DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 06:03

DI - 18 jul 18 kl. 06:53

SHB: så mycket kostar utvecklingen av den brittiska delenHandelsbankens tidigare bedömning om kostnader på 300 miljoner kronor för 2018 års arbete med att utveckla den brittiska verksamheten kvarstår. Det framgår i halvårsrapporten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SHB, mycket , kostar, utvecklingenav den , brittiska, delen
Affärsvärlden - 08 dec 11 kl. 10:31

SHB: Så mycket växer svensk BNP

Idag presenterade Handelsbanken sina prognoser om utvecklingen för den svenska tillväxten..

Affärsvärlden - 05 dec 13 kl. 12:54

SHB: Inte för sent att undvika en bostadsbubbla

Det är ingen bostadsbubbla i Sverige, men det är hög tid att agera för att dämpa uppgången i bostadspriserna och utvecklingen i Norge är en varningsklocka. Det menar Handelsbankens chefekonom Jan Häggström..

DI - 27 aug 15 kl. 16:45

SHB: Maxfarten i svensk ekonomi nästan halverad

Den potentiella tillväxten i den svenska ekonomin har nästan halverats. Det bedömer Handelsbanken. Utvecklingen är liknande i många andra rika länder..

DI - 15 jul 16 kl. 18:01

Börsen: Lyft i SHB och Atlas Copco

Stockholmsbörsen avslutade veckan positivt med en uppgång som överträffade utvecklingen på de stora europeiska marknaderna. Överraskande bra rapporter från Handelsbanken och Atlas Copco lyfte storbolagsindexet..

BT - 14 mar 14 kl. 17:48

Ukrainaoro sänkte Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsatte backa på fredagen. OMXS-index sjönk 0,7 procent och under veckan har börsen fallit över två procent. Av årets uppgång återstår nu bara drygt en procent.

BT - 17 maj 13 kl. 17:52

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsätter sin resa uppåt. Den här veckan blev inget undantag, upp nästan en och en halv procent. Fredagen blev veckans bästa handelsdag, plus 0,7 procent, efter positiva siffror från USA.

BT - 14 mar 14 kl. 12:57

Fortsatt ned på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsätter att backa. Strax före klockan 13 stod OMXS-index på minus 0,9 procent. Även de ledande Europabörserna faller.

Skånskan - 28 okt 15 kl. 14:00

Fel tidpunkt att höja bankavgifter

Opinion Handelsbanken kommer att höja kortavgifterna med upp till 44 procent. Det rimmar illa med tidigare löften om att fördyrningar inte ska tas ut på kunderna.
Största höjningen sker för deras mest populära kreditkort.

VA - 02 mar 11 kl. 14:17

Börsen fortsätter sjunka

2 mars Uppdaterad.
"Krisen i Mellanöstern är fortfarande i stort fokus. Den saudiska aktiemarknaden har sjunkit 20 procent sedan början av krisen, varav det mesta de senaste dagarna.

VA - 29 mar 11 kl. 13:45

Börsen fortsätter sjunka

29 mars Uppdaterad. Efter fyra handelsdagar i rad med uppgångar vände Stockholmsbörsen ned och var lägre vid lunchtid på tisdagen. Utvecklingen var liknande på de ledande europeiska börserna.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Tio svenska doldisar på Forbes prestigelista

Hört talas om Christopher Alesund? Eller Agnes Larsson? De tillhör Sveriges mest framgångsrika under 30 år, enligt amerikanska Forbes prestigefulla lista..

DI - 7 timmar sedan

Flera personer skjutna utanför Chicago

Minst fyra poliser och flera andra personer har skadats i ett skottdrama på ett företag i staden Aurora strax väster om Chicago, rapporterar amerikanska medier..

DI - 7 timmar sedan

Åkesson: Samarbetar med M och KD formellt

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hävdar att SD har ett formellt samarbete med M och KD. Partierna ändrar sina förslag efter SD:s synpunkter, enligt Åkesson. Men påståendena tillbakavisas av KD och M..

DI - 7 timmar sedan

Bert Karlsson och Rasta bygger hotell av husvagnar

Vägkrogjätten Rasta och entreprenören Bert Karlsson ska bygga lågprishotell. I veckan blev första bygglovet klart.  ”Det här tror jag på något enormt, jag har jobbat med detta i över ett år”, säger Bert Karlsson till Di .

DI - 8 timmar sedan

Dow steg för åttonde veckan i rad – Faang-aktier mot strömmen

New York-börserna stärktes av positiva signaler från handelssamtalen mellan USA och Kina och Dow-indexet kunde med fredagens uppgång summera den åttonde plusveckan i rad. Tekniktunga Nasdaq hade det något tyngre efter nedgångar bland Faang-aktierna..

DI - 8 timmar sedan

FRA redo att agera – men besluten saknas

Trots att Sverige allt tydligare behöver ett nationellt IT-säkerhetsnav har det mest stannat vid vackra ord. FRA är dock redo. ”Får vi ett uppdrag kan vi börja i viss skala under det här året”, säger generaldirektör Dag Hartelius..

DI - 8 timmar sedan

FRA varnar för cyberhot – privata företag utan skydd

Försöken att digitalt stjäla svenska företagshemligheter blir allt fler och raffinerade – ett cyberhot mot hela samhället.  ”Sverige har en stor it-säkerhetsskuld”, säger FRA:s generaldirektör Dag Hartelius till Di i en exklusiv intervju..

DI - 8 timmar sedan

Sparekonomerna oroade: ”Vi vet inte vart de stannar”

Nordnets sparekonom Frida Bratt och Joakim Bornold med samma roll på Söderberg & Partners är oroade men inte överraskade efter fredagskvällens vinstvarning från Oscar Properties: ”Vi vet inte var det stannar”, säger Bornold till Di..

DI - 9 timmar sedan

Oscar Engelbert självkritisk: Jag tycker inte vi har levererat

Även om hela bostadsmarknaden har gått emot Oscar Properties är bolagets vd Oscar Engelbert självkritisk efter vinstvarningen. Han kommenterar även frågan om nyemissionshotet och ger sin prognos om när bostadsmarknaden vänder..

DI - 9 timmar sedan

Aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.