Dagens PS > Ekonomi

Monday, 21 January, 15:40

Dagens PS - 17 jul 18 kl. 09:57

JUST NU: Största raset i bolagets historiaStockholmsbörsen visar upp en positiv utveckling under tisdagshandeln. Getinge och SEB går starkt efter att ha släppt sina delårsrapporter medan Husqvarna pressas efter att ha redovisat ett resultat klart under förväntningarna. “Rapporten mottogs med förskräckelse på Stockholmsbörsen”, skriver Dagens Industri på tisdagen. Som Dagens PS rapporterade på tisdagsmorgonen minskar skogs- och trädgårdsproduktföretaget Husqvarna resultatet oväntat mycket i andra kvartalet men redovisar en omsättning som var högre än väntat. Och det fick aktien i rörelse – nedåt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, SEB, Husqvarna, Stockholmsbörsen, Dagens Industri, Dagens PS,  husqvarna, LÄS ÄVEN, PS, Getinge, Cellavision, OMXS30, Stockholm All-Share, SAX, Kursförändring Kommentar, Laval, TDC

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Största , raseti , bolagets, historia
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

IT-jätte bantar 2.000 jobb - flest i bolagets historia

Ett historiskt stort sparpaket sjösätts just nu i ett av it-världens största bolag, rapporterar Financial Times..

NSD - 11 sep 17 kl. 05:00

Största investeringen i bolagets historia

Den nya kraftvärmepannan är den största investeringen i Bodens Energis historia..

HBL - 24 okt 13 kl. 18:01

Kones historia inte bara en framgångssaga

Hissbolaget Kones framtid låg på spel våren 1994. Det var bara underskrifterna som saknades i kontraktet innan försäljningen av bolaget till tyska Thyssen skulle vara klart. Men Pekka Herlin var tveksam.

Dalarnas tidningar - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

DalaDemokraten - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

Kristianstadsbladet - 15 jan 11 kl. 02:30

Konkurser och skulder kantar bolagets historia

Bakom sig har Anders Lindberg och Jan G Nilsson en konkurs som innebar mångmiljonskulder och en tvist med Skatteverket. I bakgrunden finns också privata skatteskulder på fyra miljoner kronor.
Utvecklingsbolaget Lindberg Implants AB på Krinova i Kristianstad, där Jan G Nilsson var vd och Anders Lindberg styrelseledamot, försattes i konkurs i augusti 2009.

Resume - 08 maj 14 kl. 12:08

Online Group vinner största affären i bolagets historia


Marknadsföringsbolaget Online Group och FCR Media utvecklar sitt säljsamarbete på ytterligare nio marknader. Avtalet är värt 70-80 miljoner kronor under första året och är Online Groups största affär någonsin..

Opinionen.se - 18 jul 14 kl. 08:25

Microsoft sparkar 18 000 - största i bolagets historia


Nye vd:n Satya Nadella visar att han menar allvar med sina omstruktureringsplaner..

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:00

"Ett av de bästa åren i bolagets historia"

Avkastningen på placeringstillgångar blev 491 miljoner vilket motsvarar 9,9 procent..

DalaDemokraten - 17 mar 16 kl. 16:36

Så stor blir Dalarnas Försäkringsbolags återbäring – "Ett av de bästa resultaten i bolagets historia"

På grund av det goda resultatet har styrelsen beslutat om en återbäring av inbetalda årspremier rörande år 2015. Återbäringen blir 20 procent vilket motsvarar cirka 220 miljoner kronor och planeras att bli utbetald under hösten 2016..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Erik Penser: Inga skäl för oron

Erik Penser Bank anser att pessimismen på marknaden saknar existensberättigande, enligt det senaste veckobrevet. Banken har tidigare uttryckt den bedömningen genom att påvisa att höstens nedgång främst berodde på de nya skattereglerna för hedgefonder i USA. Det orsakade rejäla utflöden och sänkte aktiemarknaden.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Svenska fondfavoriten står starkt när det blåser

En fond som handplockar olika slags tillgångar från hela världen kan ge bred riskspridning för den som vill stå beredd inför ett par turbulenta börsår – utan att avgiften behöver dra iväg. Nästan hälften av alla pengar som svenska investerare sköt in i fonder förra året gick till mixfonder, med olika profiler. Många av mixfonderna håller sig till svenska aktier och räntepapper.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Facebook utvecklar meme-app för unga

Facebook håller på att utveckla en meme-app för ungdomar efter att tidigare satsningar med Watch, Lasso och IGTV inte gett resultat. Det skriver Techcrunch. Källor till tekniksajten sade att den sociala medie-jätten jobbar med LOL, en samlingsplats för roliga videos och GIF-liknande animationer.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Spotify satsar på hårdvara i bilar

Musikströmningstjänsten Spotify planerar under året att gå in på området för hårdvara. Bolaget siktar på att sälja en röststyrd musikspelare för bilar, rapporterar Financial Times. Historiskt har Spotify fokuserat på att endast leverera appar och då i andra företags hårdvara däribland Apple, Google och Amazon.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Här är ministrarna i Sveriges nya regering

Regeringen ska genomföra en ny stor skattereform som syftar till att främja jobb och konkurrenskraft, utjämna klyftor och öka jämlikheten. Det säger nygamle statsminister Stefan Löfven (S) i samband med måndagens regeringsförklaring i riksdagen. Bland annat ska de sista resterna av pensionärsskatten slopas samtidigt som värnskatten och extraskatten vid generationsskiften tas bort.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Volvo Cars tänker dubbla SUV-försäljning

Biltillverkaren Volvo Cars siktar på att dubbla årsförsäljningen av SUV:en XC40 till 150.000 fordon under 2019. Det uppger Europachefen Lex Kerssemakers för Autocar.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Då visar LG upp sin vikbara telefon

Det surras redan om vad olika aktörer t’nker visa upp i samband med den stora telekommässan i Barcelona i februari. LG kommer enligt källor till Korea Herald visa upp en vikbar smartphone. Telefonen kommer att visas upp för bolagets VIP-kunder inom business-to-business.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Tesla får grönt ljus för Europaleveranser

Elbilsuppstickaren Tesla har fått grönt ljus för att sälja sin senaste modell Model 3 i Europa. Det uppger den nederländska fordonsmyndigheten, enligt Bloomberg News. Leveranser kan inledas i februari.

Dagens PS - 7 timmar sedan

VD:n får sparken: ”Olika syn på ledarskap”

Utbildningsbolaget Engelska Skolan meddelar att vd Anette Brodin Rampe lämnar sin befattning som vd med omedelbar effekt i dag den 21 januari. Det framgår av ett pressmeddelande. ”Vi har olika syn på vilket ledarskap som krävs för att implementera IES strategi och därför är det inte möjligt för mig att fortsätta som vd”, säger Annette Brodin Rampe, som nu tvingas lämna sin stol på dagen.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Åklagare: Nätverk manipulerar börskurser

”De kan göra sig 1 miljon kronor på en dag”, säger en kammaråklagare. Dagens Industri berättar i måndagens utgåva om ett nätverk av daytraders som Ekobrottsmyndigheten misstänker ägnar sig åt omfattande fusk på börsens tunga listor. Enligt kammaråklagare Jan Leopoldson, som tidningen talat med, kan daytrader-nätverket dra in 1 miljon kronor om dagen på de olagliga börsaffärerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.