DN > Nyheter

Tuesday, 21 August, 19:35

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Strage, Mad, Cool, Festival, gråterman hela , vägen dit
SVT - 24 aug 16 kl. 10:53

Fredrik Strage startar podcast om sig själv

Fredrik Strage är känd för sina artistporträtt, men vänder nu på perspektiven i en ny podcast. I ”Hemma hos Strage” ska kända svenskar istället intervjua den 43-årige musikjournalisten..

DN - 01 mar 17 kl. 18:56

Fredrik Strage har tagit över Sveriges Twitterkonto

DN:s medarbetare Fredrik Strage håller under veckan i trådarna för Svenska Institutets Twitterkonto, @sweden. I eftersvallet till Donald Trumps uppmärksammade uttalanden försöker Strage företräda alla svenskar – och motarbeta hatet från alternativhögern..

DN - 09 feb 12 kl. 15:48

Fredrik Strage i mammabok

I den kommande boken "Mor, mamma, morsan" skriver 13 kända författare och kulturpersonligheter sina mödrars historia. Bland de medverkande märks Fredrik Strage, Nour El-Refai och Kristian Lundberg..

DN - 01 jun 12 kl. 08:54

Fredrik Strage: Nu är jag redo att ge den engelska musikgruppen The Beatles en chans

Konservativa fans, Oasis och Sperma­haren har alla på olika sätt underblåst Beatles-antipatin. Men nu är Fredrik Strage redo att bli botad. Av Don Draper..

DN - 05 okt 12 kl. 08:33

Fredrik Strage: Ibland saknar jag tiden då synthen beskylldes för att vara ondskefull

Syntharna fick se sin hårda musik förvandlas till ofarlig mainstream. Fredrik Strage har ljuva minnen från en ondare tid..

DN - 18 jul 13 kl. 17:30

Fredrik Strage: ?Varg är inte satanist längre?

Musikjournalisten Fredrik Strage ger sin bild av terroristmisstänkte Varg Vikernes som fortfarande är anhållen i Frankrike, misstänkt för terrorbrott..

DN - 04 apr 14 kl. 09:15

Fredrik Strage: Kurt Cobain ­älskade Pixies – hoppas att han kan höra deras nya i ­himlen

Kurt Cobains död för 20 år sedan har ­beskrivits som ­Generation X eget Kennedymord. ­Fredrik Strage var inget Nirvanafan, men han har svårt att motstå kulten kring Cobain..

DN - 02 sep 14 kl. 13:40

Fredrik Strage: Djävulshorn på kristdemokrater? Banalt.

I Stockholm råder affischeringsförbud. Det finns dock en yrkesgrupp som har rätt att klistra sina plakat överallt: politikerna som vart fjärde år tapetserar stan. Denna maktdemonstration har gett upphov till en speciell typ av gatukonst: valaffischklotter.

Dagens Media - 25 feb 15 kl. 09:01

Fredrik Strage över miljonen

Affärerna går bra för journalisten Fredrik Strage..

DN - 02 jul 15 kl. 21:51

Fredrik Strage: Snudd på sofistikerat i Roskilde


Roskilde har både hög hippiehalt och ett spännande program. På festivalens första dag njuter Fredrik Strage av Young Fathers furiösa energi och känner behov av att läxa upp Pharrell Williams..

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Polisens kokaintillslag slår hårt mot befolkningen

Rio de Janeiro. Den massiva militäroperationen mot den organiserade brottsligheten i Rio de Janeiro fortsatte på tisdagen. Hittills har militären kroppsvisiterat 4.

DN - 15 minuter sedan

Facebook graderar människors trovärdighet

Facebook har börjat gradera sina användares trovärdighet. Men graderingen syns inte utåt..

DN - 15 minuter sedan

Malin Fransson: Den cyniska verkligheten är att Damkronornas krav kommer för sent

INBLICK. Damkronornas spelare försöker sätta press på förbundet. Tyvärr kommer det inte resultera i några förändringar.

DN - 45 minuter sedan

Hopp om bättre liv för Paris guldfiskar

Livet före en guldfisk kan tyckas grymt – instängd på livstid i en glasskål med risk att få göra den sista resan genom ett avloppssystem..

DN - 1 timme sedan

Jas-kraschen: Boende intill olycksplatsen evakuerades

MÖLJERYD/KALLINGE. Kalle Karlsson bor i närheten av skogspartiet där Jas-planet slog ned på tisdagsförmiddagen. –Jag såg ingenting men det var en jävla smäll, säger han..

DN - 1 timme sedan

Bokmässan bjuder in fängslade Gui Minhai

Bokmässan, Svenska PEN och Svenska Förläggareföreningen bjuder in fängslade kinesiska förläggaren Gui Minhai till Göteborg i september. Här skriver de ett öppet brev i DN där de också vädjar till kinesiska myndigheter att låta honom resa..

DN - 1 timme sedan

Lars Grimlund: Hemvävt mot importer när allsvenskan ska avgöras

Hammarbys stjärnspäckade gäng fortsätter att jaga AIK i toppen av allsvenskan och allt tyder på att lagen kommer vara med i striden om Lennart Johanssons Pokal ända in i november. Men profilerna hämtar man från olika håll..

DN - 1 timme sedan

Socialdemokraternas hemsida slogs ut – igen

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för ännu en riktad överbelastningsattack.  Den här gången spåras ip-adresserna uteslutande till Ryssland och Nordkorea, uppger partiet.  – Medborgare kan under en tid inte komma in på vår hemsida och få den information de har rätt till inför ett val, säger Helena Samuelsson, kommunikationschef hos S.

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Nisse Elfstadius

Nisse Elfstadius, Uppsala, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 57 år. Närmast anhöriga är hustrun Carina och sönerna Johan och Simon..

DN - 1 timme sedan

Kaptenen hade somnat när fartyg gick på grund

Kaptenen och styrmannen hade druckit alkohol när fartyget Atlantic gick på grund utanför Oskarshamn den 23 september i fjol. Dessutom hade kaptenen somnat och ett larmsystem var avstängt, skriver Statens haverikommission i sin rapport, rapporterar SVT Småland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.