DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 02:08

DI - 17 jul 18 kl. 17:41

Nordenbörser: Schibsted rusade uppåt efter rapportNordiska börser utvecklades positivt under tisdagen med flera rapporterande bolag i fokus. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,7 procent till nivån 935. I Oslo avancerade OBX-indexet 0,2 procent till nivån 803..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vinx, Oslo, OBX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Schibsted, rusadeuppåt efter , rapport
DI - 01 jul 15 kl. 17:53

Nordenbörser: Schibsted rusade

De ledande börsindexen i Norden steg under onsdagen liksom i resten av Europa, då Grekland indikerat att landet är redo att kompromissa med sina lånegivare för att nå en lösning i grekdramat..

DI - 12 feb 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Outokumpu rusade på rapport

Riktningen på Nordenbörserna var övervägande uppåt på torsdagen. Allra starkast gick Stockholmsbörsen i spåren av den oväntade räntesänkningen och påföljande kronprisfall. På bolagsfront rusade finska Outokumpu efter sin kvartalsrapport..

DI - 22 apr 14 kl. 17:52

Nordenbörser: Genmab rusade

Nordenbörserna steg brett på tisdagen i linje med övriga Europa. Danska bioteknikbolaget Genmab rusade efter ett positivt besked i USA, och Telenor avancerade i Norge..

DI - 03 jan 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Bioteknikbolaget rusade

Nordenbörserna steg, liksom de flesta övriga Europabörser, under fredagen efter att de med undantag för Köpenhamnsbörsen backade på torsdagen. Golden Ocean i Norge, Genmab i Danmark och Outotec i Finland tog på sig respektive lands ledartröja..

DI - 17 jul 15 kl. 17:16

Nordenbörser: Schibsted steg på backande marknad

Nordenbörserna, som har några positiva dagar i ryggen, backade överlag på fredagen vilket speglade utvecklingen för dess motsvarigheter på kontinenten. Undantaget var Helsingfors som höll sig på plus tack vare Kone..

DI - 11 aug 14 kl. 17:46

Nordenbörser: Vestas rusade

Nordenbörserna gick starkt under måndagens handel och noterades vid stängning kring de högsta nivåerna för dagen..

DI - 21 aug 14 kl. 17:29

Nordenbörser: Opera rusade

Med undantag för Köpenhamn steg Nordenbörserna på torsdagen som hade en del kvartalsrapporter att erbjuda. Börshumöret fick en skjuts av svag europeisk statistik, vilken eldade på investerarkollektivets förhoppningar om att ECB ska lansera stimulanser för ekonomin..

DI - 26 feb 15 kl. 17:43

Nordenbörser: Rederiet rusade

Samtliga av Nordenbörserna steg på torsdagen, som var en relativt tunn dag nyhetsmässigt. Dock fanns några rapporter på agendan. Bland annat avancerade William Demant efter att ha presenterat sina siffror..

DI - 09 apr 15 kl. 17:27

Nordenbörser: Smyckesbolaget rusade

Nordenbörserna följde med övriga Europa högre på torsdagen. Riskaptiten var hög, bland annat med hjälp av fin tysk industridata..

DI - 20 nov 15 kl. 17:25

Nordenbörser: Outotec rusade

Nordenbörserna utvecklades lite blandat i fredagshandeln där endast Helsingfors orkade hänga med Europabörserna som låg på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 3 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

DI - 4 timmar sedan

Stretchad värdering bakom jeansmärkets rusning

Jeansmärket Levis Strauss gjorde stor succé på New York-börsen under första handelsdagen när aktiekursen rusade med över 30 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Expertens svarta lista: De har Sveriges sämsta fonder

Två fondbolag delar på jumboplatsen när man synar utvecklingen för aktiefonder på fem års sikt. ”Höga avgifter slår nästan alltid igenom”, säger Jonas Lindmark på Morningstar. De utpekade bolagen tycker att jämförelsen är orättvis..

DI - 4 timmar sedan

Pinterest ansöker om börsnotering

Sociala nätverket Pinterest ansöker om börsnotering på New York-börsen. .

DI - 4 timmar sedan

Trumps val till Fedguvernör: ”Mer oroad för amerikansk deflation än inflation”

Donald Trumps val till Fedguvernör, Stephen Moore, kommer inte vara ett störande moment för Jerome Powell om senaten godkänner honom. .

DI - 4 timmar sedan

Storägare motsätter sig gruvbolagets jätteaffär

Gruvjätten Newmont Mining betalar för mycket för att förvärva konkurrenten Goldcorp. Det anser storägaren Vaneck enligt Financial Times..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street går mot svag stängning på konjunkturoro

Upp som en sol, ned som en pannkaka. Efter att ha nått den högsta nivån sedan oktober förra året handlas S&P 500 ned 1,7 procent med fem minuter kvar av fredagshandeln..

DI - 5 timmar sedan

Allt du behöver veta om månaden som sänkte Swedbank

Suspekta transaktioner, ljusskygga kunder och en rad utredningar. Di har kartlagt månaden då den svenska storbanken Swedbank har skakats av en penningtvättshärva..

DI - 5 timmar sedan

Fed-guvernören Bullard ser skäl att vara försiktig med räntan

Det ekonomiska landskapet talar för att vara försiktig när det gäller räntorna. Det är en bra tid för att bara låta data komma in och göra en bedömning efter sommaren vad Fed ska göra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.