Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 15:42

Expressen - 18 jul 18 kl. 17:17

Italienska piloten: Vi är här tills allt är släcktSkogsbränderna rasar i Jämtland, Gävleborg och på flera andra platser i Sverige.Hoppet sätts nu till de italienska piloterna Giorgio Zupo och Marco Di Lorenzo. – Vi hoppas kunna åka hem igen så snart som möjligt, men det innebär att allt ska vara släckt, säger flygkapten Giorgio Zupo..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jämtland, Sverige, Giorgio Zupo, Marco Di Lorenzo

Dela artikeln

16400 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Italienska, pilotenVi är här , tillsallt är , släckt
Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 07:00

Socialen tillsätter bedrägeriutredare

Socialen har upptäckt flera fall av misstänkta bidragsbedrägerier den senaste månaden, vilket lett till polisanmälan och återkrav på runt en miljon kronor. Nu ska två bedrägeriutredare tillsättas.
– Det är bedrövligt att folk inte kan hålla sig inom lagens ramar, säger arbete- och välfärdsnämndens ordförande Radovan Javurek (FP).

SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:22

Vattentornet är nedsläckt i helgen

På lördag är det Earth Hour, världens största miljömanifestation. Det kommer att synas i Alvesta. Alvestas högsta landmärke, Vattentornet, släcks ned redan på fredag och förblir nedsläckt tills på måndag.

Barometern - 26 aug 14 kl. 18:40

Vapenvila tills vidare i Gaza

Vapenvila i Gaza har trätt i kraft. Israel bekräftar att man har accepterat ett egyptiskt förslag om vapenvila tills vidare. Humanitär hjälp och byggnadsmaterial ska tillåtas in i Gaza.

YLE - 26 maj 16 kl. 10:05

Revisionsverket om läckt Finaviarapport: Vi nämner inte Berner

Statens revisionsverk förnekar att man skulle kritisera trafikminister Anne Berner (C) personligen i en rapport om Finavias och trafik- och kommunikationsministeriets agerande. Rapporten, som tills vidare är hemlig, handlar om härvan kring Finavias derivathandel under åren 2009-2011. Revisionsverket vill veta om allt gick rätt till när ministeriet skulle utreda härvan.

YLE - 18 aug 16 kl. 02:26

Medelmåttig semifinalinsats av Neziri – ”tar inte länge tills jag är bäst”

Nooralotta Neziri löpte långsammare i semifinal än i försöken på 100 meter häck – men tvivlar inte på sig själv trots det. Jag vet att det inte tar länge tills jag är bäst, säger Neziri till Yle efter loppet. Neziri löpte 12,88 i försöken men bara på 13,04 i semifinal.

Sydsvenskan - 03 jan 16 kl. 14:15

Italienska mammors död utreds

På sju dagar har fem italienska kvinnor dött i samband med förlossningen. Nu har landets hälsominister beslutat att inleda utredningar kring fyra av fallen, för att ta reda på vad som kan ha legat bakom.Att dödsfallen inträffat under jul- och nyårshelgerna har väckt frågan om sjukhusen haft tillräcklig bemanning.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 16 kl. 14:15

Italienska mammors död utreds

På sju dagar har fem italienska kvinnor dött i samband med förlossningen. Nu har landets hälsominister beslutat att inleda utredningar kring fyra av fallen, för att ta reda på vad som kan ha legat bakom.Att dödsfallen inträffat under jul- och nyårshelgerna har väckt frågan om sjukhusen haft tillräcklig bemanning.

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 08:36

Italienska plan vattenbombade i Färgelanda

En terrängbrand i Färgelanda bröt under tisdagseftermiddagen ut. Tack vare vattenbombningar från italienska flygplan är branden nu under kontroll men är ännu inte släckt..

BT - 07 aug 14 kl. 08:53

Jättebranden till stora delar släckt

Efter flera dramatiska dagar i Västmanlands skogar har släckningsarbetet nått en vändpunkt. Den största branden som drabbat Sverige i modern tid är inringad och bombas av helikoptrar och specialplan.Det senaste dygnet har det funnits en ljusning i kampen mot branden.

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 14 kl. 08:53

Jättebranden till stora delar släckt

Foto: TT
Efter flera dramatiska dagar i Västmanlands skogar har släckningsarbetet nått en vändpunkt.
Den största branden som drabbat Sverige i modern tid är inringad och bombas av helikoptrar och specialplan. Det senaste dygnet har det funnits en ljusning i kampen mot branden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bildts hyllning – till nya EU-ministern

Toppdiplomat, delansvarig för den kritiserade tsunamihanteringen och mångårig rådgivare åt Olof Palme.Den nya EU-ministern Hans Dahlgren har en lång politisk bakgrund – och hyllas nu av den tidigare statsministern Carl Bildt.– Kompetent och erfaren, ingen tvekan om det, säger Bildt om Dahlgren i en video på Twitter..

Expressen - 15 minuter sedan

Flera ombud kan säga upp avtal med Postnord

Paketkaos och utrymmesbrist får postombuden att gå på knä.Flera Ica-butiker väljer att inte förnya sina avtal med Postnord och fler mindre utlämningsställen kan välja samma väg.– Vi tycker det är jättetråkigt och hade gärna sett att de fanns med i nästa avtalsperiod också, säger Anette Ryhagen, chef för Postnords ombudsnät i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Sveriges 50 mäktigaste vd:ar – så mycket tjänar toppcheferna

De är Sveriges 50 största bolag.46 av dem leds av en manlig vd – enbart fyra har en kvinna i absoluta toppen.– Tyngsta posten är fortfarande reserverad för män, säger Amanda Lundeteg på Allbright.

Expressen - 1 timme sedan

Ta med dig din egen frukost ombord på SAS

Det fritt fram att ta med sig sin egen frukost ombord på SAS.Nej, det handlar inte om en ny service utan indragen sådan.Från och med tisdag  nästa vecka går det inte länge att köpa frukosten ombord på planen.

Expressen - 1 timme sedan

Lista: Här är alla nya ministrar

Stefan Löfven har presenterat sin nya regering – här är alla ministrar:.

Expressen - 1 timme sedan

Efter MP-strid om bolån – Bolund tar Erikssons plats

Per Bolund (MP) var drivande i frågan kring skärpta amorteringskrav på bostadslån.Men partikollegan och dåvarande bostadsministern Peter Eriksson (MP) tvekade.I nya regeringen lyfter statsminister Stefan Löfven bort Peter Eriksson från posten – och ger jobbet till Per Bolund..

Expressen - 2 timmar sedan

Rikke straffades för att hon delade bild på blottaren – frias

Rikke Andersens tioåriga dotter utsattes för en blottare.Hon lyckades få tag i övervakningsbilder, la ut en efterlysning – och fick högre straff än blottaren.Nu frias hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Madestam: ”Flera ministrar är okända”

Stefan Löfven har utsett sex nya ministrar.Expressen TV:s politikexpert, statsvetaren Jenny Madestam, ger sin syn på utnämningarna och Löfvens nya regering..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya ministern attackerades direkt efter presentationen

Å ena sidan hyllad politiker på hemmaplan i Härnösand. Å andra sidan attackerad bara timmar efter att hon tillträtt som ny kulturminister. "Jag ser fram emot en hippie som kulturminister.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU Allvarlig bilolycka – två personer fastklämda i bil

Det är inte mindre än tre trafikolyckor just nu på riksväg 55 i höjd med Katrineholm.Allvarligast är det för de två personer som sitter fastklämda efter en olycka mellan en personbil och en lastbil. Orsakan är att vägen är väldigt hal, uppger polisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.