DN > Nyheter

Wednesday, 20 February, 22:40

DN - 16 jul 18 kl. 14:26

Tiodygnsprognos: värmeböljan fortsätterTorkan består åtminstone till slutet av nästa vecka. Svaga regnområden ser ut att komma in över landet, men något regn som är i närheten av den rotblöta som skulle behövas är inte i sikte. SMHI utvidgar samtidigt sin varning för extrema temperaturer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

144 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiodygnsprognos, värmeböljanfortsätter

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Skandalen sprider sig bland de nordiska bankerna

Penningtvättskandalerna avlöser varandra bland de nordiska bankerna i Baltikum. En efter en pekas ut och alla kan hänga ihop via en röd tråd av pengar från ett enormt ryskt skattebedrägeri..

DN - 1 timme sedan

May hävdar framsteg efter möte i Bryssel

Mötet var konstruktivt och framsteg har gjorts, hävdar Storbritanniens premiärminister Theresa May efter ännu ett Brexitmöte med EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker. Nya diskussioner och nya möten väntar..

DN - 1 timme sedan

Spelreklamen ökar kraftig efter nya lagen

Nya siffror • Spelbolagen räknar med ytterligare ökning den närmsta tiden..

DN - 3 timmar sedan

Polisen nöjda med försöket om kortare lagföring

I ett år har polisen arbetat med det lagstadgade försöket om att kraftigt minska tiden mellan inträffat brott och dom.  Man har lyckats landa på en genomsnittlig lagföringstid på 5,6 veckor.  Tidigare kan det ha tagit cirka 6 månader för en misstänkt att få sin dom.

DN - 3 timmar sedan

Kritik mot svenskt ja till EU:s nätregler

Sedan medlemsländerna gett tummen upp återstår nu bara ett hinder innan EU:s omdiskuterade nya upphovsrättsregler på internet blir verklighet. Fredrick Federley (C) rasar över att Sverige har svängt..

DN - 3 timmar sedan

Viktors val: Ett RUT-avdrag för privata miliser?

Utvidga “trygghets-RUT” till att omfatta paramilitär milis och växelfel. Ett inspel i budgetförhandlingarna, från Sveriges ledande samhällsmagasin..

DN - 4 timmar sedan

Swedbanks vd: Vi tar uppgifterna på största allvar

Swedbank menar att de tar uppgifterna om penningtvätt i banken på största allvar, men eftersom de inte fått allt material från SVT kan de varken bekräfta eller förneka något. – Men jag är väldigt bekväm i hur vi jobbar med de här frågorna, säger Swedbanks vd Birgitte Bonnesen vid en presskonferens..

DN - 5 timmar sedan

Skolbarn sjuka – chokladpudding oskyldig

Det var sannolikt inte efterrätten, en chokladpudding, som ledde till att sju barn på en Lidingöskola förra veckan tvingades uppsöka sjukhus. Det står klart sedan provsvaren från händelsen redovisats..

DN - 6 timmar sedan

Kulturprofilen anklagar hovrätten för ”grovt rättegångsfel”

På onsdagen tog Högsta domstolen upp målet kring kulturprofilen Jean-Claude Arnault. Men bara timmar tidigare anklagade mannen hovrätten för ”grovt rättegångsfel” och jäv. Högsta domstolen har nu beslutat att Svea hovrätt skyndsamt ska yttra sig i frågan..

DN - 7 timmar sedan

”Skärp straffet för att förhindra utvisningar”

En tio gånger större bötessumma skulle fungera avskräckande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.