DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 19:40

DI - 16 jul 18 kl. 13:02

Axfoods resultat i linje med förväntningarnaDagligvarukedjan Axfood redovisade ett rörelseresultat på 545 miljoner kronor under det andra kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 537 Mkr enligt SME Direkt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Axfood, Mkr, SME Direkt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axfoods, resultati , linjemed , förväntningarna
YLE - 28 apr 16 kl. 12:40

Stora Ensos resultat över förväntningarna

Massa- och pappersbolaget Stora Ensos operativa rörelseresultat uppgick till 248 miljoner euro för årets första kvartal. Enligt SME Direkt hade man förväntat sig ett resultat på 238 miljoner euro, skriver Dagens Industri. Den operative rörelsemarginalen blev 10,1 procent.

SvD - 29 okt 15 kl. 08:11

Sobis resultat över förväntningarna

Specialistläkemedelsbolaget Sobi redovisar ett ebita-resultat på 97 miljoner kronor (120). Väntat var ett resultat om 73,6 miljoner enligt SME Direkt..

E24 - 30 okt 15 kl. 08:14

Finnairs resultat över förväntningarna

Det finländska flygbolaget Finnair redovisar ett resultat före skatt på 48,9 miljoner euro för det tredje kvartalet 2015 (21,2). Väntat var ett resultat före skatt på 43,8 miljoner euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 12 okt 17 kl. 14:14

Citigroups resultat slog förväntningarna

Citigroup redovisar ett resultat per aktie på 1:42 dollar för det tredje kvartalet 2017. I detta ingår en engångsintäkt på 0:13 dollar per aktie. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:35 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

SvD - 12 nov 14 kl. 07:17

Icas ebit-resultat under förväntningarna

Dagligvarubolaget Ica redovisar ett ebit-resultat på 904 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2014..

SvD - 11 feb 16 kl. 08:32

Outokumpus resultat över förväntningarna

Finländska stålkoncernen Outokumpu redovisar ett resultat före skatt på 352 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2015..

DI - 29 aug 17 kl. 10:32

Beijer Almas resultat infriade förväntningarna

Industrigruppen Beijer Almas resultat före skatt blev 147 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017..

DI - 27 okt 17 kl. 08:55

Momentums resultat över föräntningarna

Momentum redovisar ett resultat efter skatt på 47 miljoner kronor för andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret (35). Resultatet per aktie uppgick till 1:65 kronor (1:25).  .

DI - 25 jul 18 kl. 13:05

Indutrades resultat över förväntningarna

Teknik- och industrikoncernen Indutrades ebita-resultat blev 543 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (458)..

Sydsvenskan - 29 apr 14 kl. 13:45

Assa Abloy i linje med förväntningar

Låsjätten Assa Abloy redovisar ett resultat enligt förväntningarna för årets första kvartal. Vinsten före skatt steg till 1 709 miljoner kronor. Det kan jämföras med 1 533 miljoner kronor motsvarande period 2013..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Vitvaruleveranser i USA upp 3,3 procent – goda nyheter för Electrolux

Leveranser av de sex största vitvarukategorierna i USA, AHAM 6, steg med 3,3 procent i december 2018, jämfört med samma månad året innan..

DI - 10 minuter sedan

Allt bäddat för kronprins Damberg

Sex nya ministrar till trots, det enskilt mest intressanta med Stefan Löfvens nya laguppställning är utnämningen av Mikael Damberg till ny inrikesminister – en stor tjänst till en som aspirerar på partiledarposten.  Att Ibrahim Baylan nu ska mäkla fred med näringslivet som ny näringsminister är heller ingen slump. .

DI - 10 minuter sedan

Davos visar folkstöd för globalisering

LEDARE. 1971 grundade den tyska ingenjören Klaus Schwab European Management Conference..

DI - 10 minuter sedan

Dags att skrota solel-stödet, Lövin

DEBATT. I en färsk granskning pekar Riksrevisionen på brister i Löfven I-regeringens stora klimatsatsning, Klimatklivet. Faktum är att nära häften av de subventionerade satsningarna hade genomförts även utan bidrag, skriver Johan Gustafsson, Skattebetalarnas slöseriombudsman..

DI - 15 minuter sedan

Sandviks vd: Därför borde vi värderas högre – ”det ska vi visa framöver”

Placerarna andades ut och gav Sandvik, det första verkstadsbolaget i rapportfloden godkänt. Framöver ska vd Björn Rosengren övertyga investerarna att nya mer konjunktur- och marginalstabila Sandvik också borde ska värderas högre..

DI - 30 minuter sedan

Därför storsparar Ica

En bransch i snabb förändring tvingar Ica till stora förändringar. 180 miljoner kronor ska sparas, samtidigt som 200 tjänster försvinner. ”För att kunna fortsätta satsa behöver vi frigöra medel”, säger Ica Sveriges chef Anders Svensson..

DI - 1 timme sedan

Pessimismen ökar lavinartat bland världens företagsledare

Efter att i fjol ha varit på topphumör har andelen pessimister bland världens företagsledare ökat i en aldrig tidigare skådad takt. Var tredje chef tror nu på minskad tillväxt i år. För tolv månader sedan delades den synen av 5 procent av vd:arna.

DI - 1 timme sedan

Arwidsro kräver extra bolagsstämma i Oasmia

Arwidsro menar att beslutet av Oasmias styrelse att ställa in den extra bolagsstämma som skulle ha ägt rum den 25 januari, utgör en överträdelse av aktiebolagslagen, och kommer därför att begära att Bolagsverket omgående kallar till en ny extra bolagsstämma..

DI - 1 timme sedan

Doxa tecknar distributionsavtal i Japan

First North-bolaget Doxa har tecknat ett distributionsavtal med Hakusui Trading om distribution i Japan. Avtalet omfattar marknadsföring och försäljning av Doxas biokeramiska dentalcement Ceramir Crown & Bridge..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Norwegian lyfter på nya köpspekulationer

Börserna i Norge, Danmark och Finland stärktes något på måndagen, i motsats till Stockholm och övriga Europa. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk marginella 0,1 procent till 909. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.