Expressen > Kultur

Tuesday, 23 October, 07:37

Expressen - 17 jul 18 kl. 13:14

Får politiker titta på tv?Borde politiker läsa böcker i stället för att kolla på HBO? Ann Heberleins kritik mot Annika Strandhäll (S) bygger på en vanlig missuppfattning om fiktionens kraft, menar Hanna Johansson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
HBO, Heberleins, Annika Strandhäll, Hanna Johansson

Dela artikeln

89 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får politiker, tittapå tv
Nyheter 24 - 04 apr 14 kl. 07:59

Nyheter24 avslöjar: SD-topp fick samma hotvideo hemskickad"Tro inte att politiker kan ta hur mycket skit som helst"GW: "Brukar handla om ett fåtal personer"

Under torsdagen kunde Nyheter24 avslöja att den socialdemokratiske riksdagsledamoten Urban Ahlin fått en hotvideo skickat hem till sig. En video som Ahlin, het utrikesministerkandidat om Socialdemokraterna vinner valet, först postade på Facebook."Tydligen ska jag behöva stå ut med sån här skit för att jag är politiker.

BT - 18 dec 13 kl. 09:24

Sprängdåd mot SD-politiker

En SD-politiker utsattes för ett sprängattentat i sin bostad i Arlöv i går. Expressen har tidigare rapporterat om hur mannen anonymt uppmanat svenskar att ta till våld på sajten Avpixlat.Mannen var hemma med sin fru och barn när någon slängde in en sprängladdning genom brevinkastet, uppger Expressen.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 09:12

MMA-kritiker behöver inte titta

MMA Det är bra för MMA att sporten ifrågasätts, men ni som kritiserar har också valet att titta på något annat. Ni som pekar finger – börja med nolltolerans för våld i hockey, så kan vi prata sedan. Jag har full förståelse.

BT - 24 jan 13 kl. 13:19

Politiker måste lyfta klimatfrågan

e som kämpar för att avvärja klimathotet och forma ett hållbart samhälle i Sverige har det motigt nu. Miljö och klimat har nedprioriterats av media och politiker D. Ändå handlar frågorna om vår civilisations överlevnad.

YLE - 20 nov 15 kl. 11:18

Politiker måste utveckla sina förmågor

Fredagssnackaren Ulrica Isaksson är besviken på många politiker i Raseborg. Hon anser att de tänker på sin lilla håla i stället för att se på staden som helhet. Isaksson tror det blir annorlunda under den nya stadsdirektörens styre.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

YLE - 11 jan 16 kl. 17:37

Elisabeth Rehn: Politiker måste hålla sig sansade

Elisabeth Rehn har sett det värsta som människan är kapabel till.
För tjugo år sedan såg hon massgravar öppnas i det forna Jugoslavien.
Och för 13 år sedan intervjuade hon hundratals kvinnor som blivit offer för sexuellt våld för UNIFEM-rapporten Women, War and Peace.

Skånskan - 19 jan 17 kl. 16:16

E-forum för samtal med politiker skapas

Sjöbo Enligt en årlig enkätundersökning har Sjöbos invånare länge tyckt att det varit svårt att föra fram sina åsikter till kommunen. Det ska ett nytt e-forum råda bot på det. ERWP.

Nyheter 24 - 04 mar 11 kl. 16:13

Kontroversiell sd-politiker avgör asylärenden


Sverigedemokraten Conny Jörgensen liknande förra veckan ensamkommande flyktingbarn vid "skäggiga trynen". Från den första mars i år sitter han själv som nämndeman vid migrationsdomstolen och kan på egen hand avgöra asylärenden.? Synnerligen olämpligt, säger chefsrådman Olle Holmstedt.

YLE - 31 dec 12 kl. 14:24

Tusentals politiker kan missa tidsfrist

Före midnatt i dag ska 19 000 kommunalpolitiker som fått en ordinarie eller suppleantplats i fullmäktigena redovisa för sina valfinanser, men många politiker har än så länge låtit bli. Vid Statens revisionsverk räknar man med att svinnet kan bli stort. - Det är svårt att förutspå, men jag tror att tusentals fattas ännu efter den här dagen, säger redovisningsrevisionschef Hannu Taunula.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 12 timmar sedan

Frågan är vilka böcker som verkligen riktar sig till barn

En serieroman, fyra bilderböcker och en roman är nominerade för Årets svenska barn- och ungdomsbok.Gunilla Brodrej undrar vilka av dem som egentligen är skrivna för barn..

Expressen - 13 timmar sedan

De här barnböckerna är som galonbyxor från Gucci

Anders Holmer har skapat två snygga bilderböcker med rim och rytm.Nils Forsberg blir både imponerad och uttråkad..

Expressen - 13 timmar sedan

Det är överraskningarnas Augustår i år

Årets skönlitterära Augustnomineringar är en liten skräll.Anna Hellgren påminner om att Augustpriset har ett syfte. .

Expressen - 18 timmar sedan

Så saboterar ängsliga redaktörer språkglädjen

Linda Skugge om paradoxen mellan ängsliga förlagsredaktörer och kraven i Högskoleprovet..

Expressen - Igår: 07:00

"Det här skulle kunna bli en magisk film"

Att skriva bra för film är en helt annan sak än att skriva skönlitteratur.Linda Skugge läser John Augusts hypade debut..

Expressen - Igår: 06:00

Obrottsligt lojalt när LasseMaja goes Dramaten

LasseMajas detektivbyrå tar plats på Dramaten när Valleby gör en helgalen uppsättning av "Hamlet".Jens Liljestrand ser en hantverksmässigt helgjuten men konstnärligt ointressant produktion..

Expressen - Igår: 13:31

Magiskt marionettspel hos Alice i Underlandet

Margareta Sörenson har skrivit en kortversion av "Alice i Underlandet".Amelie Björck känner sig trollbunden på Marionetteatern..

Expressen - Igår: 12:19

Persbrandt är mer Molière än revolutionär

Persbrandts Argon är en hommage till Molière.Maria Edström ser en hypokonder som kunde varit mer revolutionär..

Expressen - I förrgår: 07:00

Tanken på undergången är för absurd för att ta in

Hur lever man med vetskapen om att planeten är på väg att bli obeboelig?Jens Liljestrand återvänder till klimatdebatten efter sommaren katastroftorka..

Expressen - I förrgår: 20:00

De sovjetiska affischerna är fantastiska

Det ryska avantgarde som frodades under 1920-talet är unikt i sitt slag.Hynek Pallas ser en fantastisk affischutställning på Liljevalchs i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.