isabella Lövin tillgängliga för kommentarer – regeringen föreslår skärpta regler för vapenexporten

I dag kl. 10.30 är justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och ministern för internationellt utvecklingssamarbete och klimat Isabella Lövin tillgängliga för kommentarer med anledning av att regeringen på torsdag överlämnar en remiss till Lagrådet med en rad skärpningar i exportkontrollen av krigsmateriel..

Regeringen - 27 jun 17 kl. 15:36

Morgan Johansson besöker Europarådet

I morgon den 28 juni besöker justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Europarådets parlamentariska församling (PACE) i Strasbourg. I samband med att parlamentet sammanträder kommer Morgan Johansson att hålla ett anförande om migrationsfrågor..

Regeringen - 30 jun 17 kl. 12:38

Morgan Johansson talade i Europarådets parlament i Strasbourg

Den 28 juni besökte justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Europarådets parlamentariska församling (PACE) i Strasbourg. I samband med att parlamentet sammanträdde höll Morgan Johansson ett anförande om migrationsfrågor..

Regeringen - 09 nov 17 kl. 13:01

Morgan Johansson besöker MSB Revinge

Måndag den 13 november besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson MSB Revinge, där bland annat Sveriges framtida räddningstjänstpersonal utbildas. Under besöket kommer Morgan Johansson att delta i en övning tillsammans med studenter..

Regeringen - 01 feb 18 kl. 17:09

Morgan Johansson besöker Lomma och Landskrona

I morgon fredag den 2 februari besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Lomma och Landskrona. I samband med besöket träffar han bland annat polisen och trygghetsvärdar för att diskutera trygghetsfrågor. På morgonen håller Morgan Johansson också ett anförande vid Välfärdskonferensen i Lund..

Regeringen - 10 apr 18 kl. 11:17

Morgan Johansson besöker Luleå och Haparanda

Onsdagen och torsdagen den 11–12 april besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Luleå och Haparanda. Morgan Johansson kommer att hålla ett anförande på Trygghetskonferensen i Luleå. Han besöker också Kustbevakningen i Luleå och polisen i Haparanda..

Regeringen - 19 apr 18 kl. 11:00

Morgan Johansson till Örebro

På fredag deltar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson på Brottsförebyggande rådets konferens Råd för framtiden i Örebro. Under dagen besöker Morgan Johansson också polisen i Vivalla..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 6 timmar sedan

Helsingborg och Ystad har slut på elnät - måste tacka nej till nyetableringar

Även Helsingborg är nu drabbad av bristande överföringskapacitet i elnätet. Kommunens elbolag Öresundskraft måste nu tacka nej till energikrävande nyetableringar i kommunen. Även Ystad är det även stopp för bostadsbyggande, elbussar och industrier.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Påminnelse: Boksigneringar idag Kungsbacka 12 och Göteborg 14

En kort påminnelse om mina sista två boksigneringar för denna julhandeln. Idag den 17:e december signerar jag böcker hos Akademibokhandeln i Kungsmässan i Kungsbacka klockan 12:00 - 13:00 och Akademibokhandeln i Nordstan i Göteborg klockan 14:00 - 15:00. Vi ses där!

Cornucopia - 18 timmar sedan

Man utan ID-handlingar gripen på skyddsobjekt i Bålsta

Försvarsmakten rapporterar att en person omhändertagits på "ett skyddsobjekt i Bålsta" utan identitetshandlingar under söndagen. Som bloggen rapporterat om tidigare är detta inte en plats man av en slump råkar hamna på och senast den 15:e oktober greps en person som uppgav falska personuppgifter på samma skyddsobjekt.
Lite förbandspatchar.

Cornucopia - 22 timmar sedan

FTF: Krävs medellön för att inte endast få garantipension

Fackförbundet FTF uppger enligt en artikel hos SvD att det krävs medellön för att få högre pension än garantipensionen. Mer än hälften av svenskarna framöver kommer alltså bara nå garantipensionsnivåer, då medellönen är högre än medianlönen.
Skaffa förstoringsglas.

Cornucopia - Igår: 14:38

Blir det en fjärde statsministeromröstning blir det extraval

Om det blir en fjärde statsministeromröstning efter nästa försök, kommer denna misslyckas och vi kommer få ett extraval. Orsaken är att Sverigedemokraterna har noll att förlora och allt att vinna på att rösta nej i den sista statsministervoteringen, vem denne än är. Den tredje, nästa statsministeromröstningen blir alltså avgörande för om vi får ett extraval.

Cornucopia - Igår: 12:39

82 mil med elbil på en dag

Under lördagen körde vi drygt 82 mil elbil, Sätila - Västerås och tillbaka. Nedan är en redogörelse för resan med detaljer.
Sveriges näst äldsta Tesla Supercharger-station är den i Arboga.

Cornucopia - Igår: 19:14

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-talet. I blogginlägget nedan finns en prognos för hur det ser ut framöver om denna spegling fortsätter. För procentsats på nedgången från dagsläget, och när botten i kraschen i så fall nås, läs vidare nedan.

Cornucopia - I förrgår: 13:14

Oscar Properties: "Barnsligt peka finger" - det är Finansinspektionens fel

Oscar Properties VD är intervjuad i SvD som en fortsatt del i bolagets PR-kampanj att lyckas få sålt osäljbara lägenheter. I artikeln säger han att det är barnsligt att peka finger på någon för bostadsmarknadens problem - men säger själv att det är Finansinspektionens fel.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - I förrgår: 09:36

Nya bottnar på de amerikanska börserna

Fredagens handel stängde med nya bottnar i de amerikanska börsindexen. Index har inte varit så här lågt sedan runt april, vilket förstås är betydligt bättre än Stockholmsbörsen, som varit och nosat på nivåer från 2016.Dagschart S&P-500.

Cornucopia - I förrgår: 17:46

Fredagsmys: Julstressen

"Ge mig en ordentlig lågkonjunktur och fungerande postgång, eller ge mig döden!"Dags för lite übermüsigt frädagsmys igen. Det mysigaste i år är förstås julstressen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.