Expressen > Nyheter

Sunday, 16 December, 20:33

Expressen - 19 jul 18 kl. 06:09

Massi Fritz lovar jobba gratis med FittjafalletDen målsägande kvinnan i Fittjamålet kommer inte att behöva betala för rättegångskostnaderna i hovrätten.Det säger kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz, som själv lovar att arbeta gratis med det uppmärksammade Fittja-fallet.– Min klient kommer aldrig behöva betala mina kostnader, jag arbetar mer än gärna probono, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fritz, Fittjafallet, Fittjamålet, Elisabeth Massi Fritz, Fittja

Dela artikeln

1051 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massi, Fritz, lovar, jobba, gratismed , Fittjafallet
SvD - 19 jun 16 kl. 15:11

Massi Fritz: "Domen är en skam för vårt rättssystem"

Advokaten Elisabeth Massi Fritz är starkt kritisk till att fyra 19-åringar frias efter en misstänkt våldtäkt av en ung kvinna på färjan Silja Galaxy. Tingsrätten bedömer att den unga kvinnan hade kunnat lämna hytten. – Att skuldbelägga offret är inte acceptabelt, säger Massi Fritz till SvD..

SVT - 08 aug 17 kl. 09:43

Massi Fritz kritisk till polisens snabba handläggning

Advokat Elisabeth Massi Fritz är förvånad över polisens snabba förundersökningsarbete. Men menar på att samtliga utredningsåtgärder inte kan ha vidtagits. – Rekordsnabb handläggning.

GT - 11 okt 17 kl. 15:24

Elisabeth Massi Fritz: "Ett synnerligen allvarligt hot"

Tidigare SD-ledamoten Hanna Wigh har bland annat fått ta emot hotbrev efter att ha berättat i TV4 om hur hon utsatts för sexuella övergrepp av en partikollega.En polisutredning pågår och Hanna Wigh företräds av advokat Elisabeth Massi Fritz.– Jag har fått brevet uppläst och kan konstatera att det är ett synnerligen allvarligt hot, säger Massi Fritz..

Expressen - 10 nov 17 kl. 19:18

Massi Fritz kopplas in i fallet med våldtäktsutredde komikern

Advokat Elisabeth Massi Fritz kopplas in i fallet med den våldtäktsanklagade komikern.Hon ska företräda en kvinna som anmält komikern för att ha våldtagit henne på ett hotellrum för några år sedan."Jag ser allvarligt på de brott hon har utsatts för", skriver Massi Fritz i sms..

Expressen - 21 nov 17 kl. 22:35

Löfven och Massi Fritz i möte om sexualbrottslagstiftning

Efter #metoo-uppropen träffades statsminister Stefan Löfven och advokaten Elisabeth Massi Fritz för ett möte på måndagen. Samtalet handlade bland annat om skärpt sexualbrottslagstiftning – och Massi Fritz berättade om sitt arbete som målsägandebiträde till offer för sexualbrott..

Expressen - 01 dec 17 kl. 10:37

Massi Fritz nya krav på Timell-utredningen

Martin Timell utreds för våldtäkt mot en tidigare "Äntligen hemma"-kollegaNu ställer målsägandebiträdet Elisabeth Massi Fritz nya krav på förundersökningen mot TV4-profilen."Jag har begärt att polis ska förhöra många vittnen" skriver Elisabeth Massi Fritz i ett sms till Expressen..

Expressen - 08 jan 18 kl. 10:26

Massi Fritz och GW i ordbråk om Fittja-domen

Leif GW Persson förstår den friande domen i det uppmärksammade gruppvåldtäktsmålet i Fittja. Nu får han kritik av kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz.– Nej, GW nu är du ute och haltar, säger hon till Expressen.

Expressen - 09 maj 18 kl. 15:46

Halva Massi Fritz faktura stoppas av domstolen

Stjärnadvokaten Elisabeth Massi Fritz kräver 718 000 kronor för sitt jobb med dubbelmordsfallet i Mantorp.Domstolen kallar räkningen orimlig – och ger henne mindre än hälften av den begärda summan.Massi Fritz fakturor utreds sedan tidigare av Advokatsamfundet..

