GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 21 August, 19:33

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnorsom , kysser
Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 07:00

Kärlek mellan två kvinnor är inget slöseri

Foto: Armando Franca
Gertrud Larsson är kär. Nykär. Och det är en bubblande härlig känsla och allt är lycka.

YLE - 04 feb 17 kl. 15:53

Österbottnisk forskare: Både män och kvinnor föredrar jämnåriga sexpartners

Forskaren Jan Antfolk, hemma från Pedersöre, vet att det finns en förutfattad mening om att många män enbart gillar kvinnor som är yngre än de själva är. Hans nya undersökning bevisar motsatsen. Tidigare forskning har indikerat att äldre män föredrar yngre kvinnor.

Sydsvenskan - 22 jan 12 kl. 08:42

Intervju: Strindberg om sina kvinnor

Foto: Scanpix
August Strindberg gifte sig tre gånger och fick nobben den fjärde. I en unik intervju med Sydsvenskan talar han ut om hur det kändes att skilja sig. Och varför det blev som det blev.

Resume - 15 jan 15 kl. 14:39

Diktator-grundares video med kyssande kvinnor bötfälls

Diktator-grundaren Tim Erems musikvideo med kvinnor som kysser varandra har bötfälls i Turkiet. Musikvideon anspelar på samlag, är skadlig för barn och kan påverka deras utveckling negativt, har högsta styrelsen för radio och tv (RTÜK) kommit fram till..

Expressen - 26 okt 12 kl. 11:15

Norska bilden där Zlatan kysser Ribery

Zlatan Ibrahimovic brukar inte uppskatta allting som tidningarna skriver. Frågan är vad PSG-stjärnan tycker om helsidesannonsen i det norska fotbollsmagasinet Josimar. En karikatyrbild där visar hur Zlatan kysser den franske superstjärnan Franck Ribery.

Expressen - 10 jan 14 kl. 06:15

Nu kysser Hareide Malmös klubbmärke

Molde. För 14 månader sen gjorde Åge Hareide sin sista allsvenska match som tränare för Helsingborgs IF. Nu kysser han Malmö FF:s klubbmärke.

Nyheter 24 - 12 mar 14 kl. 09:38

Se mannen som kysser dödlig giftorm på nosenKungskobran

Den 22 år gamle mannen från Frankrike kallas för Olay och han har kysst flera dödliga djur.Kungskobran försöker gå till attack flera gånger under klippet och Olay nästan leker med den och verkar inte alls vara rädd.Stor kyssKlippet är inspelat på en ormfarm i Thailand, skriver Gizmodo.

Expressen - 05 dec 14 kl. 07:00

Första kyssen: Studenter kysser totala främlingar

18 brittiska studenter kysser varandra för första gången framför universitetets tv-kamera. Många nervösa skratt och en pinsam men rörande stämning blir resultatet. – Det var en ganska spänd stämning i studion, många av deltagarnas föräldrar satt hemma framför tv:n vilket kan ha känts lite skrämmande, säger en av deltagarna..

Expressen - 14 apr 15 kl. 14:31

Rivalen: Presidenten kysser Zlatans fötter

Paris Saint-Germain kysser Zlatans fötter. Det menar Bernard Tapie, tidigare president i Olympique Marseille. – Vem tror han att han är?

Posh24 - 09 jun 17 kl. 09:11

Samir och Sigrid kysser varandra

Samir Badran lägger upp en filmsnutt på Instagram där han kysser Sigrid Bernson. Kommentarerna strömmar in och många undrar om de är ihop.
.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Nu knackar politikerna på din dörr

Reklamblad, tv-dueller och valstugor räcker inte för den som vill nå väljare och få röster. Nu ger sig politiker ut och söker upp väljarna i deras hem. Målet?

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Sonesson: Skulle rysk artist med homofoba fans mött samma förståelse?

De undanstoppade regnbågsveporna i Göteborg har noterats internationellt och upprör hbtq-aktivister i Mellanöstern. Skulle arrangörerna vara lika förstående om det var fråga om en rysk megastjärna som inte vill stöta sig med sina homohatande fans i Ryssland? Eller en amerikansk artist som inte vill uppröra högerkristna beundrare som gillar Trump?.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Facebook rankar användares trovärdighet

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Post Malone ombord på trasigt plan

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Bokmässan bjuder in fängslade Gui Minhai

Bokmässan bjuder in den fängslade förläggaren Gui Minhai. I ett öppet brev, publicerat i Dagens Nyheter, välkomnar de tillsammans med Svenska PEN och Svenska Förläggareföreningen den frihetsberövade svensk-kinesiske förläggaren till Göteborg..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Göteborg skriver kontrakt om linbanan

Efter månader av överklagan är linbanan mellan Järntorget och Lindholmen ett steg närmare verklighet. Göteborgs stad har skrivit kontrakt med NCC om att inleda en genomförandestudie, och om politikerna röstar för investeringen blir det också NCC som bygger..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Cyklist kolliderade med bil

Strax efter halv sju under tisdagskvällen kolliderade en cyklist med en bil i Lerum. Skadeläget för de inblandade personerna är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stark konjunktursignal från hamnen

Antalet containrar i Göteborgs hamn ökade markant första halvåret – från en låg nivå i fjol. Och antal fraktade bilar ökade också tydligt när Volvo Cars försäljning fortsätter öka, visar Göteborgs hamns statistik.
– Det går fantastiskt bra för svenskt näringsliv, konstaterar Magnus Kårestedt, vd för Göteborgs hamn..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Madonna försvarar sitt MTV-tal

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Dans i skyltfönster och minnen av krig

Stages är en festival i festivalen. När ny nordisk scenkonst bjöds in till Göteborgs dans- och teaterfestival blev svaret överväldigande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.