Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 03:18

Expressen - 19 jul 18 kl. 06:09

Massi Fritz lovar jobba gratis med FittjafalletDen målsägande kvinnan i Fittjamålet kommer inte att behöva betala för rättegångskostnaderna i hovrätten.Det säger kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz, som själv lovar att arbeta gratis med det uppmärksammade Fittja-fallet.– Min klient kommer aldrig behöva betala mina kostnader, jag arbetar mer än gärna probono, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fritz, Fittjafallet, Fittjamålet, Elisabeth Massi Fritz, Fittja

Dela artikeln

1051 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massi, Fritz, lovar, jobba, gratismed , Fittjafallet
SvD - 19 jun 16 kl. 15:11

Massi Fritz: "Domen är en skam för vårt rättssystem"

Advokaten Elisabeth Massi Fritz är starkt kritisk till att fyra 19-åringar frias efter en misstänkt våldtäkt av en ung kvinna på färjan Silja Galaxy. Tingsrätten bedömer att den unga kvinnan hade kunnat lämna hytten. – Att skuldbelägga offret är inte acceptabelt, säger Massi Fritz till SvD..

SVT - 08 aug 17 kl. 09:43

Massi Fritz kritisk till polisens snabba handläggning

Advokat Elisabeth Massi Fritz är förvånad över polisens snabba förundersökningsarbete. Men menar på att samtliga utredningsåtgärder inte kan ha vidtagits. – Rekordsnabb handläggning.

GT - 11 okt 17 kl. 15:24

Elisabeth Massi Fritz: "Ett synnerligen allvarligt hot"

Tidigare SD-ledamoten Hanna Wigh har bland annat fått ta emot hotbrev efter att ha berättat i TV4 om hur hon utsatts för sexuella övergrepp av en partikollega.En polisutredning pågår och Hanna Wigh företräds av advokat Elisabeth Massi Fritz.– Jag har fått brevet uppläst och kan konstatera att det är ett synnerligen allvarligt hot, säger Massi Fritz..

Expressen - 10 nov 17 kl. 19:18

Massi Fritz kopplas in i fallet med våldtäktsutredde komikern

Advokat Elisabeth Massi Fritz kopplas in i fallet med den våldtäktsanklagade komikern.Hon ska företräda en kvinna som anmält komikern för att ha våldtagit henne på ett hotellrum för några år sedan."Jag ser allvarligt på de brott hon har utsatts för", skriver Massi Fritz i sms..

Expressen - 21 nov 17 kl. 22:35

Löfven och Massi Fritz i möte om sexualbrottslagstiftning

Efter #metoo-uppropen träffades statsminister Stefan Löfven och advokaten Elisabeth Massi Fritz för ett möte på måndagen. Samtalet handlade bland annat om skärpt sexualbrottslagstiftning – och Massi Fritz berättade om sitt arbete som målsägandebiträde till offer för sexualbrott..

Expressen - 01 dec 17 kl. 10:37

Massi Fritz nya krav på Timell-utredningen

Martin Timell utreds för våldtäkt mot en tidigare "Äntligen hemma"-kollegaNu ställer målsägandebiträdet Elisabeth Massi Fritz nya krav på förundersökningen mot TV4-profilen."Jag har begärt att polis ska förhöra många vittnen" skriver Elisabeth Massi Fritz i ett sms till Expressen..

Expressen - 08 jan 18 kl. 10:26

Massi Fritz och GW i ordbråk om Fittja-domen

Leif GW Persson förstår den friande domen i det uppmärksammade gruppvåldtäktsmålet i Fittja. Nu får han kritik av kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz.– Nej, GW nu är du ute och haltar, säger hon till Expressen.

Expressen - 09 maj 18 kl. 15:46

Halva Massi Fritz faktura stoppas av domstolen

Stjärnadvokaten Elisabeth Massi Fritz kräver 718 000 kronor för sitt jobb med dubbelmordsfallet i Mantorp.Domstolen kallar räkningen orimlig – och ger henne mindre än hälften av den begärda summan.Massi Fritz fakturor utreds sedan tidigare av Advokatsamfundet..

