Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 December, 09:11

Affärsvärlden - 17 jul 18 kl. 07:42

Schibsted under förväntanDen norska mediekoncernen Schibsted upprepar sitt mål på meddellång till lång sikt om en årlig intäktstillväxt om 15-20 procent för sin portfölj av onlineannonseringssajter..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Schibsted

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schibstedunder , förväntan
Cornucopia - 12 sep 13 kl. 08:01

Skrämselpropaganda om amorteringar hos Schibsted/SvD

Schibsted/SvD har en artikel om hur du som BLT "drabbas" av att betala av dina lån. Artikeln är ren skrämselpropaganda och tar t ex inte med ränteavdrag.
Andra knep för att göra det hela otäckt är att man anger hur mycket BLT:n måste spara (amortering är sparande) per år och inte per månad.

Dagens Media - 17 jul 15 kl. 10:48

Schibsted klår förväntningarna

Schibsted rapporterar ett resultat som kom in 36 procent över förväntan. "Det är ett starkt resultat som framför allt drivs av Aftonbladets tillväxt online", säger Jan Helin, publisher på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 07:14

Över förväntan för Schibsted

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 572 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2016..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 07:26

Mediekoncernen Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 434 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 03 nov 17 kl. 08:03

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsted redovisar ett ebitda-resultat på 783 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2017..

Cornucopia - 20 okt 15 kl. 16:24

Riksgälden skjuter upp låneprognos - räntan stiger

Riksgälden meddelar att den tidigare omskrivna nya prognosen över statens skuldsättningsbehov skjuts upp på grund av den pågående krisen. Prognosen skulle komma i morgon, men man vill nu avvakta Migrationsverkets uppdraterade prognos. De svenska marknadsräntorna skjuter nu fart rapporterar Schibsted/SvD.

Affärsvärlden - 07 nov 12 kl. 07:12

Schibsted över förväntan

Den norska mediekoncernen Schibsteds resultat före skatt blev 346 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret (342)..

Affärsvärlden - 30 apr 13 kl. 07:13

Schibsted under förväntan

Den norska mediekoncernens vinst före skatt för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret nådde inte upp till analytikernas förväntningar..

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 08:57

Att synas utan att verka - FI hotar med amorteringskrav

OECD:s, IMF:s, EU-kommissionens och finansministerrådets krav på att Sverige ska införa amorteringskrav, slopa ränteavdrag mm för att råda bot på hushållens skuldbubbla och den svenska bostadsbubblan, verkar slutligen ha påverkat alliansregimen, som nu viftat lite med händerna för att låtsas göra något. Resultatet av gårdagens presskonferens är att Riksbanken förbjuds titta på skuldsättningen när de bedriver penningpolitik och bubblorna blir Finansinspektionens ansvar, som i sann regimanda börjar prata och prestera utredningar för att synas utan att verka. (Schibsted/SvD)

Finansinspektionen hotar nu med att införa amorteringskrav ner till en lägre nivå än bankernas vanligt förekommande 75%.

Cornucopia - 11 nov 14 kl. 09:28

Konsumentprisindex är inte allt

Hos Schibsted/SvD har professorerna Lars E O Svensson och Lars Calmfors replikerat Lars Jonungs mycket vettiga inlaga, och vill naturligtvis som äkta idioter se ännu mer räntesänkningar eftersom mer av samma medicin förväntas ge annorlunda effekter. De stirrar sig nämligen blinda på KPI, trots att bara en bråkdel av hela Sverige BNP är konsumenternas konsumtion.
KPI, KPIF, PPI och reporäntan.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

EBM-chefen: Lättare att begå ekobrott i dag

Anmälningar om ekobrott har ökat lavinartat under 2018..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Demeter lägger bud på DDM

Demeter Finance lägger ett bud på First North-bolaget DDM Holding motsvarande 40 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fabeges vd slutar

Fabege meddelade på söndagen att vd Christian Hermelin har beslutat att lämna bolaget, efter 12 år på posten och 25 år på bolaget..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Asos sänker försäljningsprognoser

Brittiska e-handlaren Asos såg en väsentlig försämring i försäljningen under november månad och förhållandena är fortfarande utmanande vilket gör att bolaget sänker sin helårsprognos..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Oasmia: PA:s beteende ej försvarbart

Oasmias styrelse och ledning kommer nu med kommentar kring fredagens besked att Per Arwidssons och Arwidsro Investment, PA, begär en extra bolagsstämma för val av ny styrelse..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Återhämtning på Tokyobörsen

Flera av börserna i Asien vände efter en tids handel från minus till mindre plus, även om stämningen fortsatte att präglas av ovisshet inför det kommande penningpolitiska mötet i USA..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:49

Rekordstora utflöden ur amerikanska fonder

Utflödena från amerikanska aktiefonder var under den gångna veckan större än någonsin tidigare..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Dystra miner på Wall Street

USA-börserna backade på fredagen efter att svaga siffror från Kina och Europa lett till förnyad oro för den globala ekonomin..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:18

Bank får draghjälp av Gardell

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på fredagen med kurstapp för bland annat industri och råvaror, medan defensiva sektorer som teleoperatörer klarade sig bäst. Nordea steg efter uttalanden i finsk affärspress från finansmannen Christer Gardell..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:12

Veckans småbolagsvinnare

Energilagringsbolaget Saltx och labtechbolaget Inhalation Sciences tillhörde vinnarna bland de mindre bolagen under en generellt hyfsad börsvecka där kurserna fick stöd av förhoppningar kring USA och Kinas handelskonflikt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.