DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 17:15

Liknande nyheter

Taggar: Sociala, medierkan , utmana, klädbranschen
Affärsvärlden - 16 jul 18 kl. 06:59

Sociala medier utmanar klädbranschen

"Likes" på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja - det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor..

Sydsvenskan - 16 jul 18 kl. 06:01

Sociala medier kan utmana klädbranschen

"Likes" på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor. Ofta sägs klädbranschens stora utmaning bestå i konkurrensen från näthandeln, men det är bara.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 18 kl. 06:01

Sociala medier kan utmana klädbranschen

"Likes" på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor. Ofta sägs klädbranschens stora utmaning bestå i konkurrensen från näthandeln, men det är bara.

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 06:01

Sociala medier kan utmana klädbranschen

"Likes" på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor..

SVT - 16 jul 18 kl. 10:41

”Likes” på sociala medier förändrar ungas köpvanor

”Likes” på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor och utmanar klädbranschen, enligt Jonas Larsson, lektor i mode och textil vid Textilhögskolan i Borås..

YLE - 20 apr 16 kl. 14:38

"Ingen ska behöva dö för klädernas skull"

Ingen ska vara tvungen att dö på grund av kläder, säger lärare Tuula Bergqvist på Västra Nylands folkhögskola i Karis. Hon har tagit initiativ till att för första gången ordna klädrevolutionskampanjen i VNF. Hon vill att vi blir uppmärksamma på hur våra kläder tillverkas.

HBL - 03 dec 12 kl. 18:37

Människohandelsmisstänkta i Lillkyro nekar till åtalen

Ledningen i ett företag i träbranschen i Lillkyro nekar till åtalen i Finlands hittills mest omfattande människohandelsrättegång.Företagets talesmän sade att de var totalt ovetande om de anställda kirgizernas dåliga förhållanden. Huvudsaklig misstänkt i rättegången är en arbetsledare från Kirgizistan.

YLE - 21 nov 16 kl. 14:29

Anton West gick mot strömmen och öppnade syateljé

I högstadiet blev Anton West mobbad för sitt handarbetsintresse. Nu driver han en syateljé där han också säljer kläder i egen design. 23-åriga Anton West älskar att sy och handarbeta.

YLE - 26 sep 13 kl. 15:22

?Näthandelns betydelse har överdrivits?

Forskare och branschfolk inom handelsbranschen anser att medierna ger näthandeln för stor betydelse. Arhi Kivilahti har forskat inom näthandel. Enligt honom pratas det mycket om hur stor näthandeln håller på att bli, men verkligheten är en annan.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Följ måndagens börsstängning

Strax efter börsöppningen i USA vände Stockholmsbörsens breda index från en uppgång kring 0,3 procent till en nedgång på 0,5 procent, fallet mildrades och 20 minuter innan börsstängningen är OMXSPI ner 0,3 procent. Di TV Closing Bell ger dig analyser och kommentarer direkt från börsstängningen..

DI - 5 minuter sedan

Kostnad för brexit-förlängning blir "föremål för förhandling"

Längden och kostnaden för en möjlig förlängning av övergångsperioden när Storbritannien har lämnat EU blir föremål för förhandlingar..

DI - 5 minuter sedan

ECB: Banker räknar med fortsatt ökad efterfrågan på lån

Bankerna räknar med att nettoefterfrågan på såväl hushållslån och konsumentkrediter som lån till företag kommer att fortsätta att öka under fjärde kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Mercks Keytruda i positiva studier vid huvud-och halscancer

Det amerikanska läkemedelsbolaget Merck har visat förlängd överlevnad i en delfas av sin fas 3-studie för Keynote-048..

DI - 15 minuter sedan

Morgan Johansson: Exporterar "halv promille" till Saudiarabien

Sveriges export till Saudiarabien är redan nära noll, påpekar justitieminister Morgan Johansson (S) efter nya tyska krav på stoppad vapenexport. Samtidigt är det fortfarande oklart om den vapenexportlag som gäller sedan sex månader har haft någon effekt.  .

DI - 30 minuter sedan

Northmill utsett till “Di Gasell” för andra året i rad

Northmill är för andra året i rad Di Gasell. Under 2017 omsatte koncernen SEK 307 m (138) vilket motsvarar en tillväxttakt på 123 procent jämfört med 2016. Bolagets vinst före skatt (EBT) uppgick till SEK 120 m (47) vilket motsvarar en ökning om SEK 73 m.

DI - 30 minuter sedan

Chiptillverkare stiger på svag New York-börs

De ledande New York-börserna steg inledningsvis på måndagen efter kraftiga uppgångar på de kinesiska börserna. Det positiva sentimentet i USA dämpades dock något strax efter öppning. .

DI - 45 minuter sedan

Mord på Khashoggi noggrant överlagt enligt Turkiet

Den saudiska journalisten föll över för ett ytterst väl planerat och iscensatt mord, och sanningen om det inträffade kommer så småningom att krypa fram. Det säger Turkiets regerande AK-parti på måndagen – dagen innan Erdogan lovat gå ut med resultatet av sin egen utredning av fallet..

DI - 45 minuter sedan

Italienska spöket dyker snart upp igen

Italienska räntor föll tillbaka på måndagen efter mjukare tongångar från regeringen och, något paradoxalt, ett sänkt kreditbetyg. Men det italienska spöket kommer att skrämma marknaderna igen..

DI - 45 minuter sedan

Europaräntorna följde med börserna nedåt – euron tappade

Europaräntorna inledde måndagen med små rörelser, men på eftermiddagen vände räntorna överlag nedåt samtidigt som börserna surnade till och euron försvagades ytterligare. Italien stod i fokus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.