DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 03:35

DI - 16 jul 18 kl. 20:46

Hård kritik mot Trump på hemmaplanMed förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump, Vladimir Putin, Helsingfors, Trumps, Republikanska

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, kritikmot , Trump, hemmaplan
DN - 14 apr 18 kl. 13:27

Trump och May får kritik på hemmaplan

Såväl Donald Trump som Theresa May får kritik på hemmaplan för att de inte sökte tillstånd från sina länders parlament innan de gav order om nattens anfall mot olika mål i Syrien. Särskilt då Trump i sitt tal antydde att flyganfallen kan fortsätta. .

SR - 09 aug 17 kl. 05:39

Trumps hot om ”eld och raseri” mot Nordkorea möts av skarp kritik på hemmaplan

I går kväll varnade USA:s president Donald Trump Nordkoreas ledare för att fortsätta hoten om kärnvapen. Nordkorea svarade med att man överväger att slå till mot den amerikanska flottbasen i Guam i Stilla Havet. Samtidigt fick president Trump kritik på hemmaplan för sina uttalanden om att Nordkorea skulle mötas av "eld och raseri som världen aldrig tidigare skådat" om de nordkoreanska vapenhoten fortsätter..

DI - 17 jul 18 kl. 05:43

Trump får kritik på hemmaplan för Putin-mötet

Att USA:s president Donald Trump vid mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Helsingfors på måndagen vägrade att anklaga Ryssland för inblandning i valet 2016 får omfattande kritik på hemmaplan, även bland republikaner. Det rapporterar Reuters..

SR - 14 aug 17 kl. 20:51

Efter massiv kritik: Trump fördömer rasism och nazism

President Donald Trump har hållit en presskonferens där han tydligare fördömer de högerextremistiska organisationer som arrangerade demonstrationerna i Charlottesville i lördags. En kvinna dödades och 19 skadades då en 20-årig nynazist från Ohio körde in bland fredliga motdemonstranter..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 11 kl. 14:14

Hård kritik mot ryskt Oscarsbidrag

Den ryska filmvärlden är i uppror sedan det blev klart att Nikita Michalkovs krigsfilm "Citadel" blir årets ryska Oscarsbidrag. Filmen, som har sågats av kritikerkåren och ratats av den ryska biopubliken, valdes framför Venedigvinnaren "Faust" och Andrej Zvjagintsevs "Elena" som prisades i Cannes. Enligt nyhetsbyrån AFP möttes valet av hårt kritik på hemmaplan..

SVT - 02 nov 11 kl. 19:57

Kritik mot Greklands premiärminister

Ett hårt tryck från omvärlden på Greklands premiärminister alltså men han är också utsatt för kritik på hemmaplan till och med från egna ministrar..

SVT - 16 feb 15 kl. 22:17

Kritik mot Netanyahus uppmaning till judar

Israels premiärminister Benjamin Netanyahus uppmaning till judar att flytta från Europa till Israel får kritik på hemmaplan. Uttalandet anses vara politiskt, för att locka högerväljare inför valet i mars..

DN - 2 timmar sedan

New York Times svarar Donald Trump

Donald Trump riktar återigen skarp kritik mot New York Times, efter en artikel om Vita huset-advokaten Don McGahn och Rysslandsutredningen. Tidningen har svarat att de står fast vid artikeln. .

DN - 2 timmar sedan

New York Times svarar Donald Trump

Donald Trump riktar återigen skarp kritik mot New York Times, efter en artikel om Vita huset-advokaten Don McGahn och Rysslandsutredningen. Tidningen har svarat att de står fast vid artikeln. .

Sydöstran - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Sydsvenskan - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Het sommar – men det här företaget håller huvudet kallt

Sommaren har varit varmt, men hos Wohlins Fryshus och Logistik tar man det alltid kallt. Från sitt nya lager i Slöinge förser de hela Sverige med Sia Glass..

DI - 4 timmar sedan

Äggpackare skalar upp – tar över produktion när konkurrent lägger ned

Som tredje generationen på Västkustägg har Oscar Olsson fått företaget att flyga. Här packas i dag 1,5 miljoner ägg i veckan. Men fler ska det bli – när företaget nu rustar för nya målsättningar..

DI - 5 timmar sedan

USA välkomnar samtal med talibanerna

USA är redo att stödja en fredsförhandling med talibanerna. Det säger utrikesminister Mike Pompeo efter att den afghanska presidenten utlyst ett tre månader långt eldupphör..

DI - 5 timmar sedan

Entreprenören bytte bågen mot husbil - det blev en succé

Vincent Schaffler startade sin entreprenörsresa som 16-åring i Kanada.  Sedan dess har han gasat för fullt och nu driver han Sveriges största förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar.  .

DI - 6 timmar sedan

Irans finansminister hotas av riksrätt

Iranska parlamentsledamöter förbereder en riksrättsprocess mot finansminister Masod Karbasian. Beskedet ökar pressen på president Hassan Rohani, som är ansatt av meningsmotståndare som ifrågasätter hur ekonomin har hanterats i kölvattnet av Washingtons sanktioner mot Teheran..

DI - 6 timmar sedan

Klimatet en allt viktigare fråga för väljarna

Med tre veckor kvar till valet ser väljarna miljön som en nästan lika betydelsefull fråga som invandring, skola och brottslighet, enligt en undersökning som Ipsos gjort på uppdrag av Dagens Nyheter..

DI - 6 timmar sedan

Värmeböljan slår mot resejätten

Den rekordvarma sommaren har satt sina spår hos resegiganten, TUI.  Men trots att resultatet föll i det senaste kvartalet ser den globala tyske vd:n Fritz Joussen en rad områden att växa inom.  Digitalisering är ett av dem, där bolaget jobbar för att hitta algoritmer som kan individanpassa erbjudandena ännu mer.

DI - 6 timmar sedan

Italien hotar med sanktioner mot Malta

Italien och Malta tvistar ännu en gång om en båt med migranter. Den här gången handlar det om omkring 200 passagerare, stationerade på ett fartyg som inte tillåts gå i hamn. Nu hotar Italien med sanktioner..

DI - 7 timmar sedan

Skidentusiasterna får draghjälp av Scania – siktar på miljarden

I jakten på lättare skidor startade skidentusiasterna eget och lyckades utveckla ny produktionsteknik för kolfiberprodukter. Scania kallar tekniken revolutionerande och köper nu in sig och spår en lysande framtid för det lilla spjutspetsbolaget..

DI - 8 timmar sedan

Debatt: Fem förbättringar för startupmiljön

DEBATT. Många nystartade snabbväxande bolag, så kallade startups, påverkas negativt av politiska hinder. Vi föreslår en optionsbeskattning utan begränsningar av vem på företaget som får omfattas eller storleken på vare sig företag eller optionsprogram, skriver Liberalernas Mats Persson och Said Abdu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.