Cornucopia > Ekonomi

Monday, 25 March, 23:43

Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligareI samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Johansson, Morgan Johansson, Försvarsmaktens, Blackhawk, Sverige, Försvarsmakten, Försvarsmakt, Västmanland, Reinfeldt, Göran Persson, Försvaret

Dela artikeln

1020 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johansson, Regeringenvill , dra, nersvensk , försvarsförmåga, ytterligare
Regeringen - 09 apr 15 kl. 16:28

Morgan Johansson tar emot Bolåneutredningens betänkande

Torsdag den 9 april överlämnar hovrättsrådet Jonas Högström Bolåneutredningens betänkande, Stärkt konsumentskydd på bolånemarknaden, till justitie- och migrationsminister Morgan Johansson. Efter överlämnandet hålls en pressträff i Rosenbad klockan 10.30 där utredaren och justitie- och migrationsministern medverkar.

Regeringen - 22 apr 15 kl. 08:27

Pressträff med justitieminister Morgan Johansson

Onsdagen den 22 april kl.11.00 bjuder justitieminister Morgan Johansson in till pressträff tillsammans med vice ordförande i riksdagens civilutskott, Johan Löfstrand (S).

Regeringen - 01 feb 16 kl. 16:21

Morgan Johansson möter danska utlännings- , integrations- och bostadsministern Inger Støjberg i Köpenhamn

Tisdagen den 2 februari träffar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson den danska utlännings-, integrations- och bostadsminister Inger Støjberg för att bland annat diskutera den rådande flyktingsituationen. Morgan Johansson ska även besöka Kastrup för att se arbetet med id-kontrollerna..

Regeringen - 26 jun 17 kl. 09:37

Morgan Johansson och Isabella Lövin tillgängliga för kommentarer – regeringen föreslår skärpta regler för vapenexporten

I dag kl. 10.30 är justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och ministern för internationellt utvecklingssamarbete och klimat Isabella Lövin tillgängliga för kommentarer med anledning av att regeringen på torsdag överlämnar en remiss till Lagrådet med en rad skärpningar i exportkontrollen av krigsmateriel..

Regeringen - 27 jun 17 kl. 15:36

Morgan Johansson besöker Europarådet

I morgon den 28 juni besöker justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Europarådets parlamentariska församling (PACE) i Strasbourg. I samband med att parlamentet sammanträder kommer Morgan Johansson att hålla ett anförande om migrationsfrågor..

Regeringen - 30 jun 17 kl. 12:38

Morgan Johansson talade i Europarådets parlament i Strasbourg

Den 28 juni besökte justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Europarådets parlamentariska församling (PACE) i Strasbourg. I samband med att parlamentet sammanträdde höll Morgan Johansson ett anförande om migrationsfrågor..

Regeringen - 09 nov 17 kl. 13:01

Morgan Johansson besöker MSB Revinge

Måndag den 13 november besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson MSB Revinge, där bland annat Sveriges framtida räddningstjänstpersonal utbildas. Under besöket kommer Morgan Johansson att delta i en övning tillsammans med studenter..

Regeringen - 01 feb 18 kl. 17:09

Morgan Johansson besöker Lomma och Landskrona

I morgon fredag den 2 februari besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Lomma och Landskrona. I samband med besöket träffar han bland annat polisen och trygghetsvärdar för att diskutera trygghetsfrågor. På morgonen håller Morgan Johansson också ett anförande vid Välfärdskonferensen i Lund..

Regeringen - 10 apr 18 kl. 11:17

Morgan Johansson besöker Luleå och Haparanda

Onsdagen och torsdagen den 11–12 april besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Luleå och Haparanda. Morgan Johansson kommer att hålla ett anförande på Trygghetskonferensen i Luleå. Han besöker också Kustbevakningen i Luleå och polisen i Haparanda..

Regeringen - 19 apr 18 kl. 11:00

Morgan Johansson till Örebro

På fredag deltar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson på Brottsförebyggande rådets konferens Råd för framtiden i Örebro. Under dagen besöker Morgan Johansson också polisen i Vivalla..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 6 timmar sedan

Anställda på Metro och Sova fick ingen lön idag

Idag är det den 25:e vilket för många är lönedagen. De anställda på krisande tidningen Metro och på sängbutikskedjan Sova fick ingen lön idag, vilket belyser behovet av hushållsekonomisk prepping.
Tydligen var intäkterna 2016 friserade och inte bara en konsekvent linjär utvecklingSängbutikskedjan Sova försatte idag sju av sina butiker i konkurs, och de anställda fick inte någon lön idag.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Artikel 11 och 13 kommer inte ge författare några mer pengar - var är min privatkopieringsersättning, Copyswede?

