GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 January, 19:28

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnorsom , kysser
Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 07:00

Kärlek mellan två kvinnor är inget slöseri

Foto: Armando Franca
Gertrud Larsson är kär. Nykär. Och det är en bubblande härlig känsla och allt är lycka.

YLE - 04 feb 17 kl. 15:53

Österbottnisk forskare: Både män och kvinnor föredrar jämnåriga sexpartners

Forskaren Jan Antfolk, hemma från Pedersöre, vet att det finns en förutfattad mening om att många män enbart gillar kvinnor som är yngre än de själva är. Hans nya undersökning bevisar motsatsen. Tidigare forskning har indikerat att äldre män föredrar yngre kvinnor.

Sydsvenskan - 22 jan 12 kl. 08:42

Intervju: Strindberg om sina kvinnor

Foto: Scanpix
August Strindberg gifte sig tre gånger och fick nobben den fjärde. I en unik intervju med Sydsvenskan talar han ut om hur det kändes att skilja sig. Och varför det blev som det blev.

Resume - 15 jan 15 kl. 14:39

Diktator-grundares video med kyssande kvinnor bötfälls

Diktator-grundaren Tim Erems musikvideo med kvinnor som kysser varandra har bötfälls i Turkiet. Musikvideon anspelar på samlag, är skadlig för barn och kan påverka deras utveckling negativt, har högsta styrelsen för radio och tv (RTÜK) kommit fram till..

Expressen - 26 okt 12 kl. 11:15

Norska bilden där Zlatan kysser Ribery

Zlatan Ibrahimovic brukar inte uppskatta allting som tidningarna skriver. Frågan är vad PSG-stjärnan tycker om helsidesannonsen i det norska fotbollsmagasinet Josimar. En karikatyrbild där visar hur Zlatan kysser den franske superstjärnan Franck Ribery.

Expressen - 10 jan 14 kl. 06:15

Nu kysser Hareide Malmös klubbmärke

Molde. För 14 månader sen gjorde Åge Hareide sin sista allsvenska match som tränare för Helsingborgs IF. Nu kysser han Malmö FF:s klubbmärke.

Nyheter 24 - 12 mar 14 kl. 09:38

Se mannen som kysser dödlig giftorm på nosenKungskobran

Den 22 år gamle mannen från Frankrike kallas för Olay och han har kysst flera dödliga djur.Kungskobran försöker gå till attack flera gånger under klippet och Olay nästan leker med den och verkar inte alls vara rädd.Stor kyssKlippet är inspelat på en ormfarm i Thailand, skriver Gizmodo.

Expressen - 05 dec 14 kl. 07:00

Första kyssen: Studenter kysser totala främlingar

18 brittiska studenter kysser varandra för första gången framför universitetets tv-kamera. Många nervösa skratt och en pinsam men rörande stämning blir resultatet. – Det var en ganska spänd stämning i studion, många av deltagarnas föräldrar satt hemma framför tv:n vilket kan ha känts lite skrämmande, säger en av deltagarna..

Expressen - 14 apr 15 kl. 14:31

Rivalen: Presidenten kysser Zlatans fötter

Paris Saint-Germain kysser Zlatans fötter. Det menar Bernard Tapie, tidigare president i Olympique Marseille. – Vem tror han att han är?

Posh24 - 09 jun 17 kl. 09:11

Samir och Sigrid kysser varandra

Samir Badran lägger upp en filmsnutt på Instagram där han kysser Sigrid Bernson. Kommentarerna strömmar in och många undrar om de är ihop.
.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Badhus stängt – simlärare fick utslag

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Löfvens arbetslöshetsmål puts väck

I regeringsförklaring efter regeringsförklaring har Stefan Löfven (S) upprepat målet att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. Men inte i årets – löftet är borta samtidigt som det kritiserade målet verkar ouppnåeligt..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tio omkomna i fartygsbrand i Kertjsundet

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Dyra särregler för inlandssjöfarten ökar lastbilstrafiken

Det är lastbilarnas, inte pråmarnas, säkerhet som behöver höjas. Ge sjöfarten likvärdiga konkurrensvillkor, skriver Bertil Arvidsson, senior advisor, transport och miljö..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Matilda opererades utomlands efter lång kamp – fler fel hittades

Matilda Nordling nekades livsviktig operation i Barcelona av Försäkringskassan som i sista stund i stället betalades av Skaraborgs sjukhus. Och där fixade läkarna det som vården i Sverige misslyckats med i flera år – och hittade ytterligare en skada som fick tas om hand..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Betydligt fler pessimistiska företagsledare

Andelen vd:ar som räknar med sämre tillväxt i år än i fjol har ökat markant till nästan 30 procent, enligt ett globalt chefsindex från revisions- och konsultbyrån PWC. I Sverige har företagsledarna surnat till ännu mer..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Patrik Karlsson Lagemyr dröm – en skadefri säsong med Blåvitt

Patrik Karlsson Lagemyr, 22, har haft stora skadeproblem de senaste åren.
Nu hoppas han på ett skadefritt år – för att slippa ännu fler bakslag.
– Jag vet inte om jag hade klarat av allting om det inte vore för att jag älskar fotbollen, säger han..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Donald Trump kan få kalkonpris

Donald Trump har medverkat i tv och film många gånger, men blir oftast inte nominerad till några priser för sina prestationer. Nu kan han plocka hem kalkonpriset Razzie Awards – för sin ofrivilliga insats i Michael Moore-dokumentären "Fahrenheit 11/9"..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fartygsbrand i Kertjsundet – nio döda

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen svagt nedåt

Stockholmsbörsen sjönk svagt när handelsveckan inleddes. OMXS backade 0,2 procent i linje med övriga europeiska börser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.