DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 14:28

DI - 16 jul 18 kl. 20:46

Hård kritik mot Trump på hemmaplanMed förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump, Vladimir Putin, Helsingfors, Trumps, Republikanska

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, kritikmot , Trump, hemmaplan
DN - 14 apr 18 kl. 13:27

Trump och May får kritik på hemmaplan

Såväl Donald Trump som Theresa May får kritik på hemmaplan för att de inte sökte tillstånd från sina länders parlament innan de gav order om nattens anfall mot olika mål i Syrien. Särskilt då Trump i sitt tal antydde att flyganfallen kan fortsätta. .

SR - 09 aug 17 kl. 05:39

Trumps hot om ”eld och raseri” mot Nordkorea möts av skarp kritik på hemmaplan

I går kväll varnade USA:s president Donald Trump Nordkoreas ledare för att fortsätta hoten om kärnvapen. Nordkorea svarade med att man överväger att slå till mot den amerikanska flottbasen i Guam i Stilla Havet. Samtidigt fick president Trump kritik på hemmaplan för sina uttalanden om att Nordkorea skulle mötas av "eld och raseri som världen aldrig tidigare skådat" om de nordkoreanska vapenhoten fortsätter..

DI - 17 jul 18 kl. 05:43

Trump får kritik på hemmaplan för Putin-mötet

Att USA:s president Donald Trump vid mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Helsingfors på måndagen vägrade att anklaga Ryssland för inblandning i valet 2016 får omfattande kritik på hemmaplan, även bland republikaner. Det rapporterar Reuters..

SR - 14 aug 17 kl. 20:51

Efter massiv kritik: Trump fördömer rasism och nazism

President Donald Trump har hållit en presskonferens där han tydligare fördömer de högerextremistiska organisationer som arrangerade demonstrationerna i Charlottesville i lördags. En kvinna dödades och 19 skadades då en 20-årig nynazist från Ohio körde in bland fredliga motdemonstranter..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 11 kl. 14:14

Hård kritik mot ryskt Oscarsbidrag

Den ryska filmvärlden är i uppror sedan det blev klart att Nikita Michalkovs krigsfilm "Citadel" blir årets ryska Oscarsbidrag. Filmen, som har sågats av kritikerkåren och ratats av den ryska biopubliken, valdes framför Venedigvinnaren "Faust" och Andrej Zvjagintsevs "Elena" som prisades i Cannes. Enligt nyhetsbyrån AFP möttes valet av hårt kritik på hemmaplan..

SVT - 02 nov 11 kl. 19:57

Kritik mot Greklands premiärminister

Ett hårt tryck från omvärlden på Greklands premiärminister alltså men han är också utsatt för kritik på hemmaplan till och med från egna ministrar..

SVT - 16 feb 15 kl. 22:17

Kritik mot Netanyahus uppmaning till judar

Israels premiärminister Benjamin Netanyahus uppmaning till judar att flytta från Europa till Israel får kritik på hemmaplan. Uttalandet anses vara politiskt, för att locka högerväljare inför valet i mars..

SR - 11 dec 18 kl. 06:26

May får kritik för hanteringen av brexit-frågan

Efter att omröstningen i parlamentet om utträdesavtalet ur EU sköts upp, ska premiärministern Theresa May nu träffa flera europeiska ledare inför EU-toppmötet på torsdag. Samtidigt får hon kritik på hemmaplan för sitt sätt att hantera frågan..

Sydöstran - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Sydsvenskan - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.

BT - 16 jul 18 kl. 20:22

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Teknisk analys: Klippläge inför rapportfloden

Stockholmsbörsen tuffar på uppåt, men den långsiktiga bilden är svagare. Investtechs analytiker pekar ut tre heta aktier för den som vill göra snabba affärer. Men det gäller att slå till nu – före rapporterna..

DI - 15 minuter sedan

Ibrahim Baylan: "Sverige för litet för stora konflikter"

Den nye näringsministern Ibrahim Baylan (S) vill se en nystart på relationen sedan vinstfrågan skrotats med fyrpartiuppgörelsen. ”Sverige är för litet för konflikter”, säger han. .

DI - 30 minuter sedan

IMF: Global BNP-prognos sänks igen – varnar för ökad handelsoro

Den globala ekonomin fortsätter att expandera men tillväxttakten har dämpats ytterligare och riskerna mot utsikterna väger över mot nedsidan. .

DI - 30 minuter sedan

Demokraternas Kamala Harris kandiderar till presidentvalet 2020

Demokraternas senator Kamala Harris i Kalifornien kandiderar till utnämningen som presidentkandidat i valet 2020. Det meddelade hon på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Bolund avvaktar med besked om skatteförändringar på bomarknaden

Finansmarknadsminister Per Bolund kommer att som ny ansvarig för bostadsfrågorna i regeringen ”sätta igång med full fart” att utreda de förändringar på bostadsmarknaden som man enats om i 73-punktsprogrammet. En annan fråga han kommer att driva är ett mer hållbart byggande. .

DI - 1 timme sedan

Sandviks vd: Vi behöver förbättra oss på gruvområdet

Verkstadsföretaget Sandvik behöver genomföra mer förbättringar inom gruvområdet. Det uppgav vd Björn Rosengren vid rapportpresentationens frågestund..

DI - 1 timme sedan

Campingjätte blir stor så in i Norden efter sammanslagning

Norgebaserade riskkapitalbolaget Norvestor köper upp svenska campingkedjan First Camp och slår samman den med Nordic Camping & Resort, som man redan äger till 92,3 procent. Det hopslagna campingbolaget blir rekordstort i Norden..

DI - 1 timme sedan

ICA reserverar 110 miljoner för strukturkostnader

Dagligvarujätten ICA Group reserverar 110 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2018 för strukturkostnader i samband med en tidigare kommunicerad organisationsförändring för ICA Sverige. .

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Londonbörsens ägare överväger att lägga bud på Oslobörsen

London Stock Exchange group, som äger Londonbörsen, har anlitat en icke namngiven investmentbank i London för att räkna på ett bud på Oslobörsen, rapporterar Evening Standard..

DI - 1 timme sedan

Löfven presenterar sina ministrar

Stefan Löfven genomför en rejäl ommöblering av regeringen, med sex nya statsråd och en rad andra får nya portföljer. Ny näringsminister är Ibrahim Baylan medan Mikael Damberg får blir inrikesminister. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.