DN > Nyheter

Thursday, 18 October, 18:03

DN - 16 jul 18 kl. 14:26

Tiodygnsprognos: värmeböljan fortsätterTorkan består åtminstone till slutet av nästa vecka. Svaga regnområden ser ut att komma in över landet, men något regn som är i närheten av den rotblöta som skulle behövas är inte i sikte. SMHI utvidgar samtidigt sin varning för extrema temperaturer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

144 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiodygnsprognos, värmeböljanfortsätter

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

”En abort kan liknas vid ett partiellt självmord”

REPLIK DN DEBATT 17/10. Ur vårdens verklighetsperspektiv skulle man om något kunna likna en abort vid ett ”partiellt självmord”. Känsloyttringarna är liknande, ofta sorg, förtvivlan och smärta men också ambivalens, beslutsamhet, tillit och lättnad, skriver Annika López, överläkare i gynekologi och obstetrik vid Norrtälje sjukhus..

DN - 3 minuter sedan

Jacques Wallner: Tre orosmoln på Volvos himmel

Fredag den 19 oktober på morgonen får vi veta hur det har gått för Volvokoncernen under det tredje kvartalet. Ingen tror något annat än att det blir ett bra resultat mot bakgrund av det rullat på bra för lastbilar och anläggningsfordon på stora viktiga marknader. Ändå är det tre frågor som marknaden vill ha svar på..

DN - 10 minuter sedan

”Vi ser gärna en nedre åldersgräns för tvångsvård av unga”

REPLIK DN DEBATT 16/10. Artikelförfattarna belyser en rad problem inom dagens tvångsvård. Mycket av det som författarna skriver håller vi med om och arbetar med för att nå förbättring, skriver företrädare för Statens institutionsstyrelse..

DN - 15 minuter sedan

Leandersson slutar i landslaget

Orienteraren Jonas Leanderssons landslagskarriär är över..

DN - 15 minuter sedan

Stockholms Auktionsverk säljer bilder av sprejade bassängen

Stockholms Auktionsverk säljer nu fyra bilder som visar den bassäng där konstnären Saga Berlin tillsammans med svartklädda graffitimålare målat taggar. Samtidigt står Saga Berlin åtalad för skadegörelse av bassängen. .

DN - 30 minuter sedan

Bröderna Ymer ut direkt i dubbeln

Bröderna Elias och Mikael Ymer slogs ut direkt i den första omgången av Stockholm Opens dubbelturnering i Kungliga tennishallen. Mästarparet från 2016, som fått ett wildcard, förlorade en tajt match mot tredjeseedade paret Marcus Daniell, Nya Zeeland, och Wesley Koolhof, Nederländerna, med setsiffrorna 4–6, 6–4, 4–10..

DN - 30 minuter sedan

Vidal fick miljonböter för nattklubbsbråk

En domstol i München har dömt den chilenske fotbollsstjärnan Arturo Vidal till motsvarande 8 miljoner kronor i böter efter ett nattklubbsbråk för ett år sedan..

DN - 30 minuter sedan

Fortfarande oklart om Svenska Akademien gjort några nya inval

Gjordes nya inval eller inte? Svenska Akademien har fortfarande inte klargjort hur situationen ser ut efter förra veckans möte. I kväll samlas ledamöterna på nytt..

DN - 30 minuter sedan

Gunnar Jonsson: Saudiarabien saboterar för Trump

Saudiarabien skulle leda Trumps kamp mot Iran. Mordet på Jamal Khashoggi är ett streck i räkningen..

DN - 1 timme sedan

Konstgjord måne ska lysa upp Kina

Kina planerar att skicka upp en artificiell måne i rymden. I staden Chengdu vill man ersätta gatlampor med det fejkade månljuset – för att spara energi, skriver People Daily..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.