VA > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 13:24

VA - 16 jul 18 kl. 09:22

Rolls-Royce har tagit fram teknik för flygande taxibilar – letar partnerBrittiska motortillverkaren Rolls-Royce, som är stora inom flyg och sjöfart, har utvecklat ett framdrivningssystem för en flygande taxi.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
royce, Rolls-Royce

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rolls-Roycehar tagit fram , teknikför , flygande, taxibilar, letar, partner
Dagens PS - 15 jul 18 kl. 14:35

Rolls-Royce ruvar på teknik för flygande bilar

Brittiska motortillverkaren Rolls-Royce, som är stora inom sjöfart och flyg, har utvecklat ett framdrivningssystem för en flygande taxi. Bolaget börjar nu att leta efter partners och förhoppningen är att tekniken skall kunna vara på plats för konsumenter redan i nästa decennium. Det rapporterar Reuters.

DI - 15 jul 18 kl. 14:37

Rolls-Royce tar fram teknik för flygande taxibilar

Brittiska motortillverkaren Rolls-Royce, som är stora inom sjöfart och flyg, har utvecklat ett framdrivningssystem för en flygande taxi..

Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 13:55

Rolls Royce valde Facebook som mediekanal när de skulle öppna show room i Stockholm

Rolls Royce öppnade sitt show room den 6 oktober i år mitt i hjärtat av Östermalm på Birger Jarlsgatan 24 i Stockholm. När man skulle marknadsföra den nya bilhallen valde man en okonventionell medieplan genom att endast kommunicera via sociala kanaler. ”Det anrika klassiska varumärket Rolls Royce valde att ligga i framkant digitalt när de skulle öppna sitt show room i Stockholm, de använde sig enkom av av Facebook och Instagram för att marknadsföra invigningen”  Genom att kommunicera via Facebook och Instagram öppnas möjligheten att nå sina kunder och prospekts på deras hemmaplan där de dagligen befinner sig för att inhämta sina nyheter.

Dagens PS - 03 jan 17 kl. 07:51

Rolls-Royce gasar i Sverige

DagensPS.se skrev i höstas om den återkommande registreringsskylt-auktionen, där snuskigt rika ropar hem nummerplåtar till megasummor och att en indisk affärsman betalat motsvarande 77,8 miljoner kronor för en nummerplåt som ska pryda hans Rolls-Royce. Vi har tidigare även berättat om när Saudiarabiens prins roade sig med att dela ut lyxbilar till alla spelare i sitt favoritlag som tack för seriesegern.

YLE - 23 jan 14 kl. 04:39

Nya spekulationer om Wärtsilä och Rolls Royce

För två veckor sen kom det fram att verkstadskoncernen Rolls Royce, som bland annat är känd för sina flygplansmotorer, hade förhandlat om att köpa hela Wärtsiläkoncernen. Enligt bolagen hade förhandlingar har förts, men också avslutats. Nu i veckan har i alla fall flera tidningar skrivit om att Rolls Royce i alla fall skulle lägga ett högt bud på Wärtsiläaktierna.

YLE - 20 mar 17 kl. 12:10

Hundratals hugade på plats då Rolls-Royce berättade om jobb i Åbo

Rolls-Royce behöver kunniga personer från flera olika områden till sitt planerade forsknings- och utvecklingscentrum i Åbo. Rolls-Royce kommer att starta ett nytt forsknings- och utvecklingscentrum för fjärrstyrda och autonoma fartyg till Åbo. Det nya centrumet ska inleda sin verksamhet i full skala under 2017, och verksamheten kommer senare att utvidgas.

BT - 04 nov 14 kl. 16:11

Rolls-Royce drar ned

Den brittiska flygmotortillverkaren Rolls-Royce byter ut sin finanschef och utökar sina nedskärningsplaner med ytterligare 2 600 anställda som ska bort för att få ned kostnaderna. Rolls-Royce-aktien lyfte med över 2 procent efter beskedet.Inför nedskärningarna, som ska göras inom ett och ett halvt år, har Rolls-Royce cirka 55 000 anställda.

Dagens PS - 07 mar 18 kl. 10:12

Rolls Royce rusar på vinstsiffror för 2017

Brittiska motortillverkaren Rolls-Royce vände till vinst under 2017. Aktien rusar på Londonbörsen. Bolagets resultat före skatt blev 4,9 miljarder pund, att jämföra med förlusten på 4,6 miljarder pund året innan.

Magazin24 - 11 feb 12 kl. 08:47

Sätt kunglig glans med Rolls Royce

En del av bröllopet är färden till och från vigseln. En del åker i en riktig limousin, medan andra tar sin vanliga bil. Men det finns även en annan variant, att åka med Dan Sederowsky i en av hans två Rolls-Royce.

BT - 11 jan 13 kl. 09:08

Ingen kris för Rolls-Royce

Den ekonomiska krisen har inte stoppat försäljningen av lyxbilar. Förra året såldes fler Rolls-Royce än någon gång tidigare i märkets 108-åriga historia, rapporterar Dagens Industri. 3 575 nya Rolls-Royce levererades från fabriken i Goodwood i England till penningstarka kunder i bland annat Kina, Ryssland och USA.

Fler nyheter från VA

VA - 2 timmar sedan

Kontorslokaler du inte vill lämna – de erbjuder tillfälliga lösningar med permanent känsla

Tillfälliga lokaler behöver inte betyda trånga och mörka baracker. Istället kan det innebära ljusa och moderna lokaler som får dig att vilja stanna kvar. Det vet industriföretaget Sandvik.

VA - 3 timmar sedan

Saab rasar på börsen – 850 anställda tvingas lämna

Saab faller tungt. .

VA - 3 timmar sedan

Här är Stenbecks nya jätteinvestering

Kinnevik har investerat 443 Mkr i en resebokningsplattform för resor i Europa. .

VA - 5 timmar sedan

Efter Trumps tullar: "Amerikanskt stål kostar mer än någon annanstans i världen"

Börjar bli svettigt för industrin. .

VA - 6 timmar sedan

Efter bankfrossan: Första bankrapporten - Swedbank står starkt

Swedbanks rapport över förväntan på flera punkter. .

VA - 20 timmar sedan

Begränsa förluster och skydda dina vinster: Så hanterar du risker vid CFD-handel

Stop loss-, limit- och trailing stop-ordrar. För att maximera din nytta vid CFD-handel är det A och O att använda de riskhanteringsverktyg som finns..

VA - 20 timmar sedan

Världens snabbast växande ekonomi har världens sämsta luft

Indien har både världens snabbast växande ekonomi och världens mest förorenade städer, skriver Bloomberg. .

VA - 21 timmar sedan

Thomas Erikson: ”De bästa ledarna är de med störst självinsikt”

Hur blir man en bra ledare? Thomas Eriksson, aktuell med boken Omgiven av dåliga chefer , betonade vikten av självinsikt när han talade till deltagarna i Novares och Veckans Affärers mentorprogram. .

VA - 21 timmar sedan

Att investera på tillväxtmarknader: Så skapar du den perfekta obligationsmixen

* För att uppnå en långsiktig och regelbunden meravkastning på tillväxtmarknadsobligationer gäller det att kombinera tillgångar i hårdvaluta och lokal valuta. * Eftersom olika portföljförvaltares meravkastning ofta är svagt korrelerade, kan en kombination av olika tillgångar och strategier leda till mer regelbunden alfa-avkastning. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.