PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 22:49

PrivataAffärer - 17 jul 18 kl. 07:39

HiQ sänkte rörelseresultatetOmsättningen hamnade på 476 miljoner kronor (454). Rörelseresultatet uppgick till 43,1 miljoner kronor (48) och rörelsemarginalen blev 9,1 procent (10,6). Kvartalets nettoresultat var 33,0 miljoner kronor (36,7) och per aktie uppgick resultatet till 0:59 kronor (0:67).  .
Läs mer på PrivataAffärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HiQ, sänkte, rörelseresultatet

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Bolund om Swedbank: Systemet har varit för tandlöst

– Systemet har nog varit för tandlöst, konstaterar han i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt. – Det är naturligtvis oerhört allvarligt att svenska banker berörs av rapporter om penningtvätt och terrorfinansiering, säger finansmarknadsministern. – Risken är att förtroendet minskar för det svenska banksystemet.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nasdaq stänger derivathandeln kring Swedbank efter aktieraset

Derivathandeln kommer vara stängd till och med dagens slut, skriver Nasdaq. Swedbank rapporteras ha haft en större roll i den baltiska penningtvättshärvan än vad som tidigare hävdats av bankens vd Birgitte Bonnesen. SVT:s Uppdrag granskning (UG) visar att 40 miljarder kr flödat mellan Danske Bank och mängder av konton i Swedbank mellan 2007 och 2015..

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Skandia: Uppenbar risk för ett skakigt börsår

Johan Lundqvist uppmanar till försiktighet vid placeringar och att de bör föregås av en genomtänkt strategi baserad på hur stor risk du vill ta som investerare. ”En grundförutsättning för att börsåret 2019 ska sluta på plus är att den pågående avmattningen i världsekonomin bryts. Vi efterlyser därför tecken på stabilisering”, skriver han.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Analys: Behåller köprådet på Swedbank

”I öppningshandeln har aktiereaktionen varit negativ men det är inget som ändrar vår syn i dagsläget”, skriver KBW med rekommendationen outperform och riktkursen 245 kr. KBW anser fortsatt att risken är låg för en penningtvättsskandal inom Swedbanks baltiska enhet. KBW pekar på Swedbanks uttalande till Bloomberg att banken inte känner igen siffrorna som Uppdrag granskning redovisar, tidigare statistik från Estlands centralbank och Swedbanks tidigare detaljering av kundstocken i Baltikum.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Ahlsell avnoteras 6 mars

Det framgår av ett pressmeddelande på onsdagsförmiddagen.  .

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

DNB: Holländsk oro grumlar stark Betsson-rapport

Under 2018 genomförde Betsson ett åtgärdsprogram kallat ”back on track” och enligt DNB visar intäktsökningen i det fjärde kvartalet på 14 procent, jämfört med motsvarande period året innan, och ökningen av rörelseresultatet med 56 att bolaget har lyckats med vändningen. Men den nyligen klubbade spellagen i Nederländerna, med det medföljande förslaget om en avkylningsperiod på två år ger en osäkerhet och potentiellt sämre utsikter för intäkterna från bolagets holländska varumärken Oranje och Kroon. ”Det kan finnas konstruktiva sätt för bolaget att hantera effekten av en potentiell cooling off-period, men vi kan inte utesluta en potentiellt negativ påverkan på vår intäktsprognos”, skriver DNB i analysen.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Här är onsdagens färska analyser

Societe Generale höjer sin rekommendation för Tele2 till köp från behåll. Riktkursen höjs till 130 från 100 kr. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Sobi klart bättre än väntat

Snittestimatet låg på 831 miljoner i Infront Datas sammanställning av prognoser från fem analytiker. Nettoomsättningen uppgick till 2.571 miljoner kr (1.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Starkt resultat av SBB

I förvaltningsresultatet ingår kostnader för förtidslösen av lån och andra engångsrelaterade finansieringskostnader om 125 miljoner kr. Nettoresultatet summerade till 691 miljoner kr i kvartalet (381). Värdeförändringarna på fastigheter var 671 miljoner kr under fjolårets sista kvartal (409).

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Ericsson tillerkänns 580 miljoner av indiska högsta domstolen

Rätten fann Anil Ambani och cheferna skyldiga till ringaktning efter att ha avstått från att betala 4,5 miljarder rupier, motsvarande 580 miljoner kr, till Ericsson. Trion har fyra veckor på sig att betala Ericsson, annars kommer de i stället tilldömas tre månaders fängelse. Enligt rätten godtar Reliance Company domen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.