Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 March, 03:56

Affärsvärlden - 17 jul 18 kl. 07:42

Schibsted under förväntanDen norska mediekoncernen Schibsted upprepar sitt mål på meddellång till lång sikt om en årlig intäktstillväxt om 15-20 procent för sin portfölj av onlineannonseringssajter..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Schibsted

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schibstedunder , förväntan
Cornucopia - 12 sep 13 kl. 08:01

Skrämselpropaganda om amorteringar hos Schibsted/SvD

Schibsted/SvD har en artikel om hur du som BLT "drabbas" av att betala av dina lån. Artikeln är ren skrämselpropaganda och tar t ex inte med ränteavdrag.
Andra knep för att göra det hela otäckt är att man anger hur mycket BLT:n måste spara (amortering är sparande) per år och inte per månad.

Dagens Media - 17 jul 15 kl. 10:48

Schibsted klår förväntningarna

Schibsted rapporterar ett resultat som kom in 36 procent över förväntan. "Det är ett starkt resultat som framför allt drivs av Aftonbladets tillväxt online", säger Jan Helin, publisher på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 07:14

Över förväntan för Schibsted

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 572 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2016..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 07:26

Mediekoncernen Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 434 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 03 nov 17 kl. 08:03

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 783 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2017..

Cornucopia - 20 okt 15 kl. 16:24

Riksgälden skjuter upp låneprognos - räntan stiger

Riksgälden meddelar att den tidigare omskrivna nya prognosen över statens skuldsättningsbehov skjuts upp på grund av den pågående krisen. Prognosen skulle komma i morgon, men man vill nu avvakta Migrationsverkets uppdraterade prognos. De svenska marknadsräntorna skjuter nu fart rapporterar Schibsted/SvD.

Affärsvärlden - 07 nov 12 kl. 07:12

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsteds resultat före skatt blev 346 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret (342)..

Affärsvärlden - 30 apr 13 kl. 07:13

Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernens vinst före skatt för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret nådde inte upp till analytikernas förväntningar..

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 08:57

Att synas utan att verka - FI hotar med amorteringskrav

OECD:s, IMF:s, EU-kommissionens och finansministerrådets krav på att Sverige ska införa amorteringskrav, slopa ränteavdrag mm för att råda bot på hushållens skuldbubbla och den svenska bostadsbubblan, verkar slutligen ha påverkat alliansregimen, som nu viftat lite med händerna för att låtsas göra något. Resultatet av gårdagens presskonferens är att Riksbanken förbjuds titta på skuldsättningen när de bedriver penningpolitik och bubblorna blir Finansinspektionens ansvar, som i sann regimanda börjar prata och prestera utredningar för att synas utan att verka. (Schibsted/SvD)

Finansinspektionen hotar nu med att införa amorteringskrav ner till en lägre nivå än bankernas vanligt förekommande 75%.

Cornucopia - 11 nov 14 kl. 09:28

Konsumentprisindex är inte allt

Hos Schibsted/SvD har professorerna Lars E O Svensson och Lars Calmfors replikerat Lars Jonungs mycket vettiga inlaga, och vill naturligtvis som äkta idioter se ännu mer räntesänkningar eftersom mer av samma medicin förväntas ge annorlunda effekter. De stirrar sig nämligen blinda på KPI, trots att bara en bråkdel av hela Sverige BNP är konsumenternas konsumtion.
KPI, KPIF, PPI och reporäntan.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Diös vd: ”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Debenhams tokrasar - ägarna kan förlora allt

Den brittiska butikskedjan Debenhams aktie rasade 62 procent i London under fredagsförmiddagen efter att bolaget varslat ägarna att man påbörjat samtyckesprocess gällande ett nytt nödlån på upp till 200 miljoner pund för att möjliggöra omstrukturering av bolaget..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Bolund om Swedbank: Det räcker inte med en internutredning

Finansmarknadsminister Per Bolund tycker inte att den utredning som Swedbank har gjort räcker för att få klarhet..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Nokia rasar efter avslöjanden om dataläcka

Norska NRK släppte i dag nya uppgifter kring den kinesiska dataläckan gällande telefonmodellen Nokia 7 Plus som avslöjades under torsdagen. Vid 13-tiden var aktien ned runt 7 procent..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Norska finansinspektionen har hittat brister i bankers penningtvättsarbete

Den norska finansinspektionen har hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Börsplus: Forskningsbolaget köpvärt för den riskbenägne

Nanexa har gjort viktiga framsteg under det senaste året, särskilt genom att starta ett eget produktprojekt som nyttjar bolagets Drug Delivery-plattform, anser SvD Börsplus..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Börsras för ståltillverkare efter svaga europeiska data

Ståltillverkarna hörde på fredagen till de största förlorarna på de europeiska börserna sedan inköpschefsindex från flera länder kommit in under förväntningarna och ökat oron för konjunkturläget..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Alecta stämmer in i kritiken mot Swedbanks rapport

Pensionsförvaltaren Alecta, som äger nästan 5 procent av aktierna i Swedbank, stämmer in i kören av kritiker gällande bankens senaste besked i penningtvättsfrågan..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Per Bolund föreslås till nytt språkrör för Miljöpartiet

Miljöpartiet föreslår Per Bolund, finansmarknadsminister, som nytt manligt språkrör när Gustav Fridolin avgår vid partiets kongress i maj..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt plus men vände sedan ned när både franskt och tyskt inköpschefsindex visade vara sämre än väntat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.