DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 04:46

DI - 17 jul 18 kl. 18:17

New York-börsen: Vänder uppåt efter Fed-besked om räntanAmerikanska börser inledde tisdagen i svag riktning nedåt men vände upp efter att Federal Reserves ordförande Jerome Powells hållit sitt tal inför kongressen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, Fed, Federal Reserves, Jerome Powells

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York-börsen, Vänderuppåt efter , Fed-beskedom , räntan
DI - 16 sep 15 kl. 16:15

New York-börsen: Avvaktande inför Fed-besked

Börserna i New York inledde onsdagens session kring nollan efter gårdagens mindre rally som enligt flera marknadsaktörer var lite svårförklarigt..

Affärsvärlden - 15 dec 16 kl. 07:09

New York: Börsen sjönk på hökaktigt Fed-besked

Fed höjde som väntat räntan men flaggade för fler höjningar än tidigare, vilket fick USA-börserna att stänga onsdagen i rött. Räntekänsliga sektorer pressades..

Affärsvärlden - 21 sep 17 kl. 07:22

Fed-besked gav tillfällig nedgång på Wall Street

New York-börsen reagerade negativt på att Federal Reserve höll fast vid sin linje att höja räntan en gång till före årsskiftet, men återhämtade sig snabbt och stängde utan några större förändringar jämfört med tisdagens stängning..

PrivataAffärer - 01 aug 13 kl. 08:24

New York-börsen föll efter Fed-besked

De ledande amerikanska aktieindexen handlades länge i positivt territorium på onsdagen, men föll tillbaka under kvällen efter centralbanken Federal Reserves räntebesked....

DI - 28 jan 15 kl. 18:03

New York-börsen: Svajigt efter rapporter och inför Fed-besked

Utvecklingen på de amerikanska börserna var oregelbunden på onsdagen. På bolagsfronten avancerade Apple efter tisdagskvällens kvartalsrapport och på makrofronten inväntade investerare kvällens räntebesked från Federal Reserve..

DI - 28 okt 15 kl. 21:23

New York-börsen: Slagig handel efter Fed-besked

Wall Street stängde onsdagens handel på plus i en slagig handel, efter ett räntebesked som tolkades som hökaktigt..

Affärsvärlden - 20 jun 13 kl. 08:55

Därför öppnar börsen nedåt

Stockholmsbörsen väntas öppna lägre på torsdagen. Besked från Fed-chefen Ben Bernanke pressade New York-börsen på onsdagskvällen och under torsdagen har nedgångarna i Asien tilltagit efter sämre än väntad Kina-PMI..

DI - 30 apr 14 kl. 15:05

USA-börsen: Tech-skräck inför öppning

Kurserna på New York-börserna väntas inleda onsdagen med små rörelser nedåt. Den amerikanska makrokalendern är välfylld med flera statistikpunkter, samtidigt som kvällens Fed-besked är huvudnumret. På bolagsfronten riktas fokus mot tekniksektorn efter svaga rapport från Twitter och Ebay sent i går..

DI - 15 mar 17 kl. 22:04

New York: Fed-besked lyfte börsen

USA-börserna utökade sin uppgång på onsdagen efter att den amerikanska centralbanken Federal Reserve som väntat höjt sin styrränta med 0,25 procentenheter till intervallet 0,75-1,00 procent..

Expressen - 08 mar 18 kl. 19:16

Klart: Trump inför tull på stål och aluminium

På torsdagskvällen, 21.30 svensk tid, kom Donald Trumps besked om tullar på stål och på aluminium.Förra veckan lovade ju presidenten att USA ska införa tullavgifter på 25 och 10 procent när det gäller stål respektive aluminium.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ny forskning: Bättre att födas rik än smart

Vad är egentligen bäst, att födas med silversked i mun eller att födas med ett riktigt skarpt intellekt? Det har forskare från New York University och Johns Hopkins studerat..

DI - 6 timmar sedan

Swedbank i klinch med Försvarsmakten

Försvarsmakten vill inte acceptera Swedbanks krav på kundkännedom. Mer specifikt vill Försvarsmakten inte skicka in de id-kopior som banken begär och har därför bett Finansinspektionen reda ut vad som gäller..

DI - 6 timmar sedan

Många fritidshusköpare riskerar kostnadschock

Förälskelse i fritidhus och en plats att slappna av på under ledigheten blir kostsammare än många väntar sig, varnar fritidshusförmedlingen Novasol. Här är tipsen på hur du undviker en kostnadschock..

DI - 6 timmar sedan

Rejäla uppgångar i New York med Tesla i förarsätet

Tisdagen bjöd på en närmast hausseartad uppgång i New York, med tekniksektorn i ledningen. Tesla steg mer än 6 procent efter att uppgörelsen mellan Elon Musk med SEC godkänts av en amerikansk domstol..

DI - 6 timmar sedan

Fiberbolag skadade 48 fornlämningar

Fiberbolaget IP Only har anmälts av länsstyrelsen i Sörmland för att ha skadat 48 fornlämningar medan de grävt för att lägga fiberkablar, skriver  SVT Nyheter Sörmland..

DI - 6 timmar sedan

Trump: saudisk prins förnekar kännedom om Khashoggi

USA:s president uppger på Twitter att Saudiarabiens kronprins förnekar kännedom om vad som hände med den saudiske regimkritikern på konsulatet i Istanbul..

DI - 7 timmar sedan

Bublar förvärvar Vobling för knappt 50 miljoner kronor

Mobilspelsbolaget Bublar, som är listat på NGM Nordic MTF, har beslutat att förvärva det svenska AR/VR-bolaget Vobling för cirka 49,8 miljoner kronor..

DI - 7 timmar sedan

”Nordea borde ha fattat misstankar”

Finansmannen Bill Browders rapport går igenom detaljer i hur olika transaktioner i den penningtvätthärva han säger sig ha identifierat ska ha gått till. Di återger en del av materialet..

DI - 7 timmar sedan

Pr-fiasko för Swedbank – lägg korten på bordet nu

På en vecka tappade Swedbank 23 miljarder kronor i börsvärde och vd Birgitte Bonnesens första kris som vd var ett faktum. I bästa fall stannar efterverkningarna från Danske Banks baltiska penningtvättshärva vid ett pr-haveri för Swedbanks del. .

DI - 8 timmar sedan

Hermitage: Nordeas penningtvätt omfattar miljardbelopp på 365 konton

Di har tagit del av den rapport som Bill Browders hedgefond Hermitage har lämnat in till svenska myndigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.