Författarförbundet har gått ut och tagit ställning för de destruktiva och kontraproduktiva artikel 11 och 13 i EU:s copyrightdirektiv. I sammanhanget är det lämpligt att påminna om hur jag som författare inte får ett öre av privatkopieringsersättningen från Copyswede trots både bästsäljande och prisbelönta ljudböcker. Att tro att någon svensk författare skulle gynnas av artikel 11 och 13 är djupt naivt, utom möjligen de allra mest säljande författarna (mer än mig).

Cornucopia - 12 timmar sedan

Microsoft söker bygglov för gröntvättande datacenter i Sandviken och Gävle

Microsoft har lämnat in bygglovsansökningar för en enorm två hektar stor byggnad med sjuttiometers kylskorstenar (?) i Gävle och Sandviken. Det väntade elkoloniseringen för gröntvättning i bananmonarkin Sverige fortsätter, och antagligen kommer byggnaden sluka lika mycket energi som en mellanstor svensk stad, typ Gävle och Sandviken tillsammans, medan sydligare Sverige istället får importera kolkraftsel från kontinenten.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Förbifart Stockholm försenas och fördyras - och rulltrapporna sönder igen på pendeltågscentralen

Stockholmstrafiken fortsätter gå från klarhet till klarhet. Världens Dyraste Västräcka (TM), även känd som Förbifart Stockholm försenas och fördyras. Absolut ingen är överraskad.

Cornucopia - Igår: 14:46

Sandarna - "historiens bästa läge"

Ibland blir mäklarannonserna bara för underbara. I något som påstås kallas Majorna, men egentligen är Sandarna, och rent av har Kungsladugård mellan sig och Majorna, ska Fastighets AB Balder uppföra bostadsrätter för mångamiljonbelopp på den gamla proletärikonen Fixfabrikens fd fastighet.
Gammal fabrikskorridor.

Cornucopia - Igår: 12:45

Svenska Metro mot konkurs?

Svenska Metro har minst sagt lite problem. Fordringsägarna står på kö, tjänstepensionerna är inte betalda, hyresvärden ska ha ansökt om vräkning för obetald hyra, och kronofogden ska inte ens lyckats driva in bolagets hela skatteskuld genom att tömma bolagets alla konton. Någon begäran om att sätta bolaget i konkurs har dock inte inlämnats ännu.

Cornucopia - Igår: 11:25

Scenario: Nedskjutning av svenskt signalspaningsplan

Nedan följer ett scenario där den fascist-kleptokratiska Putin-diktaturen i Kreml beordrar en nedskjutning av ett svenskt signalspaningsplan över Östersjön, för att höja populariteten för diktaturens president i Ryssland. Scenariot är hypotetiskt.
Ryska Mig-31 Foxhound.

Cornucopia - I förrgår: 18:53

Granar Morghulis!

"Alla granar måste dö!"Granen (norsk rödgran, picea abies) är en invasiv art, som orsakar stort lidande hos människor och borde utrotas och förbjudas söder om Dalälven. Åtminstone inom synhåll från mänsklig bebyggelse eller mänskliga transportleder.

Cornucopia - I förrgår: 15:07

Läsarfråga: Hur ska man placera pensionen inför nedgången?

Dags för en läsarfråga. En läsare underade hur man ska placera pensionen inför den kommande förmodade dippen i ekonomi och marknader. Vad tycker jag och vad tycker ni?

Cornucopia - I förrgår: 10:39

Northern Wind igång - röjde 3:e brigadstaben just lägeskartan för NRK?

Den stora svenska arméövningen Northern Wind är nu igång med sitt så kallade fria spel. På ena sidan hittar vi en brigad bestående av bataljoner från Sverige och Finland, och på andra sidan en brigad bestående av trupp Norge, USA och Storbritannien. I samband med starten av själva stridsövningarna filmade norska statstelevisionen NRK svenska 3:e brigadstabens lägeskarta på insidan av dörren till en stridledningspansarbandvagn 90.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.