DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 12:40

DI - 17 jul 18 kl. 16:44

New York-börser: Netflix fortsätter rasaAmerikanska börser inledde tisdagen i svag riktning nedåt. Under eftermiddagen svensk tid riktas blickarna mot Washington där Federal Reserves ordförande Jerome Powell ska tala inför kongressen om den amerikanska centralbankens hållning gällande penningpolitik. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, Washington, Federal Reserves, Jerome Powell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York-börser, Netflixfortsätter , rasa
DI - 17 jul 18 kl. 15:12

New York-börser: Netflix tappar i förhandeln – väntas dra med sig streamingbolag

Terminerna för de ledande New York-börserna indikerade en öppning med en lätt nedgång under tisdagen. USA:s kongress har tillkallat centralbankens ordförande för att diskutera penningpolitik. Bland övriga nyheter syntes ny vd på Goldman Sachs.

DI - 19 jul 16 kl. 18:06

New York-börser: Netflix rasar efter rapport

Börserna på Wall Street handlades nära oförändrat på tisdagen. En svag rapport från Netflix fick aktien att falla platt..

DI - 17 apr 18 kl. 18:16

New York-börser: Netflix stiger i inledningshandeln

USA-börserna hade efter ett par timmar av tisdagshandeln fortsatt upp med stöd av flera starka delårsrapporter från amerikanska börsföretag. Tekniksektorn gick starkt med rejäla lyft för Netflix och Twitter. Goldman Sachs hade det, likt tidigare rapporterande banker, kursmässigt tufft trots oväntat ljusa delårssiffror..

DI - 10 jun 15 kl. 18:17

New York-börser: Netflix en vinnare

Efter ett par timmar in i onsdagens handel stod USA-börserna vid dagshögsta.Lyftet kom efter nyheten att Tyskland kan nöja sig med att Grekland går med på åtminstone en ekonomisk reform för att nödlånen till landet ska betalas ut..

DI - 28 sep 16 kl. 16:16

New York-börser: Åtgärder lyfter Blackberry

Börserna i New York startade onsdagshandeln stilla och lätt på plus. Positiva Europabörser och uppgång i oljan hjälpte till. På bolagsfronten rapportbackade Nike medan Blackberry hade vind i seglen..

Affärsvärlden - 09 aug 17 kl. 16:21

New York: Disney och Netflix tappar

New York-börserna pekade nedåt på onsdagen där tisdagens uppgifter om Nordkoreas avancemang inom kärnvapen ännu tyngde marknader..

DI - 24 aug 18 kl. 22:19

New York-börsen: Netflix vinnare

New York-börserna avancerade efter Fed-chefen Jerome Powells anförande i Jackson Hole på fredagseftermiddagen. Gradvisa räntehöjningar är det bästa sättet att navigera mellan riskerna att göra för mycket (och skada ekonomin) eller för lite (och därmed riskera överhettning), sade Powell. Dollarn försvagades något under kvällen..

DI - 17 apr 15 kl. 14:57

New York-börser: Pekar mot minusöppning

USA-börserna väntas inleda fredagen klart på minus. Tonen i terminerna sattes några timmar före öppning då lättade blankningsregler i Kina satte press på såväl Europahandeln som New York..

DI - 29 apr 15 kl. 15:10

New York-börser: Pekar mot lägre öppning

Tunga nedgångar i Europa sätter sordin på sentimentet och kurserna på New York-börserna väntas inleda lägre på onsdagen.S&P 500-terminen var klockan 15.02 0,5 procent under fair value medan Nasdaq 100-terminen var 0,4 procent under..

DI - 10 jun 15 kl. 15:33

New York-börser: Positiv öppning väntas

Kurserna på New York-börserna väntas öppna högre på onsdagen efter att börserna i Europa vänt en svag start till en relativt hygglig uppgång på eftermiddagen. Högre oljepriser väntas lyfta oljeaktier..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japanska telekomjättar uppges avstå utrustning från Huawei och ZTE

De tre ledande telekomföretagen i Japan planerar att inte använda nuvarande eller kommande 5G-utrustning från kinesiska Huawei och ZTE. Det rapporterar Kyodo News utan hänvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Johan Malmquist föreslås till ny styrelseordförande i Getinge

Johan Malmquist föreslås enligt ett pressmeddelande att ersätta Carl Bennett som styrelseordförande i Getinges styrelse..

DI - 45 minuter sedan

Rune Andersson: Helt rätt av Annie Lööf

Helt rätt av Annie Lööf att nobba Stefan Löfven. Det menar Mellbygårds grundare Rune Andersson.  ”Vänsterpartiet är den största faran för Sverige så det var bra att hon markerade”..

DI - 45 minuter sedan

Roche utser ny chef för enheten Pharmaceuticals

Schweiziska Sobi-konkurrenten Roche utser William Anderson att ersätta Daniel O’Day som chef inom enheten Pharmaceuticals. .

DI - 45 minuter sedan

ÅF lägger bud på Pöyry – får nya storägare av kött och blod på köpet

Teknikkonsulten ÅF lägger ett bud på och går samman med finska Pöyry för att bilda en storspelare på den europeiska ingenjörs- och konsultmarknaden. Samtidigt kliver bland annat den anrika finländska finansfamiljen Ehrnrooth in i det sammanslagna bolagets ägarlista. .

DI - 1 timme sedan

USA: Konkurrensmål om generika sväller – Teva ner i Israel

En amerikansk undersökning om brott mot konkurrenslagarna inom området generiska läkemedel har vuxit till att omfatta minst 16 bolag och 300 läkemedel..

DI - 45 minuter sedan

Hemnet: Utbudet av bostadsrätter sjunker – ”men för tidigt att ropa hej”

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet var förra veckan lägre än motsvarande vecka i fjol. Det var första gången sedan maj 2017 som utbudet sjönk i årstakt, men jämförelse haltar lite..

DI - 1 timme sedan

Sectra fortsätter att sjunka på börsen efter fredagsraset

Midcap-listade medicinteknikbolaget Sectra fortsätter att falla brant på börsen även på måndagen. Vid lunchtid är aktien ner 9,3 procent till 199,50 kronor. .

DI - 1 timme sedan

Välkommen tillbaka, Annie Lööf

Det var rätt av Annie Lööf att säga nej till vidare samarbete med Socialdemokraterna. Och det var rätt av S att inte kompromissa bort centrala delar av sin egen politik bara för att säkra regeringsmakten. Någon ordning måste det vara i partier, även under regeringsbildningstider..

DI - 1 timme sedan

Carnegie saknar tro på varaktig vändning för H&M

H&M:s strukturella utmaningar är alltjämt betydande och det finns fortfarande mycket begränsade tecken på en vändning, skriver Carnegie och upprepar sin säljrekommendation och riktkursen 120 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.