YA > Lokalt

Friday, 14 December, 13:55

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, vatten, läckai , Simrishamns, kommun
Sydöstran - 06 feb 17 kl. 15:55

Årydsbor utan vatten efter läcka

En vatten läcka har orsakat ett stopp i vattentillförseln i Åryd..

Blekinge Läns tidning - 03 nov 16 kl. 20:53

Miens vatten är viktigt för många

Med en smartare tappning kan Miens vatten räcka till även vid torka. Det handlar om att inte släppa ut vatten från sjön i onödan..

SmålandsPosten - 05 nov 16 kl. 08:37

Miens vatten är viktigt för många

Med en smartare tappning kan Miens vatten räcka till för Karlshamns kommuns invånare även vid torka. Det handlar om att inte släppa ut vatten från sjön i onödan..

Dagen - 13 jan 17 kl. 03:00

Låt källan med friskt vatten släcka like-törsten

Vi lever i en tid som kräver snabba besked och direkt utdelning­..

Dagen - 13 jan 17 kl. 03:00

Låt källan med friskt vatten släcka like-törsten

Vi lever i en tid som kräver snabba besked och direkt utdelning­..

NT - 24 jan 17 kl. 14:48

Vatten- läcka lagad i Lotorp

I två dagar har det varit avbrott i vattenleveransen i Lotorp..

Cornucopia - 18 jan 16 kl. 10:51

Stor vattenläcka i Köping - all sjukvård stängd

Köping och Munktorp har drabbats av en omfattande vattenläcka. Mycket kommunal verksamhet och även företag har stängt, men mest allvarligt är att all offentlig sjukvård på orterna har stängt - både vårdcentraler och sjukhus.

Köpings kommun skriver:"En stor vattenläcka vid Köpings vattentorn gör att Köping och Munktorp är utan vatten.

SmålandsPosten - 01 feb 16 kl. 11:21

Norsjö utan vatten efter läcka

En omfattande vattenläcka har gjort att Norsjö i Västerbotten är utan vatten, skriver kommunen på sin hemsida. Vattentornet är på grund av läckan helt tomt på vatten. Vattenbristen har gjort att kommunen beslutat att stänga Norsjöskolan och skicka hem alla elever.

YLE - 26 jul 17 kl. 06:09

KSML: Finland slutar använda flygplan för att släcka bränder

Finland använder inte längre släckningsflygplan vid markbränder och de sista planen som är avsedda för att släcka bränder säljs till Ryssland, skriver tidningen Keskisuomalainen. I framtiden kommer man i Finland att släcka bränder med helikoptrar i stället. Räddningsöverinspektören Jarkko Häyrinen vid Inrikesministeriet säger till KSML att det finns många orsaker till att man nu slopar släckningsflygplanen.

BT - 24 dec 14 kl. 15:45

Inget vatten i kranen för Mullsjöbor

En omfattande vattenläcka gör att invånarna i stora delar av Mullsjö två mil utanför Jönköping får fira jul utan vatten i kranen. Enligt kommunens hemsida saknade övre delen av Mullsjö vatten under julaftons eftermiddag och det föreligger risk att även övriga delar av tätorten drabbas. Det är den andra vattenläckan i kommunen på två dagar.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Lussevaka med nyskrivna julsagor

När det skrivglada gänget samlas för lussevaka blir det som vanligt högläsning av nyskrivna julsagor. I år om både kärlek och död, men också brunråttor, brist på låglaktosprodukter i tomteland och hanky panky i höbalar..

YA - 4 timmar sedan

Snatteri: Två snattare fast på film

På butikens övervakningsfilm syns hur de två snattarna plockar på sig varor och lämnar butiken utan att betala. Nu har butiken polisanmält de båda stölderna..

YA - 7 timmar sedan

Valarbetare beredda på extraval

Ulf Kristersson fick tummen ner som statsminister. Om Stefan Löfven går samma öde till mötes på fredag har talmannen bränt två av sina fyra försök och Sverige kommer att vara halvvägs mot extraval. Valfunktionärerna i kommunhuset väntar med bristande tålamod på besked om de ska dra igång valapparaten igen..

YA - 18 timmar sedan

Sjuktransporterna ska ses över

När en ny organisation är satt kommer Region Skåne att se över sin transportorganisation. Målet är att ambulanserna ska användas där de behövs bäst och att antalet sjukvårdsuppdrag för räddningstjänsten därmed kan minska..

YA - Igår: 05:00

Golfklubben tar över Lilla Viks restaurang

Det är en rejäl investering, men så är också förhoppningarna stora när Österlens golfklubb köper Lilla Viks restaurang. Övertagandet sker vid årsskiftet men den namnkunniga rekryteringen till köket har redan startat..

YA - Igår: 19:42

Jubilarer hyllades på hotell Svea

De har alla varit anställda av Simrishamns kommun i 25 år. På onsdagskvällen firades jubilarerna på hotell Svea..

YA - Igår: 16:31

Kommuner får rätt om sophantering

Konkurrensverket kan inte hindra de sydostskånska kommunerna att köpa soptjänster av Sysav AB. Det slår högsta förvaltningsdomstolen fast i en dom..

YA - Igår: 16:30

Brandmän önskar mer kunskap och utrustning

Brandmän vill rädda liv. Bättre utbildning och mer utrustning står högt på deras önskelista..

YA - Igår: 16:30

Brandmän räddar liv i väntan på ambulans: ”Vi får täcka upp för Region Skånes dåliga planering”

Medan högutbildad ambulanspersonal kör sjuktransporter räddar brandmännen liv. Nu sällar sig kommunpolitikerna i sydost till kritikerna mot hur samhällets livräddare används. .

YA - Igår: 14:09

Österlen: Restaurang får årets miljöpris

Kommunens miljöpris går i år till restaurangen Jord & Bord i Örnahusen för dess mångåriga strävan att erbjuda lokalt och giftfritt odlade råvaror i sina vegetariska rätter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.