Nyteknik > Teknik

Monday, 17 December, 08:04

Nyteknik - 19 jul 18 kl. 07:43

Volvo redovisar historisk försäljningAB Volvo redovisar en historiskt hög försäljning för årets andra kvartal, på över 100 miljarder kronor för första gången under ett enskilt kvartal. Både vinst och orderingång pekar uppåt, inte minst i Nordamerika..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Volvo, Nordamerika

Dela artikeln

91 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, redovisar, historisk, försäljning
Affärsvärlden - 14 okt 15 kl. 08:36

Volvo nära försäljning av Volvo IT

Verkstadsjätten Volvo närmar sig en försäljning av dotterbolaget Volvo IT enligt uppgifter till Computer Sweden..

Affärsvärlden - 06 jul 16 kl. 09:20

Volvo Cars globala försäljning steg rejält

Volvo Cars ökade sin globala försäljning med 10,5 procent till 256.563 fordon under årets första sex månader, jämfört med motsvarande period förra året..

DI - 03 aug 17 kl. 13:31

Klädkedja redovisar svagare försäljning än väntat

Klädkedjan L Brands, som bland annat äger kedjan Vicoria´s Secret, redovisar en svagare försäljning än väntat för juli..

DI - 04 jun 15 kl. 09:11

Volvo bekräftar försäljning av resten i Eicher

Verkstadsbolaget Volvo bekräftat att de säljer resterande aktier i den börsnoterade indiska fordonstillverkaren Eicher Motors..

Expressen - 02 jul 15 kl. 10:59

Volvo ökar sin försäljning

Det går bra för Volvo. Försäljningen ökar globalt – tack vare XC60. Och nu levereras de första XC90-suvarna till kinesiska kunder..

DI - 01 sep 15 kl. 14:13

Volvo PV:s försäljning ökade – men tapp i Kina

Volvo Personvagnar sålde nära 30.200 bilar globalt sett under augusti och det motsvarar en uppgång med 3,2 procent i förhållande till motsvarande period 2014..

DI - 16 feb 16 kl. 08:41

Volvo slutför försäljning av it-verksamhet

Volvo räknar med att kunna slutföra försäljningen av sin externa IT-verksamhet till HCL Technologies den 31 mars 2016.Det framgår av ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 04 jan 18 kl. 09:11

Här är Volvo Cars nya rekordförsäljning

2017 blev ännu ett rekordår för Volvo Cars..

DI - 25 feb 15 kl. 10:38

LC-Tec redovisar minskad försäljning

NGM-bolaget LC-Tec, som är specialiserat på optiska komponenter baserade på flytande kristall, redovisar minskad omsättning för det fjärde kvartalet och helåret 2014, jämfört med motsvarande perioder 2013..

DI - 16 aug 18 kl. 16:12

Candy Crush redovisar rekordstor försäljning

Kings mobilspel Candy Crush noterade rekordhög försäljning de senaste 12 månaderna, enligt uppskattningar från dataanalysföretaget Sensor Tower..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 22 timmar sedan

Svensk entreprenör: ”Inget konstigt att jobba 80 timmar”

Måste startup-grundare lägga nästan all vaken tid på sina företag? Tre svenska entreprenörer om sin arbetstid – och vad de kräver av sina anställda..

Nyteknik - Igår: 12:14

EU-dom ett bakslag för dansk-tyska Fehmarntunneln

Rederiet Scandlines jublar och menar att EU-domen betyder spiken i kistan för tunneln mellan Danmark och Tyskland. Men bolaget bakom bygget menar att det redan säkrat annan finansiering..

Nyteknik - I förrgår: 13:43

Det är ett fint uppdrag att återskapa husets karaktär

Att arbeta med ombyggnationer av bostadshus handlar mycket om människor. För att lyckas krävs hänsyn, fokus och en vilja att se nya lösningar. Hannah Jinton är en av dem som arbetar med morgondagens bostäder i Stockholm..

Nyteknik - I förrgår: 15:38

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - 14 dec 18 kl. 07:56

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - I förrgår: 13:55

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - I förrgår: 11:46

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - I förrgår: 10:44

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - I förrgår: 09:23

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - I förrgår: 10:19

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.