DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 14:43

DI - 16 jul 18 kl. 13:25

Alfa Laval rusar på oförändrad börsStockholmsbörsen låg på oförändrade nivåer under onsdagen. Storvinnare blev Alfa Laval som kvartalsrapporterade en högre orderingång än vad både bolaget och marknaden hade väntat sig. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Laval, Alfa Laval

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alfa, Laval, rusar, oförändrad, börs
Dagens PS - 30 jan 18 kl. 07:36

Glädjerapport från Alfa Laval – men utdelningen sänks

Klår förväntningarna på flera punkter. Men snart sjunker efterfrågan, spår verkstadsjätten. Verkstadsjätten Alfa Laval redovisar en omsättning som var högre än väntat under fjärde kvartalet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minskad vinst för Alfa Laval

Industrikoncernen Alfa Laval redovisar en vinst före skatt på 1 107 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 175 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 128 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 10:25

Alfa Laval gläder börsen

Alfa Laval stiger med runt fem procent på Stockholmsbörsen efter morgonens rapport. Vinsten var ungefär den väntade, men orderingången överraskande bra.
Industrikoncernen redovisar en vinst före skatt på 1 148 miljoner kronor för fjärde kvartalet.

TA - 05 feb 13 kl. 07:40

Lägre vinst för Alfa Laval


Industrikoncernen Alfa Laval redovisar en vinst före skatt på 1 148 miljoner kronor för fjärde kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 381 miljoner kronor motsvarande period 2011.Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 160 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 18 kl. 07:39

Vinstlyft för Alfa Laval

Industrikoncernen Alfa Laval gör ett vinstlyft som låg i linje med förväntningarna och ett kraftigt lyft för orderingången för fjärde kvartalet. Utdelningen för i fjol lämnas oförändrad på 4:25 kronor per aktie. "Vi förväntar att efterfrågan under det f.

Sydsvenskan - 31 jan 17 kl. 07:33

Vinstfall för Alfa Laval

Styrelsen föreslår en oförändrad aktieutdelning..

Sydsvenskan - 30 jan 18 kl. 07:39

Stabil vinst för Alfa Laval

Industrikoncernen föreslår oförändrad utdelning..

Affärsvärlden - 18 jan 13 kl. 14:08

Sandvik upp på oförändrad börs

 Stockholmsbörsen var på fredagen i stort oförändrad, i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna. Inom verkstad steg Atlas Copco och Sandvik medan aktierna i ABB och Alfa Laval tappade inför rapportsäsongsanalysflödet..

PrivataAffärer - 19 sep 13 kl. 09:55

Börserna rusar på tillväxtmarknaderna

Amerikanska centralbankens oväntade besked att stödköpen fortsätter i oförändrad takt har gjort att flera tillväxtmarknadsbörser rusar i dag....

BT - 09 okt 12 kl. 10:20

MQ rusar på fallande börs

Stockholmsbörsen sjönk svagt under morgonens handel. Klockan 10.15 hade OMXS-index gått ned med 0,1 procent till 333,8.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Teknisk analys: Klippläge inför rapportfloden

Stockholmsbörsen tuffar på uppåt, men den långsiktiga bilden är svagare. Investtechs analytiker pekar ut tre heta aktier för den som vill göra snabba affärer. Men det gäller att slå till nu – före rapporterna..

DI - 30 minuter sedan

Ibrahim Baylan: "Sverige för litet för stora konflikter"

Den nye näringsministern Ibrahim Baylan (S) vill se en nystart på relationen sedan vinstfrågan skrotats med fyrpartiuppgörelsen. ”Sverige är för litet för konflikter”, säger han. .

DI - 45 minuter sedan

IMF: Global BNP-prognos sänks igen – varnar för ökad handelsoro

Den globala ekonomin fortsätter att expandera men tillväxttakten har dämpats ytterligare och riskerna mot utsikterna väger över mot nedsidan. .

DI - 45 minuter sedan

Demokraternas Kamala Harris kandiderar till presidentvalet 2020

Demokraternas senator Kamala Harris i Kalifornien kandiderar till utnämningen som presidentkandidat i valet 2020. Det meddelade hon på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Bolund avvaktar med besked om skatteförändringar på bomarknaden

Finansmarknadsminister Per Bolund kommer att som ny ansvarig för bostadsfrågorna i regeringen ”sätta igång med full fart” att utreda de förändringar på bostadsmarknaden som man enats om i 73-punktsprogrammet. En annan fråga han kommer att driva är ett mer hållbart byggande. .

DI - 1 timme sedan

Sandviks vd: Vi behöver förbättra oss på gruvområdet

Verkstadsföretaget Sandvik behöver genomföra mer förbättringar inom gruvområdet. Det uppgav vd Björn Rosengren vid rapportpresentationens frågestund..

DI - 1 timme sedan

Campingjätte blir stor så in i Norden efter sammanslagning

Norgebaserade riskkapitalbolaget Norvestor köper upp svenska campingkedjan First Camp och slår samman den med Nordic Camping & Resort, som man redan äger till 92,3 procent. Det hopslagna campingbolaget blir rekordstort i Norden..

DI - 1 timme sedan

ICA reserverar 110 miljoner för strukturkostnader

Dagligvarujätten ICA Group reserverar 110 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2018 för strukturkostnader i samband med en tidigare kommunicerad organisationsförändring för ICA Sverige. .

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Londonbörsens ägare överväger att lägga bud på Oslobörsen

London Stock Exchange group, som äger Londonbörsen, har anlitat en icke namngiven investmentbank i London för att räkna på ett bud på Oslobörsen, rapporterar Evening Standard..

DI - 1 timme sedan

Löfven presenterar sina ministrar

Stefan Löfven genomför en rejäl ommöblering av regeringen, med sex nya statsråd och en rad andra får nya portföljer. Ny näringsminister är Ibrahim Baylan medan Mikael Damberg får blir inrikesminister. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.