DI > Ekonomi

Saturday, 18 August, 18:13

DI - 17 jul 18 kl. 17:41

Nordenbörser: Schibsted rusade uppåt efter rapportNordiska börser utvecklades positivt under tisdagen med flera rapporterande bolag i fokus. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,7 procent till nivån 935. I Oslo avancerade OBX-indexet 0,2 procent till nivån 803..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vinx, Oslo, OBX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Schibsted, rusadeuppåt efter , rapport
DI - 01 jul 15 kl. 17:53

Nordenbörser: Schibsted rusade

De ledande börsindexen i Norden steg under onsdagen liksom i resten av Europa, då Grekland indikerat att landet är redo att kompromissa med sina lånegivare för att nå en lösning i grekdramat..

DI - 12 feb 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Outokumpu rusade på rapport

Riktningen på Nordenbörserna var övervägande uppåt på torsdagen. Allra starkast gick Stockholmsbörsen i spåren av den oväntade räntesänkningen och påföljande kronprisfall. På bolagsfront rusade finska Outokumpu efter sin kvartalsrapport..

DI - 22 apr 14 kl. 17:52

Nordenbörser: Genmab rusade

Nordenbörserna steg brett på tisdagen i linje med övriga Europa. Danska bioteknikbolaget Genmab rusade efter ett positivt besked i USA, och Telenor avancerade i Norge..

DI - 03 jan 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Bioteknikbolaget rusade

Nordenbörserna steg, liksom de flesta övriga Europabörser, under fredagen efter att de med undantag för Köpenhamnsbörsen backade på torsdagen. Golden Ocean i Norge, Genmab i Danmark och Outotec i Finland tog på sig respektive lands ledartröja..

DI - 17 jul 15 kl. 17:16

Nordenbörser: Schibsted steg på backande marknad

Nordenbörserna, som har några positiva dagar i ryggen, backade överlag på fredagen vilket speglade utvecklingen för dess motsvarigheter på kontinenten. Undantaget var Helsingfors som höll sig på plus tack vare Kone..

DI - 11 aug 14 kl. 17:46

Nordenbörser: Vestas rusade

Nordenbörserna gick starkt under måndagens handel och noterades vid stängning kring de högsta nivåerna för dagen..

DI - 21 aug 14 kl. 17:29

Nordenbörser: Opera rusade

Med undantag för Köpenhamn steg Nordenbörserna på torsdagen som hade en del kvartalsrapporter att erbjuda. Börshumöret fick en skjuts av svag europeisk statistik, vilken eldade på investerarkollektivets förhoppningar om att ECB ska lansera stimulanser för ekonomin..

DI - 26 feb 15 kl. 17:43

Nordenbörser: Rederiet rusade

Samtliga av Nordenbörserna steg på torsdagen, som var en relativt tunn dag nyhetsmässigt. Dock fanns några rapporter på agendan. Bland annat avancerade William Demant efter att ha presenterat sina siffror..

DI - 09 apr 15 kl. 17:27

Nordenbörser: Smyckesbolaget rusade

Nordenbörserna följde med övriga Europa högre på torsdagen. Riskaptiten var hög, bland annat med hjälp av fin tysk industridata..

DI - 20 nov 15 kl. 17:25

Nordenbörser: Outotec rusade

Nordenbörserna utvecklades lite blandat i fredagshandeln där endast Helsingfors orkade hänga med Europabörserna som låg på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 1 timme sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 1 timme sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 2 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..

DI - 2 timmar sedan

Ministrar avskedas i Vitryssland

Vitrysslands president Alexandr Lukasjenko avskedar landets premiärminister samt ytterligare toppministrar i regeringen, uppger hans pressavdelning. Det blir den största regeringsrockaden sedan 2014..

DI - 3 timmar sedan

M vill satsa mot brottslighet: ”Staten ska ha våldsmonopolet”

Tyngdpunkten i Moderaternas valmanifest är en politik som syftar till att minska brottsligheten i landet. ”Staten måste stå för sin del av samhällskontraktet”, säger Moderaternas partiledare Ulf Kristersson..

DI - 3 timmar sedan

S: Sänkta byggkrav ska ge fler småbostäder

Socialdemokraterna vill få fram fler student- och ungdomsbostäder genom att sänka standardkraven..

DI - 3 timmar sedan

Elpriset skjuter i höjden - så sparar du tusenlappar

Den torra sommaren har gjort att elpriset skjutit i höjden.  Trots att regnet gjort comeback har det rörliga priset gått upp 25 procent de senaste dagarna. Och skulle hösten bli torr får vi räkna med nya rekordnivåer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.