DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 21:19

DI - 17 jul 18 kl. 17:41

Nordenbörser: Schibsted rusade uppåt efter rapportNordiska börser utvecklades positivt under tisdagen med flera rapporterande bolag i fokus. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,7 procent till nivån 935. I Oslo avancerade OBX-indexet 0,2 procent till nivån 803..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vinx, Oslo, OBX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Schibsted, rusadeuppåt efter , rapport
DI - 01 jul 15 kl. 17:53

Nordenbörser: Schibsted rusade

De ledande börsindexen i Norden steg under onsdagen liksom i resten av Europa, då Grekland indikerat att landet är redo att kompromissa med sina lånegivare för att nå en lösning i grekdramat..

DI - 12 feb 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Outokumpu rusade på rapport

Riktningen på Nordenbörserna var övervägande uppåt på torsdagen. Allra starkast gick Stockholmsbörsen i spåren av den oväntade räntesänkningen och påföljande kronprisfall. På bolagsfront rusade finska Outokumpu efter sin kvartalsrapport..

DI - 22 apr 14 kl. 17:52

Nordenbörser: Genmab rusade

Nordenbörserna steg brett på tisdagen i linje med övriga Europa. Danska bioteknikbolaget Genmab rusade efter ett positivt besked i USA, och Telenor avancerade i Norge..

DI - 03 jan 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Bioteknikbolaget rusade

Nordenbörserna steg, liksom de flesta övriga Europabörser, under fredagen efter att de med undantag för Köpenhamnsbörsen backade på torsdagen. Golden Ocean i Norge, Genmab i Danmark och Outotec i Finland tog på sig respektive lands ledartröja..

DI - 17 jul 15 kl. 17:16

Nordenbörser: Schibsted steg på backande marknad

Nordenbörserna, som har några positiva dagar i ryggen, backade överlag på fredagen vilket speglade utvecklingen för dess motsvarigheter på kontinenten. Undantaget var Helsingfors som höll sig på plus tack vare Kone..

DI - 11 aug 14 kl. 17:46

Nordenbörser: Vestas rusade

Nordenbörserna gick starkt under måndagens handel och noterades vid stängning kring de högsta nivåerna för dagen..

DI - 21 aug 14 kl. 17:29

Nordenbörser: Opera rusade

Med undantag för Köpenhamn steg Nordenbörserna på torsdagen som hade en del kvartalsrapporter att erbjuda. Börshumöret fick en skjuts av svag europeisk statistik, vilken eldade på investerarkollektivets förhoppningar om att ECB ska lansera stimulanser för ekonomin..

DI - 26 feb 15 kl. 17:43

Nordenbörser: Rederiet rusade

Samtliga av Nordenbörserna steg på torsdagen, som var en relativt tunn dag nyhetsmässigt. Dock fanns några rapporter på agendan. Bland annat avancerade William Demant efter att ha presenterat sina siffror..

DI - 09 apr 15 kl. 17:27

Nordenbörser: Smyckesbolaget rusade

Nordenbörserna följde med övriga Europa högre på torsdagen. Riskaptiten var hög, bland annat med hjälp av fin tysk industridata..

DI - 20 nov 15 kl. 17:25

Nordenbörser: Outotec rusade

Nordenbörserna utvecklades lite blandat i fredagshandeln där endast Helsingfors orkade hänga med Europabörserna som låg på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fedledamöter eniga om fortsatta räntehöjningar, något ljusare USA-syn än i augusti

USA:s centralbanksledamöter är eniga om behovet av att fortsätta höja räntor, oavsett president Donald Trumps kritik. Det visar protokollet från senaste räntemötet..

DI - 15 minuter sedan

Svenskt Näringslivs vd sågar politikerna – tre ödesfrågor måste lösas

Jan-Olof Jacke, ny vd på Svenskt Näringsliv, pekar på enorma reformbehov och riktar skoningslös kritik mot svenska politiker.  “Vi har haft uppåt tio år av reformtorka”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

På Brexitfronten intet nytt

Storbritanniens premiärminister Theresa May presenterade inget nytt i sitt anförande till EU-toppmötet på onsdagskvällen, enligt Europaparlamentets talman..

DI - 30 minuter sedan

Nervös väntan på negativt Wall Street inför Alcoas rapport

New York-börsen handlas ned och befäster därmed de senaste dagarnas mönster med en dags uppgång följd av en dags nedgång. Marknaden spänner sig inför Alcoas rapport, som kan sätta tonen för rapportperioden..

DI - 1 timme sedan

AfV: Köp Hexatronic, Assa och Tobii men sälj Skistar

Köp Hexatronic, Assa Abloy och Tobii men sälj Skistar. De råden ger Affärsvärlden i det senaste numret..

DI - 1 timme sedan

Prisras på nyproduktioner: ”Fortfarande trög marknad”

Nyproducerade bostadsrätter har fallit betydligt mer i pris än övriga lägenheter under det senaste året.  Det visar en genomgång som Di har gjort tillsammans med Booli. Störst är fallet i Stockholm, och det riskerar att smitta av sig på övriga landet.

DI - 1 timme sedan

USA:s handelsminister till EU: handelssamtalen går för långsamt

USA:s handelsminister Wilbur Ross kritiserade på onsdagen EU för att röra sig alltför långsamt i handelssamtalen med USA. "Vi behöver verkligen påtagliga framsteg på kort sikt. Presidentens tålamod är inte oändligt", sa han vid en pressträff i Bryssel enligt amerikanska media..

DI - 1 timme sedan

Swedish Match närmare besked om EU:s snusförbud kan rundas

Frågan om Swedish Match möjlighet att sälja så kallade chew bags i Tyskland och andra europeiska länder kom ett steg närmare en upplösning på onsdagen efter ett beslut i EU-domstolen. .

DI - 1 timme sedan

Socialdemokraterna kommer att förlora på mittenregering

Den tyska delstatsvalet i Bayern har likheter med den svenska regeringsbildningen. Storkoalitionen mellan de tyska socialdemokraterna och Angela Merkels kristdemokrater anses ha varit avgörande för de två maktpartiernas katastrofval, skriver Enna Gerin och Niels Stöber, utredare i det fackliga idéinstitutet Katalys..

DI - 2 timmar sedan

Valutafesten går mot sitt slut

Oron sprider sig för att räntehöjningar ska stärka kronan och sätta stopp för exportföretagens valutafest.  Årets unika medvind med både högkonjunktur och svag krona hotar att vändas till motvind med kraftigt fallande vinster och aktiekurser för verkstadsbolagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.