Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 18 October, 18:42

Liknande nyheter

Taggar: Schibstedunder , förväntan
Cornucopia - 12 sep 13 kl. 08:01

Skrämselpropaganda om amorteringar hos Schibsted/SvD

Schibsted/SvD har en artikel om hur du som BLT "drabbas" av att betala av dina lån. Artikeln är ren skrämselpropaganda och tar t ex inte med ränteavdrag.
Andra knep för att göra det hela otäckt är att man anger hur mycket BLT:n måste spara (amortering är sparande) per år och inte per månad.

Dagens Media - 17 jul 15 kl. 10:48

Schibsted klår förväntningarna

Schibsted rapporterar ett resultat som kom in 36 procent över förväntan. "Det är ett starkt resultat som framför allt drivs av Aftonbladets tillväxt online", säger Jan Helin, publisher på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 07:14

Över förväntan för Schibsted

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 572 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2016..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 07:26

Mediekoncernen Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 434 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 03 nov 17 kl. 08:03

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 783 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2017..

Cornucopia - 20 okt 15 kl. 16:24

Riksgälden skjuter upp låneprognos - räntan stiger

Riksgälden meddelar att den tidigare omskrivna nya prognosen över statens skuldsättningsbehov skjuts upp på grund av den pågående krisen. Prognosen skulle komma i morgon, men man vill nu avvakta Migrationsverkets uppdraterade prognos. De svenska marknadsräntorna skjuter nu fart rapporterar Schibsted/SvD.

Affärsvärlden - 07 nov 12 kl. 07:12

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsteds resultat före skatt blev 346 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret (342)..

Affärsvärlden - 30 apr 13 kl. 07:13

Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernens vinst före skatt för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret nådde inte upp till analytikernas förväntningar..

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 08:57

Att synas utan att verka - FI hotar med amorteringskrav

OECD:s, IMF:s, EU-kommissionens och finansministerrådets krav på att Sverige ska införa amorteringskrav, slopa ränteavdrag mm för att råda bot på hushållens skuldbubbla och den svenska bostadsbubblan, verkar slutligen ha påverkat alliansregimen, som nu viftat lite med händerna för att låtsas göra något. Resultatet av gårdagens presskonferens är att Riksbanken förbjuds titta på skuldsättningen när de bedriver penningpolitik och bubblorna blir Finansinspektionens ansvar, som i sann regimanda börjar prata och prestera utredningar för att synas utan att verka. (Schibsted/SvD)

Finansinspektionen hotar nu med att införa amorteringskrav ner till en lägre nivå än bankernas vanligt förekommande 75%.

Cornucopia - 11 nov 14 kl. 09:28

Konsumentprisindex är inte allt

Hos Schibsted/SvD har professorerna Lars E O Svensson och Lars Calmfors replikerat Lars Jonungs mycket vettiga inlaga, och vill naturligtvis som äkta idioter se ännu mer räntesänkningar eftersom mer av samma medicin förväntas ge annorlunda effekter. De stirrar sig nämligen blinda på KPI, trots att bara en bråkdel av hela Sverige BNP är konsumenternas konsumtion.
KPI, KPIF, PPI och reporäntan.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Telekom lyfter, banker tynger

Stockholmsbörsen fick stöd av starka rapporter och steg svagt på torsdagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Ericsson och Tele2 rapportvinnare

Stockholmsbörsen inledde torsdagen oregelbundet men tog sedan fart uppåt då den svenska rapportsäsongen drog i gång på allvar..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

SEB dras in i enorm skattesvindel

En av de banker som påstås medverka i mångmiljardbedrägeri med skatt i Tyskland är svenska SEB, kan TT och SVT avslöja. Men banken förnekar brott..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Pareto köper Aktieinvest

Föreningen Aktiespararna säljer sin nätmäklare och sitt dotterbolag Aktieinvest till investmentbanken Pareto Securities..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Carnegie: Köp vinstvarnande bank

Carnegie höjer sin rekommendation på den isländska banken Arion Bank, vars aktie handlas både i Reykjavik och i Stockholm, till köp från tidigare behåll..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Stark rapport från Ericsson

Ericssons tredje kvartal kom in över analytikernas högt ställda förväntningar. Men telekombolaget flaggar för ett svagare fjärde kvartal..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Vinsten växer i Avanza

Den positiva börsutvecklingen har bidragit till att lyfta nätmäklaren Avanzas resultat..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Två sålda bostäder i Tobins tredje kvartal

Bostadsutvecklaren Tobin Properties, som vinstvarnade för helåret 2018 på onsdagskvällen, redovisar en förlust för det tredje kvartalet. Endast två bostäder såldes under perioden..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Byggmax tyngs av "markant minskande" juliförsäljning

Byggmax försäljning under tredje kvartalet minskade med 5,5 procent jämfört med samma period föregående år. "Efter en markant minskad försäljning i juli ökade försäljningen under andra halvan av kvartalet", skriver Byggmax i sin delårsrapport..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Vinsten sjunker i Duni

Konsumentproduktföretaget Duni redovisar en nettoomsättning på 1.190 miljoner kronor (1.082) för det tredje kvartalet 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.