Realtid > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:23

Realtid - 19 jul 18 kl. 09:04

Starka kvartalssiffror från NordeaNordeas halvårsrapport visar på ett resultatlyft för storbanken under andra kvartalet, vilket förklaras av fler affärer på både företags- och privatsidan. Vd:n Casper von Koskull tror att intäkterna blir lägre under helåret 2018, men att nettoresultatet blir högre än fjolårets..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordea, Casper, Koskull

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, kvartalssiffrorfrån , Nordea
DI - 15 jul 14 kl. 22:11

USA-börser: Tapp trots starka rapporter

Amerikanska aktier stängde tisdagens handel lägre överlag, om än en bit över lägstanivåerna för dagen. Kommentarer från Federal Reserve kring värderingarna på aktiemarknaden dämpade humöret, vilket vägdes mot starka kvartalssiffror från Goldman Sachs och JP Morgan..

SvD - 15 jul 14 kl. 22:21

New york: Överlag ned trots starka bankrapporter, djia ofÖr

Amerikanska aktier stängde tisdagens handel lägre överlag, om än en bit över lägstanivåerna för dagen. Kommentarer från Federal Reserve kring värderingarna på aktiemarknaden dämpade humöret, vilket vägdes mot starka kvartalssiffror från Goldman Sachs och JP Morgan..

DI - 26 jan 16 kl. 06:30

Starka rapporter väntas från techjättarna - förutom från Twitter

Analytiker tror på starka kvartalssiffror från Apple, Google och Facebook under sista kvartalet 2015. Men Twitter hamnar återigen på efterkälken..

DI - 10 mar 16 kl. 07:58

Square-aktien lyfte på starka kvartalssiffror

Twitter-grundaren Jack Dorseys utskällda betalningsbolag Square slår förväntningarna i sin första kvartalsrapport som börsnoterat bolag. Aktien stiger. .

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Starka kvartalssiffror från SBAB

SBAB redovisar starkt resultat och låga kreditförluster..

DI - 24 apr 18 kl. 13:38

Caterpillar levererar starka kvartalssiffror

Amerikanska Caterpillar, som bland annat tillverkar anläggningsmaskiner och motorer, redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:82 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 25 jan 18 kl. 10:19

Nordea och Fingerprint pressar Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen klart på minus med press från Nordea som levererat kvartalssiffror under förväntan och från Fingerprint som vinstvarnat. Indexutvecklingen på de större marknaderna ute i Europa var mera blygsamma och visade på en blandad bild..

Expressen - 21 okt 16 kl. 10:44

Nordea osäkert kort bland starka banker

Handelsbanken och SEB:s relativt starka rapporter talar för att även Swedbank och Nordea kommer att infria förväntningar, enligt experterna. Men Peter Malmqvist, chefsanalytiker på Remium, varnar för att Nordea har fler riskfaktorer än de andra storbankerna. – Nordea är ett annat djur, dessutom betydligt större..

VA - 18 maj 11 kl. 12:52

Nordea tror på svensk ekonomi

18 maj Den svenska ekonomin befinner sig i ett normalt konjunkturläge, och den starka utvecklingen beror i huvudsak på en stark sysselsättningstillväxt. Det sade Nordeas chefekonom Annika Winsth och chefsanalytiker Torbjörn Isaksson vid en pressträff på onsdagen. Torbjörn Isaksson, chefanalytiker vid Nordea, betonar att det går starkt för svensk ekonomi.

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 16:58

KLART: Nordea flyttar till Finland

Nordea Banks styrelse beslutat att inleda en flytt av moderbolagets säte från Sverige till Finland. Det framgår av ett pressmeddelande. ”All verksamhet på hemmamarknaderna i Norden förblir oförändrad, och ur ett kundperspektiv blir det inga förändringar i vår dagliga verksamhet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Lindorff fördjupar sitt samarbete med Brocc

Lindorff blir så kallad strategisk helhetspartner till crowdfundingbolaget Brocc och inkassobolaget ges även mandat att hantera förfallna lån..

Realtid - 45 minuter sedan

Bygg-Göta köper fastighet av Pareto

Bygg-Göta köper kontorsfastighet i Göteborg för ett underliggande fastighetsvärde om cirka 650 miljoner kronor från ett Paretobolag..

Realtid - 1 timme sedan

“Bästa kvartalet någonsin för Latour”

Latours industrirörelse fortsätter växa, en tillväxt som sker både via förvärv och organiskt och där samtliga affärsområden bidrar positivt, visar investmentbolagets halvårsrapport..

Realtid - 3 timmar sedan

Alma Property rekryterar från Niam

Stefan Albinsson blir partner och chef över kapitalförvaltningen i Alma Property. Stefan Albinsson kommer närmast som fondförvaltare på Niam..

Realtid - 3 timmar sedan

Svea hovrätt avvisar överklagan i BDO-mål

Kapitalförsäkringstagaren Hubert Johanssons försök att stoppa tvisten med BDO har misslyckats även i Hovrätten. Målet ska fortsätta i tingsrätten..

Realtid - 3 timmar sedan

Starkt resultat från Hufvudstaden

Fastighetsbolaget Hufvudstaden levererar ett halvårsresultat som ökat med 58 procent och uppgick till 2,6 (1,6) miljarder kronor. Det visar bolagets halvårsrapport som publicerats idag tisdag..

Realtid - 4 timmar sedan

Capio säljer franska verksamheten

Den svenska vårdkoncernen Capio säljer den franska verksamheten till Vivalto Santé. Dessutom intensifierar bolaget arbetet med att avyttra sin tyska verksamhet..

Realtid - 5 timmar sedan

Hammarskiöld & Co rekryterar från Setterwalls

Malin Albert är ny delägare på Hammarskiöld & Co. Hon är ett efterlängtat tillskott till en advokatbyrå som går för högtryck..

Realtid - 8 timmar sedan

Är 2018 året då blockchain blir mainstream?

I finansvärlden i dag pratar alla om blockchain. Men till skillnad från så många andra ”buzzwords” som vi sett dyka upp och försvinna igen, har blockchain potential att på allvar revolutionera branschen. Det skriver Ivan Gowan, vd på fintechbolaget Capital.

Realtid - 7 timmar sedan

Svenska startups siktar på snabb internationalisering

89 procent av svenska startups anser att de måste lyckas på den internationella marknaden för att överleva långsiktigt. 76 procent anser också att det är viktigare för svenska företag att vara aktiva internationellt jämfört med startups i andra länder, visar en färsk undersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.