Realtid > Ekonomi

Tuesday, 14 August, 13:15

Realtid - 19 jul 18 kl. 11:58

Företagssegmentet driver tillväxten i CollectorFöretagssegmentet är totalt sett mer lönsamt än retail-segmentet hos Collector. Men den digitala banken ska nu satsa på att knyta privatkunderna närmare till sig..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Collector

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagssegmentet, driver, tillväxteni , Collector
YA - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

Cornucopia - 26 jun 14 kl. 15:44

Miljöpartiet och tillväxten

"- Du representerar ett parti som vill ha en ekonomi utan tillväxt.
- Nej.
- Jo.

YLE - 30 aug 17 kl. 19:31

Orpo: Ekonomiska tillväxten tilltar - skuldsättningen ska minskas

Finansminister Petteri Orpo (Saml) beskriver de ekonomiska utsikterna, som står som bas för budgetförhandlingarna, med att tillväxten verkar förstärkas snarare än jämnas ut. Finansministeriet offentliggör sin nyaste prognos, som stått som grund för förhandlingarna, om några veckor. - Kanske jag kan säga så mycket att den ekonomiska tillväxten varit kraftig och att utsikten är i samma riktning.

HBL - 27 nov 14 kl. 07:16

Billig olja stärker tillväxten

De arbetslösa i Finland är fler än för ett år sedan och ekonomiska prognoser talar om svag ekonomisk tillväxt i Finland och EU nästa år. Men Torgeir Høien, portföljförvaltare på fondbolaget Skagen, spår att tillväxten 2015 blir bättre än väntat.Det är det sjunkande oljepriset som får Torgeir Høien att tro på ett lyft för hela eurozonen nästa år.

BT - 28 nov 14 kl. 14:26

Hushållen håller uppe tillväxten

Det är de svenska hushållens vilja att spendera pengar som är motorn i svensk ekonomi just nu, i brist på draghjälp från exporten. Men det räcker inte för att ge en tillväxt på mer än drygt två procent. Och skärpta amorteringskrav och skattehöjningar kan dämpa konsumenternas köplust nästa år.

HBL - 06 jul 14 kl. 14:34

IMF: Tillväxten stärks, men mindre än önskat

Tillväxten i världsekonomin stärks under slutet av året och tilltar nästa år, spår Internationella valutafondens chef Christine Lagarde. Bristen på investeringar gör ändå att tillväxten kan bli mindre än önskat. Centralbankena har redan ökat sina stimulansåtgärder till det yttersta.

Cornucopia - 30 maj 16 kl. 17:08

Sämsta BNP-tillväxten sedan 2014

Första kvartalet bjöd på den sämsta BNP-tillväxten sedan 2014. Därmed har vi ytterligare en bekräftelse på att högkonjunkturens topp har passerat och att man alltså bör ligga utanför börsen i väntan på att lågkonjunkturen, recessionen eller krisen bjuder in till nya investeringar.
BNP-tillväxt per kvartal 2014:1 till 2016:1Första kvartalet 2016 kom in på 0.

HBL - 06 jul 12 kl. 11:15

Bnp-tillväxten bromsar in

Tillväxten av bruttonationalprodukten nästan stagnerade i april.Totalproduktionens tillväxt minskade enligt Statistikcentralen till 0,2 procent i april. Produktionen ökade 1,0 procent i mars.

Dagens PS - 05 jan 18 kl. 08:11

Danske Bank: Tillväxten i Sverige bromsar in

Bakgrunden till scenariot i prognosen är prisfallet på bostäder. I år kommer den svenska tillväxten att bromsa in med lägre bostadsbyggande och en svagare privatkonsumtion till följd av boprisfallet. Det skriver Danske Bank i sin Nordic Outlook, som presenteras i dag, fredag, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

“Säkra” fonder lockar fondspararna

Aldrig tidigare har fondsparandet varit så högt som det var vid juli månadsutgång, 4 300 miljarder kronor, vilket är rekord. Tillväxtmarkandsfonderna har under året tappar sparare medans  global- och indexfonder har ökat. .

Realtid - 2 timmar sedan

Ny tillståndsplikt för korta räntefonder

Nu måste de som vill starta eller redan förvaltar en penningmarknadsfond ansöka om tillstånd för det från Finansinspektionen. Detta efter att en ny EU-förordning trätt i kraft..

Realtid - 2 timmar sedan

Joacim Möller blir vd för Global Gaming

Styrelsen för Global Gaming har utnämnt Joacim Möller till ny vd och koncernchef för Global Gaming..

Realtid - 4 timmar sedan

Kunderna flyr Danske Bank

Efter penningtvättskandalen i Danske Bank har kunderna förlorat förtroendet för den danska storbanken..

Realtid - 4 timmar sedan

Bodil Sonesson blir ny vd och koncernchef i Fagerhult

Bodil Sonesson har utsetts till ny vd och koncernchef för belysningsföretaget Fagerhult. Hon efterträder Johan Hjertonsson som innehar vd posten idag..

Realtid - 5 timmar sedan

Skandia säljer av sin danska verksamhet

Skandia säljer av Skandia Danmark till det danska pensionsbolaget AP Pension. Försäljningen är ett led i pensionsbolaget Skandias strategi att fokusera på den svenska marknaden.   .

Realtid - 6 timmar sedan

EBM kallar nya vittnen mot Fredrik Rodger

Johan Ulander, Peter Lindh och Lars Guldstrand är tre av flera nya vittnen som kallas av EBM för att bevisa att Fredrik Rodger begått de svindlerier som åklagare Stig Åström påstår..

Realtid - 7 timmar sedan

Valets bortglömda fråga

Den grundläggande förklaringen till dagens oklara och röriga politiska situation i Sverige handlar om att författningen inte längre fungerar som ett verktyg för att kanalisera folkviljan, skriver Jan Kallberg, disputerad statsvetare som är verksam i USA..

Realtid - 20 timmar sedan

V vill tvinga bankerna sänka bolånemarginalerna

Vänsterpartiet vill tvinga ned bankernas bolånemarginaler genom att införa en finsk modell för bankkundernas förhandlingar om boräntan. Vidare vill partiet införa en bankskatt, en bankdelningslag och se höjda och progressiva kapitaltäckningskrav..

Realtid - 22 timmar sedan

Peter Lenardos blir ny vd för Cinnober

Peter K. Lenardos efterträder Veronica Augustsson som varit bolagets vd sedan 2012 – och som jobbat i bolaget sedan 2002. Hon slutar för att "anta nya utmaningar utanför koncernen", heter det..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.