DN > Kultur

Saturday, 23 February, 16:49

DN - 17 jul 18 kl. 15:05

Pierce Brosnan: Tro det eller ej men jag hade gärna sjungit merDN har träffat Pierce Brosnan inför biopremiären av musikalfilmen ”Mamma mia! Here we go again”. – Jag hade gärna sjungit mer, hur skrämmande det än låter, säger den forna Bond-stjärnan. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Brosnan, Pierce Brosnan, Mamma, Bond

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pierce, Brosnan, Trodet eller ej men jag hade , gärna sjungit mer
YLE - 06 apr 16 kl. 14:30

#minkör: Körsång fostrar inåt och utåt

Utåt sett är Aurorakören i Åbo kända för sin sångarglädje och sitt speciella sound, men kören kan också ha en samhällsfostrande funktion. Det märks speciellt nu i april, då kören genomför en stödkonsert tillsammans med asylsökande konstnärer och musikutövare. – Körsång är fostrande, så är det bara.

YLE - 02 dec 16 kl. 15:17

Sonja Biskop: Man måste må bra i själen för att sjunga rent

Sonja Biskop är countrysångerskan som blev stjärna i Lettland. Hon skulle gärna sjunga i fler musikaler men trivs lika bra i köket. Den här veckan är hon gästartist i På resande not.

Sydsvenskan - 03 jan 16 kl. 10:54

Motståndet i mungiporna

Den 26 december fann terroristen och tråkmånsen Abu Bakr al-Baghdadi, ledare för den så kallade Islamiska staten, det lämpligt att på nytt delge omvärlden sina klokheter. Den 24 minuter långa inspelningen var en blandning av lögner om kalifatets framgångar, utfall mot västvärlden och USA samt hot mot Israel. Det gamla vanliga, med andra ord.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 16 kl. 10:54

Motståndet i mungiporna

Den 26 december fann terroristen och tråkmånsen Abu Bakr al-Baghdadi, ledare för den så kallade Islamiska staten, det lämpligt att på nytt delge omvärlden sina klokheter. Den 24 minuter långa inspelningen var en blandning av lögner om kalifatets framgångar, utfall mot västvärlden och USA samt hot mot Israel. Det gamla vanliga, med andra ord.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

I stället för vintersport – 7 böcker om vintersport

Det finns bättre saker att göra med sitt sportlov än att sporta. DN Kultur tipsar om sju böcker som kretsar kring vintersport, men som skonar dig från snö, is och skidspår..

DN - 9 timmar sedan

Tommy Orange: ”Man måste tro på vad skönlitteratur kan göra – i stället för att ställa sig på en låda och skrika”

Tommy Orange har beskrivits som en del av en renässans för ursprungsbefolkningar över hela världen. DN:s Kristofer Ahlström möter författaren till den uppmärksammade romanen ”Pow wow”, om amerikanska urinvånares tillvaro i storstäderna..

DN - 19 timmar sedan

Skivrecension: Sleaford Mods behöver hitta ett nytt sätt att hata

Efter att Sleaford Mods gått från arroganta outsiders till brett omfamnade hipsterälsklingar har de fått både en aning högre budget och vissa problem med självbilden..

DN - Igår: 12:46

Fredrik Lindströms föreställning flyttar i höst

Fredrik Lindströms soloföreställning "Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" sätts upp på Cirkus i Stockholm i höst. Föreställningen har hyllats i medier och samtliga 21 speldatum under våren, då på Scalateatern i Stockholm, är slutsålda..

DN - Igår: 11:23

EKG: Utan baktankar i nästan ett helt år

Kåseri. Om det är tillåtet att framhålla sig själv kan jag säga att är det något jag är bra på så är det att baka kanelbullar. .

DN - Igår: 10:27

Bad Cash Quartet återförenas på ny musikfestival

Fjolårets endagsfestival Garden byter namn till Gården och utökar till två dagar. Ett återförenat Bad Cash Quartet, The Streets, Tame Impala och Sarah Klang kommer att spela i Göteborg i juni..

DN - Igår: 09:59

Statement-festivalen drar på Sverigeturné

Statementfestivalen blir en ambulerande minifestival. Trots att festivalen fällts av Diskrimineringsombudsmannen kommer man att fortsätta rikta sig till kvinnor, ickebinära och transpersoner, säger arrangören Emma Knyckare. – Vi tror att alla män har lärt sig att inte gå på events de inte är inbjudna till, säger hon..

DN - Igår: 21:00

Skivrecension: Tedeschi Trucks Band blev ett fenomen i skymundan

Under tio års tid har det väldiga Tedeschi Trucks Band vuxit långsamt, och utvecklat sin förmåga att hålla igen och skapa luft trots att det har hur mycket kraft som helst..

DN - Igår: 20:17

2000-talets bästa Oscarsvinnare

Natten mellan söndag och måndag hålls den 91:a Oscarsgalan i Los Angeles. DN:s filmredaktörer rankar 2000-talets bästa Oscarsvinnare för bästa film – från ”Moonlight” till ”Crash”. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.