DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 19:32

Liknande nyheter

Taggar: Alfa, Laval, rusar, oförändrad, börs
Dagens PS - 30 jan 18 kl. 07:36

Glädjerapport från Alfa Laval – men utdelningen sänks

Klår förväntningarna på flera punkter. Men snart sjunker efterfrågan, spår verkstadsjätten. Verkstadsjätten Alfa Laval redovisar en omsättning som var högre än väntat under fjärde kvartalet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minskad vinst för Alfa Laval

Industrikoncernen Alfa Laval redovisar en vinst före skatt på 1 107 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 175 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 128 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 10:25

Alfa Laval gläder börsen

Alfa Laval stiger med runt fem procent på Stockholmsbörsen efter morgonens rapport. Vinsten var ungefär den väntade, men orderingången överraskande bra.
Industrikoncernen redovisar en vinst före skatt på 1 148 miljoner kronor för fjärde kvartalet.

TA - 05 feb 13 kl. 07:40

Lägre vinst för Alfa Laval


Industrikoncernen Alfa Laval redovisar en vinst före skatt på 1 148 miljoner kronor för fjärde kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 381 miljoner kronor motsvarande period 2011.Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 160 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 18 kl. 07:39

Vinstlyft för Alfa Laval

Industrikoncernen Alfa Laval gör ett vinstlyft som låg i linje med förväntningarna och ett kraftigt lyft för orderingången för fjärde kvartalet. Utdelningen för i fjol lämnas oförändrad på 4:25 kronor per aktie. "Vi förväntar att efterfrågan under det f.

Sydsvenskan - 31 jan 17 kl. 07:33

Vinstfall för Alfa Laval

Styrelsen föreslår en oförändrad aktieutdelning..

Sydsvenskan - 30 jan 18 kl. 07:39

Stabil vinst för Alfa Laval

Industrikoncernen föreslår oförändrad utdelning..

Affärsvärlden - 18 jan 13 kl. 14:08

Sandvik upp på oförändrad börs

 Stockholmsbörsen var på fredagen i stort oförändrad, i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna. Inom verkstad steg Atlas Copco och Sandvik medan aktierna i ABB och Alfa Laval tappade inför rapportsäsongsanalysflödet..

PrivataAffärer - 19 sep 13 kl. 09:55

Börserna rusar på tillväxtmarknaderna

Amerikanska centralbankens oväntade besked att stödköpen fortsätter i oförändrad takt har gjort att flera tillväxtmarknadsbörser rusar i dag....

BT - 09 okt 12 kl. 10:20

MQ rusar på fallande börs

Stockholmsbörsen sjönk svagt under morgonens handel. Klockan 10.15 hade OMXS-index gått ned med 0,1 procent till 333,8.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

DNB: Sälj fastighetsbolaget

DNB Markets sänker sin rekommendation för Hufvudstaden till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 132 från 127 kronor. Det skriver Bloomberg News..

DI - 5 minuter sedan

Arvid Åhlund: Valet sett med andra glasögon

LEDARE. Att få kläm på en valrörelse är ganska svårt, tempot är högt, partiernas löften förkrossande många och dessutom går en inte obetydlig andel politiker i barndom någon gång under andra halvan av augusti..

DI - 15 minuter sedan

Facebook rankar användares trovärdighet

Facebook har börjat värdera sina användare på en trovärdighetsskala, rapporterar Washington Post..

DI - 45 minuter sedan

Andreas Cervenka: Stjärnornas snedsteg ökar företagens risker

De senaste veckornas cirkus kring Tesla och Elon Musk är en nyttig påminnelse om att en investering i Silicon Valleys jättar är förknippad med ett antal unika risker. .

DI - 45 minuter sedan

Socialdemokraternas sajt attackerad från ryska ip-adresser

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack. Ip-adresserna bakom attacken spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiets it-leverantör..

DI - 1 timme sedan

Myndighet polisanmäler fusk med bidrag till elcyklar

Naturvårdsverket misstänker ett systematiskt fusk med bidrag för elcyklar som inte existerar. Myndigheten har nu gjort polisanmälan i ett fall som involverat ett hundratal personer och tre företag..

DI - 1 timme sedan

Karin Grundberg Wolodarski: Affären kan överträffas

Under de senaste åren har sjukvårdsjätten Capio stångats med sin franska verksamhet som påverkats negativt av politiska beslut i landet. Den franska regeringen har gradvis sänkt ersättningarna vilket pressat lönsamheten. .

DI - 1 timme sedan

Striden om Capio eskalerar

Striden om den svenska vårdkoncernen Capio trappas upp när vd Thomas Berglund säljer bolagets franska verksamhet för över fyra miljarder kronor. Ramsay Générale, som lade ett kontantbud på hela Capio i juli, överväger nu en budhöjning erfar Di. .

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Klädkedjan rusar efter rapporten

New York-börserna handlades upp något efter tisdagens första handelstimmar då viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas. Flera rapporterande bolag var i fokus..

DI - 1 timme sedan

Börsen stängde på ny rekordnivå

Tisdagens Stockholmsbörs stängde på en ny rekordnivå. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.