DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 22:07

DI - 16 jul 18 kl. 20:46

Hård kritik mot Trump på hemmaplanMed förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump, Vladimir Putin, Helsingfors, Trumps, Republikanska

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, kritikmot , Trump, hemmaplan
DN - 14 apr 18 kl. 13:27

Trump och May får kritik på hemmaplan

Såväl Donald Trump som Theresa May får kritik på hemmaplan för att de inte sökte tillstånd från sina länders parlament innan de gav order om nattens anfall mot olika mål i Syrien. Särskilt då Trump i sitt tal antydde att flyganfallen kan fortsätta. .

SR - 09 aug 17 kl. 05:39

Trumps hot om ”eld och raseri” mot Nordkorea möts av skarp kritik på hemmaplan

I går kväll varnade USA:s president Donald Trump Nordkoreas ledare för att fortsätta hoten om kärnvapen. Nordkorea svarade med att man överväger att slå till mot den amerikanska flottbasen i Guam i Stilla Havet. Samtidigt fick president Trump kritik på hemmaplan för sina uttalanden om att Nordkorea skulle mötas av "eld och raseri som världen aldrig tidigare skådat" om de nordkoreanska vapenhoten fortsätter..

DI - 17 jul 18 kl. 05:43

Trump får kritik på hemmaplan för Putin-mötet

Att USA:s president Donald Trump vid mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Helsingfors på måndagen vägrade att anklaga Ryssland för inblandning i valet 2016 får omfattande kritik på hemmaplan, även bland republikaner. Det rapporterar Reuters..

SR - 14 aug 17 kl. 20:51

Efter massiv kritik: Trump fördömer rasism och nazism

President Donald Trump har hållit en presskonferens där han tydligare fördömer de högerextremistiska organisationer som arrangerade demonstrationerna i Charlottesville i lördags. En kvinna dödades och 19 skadades då en 20-årig nynazist från Ohio körde in bland fredliga motdemonstranter..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 11 kl. 14:14

Hård kritik mot ryskt Oscarsbidrag

Den ryska filmvärlden är i uppror sedan det blev klart att Nikita Michalkovs krigsfilm "Citadel" blir årets ryska Oscarsbidrag. Filmen, som har sågats av kritikerkåren och ratats av den ryska biopubliken, valdes framför Venedigvinnaren "Faust" och Andrej Zvjagintsevs "Elena" som prisades i Cannes. Enligt nyhetsbyrån AFP möttes valet av hårt kritik på hemmaplan..

SVT - 02 nov 11 kl. 19:57

Kritik mot Greklands premiärminister

Ett hårt tryck från omvärlden på Greklands premiärminister alltså men han är också utsatt för kritik på hemmaplan till och med från egna ministrar..

SVT - 16 feb 15 kl. 22:17

Kritik mot Netanyahus uppmaning till judar

Israels premiärminister Benjamin Netanyahus uppmaning till judar att flytta från Europa till Israel får kritik på hemmaplan. Uttalandet anses vara politiskt, för att locka högerväljare inför valet i mars..

Sydöstran - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Sydsvenskan - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.

BT - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

SmålandsPosten - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 15 minuter sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 15 minuter sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Europeiskt stresstest rena mardrömmen för svenska banker

Svenska banker möter extremt tuffa förutsättningar i det europeiska stresstest som ska publiceras i november. I testet har Sverige den värsta utvecklingen i hela EU avseende flera parametrar..

DI - 1 timme sedan

Takbolaget ökar takten

4 frågor till Eddie Wingren, medgrundare och vd för Designtak i Småland som i år är Gasellföretag för första gången..

DI - 1 timme sedan

Här är årets Gaseller i Jönköpings län

Totalt har 34 företag kvalat in som Gasellföretag i Västernorrland – här är hela listan..

DI - 1 timme sedan

Började mitt i krisen – nu når byggaren Gaselltoppen

VETLANDA. Bygget av bostäder och kommersiella lokaler har fått Magnus Sjölycks företag Byggbolaget i Vetlanda att växa med Gasellfart. I år är bolaget dessutom vinnare i Jönköpings län.

DI - 1 timme sedan

Oljepriserna ner över 5 procent – oro för minskad global efterfrågan

Priset på olja faller brant, ett fat Brentolja handlades på tisdagskvällen för spotpriset 75,88 dollar, den lägsta nivån sedan slutet av augusti..

DI - 3 timmar sedan

Analytiker: SHB:s överraskande vd-sorti kan dömas hårt av marknaden

Nyheten att Handelsbankens vd Anders Bouvin har bestämt sig för att sluta i augusti nästa år kommunicerades dagen innan delårsrapporten, då banken dessutom ska redovisa resultatet av sitt kostnadsprogram. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.