Expressen - 09 maj 18 kl. 15:46

Delar av Massi Fritz faktura stoppas av domstolen

Stjärnadvokaten Elisabeth Massi Fritz kräver 482 377 kronor för närmare 355 timmars jobb med dubbelmordsfallet i Mantorp.Domstolen kallar räkningen orimlig och ger henne 305 775 kronor för 225 timmar.Massi Fritz fakturor utreds sedan tidigare av Advokatsamfundet..

Barometern - 10 sep 18 kl. 10:48

Massi Fritz bröt mot god advokatsed

Advokat Elisabeth Massi Fritz bröt mot god advokatsed och åsidosatte allvarligt sina plikter som advokat. Det framgår av Advokatsamfundets beslut som nu blivit offentligt. I slutet av augusti varnades advokat Elisabeth Massi Fritz av Advokatsamfundet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Haidie, 46, skämdes för sin ensamhet – nu har allt vänt

Haidie Adolfsson, 46, har brottats med ofrivillig ensamhet under stora delar av sitt liv. Under 2015 bröt hon ihop och med det kom också den vändningen som hon behövde genom ett inlägg på Facebook.I dag har hon slutat att skämmas.

Expressen - 3 minuter sedan

TV: Här lämnar de strax buren i Musikhjälpen

 .

Expressen - 1 timme sedan

Jakelin, 7, dog i förvar hos gränspolisen

Sjuåriga Jakelin Caal dog när hon var i förvar hos amerikanska gränspolisen.Nu växer kritiken mot hur USA behandlar illegala invandrare – samtidigt som den döda flickans pappa förnekar att hans dotter gått utan mat och vatten när de korsade gränsen.– Han är väldigt tydlig med att hans dotter mådde bra, säger pappans advokat Ruben Garcia till Washington Post..

Expressen - 1 timme sedan

Rikspolischefen vill inte veta av kritiska rapporten

Sex ihjälskjutna av polis på bara sju månader. Vid två av årets dödsskjutningar var poliserna nyutbildade.Men när Stefan Holgersson, professor och polis, erbjöd sig att undersöka polisens våldsanvändning gav rikspolischef Anders Thornberg kalla handen.

Expressen - 1 timme sedan

Kungen nyinviger staty av Bernadotte-anfader

Här nyinviger kungen statyn av sin egen anfader.Med Karl XIV Johan på plats vid Slottets södra ände vaktas nu byggnaden av tidigare kungar i varje väderstreck.– Det tycker jag är bra, säger kungen..

Expressen - 1 timme sedan

Se när programledarna går ut – efter sex dygn

Efter en vecka inuti glasburen släpps programledarna för Musikhjälpen 2018 ut klockan 20.30 på söndagskvällen.Årets insamling har haft temat ”Alla har rätt att fungera olika” – och i samband med kvällens utsläpp presenteras summan av insamlingen..

Expressen - 2 timmar sedan

Körde över Cecilias valp – och smet från platsen

Cecilia Johanssons älskade hundvalp Saga sprang rakt ut i gatan och blev överkörd av en skåpbil. Sorgen blev ännu värre av att olycksbilisten smet från platsen.– Jag förstår om föraren blev chockad.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens uppmaning – efter tjuvarnas nya trick

Polisen har tidigare varnat för tjuvarnas fräcka grentrick där grenar placerats ut på  onaturliga sätt på tomter eller utanför ytterdörrar runtom i Halland. I Onsala verkar det nu ha tagits ett steg längre då en kvinna upptäckte att en stor gren kilats in under bildörrens handtag – när den stod utanför huset.  – Någon hade varit på uppfarten under natten och kollat läget, säger hon.

Expressen - 7 timmar sedan

Bil körde rakt igenom hus – föraren svårt skadad

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades vid lunchtid till Växjö där en bil har kört in i och rakt igenom en mindre byggnad.Föraren blev allvarligt skadad, uppger Region Kronoberg..

Expressen - 3 timmar sedan

Andreas, 23, fotade nakenbild på pyramiden

Den danska fotografen Andreas Hvid fotade sig själv och en modell när de var nakna på toppen av en pyramid i Egypten.Nu har han myndigheterna efter sig – och väcker ilska internationellt.– Jag är ledsen att så många människor har blivit så arga.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.