Expressen > Kultur

Sunday, 19 August, 15:14

Expressen - 17 jul 18 kl. 13:14

Får politiker titta på tv?Borde politiker läsa böcker i stället för att kolla på HBO? Ann Heberleins kritik mot Annika Strandhäll (S) bygger på en vanlig missuppfattning om fiktionens kraft, menar Hanna Johansson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
HBO, Heberleins, Annika Strandhäll, Hanna Johansson

Dela artikeln

89 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får politiker, tittapå tv
Nyheter 24 - 04 apr 14 kl. 07:59

Nyheter24 avslöjar: SD-topp fick samma hotvideo hemskickad"Tro inte att politiker kan ta hur mycket skit som helst"GW: "Brukar handla om ett fåtal personer"

Under torsdagen kunde Nyheter24 avslöja att den socialdemokratiske riksdagsledamoten Urban Ahlin fått en hotvideo skickat hem till sig. En video som Ahlin, het utrikesministerkandidat om Socialdemokraterna vinner valet, först postade på Facebook."Tydligen ska jag behöva stå ut med sån här skit för att jag är politiker.

BT - 18 dec 13 kl. 09:24

Sprängdåd mot SD-politiker

En SD-politiker utsattes för ett sprängattentat i sin bostad i Arlöv i går. Expressen har tidigare rapporterat om hur mannen anonymt uppmanat svenskar att ta till våld på sajten Avpixlat.Mannen var hemma med sin fru och barn när någon slängde in en sprängladdning genom brevinkastet, uppger Expressen.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 09:12

MMA-kritiker behöver inte titta

MMA Det är bra för MMA att sporten ifrågasätts, men ni som kritiserar har också valet att titta på något annat. Ni som pekar finger – börja med nolltolerans för våld i hockey, så kan vi prata sedan. Jag har full förståelse.

BT - 24 jan 13 kl. 13:19

Politiker måste lyfta klimatfrågan

e som kämpar för att avvärja klimathotet och forma ett hållbart samhälle i Sverige har det motigt nu. Miljö och klimat har nedprioriterats av media och politiker D. Ändå handlar frågorna om vår civilisations överlevnad.

YLE - 20 nov 15 kl. 11:18

Politiker måste utveckla sina förmågor

Fredagssnackaren Ulrica Isaksson är besviken på många politiker i Raseborg. Hon anser att de tänker på sin lilla håla i stället för att se på staden som helhet. Isaksson tror det blir annorlunda under den nya stadsdirektörens styre.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

YLE - 11 jan 16 kl. 17:37

Elisabeth Rehn: Politiker måste hålla sig sansade

Elisabeth Rehn har sett det värsta som människan är kapabel till.
För tjugo år sedan såg hon massgravar öppnas i det forna Jugoslavien.
Och för 13 år sedan intervjuade hon hundratals kvinnor som blivit offer för sexuellt våld för UNIFEM-rapporten Women, War and Peace.

Skånskan - 19 jan 17 kl. 16:16

E-forum för samtal med politiker skapas

Sjöbo Enligt en årlig enkätundersökning har Sjöbos invånare länge tyckt att det varit svårt att föra fram sina åsikter till kommunen. Det ska ett nytt e-forum råda bot på det. ERWP.

Nyheter 24 - 04 mar 11 kl. 16:13

Kontroversiell sd-politiker avgör asylärenden


Sverigedemokraten Conny Jörgensen liknande förra veckan ensamkommande flyktingbarn vid "skäggiga trynen". Från den första mars i år sitter han själv som nämndeman vid migrationsdomstolen och kan på egen hand avgöra asylärenden.? Synnerligen olämpligt, säger chefsrådman Olle Holmstedt.

YLE - 31 dec 12 kl. 14:24

Tusentals politiker kan missa tidsfrist

Före midnatt i dag ska 19 000 kommunalpolitiker som fått en ordinarie eller suppleantplats i fullmäktigena redovisa för sina valfinanser, men många politiker har än så länge låtit bli. Vid Statens revisionsverk räknar man med att svinnet kan bli stort. - Det är svårt att förutspå, men jag tror att tusentals fattas ännu efter den här dagen, säger redovisningsrevisionschef Hannu Taunula.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - Igår: 08:37

Inget kunde trösta Vilhelm Moberg efter succén

Vilhelm Moberg utvandrarserie var en formidabel succé men författaren blev ändå inte lycklig – snarare tvärtom.Ett exklusivt utdrag från Jens Liljestrands biografi "Mannen i skogen" berättar om grälsjukan och vilsenheten..

Expressen - Igår: 07:00

Västerlandet har redan gått under

När man inte längre kan räkna med att allt ska bli bättre – innebär det att förtvivlan är allt som återstår?Bokaktuella Joel Halldorf och Kent Wisti skriver om hur vi måste återerövra hoppet..

Expressen - I förrgår: 15:09

Ett barn skulle nog göra det här bättre

Är det bra att vara god? Den frågan ställde "Aktuellt" igår.Ida Ölmedal önskar att de hade gått till botten med saken..

Expressen - I förrgår: 11:39

Kristina Lugn: "Jag tycker att alla bara ska skärpa sig"

Det nya avsnittet av "Lunch med Montelius" gästas av Martinas mor, författaren och akademiledamoten Kristina Lugn. .

Expressen - I förrgår: 07:00

Skäll på "vita män" skapar självcensur

Hynek Pallas svarar Svenska Filminstitutets vd Anna Serner om intresset för kön och hudfärg..

Expressen - I förrgår: 05:00

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 139

Andra och sista delen med Kristina Lugn som vikarie – lyssna direkt här.

Expressen - I förrgår: 20:13

Se Aretha Franklins sista stora show – som fick Obama att gråta

Carole King började gråta bara av att se hennes päls. Barack Obama torkade tårar ur ansiktet innan första refrängen. Emil Arvidson skriver om Aretha Franklins sista stora framträdande..

Expressen - I förrgår: 18:46

Tidernas främsta sångare gav hela USA en röst

Tidernas främsta sångare är död. Jan Gradvall skriver om rösten som bar fram en hel nation. .

Expressen - 16 aug 18 kl. 11:32

Så ser vi bortom hudfärg och gör svensk film bättre

Här svarar Svenska Filminstitutets vd Anna Serner på kritiken om politisering..

Expressen - 16 aug 18 kl. 09:55

"Cornelis Vreeswijk var väldigt blyg för mig"

Lill Lindfors får Cornelisstipendiet, som delas ut av Expressen, Aftonbladet och Cornelissällskapet. Gunilla Brodrej pratar med en sångerska som vet varför hon sjunger på svenska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.