Expressen - 09 maj 18 kl. 15:46

Delar av Massi Fritz faktura stoppas av domstolen

Stjärnadvokaten Elisabeth Massi Fritz kräver 482 377 kronor för närmare 355 timmars jobb med dubbelmordsfallet i Mantorp.Domstolen kallar räkningen orimlig och ger henne 305 775 kronor för 225 timmar.Massi Fritz fakturor utreds sedan tidigare av Advokatsamfundet..

Barometern - 10 sep 18 kl. 10:48

Massi Fritz bröt mot god advokatsed

Advokat Elisabeth Massi Fritz bröt mot god advokatsed och åsidosatte allvarligt sina plikter som advokat. Det framgår av Advokatsamfundets beslut som nu blivit offentligt. I slutet av augusti varnades advokat Elisabeth Massi Fritz av Advokatsamfundet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

26 döda efter brand på turistbuss i Kina

26 personer har dött och ytterligare 28 skadats efter att en brand brutit ut på en turistbuss, skriver AP. Händelsen inträffade på en motorväg i den kinesiska provinsen Hunan. .

Expressen - 2 timmar sedan

Två personer skadade efter bråk vid centralen

Två personer har skadats efter ett bråk vid t-centralen i Stockholm.Enligt polisen rör det sig om stickskador – men skadeläget är oklart. – Vi har två personer gripna, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Expressen - 3 timmar sedan

USA-experten Frida Stranne utredningen

Det är oklart om president Donald Trump eller Demokraterna kan gynnas av specialåklagare Robert Muellers Rysslandsutredning. Demokraterna har krävt att få granska rapporten – och även Donald Trump har välkomnat att den blir offentlig. – Det är ett vågspel för Demokraterna så här nära ett val, säger Expressens USA-expert Frida Stranne i Expressen TV.

Expressen - 3 timmar sedan

Präst knivhuggen – i direktsänd tv

En präst i Montreal blev på fredagsmorgonen lokal tid knivhuggen mitt under en mässa, som direktsändes i tv..

Expressen - 4 timmar sedan

Rörbombaren i rätten – snyftade och erkände

Rörbombaren Cesar Sayoc, 57, snyftade lågmält när han eskorterades in i rätten. Pizzabudet erkände att han skickat bombpaket till Trump-kritiker som Robert De Niro, Barack Obama och Hillary Clinton. Han talade så tyst att han fick upprepa sig flera gånger: – Jag är extremt ledsen, sa han enligt nyhetsbyrån AP.

Expressen - 4 timmar sedan

Fem ungdomar till sjukhus efter omkörningsolycka

Bilen ska ha voltat och snurrat flera varv på vägen.Därefter fördes fem ungdomar till sjukhus.Enligt Sveriges radio berodde olyckan på en omkörning..

Expressen - 4 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock på E6 – trafikstörningar

En lastbil och en personbil har krockat på E6 i höjd med Olskroksmotet.Olyckan har inträffat i norrgående riktning och flera körfält har stängts av.– En person är kvar i personbilen, men inte fastklämd.

Expressen - 4 timmar sedan

Dubbla orkaner drar in över Australien i helgen

Två orkaner drar in över Australien i helgen. Orkanen Trevor slår till mot den norra kusten på lördagsmorgonen, sedan drar orkanen Veronica in över ostkusten.– Det är väldigt viktigt att folk förstår att detta är en väldigt allvarlig orkan, säger meteorologen Todd Smith enligt CNN..

Expressen - 5 timmar sedan

Ryssland-utredningen överlämnat till ministern

Specialåklagare Robert Mueller har lämnat över Rysslandutredningen till USA:s justitieminister, rapporterar Washington Post. Utredningen handlar om eventuell rysk påverkan på det amerikanska presidentvalet 2016. .

Expressen - 5 timmar sedan

40 personer misstänks ha köpt falska jägarbevis

Brynässtjärnorna Niclas Andersén och Simon Bertilsson fälldes för mutbrott efter att ha betalat för jägarexamen. På torsdagen väckte åklagare åtal i utredningen som sträcker sig bortom Gävle, skriver GD. Två män misstänks ha tagit emot mutor från 40 personer från olika delar av landet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.