Expressen > Kultur

Monday, 21 January, 19:13

Expressen - 17 jul 18 kl. 13:14

Får politiker titta på tv?Borde politiker läsa böcker i stället för att kolla på HBO? Ann Heberleins kritik mot Annika Strandhäll (S) bygger på en vanlig missuppfattning om fiktionens kraft, menar Hanna Johansson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
HBO, Heberleins, Annika Strandhäll, Hanna Johansson

Dela artikeln

89 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får politiker, tittapå tv
Nyheter 24 - 04 apr 14 kl. 07:59

Nyheter24 avslöjar: SD-topp fick samma hotvideo hemskickad"Tro inte att politiker kan ta hur mycket skit som helst"GW: "Brukar handla om ett fåtal personer"

Under torsdagen kunde Nyheter24 avslöja att den socialdemokratiske riksdagsledamoten Urban Ahlin fått en hotvideo skickat hem till sig. En video som Ahlin, het utrikesministerkandidat om Socialdemokraterna vinner valet, först postade på Facebook."Tydligen ska jag behöva stå ut med sån här skit för att jag är politiker.

Helsingborgs Dagblad - 8 timmar sedan

Minister: Låt mygeldömda politiker överklaga

Rumäniens justitieminister Tudorel Toader har tagit fram ett dekret om att tillåta politiker och andra som fällts för korruption sedan 2014 att överklaga domslut från landets högsta domstol. Det skulle gynna flera högt uppsatta politiker, bland dem det.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Minister: Låt mygeldömda politiker överklaga

Rumäniens justitieminister Tudorel Toader har tagit fram ett dekret om att tillåta politiker och andra som fällts för korruption sedan 2014 att överklaga domslut från landets högsta domstol. Det skulle gynna flera högt uppsatta politiker, bland dem det.

BT - 18 dec 13 kl. 09:24

Sprängdåd mot SD-politiker

En SD-politiker utsattes för ett sprängattentat i sin bostad i Arlöv i går. Expressen har tidigare rapporterat om hur mannen anonymt uppmanat svenskar att ta till våld på sajten Avpixlat.Mannen var hemma med sin fru och barn när någon slängde in en sprängladdning genom brevinkastet, uppger Expressen.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 09:12

MMA-kritiker behöver inte titta

MMA Det är bra för MMA att sporten ifrågasätts, men ni som kritiserar har också valet att titta på något annat. Ni som pekar finger – börja med nolltolerans för våld i hockey, så kan vi prata sedan. Jag har full förståelse.

BT - 24 jan 13 kl. 13:19

Politiker måste lyfta klimatfrågan

e som kämpar för att avvärja klimathotet och forma ett hållbart samhälle i Sverige har det motigt nu. Miljö och klimat har nedprioriterats av media och politiker D. Ändå handlar frågorna om vår civilisations överlevnad.

YLE - 20 nov 15 kl. 11:18

Politiker måste utveckla sina förmågor

Fredagssnackaren Ulrica Isaksson är besviken på många politiker i Raseborg. Hon anser att de tänker på sin lilla håla i stället för att se på staden som helhet. Isaksson tror det blir annorlunda under den nya stadsdirektörens styre.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

YLE - 11 jan 16 kl. 17:37

Elisabeth Rehn: Politiker måste hålla sig sansade

Elisabeth Rehn har sett det värsta som människan är kapabel till.
För tjugo år sedan såg hon massgravar öppnas i det forna Jugoslavien.
Och för 13 år sedan intervjuade hon hundratals kvinnor som blivit offer för sexuellt våld för UNIFEM-rapporten Women, War and Peace.

Skånskan - 19 jan 17 kl. 16:16

E-forum för samtal med politiker skapas

Sjöbo Enligt en årlig enkätundersökning har Sjöbos invånare länge tyckt att det varit svårt att föra fram sina åsikter till kommunen. Det ska ett nytt e-forum råda bot på det. ERWP.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Barnen får demonstrera i Farsta – för att det är konst

Alla får inte plats i det offentliga rummet.Dan Hallemar ser en protest-performance med barn i Farsta centrum..

Expressen - 4 timmar sedan

Ja, en riktig hippie som kulturminister!

Karin Olsson om den nya kultur, medie- och idrottsministern Amanda Lind..

Expressen - 12 timmar sedan

Kärleken till hunden får oss att uthärda Hitler

Hédi Fried har tillsammans med Stina Wirsén gjort en bilderbok baserad på egna upplevelser av Förintelsen.Jens Liljestrand läser om den älskade hunden som blir trygghetssymbol i en värld av ofattbar ondska..

Expressen - 21 timmar sedan

Lunch med Montelius live på Teater Brunnsgatan 4

På onsdag är det dags för Lunch med Montelius klang- och jubelavsnitt.Podcasten spelar in sitt 150:e avsnitt live på Teater Brunnsgatan 4..

Expressen - Igår: 19:00

När alkoholen tar över faller hela livet igenom

Går det att skapa och leva utan att dricka alkohol? Nina Lekander läser två välskrivande kvinnors uppgörelser med spriten..

Expressen - Igår: 16:00

Carmen har blivit PK på Kungliga Operan

Johanna Garpes "Carmen" skruvar ner schablonerna.Loretto Villalobos ser en uppdaterad version av den flitigt spelade operan..

Expressen - Igår: 11:30

Vackra kroppar undgår allt analytiskt motstånd

Hanna Nordenhök ser "Hålla andan" på Dramaten..

Expressen - Igår: 06:30

Vi har ett ansvar att göra motstånd

Imorgon tillträder en ny regering i en tid där både Sveriges och världens politiska kartor ritas om.Alice Bah Kuhnke sammanfattar och avslutar sin tid som kultur- och demokratiminister med att reflektera över fyra år i maktens och kulturens centrum..

Expressen - I förrgår: 19:00

Lugn, Eberhard – snart blir moralen en PR-kupp

En statligt anlitad inläsare saboterade David Eberhards talbok med egna kommentarer.Jens Liljestrand skriver om hur det snart kommer bli näringslivets sak att agera moralpoliser..

Expressen - I förrgår: 11:30

Uttalad erotisk laddning när skogen blir en klubb

Skogen har blivit klubb i en uppdaterad version av "En fauns eftermiddag".Hanna Johansson ser en dansföreställning som aktiverar alla sinnen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.