PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 21 January, 14:43

Liknande nyheter

Taggar: Bonavanågot sämre , än, väntat
DI - 02 feb 18 kl. 07:33

Bonava höjer utdelningen

Bostadsutvecklaren Bonava levererar ett snäppet bättre rörelseresultat än väntat för fjärde kvartalet. Men utdelningen höjs ordentligt..

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 10:28

SCA får stryk – trots oväntat stort vinstlyft

Efter en dryg timmes handel var OMXS30-index ned 0,08 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,12 procent. Loomis backar 7,8 procent trots stark rapport. En negativ organisk tillväxt rapporteras för Europa och tillväxten i Frankrike väntas vara något negativ fram till sommaren 2018.

DI - 25 jan 17 kl. 08:06

Bonava föreslår lägre utdelning än väntat

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

SvD - 25 jan 17 kl. 08:36

Sämre än väntat för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

PrivataAffärer - 25 jan 17 kl. 09:10

Bonava bättre än väntat

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kr i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kr, enligt SME Direkt....

E24 - 19 jul 16 kl. 08:23

Bonava missar förväntningarna

Bonavas rörelseresultat blev 165 miljoner kronor i det andra kvartalet. Väntat var 310 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 08 nov 16 kl. 08:05

Bonava klår förväntningarna

Bostadsutvecklingsföretaget Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 08 nov 16 kl. 08:10

Över förväntan för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt. Intäkterna uppgick till 2.

SvD - 08 nov 16 kl. 08:24

Bonava slår förväntningarna

Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 25 jan 17 kl. 08:19

Över förväntan för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 25 jan 17 kl. 10:45

Magnus Dagel: Sverige och Tyskland lyfter Bonava

Bostadsutvecklaren Bonavas första bokslut som fristående från NCC var något bättre än väntat där det framför allt är Sverige och Tyskland som ångar på. Det väntas fortsätta då förutsättningarna för bostadsmarknaden är gynnsamma för bägge länderna..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Tillväxtstakten avtar i Kina

Från att ha tappat kraftigt under andra halvan av 2018 är nu flera av de största kinesiska bolagen mycket attraktiva. Tencent och Alibaba, båda listade i USA, har inlett det nya årets tre första veckor med att rusa runt 8 procent, enligt CNBC, samtidigt som den kinesiska tillväxten är den sämsta på nästan 30 år. Kina rapporterade i dagarna att tillväxten under 2018 blev 6,6 procent, en minskning från 6,7 procent ifjol.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Andersson och Bolund fortsätter som ministrar

Isabella Lövin (MP) fortsätter som vice statsminister. Ylva Johansson (S) fortsätter som arbetsmarknadsminister och Ann Linde (S) fortsätter som EU-minister. Anders Ygeman (S) återkommer till regeringen och blir statsråd vid infrastrukturdepartementet.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Danske: Rapportperioden temperaturmätare på tillståndet i ekonomin

”Vinstestimaten för det fjärde kvartalet har redan skruvats ner och visar nu tecken på att ha bottnat, men trots det finns en risk att bolag som guidar för ett svagare 2019 kommer att straffas”, skriver banken. Danske Bank anser att motivationen för att nå en lösning på handelskonflikten borde ha ökat hos både USA och Kina, i takt med att handelskrigets effekter nu börjar kännas av för de båda parterna. Banken ser en positiv effekt för tillväxtmarknader om en överenskommelse kan nås.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Löfvens regeringsförklaring: Ny stor skattereform ska genomföras

  Han sade att Sverige är i behov av stora reformer. ”Jobben ska bli fler och klimatutsläppen ska minskas. Välfärden ska bli bättre och integrationen effektivare.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

DI: Hög värdering gör Vitrolifes aktie sårbar

Vitrolife, som säljer utrustning som används i IVF-behandlingar, har enligt analysen många kvaliteter. Tidningens analytiker lockas bland annat av den icke-cykliska verksamheten med en tillväxt på 5-10 procent. Det finns bara en hake – värderingen.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Här är måndagens aktieanalyser

Barclays tar upp bevakning av flera nordiska fastighetsaktier: Barclays tar upp bevakning av Fabege med rekommendationen övervikt. Riktkursen är 150 kr. Hufvudstaden ges rekommendationen undervikt och riktkursen 140 kr.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

”IAG kommer inte att delta i budkrig om Norwegian”

Han noterade att aktiekursen har fallit och att det har ryktats om ett potentiellt budkrig om bolaget. ”Vi kommer inte delta i något budkrig om företaget. Vi är inte heller intresserade av en tredje terminal vid Dublins flygplats”, sade han.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Sandvik bättre än väntat –höjer utdelningen

Ett genomsnitt av 16 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat rörelseresultat på 4.648 miljoner kr väntat. Resultat före skatt blev 4.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Stora order till Sandvik

Bokningarna skedde under det första kvartalet 2019 med planerade leveranser från andra halvåret 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

EBM: Daytrayders manipulerar kurser

Misstankarna ska ha fötts efter ett antal anmälningar som kommit in till myndigheten som därefter börjat ”skönja ett nätverk”. Enligt uppgifterna gör medlemmarna i nätverket stora förtjänster genom att systematisk använda sig av det som brukar kallas layering. ”Vi har kommit underfund med, och har oerhört starka misstankar om, att det finns privatpersoner i form av daytraders som kan påverka kurserna i riktigt stora likvida bolag”, säger Jan Leopoldson, kammaråklagare på Finansmarknadskammaren på EBM, till Dagens Industri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.