DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 18:36

Liknande nyheter

Taggar: Prognos, Skördenblir den , sämstapå 25 , år
SR - 16 jul 18 kl. 07:31

Lantmännens prognos: Årets skörd sämsta på över 20 år

Den svenska skörden i år befaras bli den lägsta på över 25 år. Det visar Lantmännens skördeprognos som presenteras i dag..

Uppsalanyheter.se - 23 maj 17 kl. 23:02

189 miljoner i underskott hos sex nämnder

Den ekonomiska prognosen efter årets första tre månader indikerar ett underskott för sex av kommunens femton nämnder. Nu vidtas åtgärder för att komma till rätta med underskotten...Den ekonomiska prognosen efter årets första tre månader indikerar ett underskott för sex av kommunens femton nämnder.

TA - 13 okt 14 kl. 10:13

Andersson: "Mycket dystra siffror"

Foto: Pontus Lundahl/TT
Statens finanser är i så dåligt skick att överskottsmålet är utom räckhåll under mandatperioden, hävdar finansminister Magdalena Andersson (S). Samtidigt skriver regeringen upp tillväxtprognosen en smula.
Överskottsmålet i statens finanser kommer inte att nås de närmaste fyra åren, enligt Magdalena Andersson på en pressträff: - Det är inte möjligt och direkt olämpligt.

BT - 13 okt 14 kl. 10:13

Andersson: "Mycket dystra siffror"

Statens finanser är i så dåligt skick att överskottsmålet är utom räckhåll under mandatperioden, hävdar finansminister Magdalena Andersson (S). Samtidigt skriver regeringen upp tillväxtprognosen en smula.Överskottsmålet i statens finanser kommer inte att nås de närmaste fyra åren, enligt Magdalena Andersson på en pressträff:- Det är inte möjligt och direkt olämpligt.

YLE - 05 feb 17 kl. 21:39

Samlingspartiet skruvade upp kampanjstämningen: "Vi ska vara landets största kommmunparti"

Samlingspartiet vill hålla fast vid sin position som landets största kommunparti. Ordföranden Petteri Orpo tror att partiets målmedvetna arbete i kommunerna och regeringen kommer att bära frukt i det instundande valet. - Vi är landets största kommunparti och vi har gjort ett bra jobb på olika håll i landet, sade Orpo i samband med partiets valkryssning under helgen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Norge och EU stämmer USA för metalltullar: "Brott mot WTO-reglerna"

Både Norge och EU anser att USA:s tilläggstullar på stål och aluminium strider mot Världshandelsorganisationen WTO:s regler, och stämmer därför landet vid organisationens egen domstol..

DI - 5 minuter sedan

Gardell: Bankreaktionerna överdrivna – nu är aktierna billiga

Oron för penningtvättsskandaler ligger som en våt filt över den nordiska banksektorn. Men Christer Gardell på Cevian, tidigare storägare i Danske Bank, tror att reaktionerna hittills är överdrivna..

DI - 15 minuter sedan

Cessnatillverkaren störtdyker på svag New York-börs

De ledande börserna på Wall Street handlades tydligt lägre efter ett par timmar på torsdagen. Protokollet från Federal Reserves senaste policymöte, som offentliggjordes på onsdagskvällen, visade att gradvisa räntehöjningar är det bästa alternativet framöver enligt ledamöterna. .

DI - 45 minuter sedan

Ett mycket viktigt trendbrott – Ericsson växer igen

Efter 15 raka kvartal med negativ organisk tillväxt ökade Ericssons försäljning på jämförbar basis i det tredje kvartalet. Inte nog med det – telekomutrustningsbolaget överträffade även de mest optimistiska förväntningarna på alla viktiga punkter..

DI - 45 minuter sedan

Mnuchin hoppar av Saudikonferens, börsen tappar

USA:s finansminister Steven Mnuchin hoppar också av konferensen i Saudiarabien, rapporterar Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Ericsson tog kommandot efter stark rapport

Stockholmsbörsen handlades utan tydlig riktning på torsdagen, som var den första riktigt tunga rapportdagen. Flera rapportbolag steg dock med besked, och Ericssons rapport var ett rejält glädjepiller..

DI - 1 timme sedan

Bennet borde göra som Persson – och öppna plånboken rejält

Efter måndagens reserveringschock på 1,8 miljarder kronor för framtida rättstvister i USA presenterade Getinge på torsdagen tredje kvartalets resultatsiffror. Trots god försäljningsutveckling höjdes inte omsättningsprognosen, vilket förvirrade marknaden och fick aktien att svänga mellan plus och minus..

DI - 1 timme sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Missa inte torsdagens börsstängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 1 timme sedan

Philip Morris stiger på rapport

Höjda priser och erövrade marknadsandelar hjälpte tillverkaren av Marlborocigarretter att överträffa försäljnings- och resultatförväntningar..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Så slår skandalerna mot aktiespararna

Bank efter bank drar på sig skandalrubriker. Sparekonomen, bankanalytikern och hållbarhetsexperten är överens: här är riskerna för dig som sparar i bankaktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.