Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 16 February, 07:12

Blekinge Läns tidning - 18 jul 18 kl. 08:04

Knarkfabrik i Kalix kopplas till BlekingeEn knarkfabrik i en by utanför Kalix har sprängts av polisen. Fynden kopplas Blekinge - och beslag i en härva som totalt sett bedöms som de största i Sverige.
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Kalix, Blekinge, Sverige

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knarkfabriki , Kalix, kopplastill , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 18 jul 18 kl. 01:44

Stora beslag vid knarkfabrik

En knarkfabrik i en by utanför Kalix har sprängts av polisen. Enligt åklagare är narkotikafynden, sammanräknade med beslag i Karlskrona, Stockholm och Uppsala som kopplas till samma härva, några av de största som har gjorts i Sverige, rapporterar Norran. Totalt har åtta personer häktats i härvan.

Blekinge Läns tidning - 28 maj 18 kl. 10:58

Blekinge: Häktade krögare drev knarkfabrik

Två Blekingekrögare är häktade misstänkta för grovt narkotikabrott. Vid ett tillslag upptäcktes att köket hade förvandlats till en knarkfabrik, uppger SVT Nyheter Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 14 mar 17 kl. 12:44

Polisens knarkfabrik såld

Nästan 400 000 kronor. Det blev priset för en "knarkfabrik" i Undenäs i Karlsborgs kommun, som Polismyndigheten nu sålt på auktion, uppger P4 Skaraborg. Polisen slog till mot industrifastigheten 2015 och avslöjade då en stor cannabisodling.

Blekinge Läns tidning - 20 jan 16 kl. 16:54

34 tappra såg Kalix "hemmamatch"

34 tappra åskådare tog sig till Relita-hallen i Uppsala för elitseriemötet mellan Kalix och Broberg-Söderhamn. Inte så konstigt kanske, med tanke på att avslagstiden var 14. 20 och att hemmalaget Kalix "bara" hade 90 mil att ta sig till arenan.

Blekinge Läns tidning - 19 jan 16 kl. 14:33

Kalix spelar hemma - i Uppsala

Det är 29 grader kallt i Kalix och elitseriematchen i bandy mot Broberg-Söderhamn, som skulle ha spelats på onsdagen, flyttas - till Uppsala. Det är första gången Kalix tvingas förlägga sin hemmamatch på en annan ort. Dessutom 102 mil bort.

Blekinge Läns tidning - 12 jan 16 kl. 17:10

För kallt för bandy i Kalix

Bandyn har det inte lätt. Är det inte värmen så är det kylan som ställer till det. Onsdagens elitseriematch mellan Kalix och Vänersborg skjuts upp på grund av den stränga kylan, meddelar bandyförbundet.

Blekinge Läns tidning - 09 nov 16 kl. 21:52

Sandviken utklassade Kalix

Sex målskyttar var flera för mycket för Kalix i onsdagens elitseriebandy. Järngänget från Sandviken vann bortamötet i norr med klara 6-1. Kalix tröstmål, Jimmy Berglund, kom med kvarten kvar när det stod 0-4 och redan var kört.

Blekinge Läns tidning - 30 jan 18 kl. 12:06

Två anhållna misstänkta för mordbrand i Kalix

En man och en kvinna i 40-årsåldern har anhållits misstänkta för en mordbrand i Kalix i december i fjol. Duon är skäligen misstänkt för brottet, vilket är den lägre misstankegraden. Det var den 20 december som en man i 50-årsåldern omkom i en brand i en bostadsbarack i Kalix.

Blekinge Läns tidning - 27 jun 18 kl. 10:39

Jordskalv utanför Kalix

09. 23 skakade det rejält i ett område kring Kalix, Haparanda och ner till Luleå. Svenska nationella seismiska nätet (SNSN) bekräftade att ett jordskalv skett ungefär 17 kilometer söder om Kalix.

Blekinge Läns tidning - 25 aug 18 kl. 07:57

Olycksbussen i Finland kom från Kalix

Den buss som var inblandad i en olycka i Finland under fredagen, där fyra personer omkom, hade åkt från Kalix. "Vi har nu fått bekräftat av polisen att det är den bussen som lämnade Kalix på fredag morgon som drabbats i olyckan.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Het EU-debatt väntas på Vänsterpartiets möte

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan när Vänsterpartiet inleder sin EU-valkonferens klockan 13 i dag i Norrköping. I partiprogrammet står det att Vänsterpartiet ska verka för att Sverige ska lämna EU.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

S vill hålla igen om migration framöver

Januariavtalet gör migrationspolitiken mer liberal. Utrymmet för fler lättnader är mycket litet, anser migrationsminister Morgan Johansson (S). Socialdemokraternas linje i utredningen om migration kommer att vara att hålla igen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Publikfesten väntas på rallyts andra dag

I dag är den stora publikdagen i Svenska rallyt. Åtta specialsträckor med Colin´s Crest och Superspecial på travbanan i Karlstad som höjdpunkter. Svenska Rallyt går in på sin andra heldag.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tysk minister vill stoppa "sexuell omvändelse"

Tysklands hälsominister Jens Spahn vill införa ett förbud mot behandlingar med syfte att få människor att byta sexuell läggning. Han hoppas att en lag ska vara införd redan till sommaren.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ilir Alaj: ”Tråkigt när man väljer den vägen”

Försäsongen, hur går tankarna där? Kris eller inte i anläggningsfrågan och så en avslutande samvetsfråga har panelen att ta ställning till den här gången..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Avgå Heléne Björklund

Den ansvarslöshet som Heléne Björklund visat på passar inte in på en bra politiker..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Gärna cirkus – men utan djur!

Djurens Rätt ställer sig positiva till Vänsterpartiets motion om att Karlskrona inte bör upplåta kommunal mark åt cirkusar med djur, som togs upp i kommunfullmäktige den 31 januari..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stäng oss inte ute från Dragsö!

Låt Dragsö förbli öppet de få sommarveckor som nu gäller, mitten av juni till slutet av augusti..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dags för ny segersång i Karlskrona

Karlskrona Handboll ligger pyrt till i damettan. Två poäng hemma mot RP Linköping är att rekommendera. – Jag hoppas vi får köra segersången, säger Linna Sernhed.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Slutspurten som måste ge OIBK-poäng

Fem omgångar kvar. Nu börjar Olofströms IBK:s måsteturné. – Jag har en bra känsla, säger tränaren Johan Blomkvist.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.