DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 22:28

DI - 18 jul 18 kl. 06:53

SHB: så mycket kostar utvecklingen av den brittiska delenHandelsbankens tidigare bedömning om kostnader på 300 miljoner kronor för 2018 års arbete med att utveckla den brittiska verksamheten kvarstår. Det framgår i halvårsrapporten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SHB, mycket , kostar, utvecklingenav den , brittiska, delen
Affärsvärlden - 08 dec 11 kl. 10:31

SHB: Så mycket växer svensk BNP

Idag presenterade Handelsbanken sina prognoser om utvecklingen för den svenska tillväxten..

Affärsvärlden - 05 dec 13 kl. 12:54

SHB: Inte för sent att undvika en bostadsbubbla

Det är ingen bostadsbubbla i Sverige, men det är hög tid att agera för att dämpa uppgången i bostadspriserna och utvecklingen i Norge är en varningsklocka. Det menar Handelsbankens chefekonom Jan Häggström..

DI - 27 aug 15 kl. 16:45

SHB: Maxfarten i svensk ekonomi nästan halverad

Den potentiella tillväxten i den svenska ekonomin har nästan halverats. Det bedömer Handelsbanken. Utvecklingen är liknande i många andra rika länder..

DI - 15 jul 16 kl. 18:01

Börsen: Lyft i SHB och Atlas Copco

Stockholmsbörsen avslutade veckan positivt med en uppgång som överträffade utvecklingen på de stora europeiska marknaderna. Överraskande bra rapporter från Handelsbanken och Atlas Copco lyfte storbolagsindexet..

BT - 14 mar 14 kl. 17:48

Ukrainaoro sänkte Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsatte backa på fredagen. OMXS-index sjönk 0,7 procent och under veckan har börsen fallit över två procent. Av årets uppgång återstår nu bara drygt en procent.

BT - 17 maj 13 kl. 17:52

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsätter sin resa uppåt. Den här veckan blev inget undantag, upp nästan en och en halv procent. Fredagen blev veckans bästa handelsdag, plus 0,7 procent, efter positiva siffror från USA.

BT - 14 mar 14 kl. 12:57

Fortsatt ned på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsätter att backa. Strax före klockan 13 stod OMXS-index på minus 0,9 procent. Även de ledande Europabörserna faller.

Skånskan - 28 okt 15 kl. 14:00

Fel tidpunkt att höja bankavgifter

Opinion Handelsbanken kommer att höja kortavgifterna med upp till 44 procent. Det rimmar illa med tidigare löften om att fördyrningar inte ska tas ut på kunderna.
Största höjningen sker för deras mest populära kreditkort.

VA - 02 mar 11 kl. 14:17

Börsen fortsätter sjunka

2 mars Uppdaterad.
"Krisen i Mellanöstern är fortfarande i stort fokus. Den saudiska aktiemarknaden har sjunkit 20 procent sedan början av krisen, varav det mesta de senaste dagarna.

VA - 29 mar 11 kl. 13:45

Börsen fortsätter sjunka

29 mars Uppdaterad. Efter fyra handelsdagar i rad med uppgångar vände Stockholmsbörsen ned och var lägre vid lunchtid på tisdagen. Utvecklingen var liknande på de ledande europeiska börserna.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 1 timme sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 1 timme sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 1 timme sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 1 timme sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 1 timme sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..

DI - 1 timme sedan

Röd tisdag inför "Black Friday" för detaljhandlarna

L Brands, Target och Kohl's tappade mellan 9 och 15 procent på New York-börsen på tisdagen, i ett bistert klimat för detaljhandelsbolagen. I Stockholm blev dagen kännbar för NK-bolaget RNB..

DI - 2 timmar sedan

Oljan rasar vidare, Trump prisar Saudiarabien

Priset på råolja fortsätter rasa på tisdagen, och vid 19.30-tiden hade Nordsjöoljan tappat 7 procent för dagen till strax över 62 dollar per fat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.