DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 06:26

DI - 18 jul 18 kl. 06:53

SHB: så mycket kostar utvecklingen av den brittiska delenHandelsbankens tidigare bedömning om kostnader på 300 miljoner kronor för 2018 års arbete med att utveckla den brittiska verksamheten kvarstår. Det framgår i halvårsrapporten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SHB, mycket , kostar, utvecklingenav den , brittiska, delen
Affärsvärlden - 08 dec 11 kl. 10:31

SHB: Så mycket växer svensk BNP

Idag presenterade Handelsbanken sina prognoser om utvecklingen för den svenska tillväxten..

Affärsvärlden - 05 dec 13 kl. 12:54

SHB: Inte för sent att undvika en bostadsbubbla

Det är ingen bostadsbubbla i Sverige, men det är hög tid att agera för att dämpa uppgången i bostadspriserna och utvecklingen i Norge är en varningsklocka. Det menar Handelsbankens chefekonom Jan Häggström..

DI - 27 aug 15 kl. 16:45

SHB: Maxfarten i svensk ekonomi nästan halverad

Den potentiella tillväxten i den svenska ekonomin har nästan halverats. Det bedömer Handelsbanken. Utvecklingen är liknande i många andra rika länder..

DI - 15 jul 16 kl. 18:01

Börsen: Lyft i SHB och Atlas Copco

Stockholmsbörsen avslutade veckan positivt med en uppgång som överträffade utvecklingen på de stora europeiska marknaderna. Överraskande bra rapporter från Handelsbanken och Atlas Copco lyfte storbolagsindexet..

BT - 14 mar 14 kl. 17:48

Ukrainaoro sänkte Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsatte backa på fredagen. OMXS-index sjönk 0,7 procent och under veckan har börsen fallit över två procent. Av årets uppgång återstår nu bara drygt en procent.

BT - 17 maj 13 kl. 17:52

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsätter sin resa uppåt. Den här veckan blev inget undantag, upp nästan en och en halv procent. Fredagen blev veckans bästa handelsdag, plus 0,7 procent, efter positiva siffror från USA.

BT - 14 mar 14 kl. 12:57

Fortsatt ned på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsätter att backa. Strax före klockan 13 stod OMXS-index på minus 0,9 procent. Även de ledande Europabörserna faller.

Skånskan - 28 okt 15 kl. 14:00

Fel tidpunkt att höja bankavgifter

Opinion Handelsbanken kommer att höja kortavgifterna med upp till 44 procent. Det rimmar illa med tidigare löften om att fördyrningar inte ska tas ut på kunderna.
Största höjningen sker för deras mest populära kreditkort.

VA - 02 mar 11 kl. 14:17

Börsen fortsätter sjunka

2 mars Uppdaterad.
"Krisen i Mellanöstern är fortfarande i stort fokus. Den saudiska aktiemarknaden har sjunkit 20 procent sedan början av krisen, varav det mesta de senaste dagarna.

VA - 29 mar 11 kl. 13:45

Börsen fortsätter sjunka

29 mars Uppdaterad. Efter fyra handelsdagar i rad med uppgångar vände Stockholmsbörsen ned och var lägre vid lunchtid på tisdagen. Utvecklingen var liknande på de ledande europeiska börserna.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Politiskt kaos sänker kaffepriset – men bönan är hotad

De internationella kaffepriserna har inför presidentvalet i Brasilien fallit till den lägsta nivån på över tio år. Den billigare bönan är dock en huvudvärk för bönderna och svenska rosterier oroas nu över kaffeproduktionens livskraft..

DI - 15 minuter sedan

Fler får bostad via kommunerna

På tio år har antalet personer som behöver hjälp från sin kommun för att skaffa bostad fördubblats, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: USA-räntor backar

Amerikanska statspappersräntor har sjunkit svagt efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, dollarn handlas samtidigt något svagare mot euron och japanska yen..

DI - 30 minuter sedan

Misstänk miljonfusk utreds i Västsverige

En stor härva med misstänkt rotavdragsfusk utreds i Västsverige, rapporterar  Ekot i Sveriges Radio..

DI - 45 minuter sedan

"Demokratin mår sämre än för tio år sedan”

En dryg vecka efter det svenska valet finns fortfarande ingen ny regering på plats. Forskningsinstitutet Ratios vd Nils Karlson är inte så orolig för själva regeringsbildningen, men vill att svenska företag gör mer för att stärka demokratin i Sverige. Han pekar också ut vad som vore det värsta tänkbara politiska scenariot för näringslivet de närmaste åren..

DI - 1 timme sedan

50 år senare: Warhols skandalsuccé gör comeback

”Warhol 1968” är en utställning om den amerikanske popkonstnären Andy Warhols berömda utställning på Moderna museet i Stockholm för 50 år sedan. En utställning om en utställning alltså..

DI - 1 timme sedan

Detta händer torsdag 20 september

Här är dagens agenda..

DI - 7 timmar sedan

Brittiska bilindustrin varnar för brexit utan avtal

Bilindustrin i Storbritannien kräver att brexitförhandlarna utesluter att utträdet sker utan ett avtal med EU.  Annars riskerar fordonstillverkarna och kunderna extra kostnader på nästan 60 miljarder kronor, enligt den brittiska branschorganisationen SMMT..

DI - 7 timmar sedan

Pompeo vill träffa Nordkoreas utrikesminister nästa vecka

USA:s utrikesminister Mike Pompeo sade på onsdagen att han har bjudit in Nordkoreas utrikesminister Ri Yong Ho till New York nästa vecka.  Det skriver Bloomberg News..

DI - 8 timmar sedan

Volvos plan för att ducka Trumps tullar – flytta produktion till Sverige

Med kinesisk ägare och USA-import från Kina hamnar Volvo Cars i kläm i det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina.  För att parera tullarna är bolaget berett att flytta produktionen av sin bästsäljare XC60 från Kina till Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.