Dagens PS > Ekonomi

Monday, 20 August, 20:25

Dagens PS - 17 jul 18 kl. 09:57

JUST NU: Största raset i bolagets historiaStockholmsbörsen visar upp en positiv utveckling under tisdagshandeln. Getinge och SEB går starkt efter att ha släppt sina delårsrapporter medan Husqvarna pressas efter att ha redovisat ett resultat klart under förväntningarna. “Rapporten mottogs med förskräckelse på Stockholmsbörsen”, skriver Dagens Industri på tisdagen. Som Dagens PS rapporterade på tisdagsmorgonen minskar skogs- och trädgårdsproduktföretaget Husqvarna resultatet oväntat mycket i andra kvartalet men redovisar en omsättning som var högre än väntat. Och det fick aktien i rörelse – nedåt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, SEB, Husqvarna, Stockholmsbörsen, Dagens Industri, Dagens PS,  husqvarna, LÄS ÄVEN, PS, Getinge, Cellavision, OMXS30, Stockholm All-Share, SAX, Kursförändring Kommentar, Laval, TDC

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Största , raseti , bolagets, historia
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

IT-jätte bantar 2.000 jobb - flest i bolagets historia

Ett historiskt stort sparpaket sjösätts just nu i ett av it-världens största bolag, rapporterar Financial Times..

NSD - 11 sep 17 kl. 05:00

Största investeringen i bolagets historia

Den nya kraftvärmepannan är den största investeringen i Bodens Energis historia..

HBL - 24 okt 13 kl. 18:01

Kones historia inte bara en framgångssaga

Hissbolaget Kones framtid låg på spel våren 1994. Det var bara underskrifterna som saknades i kontraktet innan försäljningen av bolaget till tyska Thyssen skulle vara klart. Men Pekka Herlin var tveksam.

Dalarnas tidningar - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

DalaDemokraten - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

Kristianstadsbladet - 15 jan 11 kl. 02:30

Konkurser och skulder kantar bolagets historia

Bakom sig har Anders Lindberg och Jan G Nilsson en konkurs som innebar mångmiljonskulder och en tvist med Skatteverket. I bakgrunden finns också privata skatteskulder på fyra miljoner kronor.
Utvecklingsbolaget Lindberg Implants AB på Krinova i Kristianstad, där Jan G Nilsson var vd och Anders Lindberg styrelseledamot, försattes i konkurs i augusti 2009.

Resume - 08 maj 14 kl. 12:08

Online Group vinner största affären i bolagets historia


Marknadsföringsbolaget Online Group och FCR Media utvecklar sitt säljsamarbete på ytterligare nio marknader. Avtalet är värt 70-80 miljoner kronor under första året och är Online Groups största affär någonsin..

Opinionen.se - 18 jul 14 kl. 08:25

Microsoft sparkar 18 000 - största i bolagets historia


Nye vd:n Satya Nadella visar att han menar allvar med sina omstruktureringsplaner..

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:00

"Ett av de bästa åren i bolagets historia"

Avkastningen på placeringstillgångar blev 491 miljoner vilket motsvarar 9,9 procent..

DalaDemokraten - 17 mar 16 kl. 16:36

Så stor blir Dalarnas Försäkringsbolags återbäring – "Ett av de bästa resultaten i bolagets historia"

På grund av det goda resultatet har styrelsen beslutat om en återbäring av inbetalda årspremier rörande år 2015. Återbäringen blir 20 procent vilket motsvarar cirka 220 miljoner kronor och planeras att bli utbetald under hösten 2016..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ministern rosenrasande på Moderatledaren

Totalsågar Ulf Kristersson efter utspel i Financial Times. Han är ”inte mogen” statsministerrollen. I en intervju med FT jämför Moderaternas partiledare Ulf Kristersson Sverige i dag med hur det såg ut under krisåren i början på 1990-talet.

Dagens PS - 6 timmar sedan

VW återkallar 700.000 bilar

Volkswagen återkallar 700.000 bilar av modellerna Tiguan och Touran på grund av risken för kortslutning i panoramaglaset i taket. Det skriver sajten kfz-betrieb.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Ny rapport: ”Flaskhalsarna gör sig påminda”

Det hävdar Stockholms Handelskammare och slår fast att Stockholms konjunkturtopp är passerad. Andreas Hatzigeorgiou är chefsekonom på Stockholms Handelskammare och enligt honom beror den svagare tillväxten i Stockholm i hög grad på stor arbetskrafts- och bostadsbrist. Det säger han till EFN och efterlyser samtidigt fler reformer.

Dagens PS - 7 timmar sedan

PS-podden: Valspecial!

Hur är det möjligt att erfarna politiska reportrar kan anse att rådande opinionsläge är en jordbävning, en chock, en överraskning? En som undrar detta är PS-poddens programledare Marcus Birro. En sen kväll i mitten av augusti sätter han sig ner och ger sin analys av läget inför valrörelsen.

Dagens PS - 7 timmar sedan

PS-pdden: Valspecial!

  Hur är det möjligt att erfarna politiska reportrar kan anse att rådande opinionsläge är en jordbävning, en chock, en överraskning? En som undrar detta är PS-poddens programledare Marcus Birro. En sen kväll i mitten av augusti sätter han sig ner och ger sin analys av läget inför valrörelsen.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Antalet nybyggda lägenheter minskar

Husbyggandet sjönk under första halvåret, enligt ny statistik från SCB. Preliminärt påbörjades byggandet av cirka 30.950 lägenheter under första halvåret 2018, vilket innebär en minskning med cirka 10 procent jämfört med samma period 2017 då 34.

Dagens PS - 16 aug 18 kl. 16:50

Ryssar svaga för amerikanska teknikaktier

Ryssar köper amerikanska teknikaktier som Apple och Amazon i allt högre utsträckning, rapporterar Bloomberg News. TCS Group har nu blivit Rysslands femte största mäklare för aktiva kunder på bara ett par månader genom att erbjuda främst utländska aktier. De mest populära investeringarna innefattar Apple, Amazon, Alphabet och Facebook.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Superraketen – aktien är upp 625 procent

Ruvar du på det här börspappret är det bara att gratulera. Viking Supply Ships på Stockholmsbörsens small cap-lista är den stora börsvinnaren i sommar, visar en sammanställning av Dagens Industri över de aktier som gått starkast under perioden. Aktien har rusat med fantastiska 625,2 procent, och mest stack kursen i väg under andra veckan i augusti på nyheten om att rederiet sålt tre isbrytare i Kanada för cirka 2,5 miljarder kronor.

Dagens PS - 9 timmar sedan

5 vanliga myter om lågprisabonnemang

Många har ett vaksamt öga när de presenteras för något som verkar vara för bra för att vara sant.
Men det behöver inte alls vara så – ibland kan ett erbjudande faktiskt vara precis så bra som det låter.
Här är fem vanliga myter om lågprisabonnemang och hur det ligger till egentligen.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Apple plockar bort 25.000 appar i Kina

Apple har rensat 25.000 appar från sin App Store i Kina, motsvarande 1,4 procent av det totala apputbudet i landet. Det skriver Wall Street Journal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.