PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 22:26

Liknande nyheter

Taggar: Bonavanågot sämre , än, väntat
DI - 02 feb 18 kl. 07:33

Bonava höjer utdelningen

Bostadsutvecklaren Bonava levererar ett snäppet bättre rörelseresultat än väntat för fjärde kvartalet. Men utdelningen höjs ordentligt..

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 10:28

SCA får stryk – trots oväntat stort vinstlyft

Efter en dryg timmes handel var OMXS30-index ned 0,08 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,12 procent. Loomis backar 7,8 procent trots stark rapport. En negativ organisk tillväxt rapporteras för Europa och tillväxten i Frankrike väntas vara något negativ fram till sommaren 2018.

DI - 25 jan 17 kl. 08:06

Bonava föreslår lägre utdelning än väntat

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

SvD - 25 jan 17 kl. 08:36

Sämre än väntat för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

PrivataAffärer - 25 jan 17 kl. 09:10

Bonava bättre än väntat

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kr i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kr, enligt SME Direkt....

E24 - 19 jul 16 kl. 08:23

Bonava missar förväntningarna

Bonavas rörelseresultat blev 165 miljoner kronor i det andra kvartalet. Väntat var 310 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 08 nov 16 kl. 08:05

Bonava klår förväntningarna

Bostadsutvecklingsföretaget Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 08 nov 16 kl. 08:10

Över förväntan för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt. Intäkterna uppgick till 2.

SvD - 08 nov 16 kl. 08:24

Bonava slår förväntningarna

Bonavas rörelseresultat blev 228 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 160 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 25 jan 17 kl. 08:19

Över förväntan för Bonava

Bonavas rörelseresultat blev 985 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 911 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 25 jan 17 kl. 10:45

Magnus Dagel: Sverige och Tyskland lyfter Bonava

Bostadsutvecklaren Bonavas första bokslut som fristående från NCC var något bättre än väntat där det framför allt är Sverige och Tyskland som ångar på. Det väntas fortsätta då förutsättningarna för bostadsmarknaden är gynnsamma för bägge länderna..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Handelsbankens vd går i pension

Styrelsen har på tisdagen accepterat hans önskemål och inleder omedelbart rekryteringsprocessen för att finna en ny vd. Anders Bouvin är 60 år gammal och har arbetat på SHB i över 30 år samt har varit vd sedan hösten 2016. Dessförinnan var han chef för bankens brittiska verksamhet.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Hernhag: Börsen vid avgörande skede trots högkonjunkturen

Läs också: Sandviks resultat under förväntan Botten är nådd enligt teknisk analys Sandviks rapport innebar 11 procent högre orderingång under det tredje kvartalet. Detta jämfört med samma kvartal föregående år. Justerar vi för valutakurser och tar det i jämförbara enheter var tillväxten 9 procent.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Få koll inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdag 24 oktober: Nordea (kl 6.30)
SHB (kl 6.45)
Axfood (kl 7.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Swedbank bland de bästa högutdelarna

Storbankerna har sannerligen varit i blickpunkten senaste veckorna efter penningtvättsskandalen i Baltikum där Danske Bank hittills framstått som den största skurken. Men oron har smittat av sig även på övriga banker – inte minst de svenska storbankerna som dalat kraftigt i kurs. Det gäller inte minst Swedbank som har den allra största verksamheten i Baltikum av svenska banker, men banken försvarar sig i samband med rapporten att Swedbank fokuserar på inhemska kunder i Baltikum och inte har haft några av de namn som förekommit som kunder.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Sandviks resultat under förväntan

Sandviks resultat före skatt blev 5.065 miljoner kronor i det tredje kvartalet 2018. Ett genomsnitt av 17 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett resultat före skatt på 5.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Arjo in i Nordeas modellportfölj

”Under många år har Arjo utvecklats svagt jämfört med den underliggande marknaden. Med fokus på tillväxt och eliminering av interna störningar räknar vi med att Arjo kommer att återgå till tillväxt i år. Aktien handlas till låga värderingsmultiplar och värderingsrabatten mot jämförelsebolagen väntas minska i takt med att Arjo uppvisar bättre tillväxtsiffror”, bedömer Nordea.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Här är tisdagens färska analyser

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Arjo till 22 kr från 20 kr. Rekommendationen sälj upprepas dock. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Analytiker: Paradox bästa tillväxtcaset bland gamingbolagen

Det skriver Carnegie i en analys där rekommendationen höjts till köp (behåll), vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på tisdagen. Riktkursen är oförändrat 165 kr, att jämföra med de knappa 127 kr aktien handlas till i tisdagsöppningen. Sett till de tre senaste månaderna har Paradox backat med drygt 40 procent.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Analytikerna: Resultatet visar på stabilt Swedbank

”Det var ett bra resultat, bland annat som en följd av låga kreditförluster”, säger Matti Ahokas, analytiker på Danske Bank, till Nyhetsbyrån Direkt och gör summeringen att ”det ser stabilt ut” och att det bör ge visst stöd åt aktien. Även Morgan Stanley påpekar att det justerade resultatet före kreditförluster var ett par procent bättre än väntat. Räntenettot var visserligen aningen klent medan provisionsnettot var bättre än förväntan, fortsätter investmentbanken som även pekar ut en stark kapitalposition.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Cellavision dubblerade resultatet

Nettoomsättningen uppgick till 84,3 miljoner kr (61,3). Den organiska tillväxten var 33 procent (-11). Rörelseresultatet blev 21,0 miljoner kr (10,2) och rörelsemarginalen blev 24,9 procent (16,7).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.