DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:44

DI - 17 jul 18 kl. 17:41

Nordenbörser: Schibsted rusade uppåt efter rapportNordiska börser utvecklades positivt under tisdagen med flera rapporterande bolag i fokus. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,7 procent till nivån 935. I Oslo avancerade OBX-indexet 0,2 procent till nivån 803..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vinx, Oslo, OBX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Schibsted, rusadeuppåt efter , rapport
DI - 01 jul 15 kl. 17:53

Nordenbörser: Schibsted rusade

De ledande börsindexen i Norden steg under onsdagen liksom i resten av Europa, då Grekland indikerat att landet är redo att kompromissa med sina lånegivare för att nå en lösning i grekdramat..

DI - 12 feb 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Outokumpu rusade på rapport

Riktningen på Nordenbörserna var övervägande uppåt på torsdagen. Allra starkast gick Stockholmsbörsen i spåren av den oväntade räntesänkningen och påföljande kronprisfall. På bolagsfront rusade finska Outokumpu efter sin kvartalsrapport..

DI - 22 apr 14 kl. 17:52

Nordenbörser: Genmab rusade

Nordenbörserna steg brett på tisdagen i linje med övriga Europa. Danska bioteknikbolaget Genmab rusade efter ett positivt besked i USA, och Telenor avancerade i Norge..

DI - 03 jan 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Bioteknikbolaget rusade

Nordenbörserna steg, liksom de flesta övriga Europabörser, under fredagen efter att de med undantag för Köpenhamnsbörsen backade på torsdagen. Golden Ocean i Norge, Genmab i Danmark och Outotec i Finland tog på sig respektive lands ledartröja..

DI - 17 jul 15 kl. 17:16

Nordenbörser: Schibsted steg på backande marknad

Nordenbörserna, som har några positiva dagar i ryggen, backade överlag på fredagen vilket speglade utvecklingen för dess motsvarigheter på kontinenten. Undantaget var Helsingfors som höll sig på plus tack vare Kone..

DI - 11 aug 14 kl. 17:46

Nordenbörser: Vestas rusade

Nordenbörserna gick starkt under måndagens handel och noterades vid stängning kring de högsta nivåerna för dagen..

DI - 21 aug 14 kl. 17:29

Nordenbörser: Opera rusade

Med undantag för Köpenhamn steg Nordenbörserna på torsdagen som hade en del kvartalsrapporter att erbjuda. Börshumöret fick en skjuts av svag europeisk statistik, vilken eldade på investerarkollektivets förhoppningar om att ECB ska lansera stimulanser för ekonomin..

DI - 26 feb 15 kl. 17:43

Nordenbörser: Rederiet rusade

Samtliga av Nordenbörserna steg på torsdagen, som var en relativt tunn dag nyhetsmässigt. Dock fanns några rapporter på agendan. Bland annat avancerade William Demant efter att ha presenterat sina siffror..

DI - 09 apr 15 kl. 17:27

Nordenbörser: Smyckesbolaget rusade

Nordenbörserna följde med övriga Europa högre på torsdagen. Riskaptiten var hög, bland annat med hjälp av fin tysk industridata..

DI - 20 nov 15 kl. 17:25

Nordenbörser: Outotec rusade

Nordenbörserna utvecklades lite blandat i fredagshandeln där endast Helsingfors orkade hänga med Europabörserna som låg på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japansk vd: ”Huawei har dragit i handbromsen helt”

Det japanska företaget Yaskawa som levererar robotar till Huaweis fabriker har sett alla ordrar från den kinesiska storkunden hastigt läggas på is. ”Jag har informerats om att allt är upp och ner på Huawei internt just nu”, säger Yaskawas vd Hiroshi Ogasawara till Japan Times..

DI - 15 minuter sedan

Japansk Apple-leverantör kämpar för sin överlevnad

Japan Display, som bland annat levererar till Apple, för samtal med kinesiska företag och investeringsfonder för stöd att lyckas vända sin verksamhet, enligt uppgifter till Nikkei..

DI - 15 minuter sedan

Skräckläge i storbanken

Lehman Brothers har kommit att symbolisera finanskrisen 2008. Tio år senare gör Deutsche Banks kursgraf sin bästa imitation av den kraschade amerikanska investmentbankens. .

DI - 30 minuter sedan

Spansk inflation i linje med förväntan

De spanska konsumentpriserna sjönk 0,1 procent i november jämfört med månaden före och steg 1,7 procent från samma månad året före..

DI - 30 minuter sedan

H&M väntas redovisa 56.426 miljoner kronor i försäljning 4 kv

Klädjätten H&M lämnar på måndag försäljningsrapport för fjärde kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Medivir har omorganiserat – 58 anställda har sagts upp

Medivir har nu genomfört den tidigare aviserade omorganisationen. Uppsägning av personal inom främst forskning och administration är gjord, vilket reducerat organisationen från 75 till 17 anställda. Detta görs i syfte att frigöra resurser för bolagets utvecklingsprojekt..

DI - 15 minuter sedan

Deutsches säljrekar sänker Veoneer och Autoliv

Stockholmsbörsen öppnar fredagshandeln på minus med Veoneer och Autoliv i botten av storbolagslistan. Aktierna faller efter att Deutsche Bank inlett bevakningen med två säljrekommendationer..

DI - 15 minuter sedan

Deppigare inköpschefer i Frankrike – lägsta PMI-siffran sedan februari 2016

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 49,3 i december jämfört med 54,2 föregående månad, den lägsta nivån sedan februari 2016. .

DI - 30 minuter sedan

Stora Enso investerar 232 miljoner i Skoghalls Bruk

Skogskoncernen Stora Enso har beslutat sig för att investera 232 miljoner kronor i en utbyggnad av den befintliga reningsanläggningen på Skoghalls bruk. .

DI - 45 minuter sedan

Bundesbank skriver ned förväntningarna på den tyska tillväxten

Den tyska centralbanken skriver ned prognoserna för landets tillväxt både i år och nästa år. Nu väntas Tysklands ekonomi växa 1,5 procent i år och 1,6 procent 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.