Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 March, 04:17

Dagens Media - 19 jul 18 kl. 12:40

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV4, Debatt, Telia, Liberala, Martin Nilsen

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , TV4bli ett , statligt, bolag
Expressen - 25 mar 14 kl. 19:56

Statligt bolag hjälper USA med drönarkrig

Det statliga Rymdbolagets hjälper USA att föra sitt drönarkrig i Mellanöstern. Det avslöjar TV4 Nyheterna. – Det är en skam för Sverige att man gör så här, säger David Webb, freds- och konfliktforskare på Leeds universitet..

DI - 21 apr 15 kl. 12:09

Statligt bolag i Kina ställer in betalningarna

Det kinesiska bolaget Tianwei har ställt in betalningarna avseende en obligation, vilket är första gången det sker för ett statskontrollerat bolag..

DI - 12 okt 11 kl. 19:52

Här är Sveriges största bolag

Göteborg är säte för Sveriges absolut största bolag sett till omsättning. Ny tvåa på topplistan är ett statligt bolag..

DN - 24 jan 13 kl. 16:03

Saab Parts helt och hållet statligt

Nu är Saab Parts helt och hållet ett helägt statligt bolag. På torsdagen fördes aktierna över från Riksgälden till finansdepartementet. Högste chef och ansvarig minister för förvaltningen av aktierna och ägarskapet blir finansmarknadsminister Peter Norman..

BT - 22 mar 16 kl. 06:00

Samhall – konsulter med statligt uppdrag

Förr: en skyddad verkstad. Idag: ett offensivt statligt bolag som tar allt fler uppdrag på en konkurrensutsatt marknad. Följ med till Samhall – en av de största arbetsgivarna i Borås med nästan 800 anställda..

SN - 24 jan 13 kl. 15:56

Saab Parts nu ett helt statlig bolag

Nu är Saab Parts, reservdelsbolaget i Nyköping, helt och hållet ett helägt statligt bolag..

Affärsvärlden - 16 feb 15 kl. 13:07

Saab-bolag drar ner

Orio, som är ett statligt bolag som hanterar reservdelar till Saab-bilar, har beslutat sig för att dra ned på personal..

SvD - 31 mar 17 kl. 16:39

Persson: ”LKAB ett av Sveriges finaste bolag”

Chansen att få vara med om jättelika, strategiska investeringar får förre statsministern Göran Persson att åter sätta sig i styret för ett stort statligt bolag – LKAB..

DI - 06 dec 17 kl. 11:23

Regeringen ska sälja ytterligare bolag

Regeringen har påbörjat en försäljningsprocess av ytterligare ett statligt bolag. Enligt vad Di erfar har Handelsbanken Capital Markets fått i uppdrag att sälja konsultbolaget Metria..

Dagens Media - 29 aug 13 kl. 11:45

United Screens och TV4 startar samarbete

KRISTALLEN 2013. Bonniers TV4 startar samarbete med den före detta TV4-chefens bolag United Screens, kan Dagens Media berätta..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Öppnar upp för totalförbud av spelreklam

Civilministern Ardalan Shekarabi (S) menar, i en intervju med Resumé, att det kan bli aktuellt med ett totalförbud för spelreklam..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Unik kampanj för att fylla premiärarenan

Djurgårdens IF och Clear Channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear Channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Unik kampanj för att fylla premiär-arenan

Djurgårdens IF och Clear channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Storbanken väljer Hearts & Science

SEB har valt Omnicombyrån Hearts & Science. Uppdraget innefattar bland annat medieköp inklusive SEM och SEO..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Fokus trippelt Guldäggsnominerat

”Read proof sharing”, en applikation inspirerad av Jack Werners bok om källkritik, är nu nominerad i tre kategorier i Guldägget: ”Man måste vara säker på materialet man delar”, säger Claes de Faire, chefredaktör på Fokus..

Dagens Media - 16 timmar sedan

DN startar Göteborgsredaktion

Dagens Nyheter startar en ny redaktion i Göteborg och anställer fem journalister. ”Det pågår saker där som inte kommer upp på den nationella radarn”, säger chefredaktör Peter Wolodarski till Medievärlden..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Spelbolag får böta 4 miljoner efter Spelpausbrott

Nu har de första bötesbeloppen delats ut till spelbolag som brutit mot den nya spellagen. Två bolag får betala sanktionsavgifter efter att de brutit mot Spelpaus..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Fler miljonböter väntar spelbolagen

Spelbolagen Genesis och Paf får betala de första sanktionsavgifterna efter att nya spellagen infördes. Och fler kommer det att bli, berättar Spelinspektionens generaldirektör för Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Facebook erkänner – miljontals lösenord utan skydd

Facebook medger att miljontals lösenord har lagrats som vanlig text och varit åtkomliga för upp till 20 000 anställda hos techjätten..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Spelbolag får böta 4 miljoner

Nu har de första bötesbeloppen delats ut till spelbolag som brutit mot den nya spellagen. Två bolag får betala sanktionsavgifter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.