Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 October, 16:29

Liknande nyheter

Taggar: Trump, möter, Putini , Helsingfors
Expressen - 29 jun 17 kl. 20:14

Trump möter Putin första gången i juli

USA:s president Donald Trump och Rysslands president Vladimir Putin kommer att mötas i samband med G20-mötet i Tyskland.Det uppger Vita huset enligt AFP.Inga enskilda möten står däremot på agendan..

Expressen - 07 jul 17 kl. 08:02

Trump möter Putin på G20 mötet

Trump har landat i Hamburg, redo för G20 mötet. Han har redan hunnit ha ett kort möte med sin europeiska motpart, förbundskansler Merkel, och ska under fredagen även stå ansikte mot ansikte med Putin..

Sydsvenskan - 16 jul 18 kl. 13:57

Trump möter Putin i Helsingfors

Följ vår direktrapportering här..

Expressen - 20 mar 17 kl. 23:22

Donald Trump möter amerikanska folket

Donald Trump möter det amerikanska folket i Kentucky på måndagskvällen, för ett kampanjliknande tal. Han väntas prata om det sjukvårdsprogram som ska ersätta Obamacare. Det nya förslaget har fått starkt motstånd i kongressen – och kan bli en stridsfråga..

DN - 12 jun 18 kl. 02:00

Live: Donald Trump möter Kim Jong-Un

Donald Trump möter Kim Jong-Un i Singapore. Följ händelsen live..

YLE - 13 jul 18 kl. 10:19

Trump ser på Putin "med hänsyn, smicker och fromhet" - ryska inblandningen i valet kommer inte på tal i Helsingfors

För Luke Harding, författare och journalist på The Guardian, är saken klar: Moskva hjälpte Donald Trump att vinna presidentvalet 2016. Men det är inget Trump kommer att vilja tala om med Vladimir Putin i Helslingfors på måndag..

YLE - 15 jul 18 kl. 17:09

USA:s president Donald Trump har landat på Helsingfors-Vanda – se vår direktsändning från flygplatsenr

Svenska Yle rapporterar live från toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands president Vladimir Putin. Trump har nu landat på Helsingfors-Vanda flygplats och prickskyttar och poliser övervakar området..

DI - 20 jul 18 kl. 05:39

Donald Trump bjuder in Putin

Donald Trump har bjudit in Vladimir Putin till Washington i höst, uppgav Vita huset på torsdagen. Detta trots en omfattande kritik efter de båda presidenternas möte i Helsingfors på måndagen.  Det rapporterar Reuters..

YLE - 15 feb 17 kl. 05:45

Morgonkollen: De flesta säger fortfarande nej till Nato, israeler hoppas Trump låter dem bygga vidare på Västbanken

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: En opinionsmätning om Nato som Yle låtit göra visar att finländarnas inställning till militäralliansen inte verkar påverkas av världspolitiken. Fortsättningsvis vill bara var femte finländare gå med.

BT - 26 jun 18 kl. 21:55

Putin och Trump kan ses i Helsingfors

Toppmötet mellan USA:s och Rysslands ledare kan komma att hållas i Finlands huvudstad Helsingfors, uppger en högt uppsatt amerikansk regeringstjänsteman.(TT).

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Netflix tar nytt jättelån

Strömningstjänsten Netflix planerar ett tredje jättelån inom loppet av ett år. Två miljarder dollar (cirka 18 miljarder kronor) ska nu dras in på ett obligationslån, för att finansiera nya satsningar och uppköp av innehåll för att hantera den allt hårda.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sanna Nielsen gör krogshow

Sanna Nielsen går i Lena Ph:s, Orups och Magnus Ugglas fotspår när hon intar Hamburger Börs i Stockholm med sin alldeles egen krogshow. Det kommer att bli en mix av egna låtar och tolkningar av sångerskans idoler, som Celine Dion, Diana Ross och Michael.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Geoffrey Rush: Värsta tiden i mitt liv

De värsta elva månaderna i hans liv. Så beskrev den australiske skådespelaren och Oscarsvinnaren Geoffrey Rush tiden efter att tidningen Daily Mail för drygt ett år sedan publicerat artiklar där Rush anklagades för "olämpligt beteende". Under den första.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Recipharm stannar kvar i Höganäs – nya kunder räddar läkemedelstillverkningen

Ett år efter nerläggningsbeslut ändrar man sig..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Etiopien och ONLF-gerillan sluter fredsavtal

Etiopiens regering och rebellgruppen ONLF (Ogadens nationella befrielsefront) har undertecknat ett fredsavtal, enligt landets utrikesdepartement. Det sätter formellt punkt för över tre årtiondens uppror i östra Etiopien. "Den etiopiska regeringen och ON.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Farthinder på Storgatan i Klippan kan komma tillbaka

Kommunen har goda erfarenheter från sommaren..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Rasmus Jönsson: ”Jag öppen för att diskutera”

Vikensonen om framtiden, sin glädje och den speciella tisdagen på Olympia..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Misstänkt betygsmanipulation vid dataintrång

En gymnasieskola i Malmö misstänker att någon har lyckats ta sig in i betygskatalogen och ändrat betyg. Skolan, Thorén Business School, har polisanmält dataintrång, rapporterar Sydsvenskan. Hur många betyg som manipulerats är oklart, men skolans rektor.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Därför slutade Julia Roberts med rom-coms

Julia Roberts karriär byggdes av romantiska komedier som "Pretty woman", "Notting Hill" och "Min bäste väns bröllop", men nu avslöjar stjärnan att hon inte kommer att spela någons kärleksintresse i framtiden. – Det kom till en punkt där folk trodde att.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Siemenschef hoppar av saudiskt möte

Det misstänkta mordet på journalisten Jamal Khashoggi måste utredas, enligt den tyska verkstadsjätten Siemens koncernchef Joe Kaeser. Han ställer nu in ett planerat besök i Saudiarabien. Joe Kaeser motiverar sitt beslut genom att hänvisa till dödsfallet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.