Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 23:32

Dagens PS - 17 jul 18 kl. 09:57

JUST NU: Största raset i bolagets historiaStockholmsbörsen visar upp en positiv utveckling under tisdagshandeln. Getinge och SEB går starkt efter att ha släppt sina delårsrapporter medan Husqvarna pressas efter att ha redovisat ett resultat klart under förväntningarna. “Rapporten mottogs med förskräckelse på Stockholmsbörsen”, skriver Dagens Industri på tisdagen. Som Dagens PS rapporterade på tisdagsmorgonen minskar skogs- och trädgårdsproduktföretaget Husqvarna resultatet oväntat mycket i andra kvartalet men redovisar en omsättning som var högre än väntat. Och det fick aktien i rörelse – nedåt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, SEB, Husqvarna, Stockholmsbörsen, Dagens Industri, Dagens PS,  husqvarna, LÄS ÄVEN, PS, Getinge, Cellavision, OMXS30, Stockholm All-Share, SAX, Kursförändring Kommentar, Laval, TDC

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Största , raseti , bolagets, historia
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

IT-jätte bantar 2.000 jobb - flest i bolagets historia

Ett historiskt stort sparpaket sjösätts just nu i ett av it-världens största bolag, rapporterar Financial Times..

NSD - 11 sep 17 kl. 05:00

Största investeringen i bolagets historia

Den nya kraftvärmepannan är den största investeringen i Bodens Energis historia..

HBL - 24 okt 13 kl. 18:01

Kones historia inte bara en framgångssaga

Hissbolaget Kones framtid låg på spel våren 1994. Det var bara underskrifterna som saknades i kontraktet innan försäljningen av bolaget till tyska Thyssen skulle vara klart. Men Pekka Herlin var tveksam.

Dalarnas tidningar - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

DalaDemokraten - 26 okt 16 kl. 10:37

Högsta omsättningen i ATG:s historia – 9,7 miljarder

ATG hade en omsättning på 9,7 miljarder kronor för årets första nio månader.
Det är den högsta omsättningen i bolagets historia..

Kristianstadsbladet - 15 jan 11 kl. 02:30

Konkurser och skulder kantar bolagets historia

Bakom sig har Anders Lindberg och Jan G Nilsson en konkurs som innebar mångmiljonskulder och en tvist med Skatteverket. I bakgrunden finns också privata skatteskulder på fyra miljoner kronor.
Utvecklingsbolaget Lindberg Implants AB på Krinova i Kristianstad, där Jan G Nilsson var vd och Anders Lindberg styrelseledamot, försattes i konkurs i augusti 2009.

Resume - 08 maj 14 kl. 12:08

Online Group vinner största affären i bolagets historia


Marknadsföringsbolaget Online Group och FCR Media utvecklar sitt säljsamarbete på ytterligare nio marknader. Avtalet är värt 70-80 miljoner kronor under första året och är Online Groups största affär någonsin..

Opinionen.se - 18 jul 14 kl. 08:25

Microsoft sparkar 18 000 - största i bolagets historia


Nye vd:n Satya Nadella visar att han menar allvar med sina omstruktureringsplaner..

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:00

"Ett av de bästa åren i bolagets historia"

Avkastningen på placeringstillgångar blev 491 miljoner vilket motsvarar 9,9 procent..

DalaDemokraten - 17 mar 16 kl. 16:36

Så stor blir Dalarnas Försäkringsbolags återbäring – "Ett av de bästa resultaten i bolagets historia"

På grund av det goda resultatet har styrelsen beslutat om en återbäring av inbetalda årspremier rörande år 2015. Återbäringen blir 20 procent vilket motsvarar cirka 220 miljoner kronor och planeras att bli utbetald under hösten 2016..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 10 timmar sedan

Spara tusenlappar – så här enkelt är det

Varför hänga kvar i dyra företagsabonnemang när det finns billiga? Vi guidar dig i tre steg. Hallon är en uppstickare på mobilmarknaden.

Dagens PS - Igår: 08:59

Begagnade bilar heta på marknaden

Efterfrågan på begagnade bilar är hittills i år upp tre procent, vilket kan jämföras med en uppgång på knappt en procent under fjolåret. Det är bilvärderingsföretaget Bilpriser som har sammanställt statistiken med hjälp av slutpriser i 55 000 affärer av personbilar hos bilauktionsiten Kvdbil.se under perioden januari till augusti.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Svensk förpackningsjätte på väg till börsen

Förpackningsjätten ÅR Packaging siktar på en notering på Stockholmsbörsen nästa år, enligt Dagens industri. Bolagets koncernchef Harald Schulz uppger att huvudsyftet med listningen är att ytterligare stärka bolagets möjligheter att växa. ÅR Packaging ägs sedan 2016 av riskkapitalbolaget CVC Capital Partners som planerar att ha en större ägarandel i företaget även efter noteringen, enligt bolagets kommunikation.

Dagens PS - 12 timmar sedan

JUST NU: Sprängladdning vid Soros bostad

En sprängladdning har hittats i en brevlåda utanför miljardären George Soros hus i delstaten New York. Soros själv var inte hemma när sprängladdningen hittades och enligt New York Times har polisen detonerat den under kontrollerade former, rapporterar Sveriges Radio. Soros är ursprungligen från Ungern och har varit starkt kritisk mot den sittande regeringen för att driva en nationalistisk agenda.

Dagens PS - 12 timmar sedan

”Bra komplement till svenska aktier”

Det anser Carnegies omvärldsstrateg Helena Haraldsson. Hon syftar på schweiziska aktier med exponering mot hälsovård och dagligvaror. Till skillnad mot bank och verkstad kännetecknas dessa aktier av att vara defensiva och därmed mindre konjunkturkänsliga.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Krönika: Robotar på frammarsch

För drygt 30 år sedan häpnade vi över filmen terminator där robotar tog över världen. Robotar är långt ifrån där ännu. Men de kan utföra repetitiva uppgifter snabbare än någon människa.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Toppchef går efter ”olämpligt beteende”

Ubers affärsutvecklingschef Cameron Poetzscher väljer att avgå efter att en artikel från Wall Street Journal avslöjat olämpligt beteende från hans sida på kontoret. Det handlar om att han ska ha slängt ur sig sexuella kommentarer om kvinnliga kollegor samt brutit mot företagspolitiken genom att ingå en samtyckesrelation med en medarbetare. Uber gav Cameron en formell varning för detta och skickade honom även till en ”känslighetsutbildning”.

Dagens PS - 13 timmar sedan

850 får lämna Saab – aktien faller blytungt

Försvarsbjässen Saab backar 15,5 procent på börsen efter morgonens rapport. Som Dagens PS kunde berätta planerar Saab en nyemission på 6 miljarder kronor. Samtidigt redovisar bolaget en förlust på 103 miljoner kronor för tredje kvartalet.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Ledarkollen: Sänka räntan inte effektivt

Dagens ledarkoll spänner över ett brett fält. Allt från rockmusik, via kampen mot rasismen och över till Riksbanken och svensk inrikespolitik. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

Dagens PS - 14 timmar sedan

GW:s två lukrativa guldkorn på börsen

”Vissa bolag ser ju billiga ut”, säger den framgångsrike aktieplaceraren och kriminologiprofessorn och pekar särskilt på en aktieduo. ”Om det är direktavkastning man pratar om så är ju SEB faktiskt uppe på 7 procent nu om de handlas för 90 kronor. SEB delar ju ut 5,75 kronor”, säger Leif GW Persson till Di och lyfter även fram H&M som ett skållhett case på börsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.