Realtid > Ekonomi

Monday, 22 October, 23:46

Realtid - 19 jul 18 kl. 09:04

Starka kvartalssiffror från NordeaNordeas halvårsrapport visar på ett resultatlyft för storbanken under andra kvartalet, vilket förklaras av fler affärer på både företags- och privatsidan. Vd:n Casper von Koskull tror att intäkterna blir lägre under helåret 2018, men att nettoresultatet blir högre än fjolårets..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordea, Casper, Koskull

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, kvartalssiffrorfrån , Nordea
DI - 15 jul 14 kl. 22:11

USA-börser: Tapp trots starka rapporter

Amerikanska aktier stängde tisdagens handel lägre överlag, om än en bit över lägstanivåerna för dagen. Kommentarer från Federal Reserve kring värderingarna på aktiemarknaden dämpade humöret, vilket vägdes mot starka kvartalssiffror från Goldman Sachs och JP Morgan..

SvD - 15 jul 14 kl. 22:21

New york: Överlag ned trots starka bankrapporter, djia ofÖr

Amerikanska aktier stängde tisdagens handel lägre överlag, om än en bit över lägstanivåerna för dagen. Kommentarer från Federal Reserve kring värderingarna på aktiemarknaden dämpade humöret, vilket vägdes mot starka kvartalssiffror från Goldman Sachs och JP Morgan..

DI - 26 jan 16 kl. 06:30

Starka rapporter väntas från techjättarna - förutom från Twitter

Analytiker tror på starka kvartalssiffror från Apple, Google och Facebook under sista kvartalet 2015. Men Twitter hamnar återigen på efterkälken..

DI - 10 mar 16 kl. 07:58

Square-aktien lyfte på starka kvartalssiffror

Twitter-grundaren Jack Dorseys utskällda betalningsbolag Square slår förväntningarna i sin första kvartalsrapport som börsnoterat bolag. Aktien stiger. .

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Starka kvartalssiffror från SBAB

SBAB redovisar starkt resultat och låga kreditförluster..

DI - 24 apr 18 kl. 13:38

Caterpillar levererar starka kvartalssiffror

Amerikanska Caterpillar, som bland annat tillverkar anläggningsmaskiner och motorer, redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:82 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 25 jan 18 kl. 10:19

Nordea och Fingerprint pressar Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen klart på minus med press från Nordea som levererat kvartalssiffror under förväntan och från Fingerprint som vinstvarnat. Indexutvecklingen på de större marknaderna ute i Europa var mera blygsamma och visade på en blandad bild..

Expressen - 21 okt 16 kl. 10:44

Nordea osäkert kort bland starka banker

Handelsbanken och SEB:s relativt starka rapporter talar för att även Swedbank och Nordea kommer att infria förväntningar, enligt experterna. Men Peter Malmqvist, chefsanalytiker på Remium, varnar för att Nordea har fler riskfaktorer än de andra storbankerna. – Nordea är ett annat djur, dessutom betydligt större..

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 16:58

KLART: Nordea flyttar till Finland

Nordea Banks styrelse beslutat att inleda en flytt av moderbolagets säte från Sverige till Finland. Det framgår av ett pressmeddelande. ”All verksamhet på hemmamarknaderna i Norden förblir oförändrad, och ur ett kundperspektiv blir det inga förändringar i vår dagliga verksamhet.

VA - 18 maj 11 kl. 12:52

Nordea tror på svensk ekonomi

18 maj Den svenska ekonomin befinner sig i ett normalt konjunkturläge, och den starka utvecklingen beror i huvudsak på en stark sysselsättningstillväxt. Det sade Nordeas chefekonom Annika Winsth och chefsanalytiker Torbjörn Isaksson vid en pressträff på onsdagen. Torbjörn Isaksson, chefanalytiker vid Nordea, betonar att det går starkt för svensk ekonomi.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 7 timmar sedan

Bostadsutvecklare byter börslista

Bostadsutvecklaren Tobin Properties har ansökt om avnotering på Nasdaq First North Premier för att istället listas på Nasdaq First North..

Realtid - 7 timmar sedan

Underhåll av Realtid.se måndag kväll

Idag måndag kväll kommer Realtid.se ligga nere för tekniskt underhåll och en planerad uppgradering mellan klockan 21-23. Syftet är att öka serverkapaciteten för att möta de kraftig ökade besökssiffrorna på Realtid.

Realtid - 13 timmar sedan

Vd:n för Zenith och Varenne lämnar

Andreas Bladh, vd för Zenith och för Varenne, lämnar bägge vd-posterna i bolagen på grund av oenighet med Tommy Jacobson, huvudägare och ordförande i Varenne..

Realtid - 9 timmar sedan

Tidigare Carnegie-vd kliver in i Fundlers styrelse

Thomas Eriksson tar plats i snabbväxande spartjänsten och robotrådgivaren Fundlers styrelse. Han har en bakgrund som tidigare vd för investmentbanken Carnegie och fondbolaget Robur samt har också varit chef för SEB Private Banking..

Realtid - 12 timmar sedan

Hent får miljardkontrakt

Norska byggbolaget Hent får byggkontrakt värt 1 miljard norska kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

Swedbank plockar Nordeas chefsanalytiker

Andreas Wallström, från Nordea, blir ny prognoschef och biträdande chef för Swedbank makroanalys..

Realtid - 14 timmar sedan

Akelius ökar intäkterna

Akelius ökar hyresintäkterna framförallt i Berlin och i Toronto..

Realtid - 13 timmar sedan

Zenith och Varennes vd lämnar

Investmentbolagen Zeniths vd och Varennes medgrundare och vd Andreas Bladh lämnar båda vd-posterna i bolagen på grund av oenighet med Tommy Jacobson, huvudägare och ordförande i Varenne..

Realtid - 16 timmar sedan

Tusentals vill backa ur bostadsköp

Tusentals vill backa ur köpen av nyproducerade bostadsrätter. Och så lyfter kinesiska börser under måndagen i ett rally som är det starkaste på två år. Det är några av punkterna i måndagens nyhetssvep..

Realtid - 15 timmar sedan

Canon ökar sitt ägande i Axis

Budstriden är över. Canon förvärvar Elliotts aktier i Axis och äger därmed nära 98 procent av aktierna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.