Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 20 November, 17:33

Liknande nyheter

Taggar: Knarkfabriki , Kalix, kopplastill , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 18 jul 18 kl. 01:44

Stora beslag vid knarkfabrik

En knarkfabrik i en by utanför Kalix har sprängts av polisen. Enligt åklagare är narkotikafynden, sammanräknade med beslag i Karlskrona, Stockholm och Uppsala som kopplas till samma härva, några av de största som har gjorts i Sverige, rapporterar Norran. Totalt har åtta personer häktats i härvan.

Blekinge Läns tidning - 28 maj 18 kl. 10:58

Blekinge: Häktade krögare drev knarkfabrik

Två Blekingekrögare är häktade misstänkta för grovt narkotikabrott. Vid ett tillslag upptäcktes att köket hade förvandlats till en knarkfabrik, uppger SVT Nyheter Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 14 mar 17 kl. 12:44

Polisens knarkfabrik såld

Nästan 400 000 kronor. Det blev priset för en "knarkfabrik" i Undenäs i Karlsborgs kommun, som Polismyndigheten nu sålt på auktion, uppger P4 Skaraborg. Polisen slog till mot industrifastigheten 2015 och avslöjade då en stor cannabisodling.

Blekinge Läns tidning - 20 jan 16 kl. 16:54

34 tappra såg Kalix "hemmamatch"

34 tappra åskådare tog sig till Relita-hallen i Uppsala för elitseriemötet mellan Kalix och Broberg-Söderhamn. Inte så konstigt kanske, med tanke på att avslagstiden var 14. 20 och att hemmalaget Kalix "bara" hade 90 mil att ta sig till arenan.

Blekinge Läns tidning - 19 jan 16 kl. 14:33

Kalix spelar hemma - i Uppsala

Det är 29 grader kallt i Kalix och elitseriematchen i bandy mot Broberg-Söderhamn, som skulle ha spelats på onsdagen, flyttas - till Uppsala. Det är första gången Kalix tvingas förlägga sin hemmamatch på en annan ort. Dessutom 102 mil bort.

Blekinge Läns tidning - 12 jan 16 kl. 17:10

För kallt för bandy i Kalix

Bandyn har det inte lätt. Är det inte värmen så är det kylan som ställer till det. Onsdagens elitseriematch mellan Kalix och Vänersborg skjuts upp på grund av den stränga kylan, meddelar bandyförbundet.

Blekinge Läns tidning - 09 nov 16 kl. 21:52

Sandviken utklassade Kalix

Sex målskyttar var flera för mycket för Kalix i onsdagens elitseriebandy. Järngänget från Sandviken vann bortamötet i norr med klara 6-1. Kalix tröstmål, Jimmy Berglund, kom med kvarten kvar när det stod 0-4 och redan var kört.

Blekinge Läns tidning - 30 jan 18 kl. 12:06

Två anhållna misstänkta för mordbrand i Kalix

En man och en kvinna i 40-årsåldern har anhållits misstänkta för en mordbrand i Kalix i december i fjol. Duon är skäligen misstänkt för brottet, vilket är den lägre misstankegraden. Det var den 20 december som en man i 50-årsåldern omkom i en brand i en bostadsbarack i Kalix.

Blekinge Läns tidning - 27 jun 18 kl. 10:39

Jordskalv utanför Kalix

09. 23 skakade det rejält i ett område kring Kalix, Haparanda och ner till Luleå. Svenska nationella seismiska nätet (SNSN) bekräftade att ett jordskalv skett ungefär 17 kilometer söder om Kalix.

Blekinge Läns tidning - 25 aug 18 kl. 07:57

Olycksbussen i Finland kom från Kalix

Den buss som var inblandad i en olycka i Finland under fredagen, där fyra personer omkom, hade åkt från Kalix. "Vi har nu fått bekräftat av polisen att det är den bussen som lämnade Kalix på fredag morgon som drabbats i olyckan.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kalle Moraeus till Dalhalla i sommar

I fjol spelade musikern Kalle Moraeus två kvällar i rad på Dalhalla. Nu är det klart att han återkommer till kalkbrottsarenan utanför Rättvik för en konsert den 13 juli nästa år, skriver Dalarnas Tidningar. "Det känns väldigt spännande att få återvända till den kanske finaste scenen i Sverige.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Våldtäktsman hittad efter sju år

En kvinna våldtogs i en taxi i Stockholm 2011. Nu har dna från våldtäkten kopplats till en misstänkt person, skriver polisen i ett pressmeddelande.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Teknikfrossan på Wall Street sprider sig

En våg av börsoro sveper över världen och slår även mot Stockholmsbörsen. Bedömare pekar på teknikfrossan på Wall Street, där giganter som Apple tappat en femtedel av sitt börsvärde sedan början av oktober. Stockholmsbörsen har tappat rejält på senare tid och ligger nu på minus för helåret.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Minst 37 dödade i flygangrepp i Somalia

USA har dödat 37 misstänkta terrorister i Somalia. Två flygangrepp mot terrorrörelsen al-Shabaab genomfördes under måndagen, uppger den amerikanska militären i ett uttalande. Insatsen skedde i närheten av orten Debatscile i regionen Mudug.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Krock i rondell

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Stoppar planerna på ett stort staket

Nu stoppar länsstyrelsen planerna på ett staketet runt Saltsjöbaden. Allmänhetens intresse om en öppen plats väger tyngre än stiftelsens önskemål om att hålla invånarna borta. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Utredning: Elev stängdes av två gånger

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Jämställdhet i fokus på Folk och kultur

Det kulturpolitiska konventet Folk och kultur presenterar nu årets program. Bland annat kommer Sveriges Radio att delta i samtal om public service roll för demokratin, och Svensk Scenkonst och Teaterförbundet kommer att presentera sitt fortsatta jämställdhetsarbete efter metoo-rörelsen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Gammalt kulturhus öppnas för besökare

Martin Strandberg vill ge allmänheten tillträde till Nordenskjöldska gården i samband med stadsvandringarna. – Jag vill att fler ska få se huset och det gamla 1700-tals biblioteket, säger han..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lööf: "Har haft konstruktiva samtal"

Centerledaren Annie Lööf säger att hon har haft konstruktiva samtal med andra partier under sina fyra första dagar som sonderare för att hitta förutsättningar för en ny regering. - Jag har haft ett flertal möten med de fem partier jag för samtal med under den här veckan.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.