Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 24 March, 09:46

Västerbottens Folkblad - 16 jul 18 kl. 02:34

Singelolycka utanför RobertsforsEn singelolycka inträffade i natt på länsväg 681 nära Ytterklintfäboda väster om Robertsfors. Larmet om olyckan kom in vid 02.10-tiden natten mot måndagen och både ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen. Det finns ännu inga uppgifter hur det gått för de som färdats i fordonet..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Robertsfors, Ytterklintfäboda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckautanför , Robertsfors
Västerbottens Folkblad - 15 apr 12 kl. 07:20

Singelolycka på E4

ROBERTSFORS  Räddningstjänsten har larmats till en trafikolycka på E4. ROBERTSFORS Räddningstjänsten har larmats till en trafikolycka på E4. Polis och räddningstjänst har larmats till en singelolycka på E4 norr om avfarten till Robertsfors.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 12 kl. 20:56

Trafikolycka utanför Robertsfors

ROBERTSFORS Under tisdagskvällen inträffade en trafikolycka vid Fredriksnäs utanför Robertsfors. ROBERTSFORS Under tisdagskvällen inträffade en trafikolycka vid Fredriksnäs utanför Robertsfors. Det var vid 20.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 12 kl. 20:58

Singelolycka utanför Robertsfors

Räddningstjänst, ambulans och polis har ryckt ut till en singelolycka vid Fredriksnäs, Robertsfors. Föraren är chockad men har tagit sig ur bilen och det är oklart om denne har några fysiska skador..

Västerbottens Folkblad - 14 jul 12 kl. 14:06

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat vid Gumboda utanför Robertsfors. Två personer har färdats i fordonet men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats. [...

Västerbottens Folkblad - 30 okt 12 kl. 06:28

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 nära Ånäset norr om Robertsfors. En person har färdats i fordonet och räddningsenheter är på väg fram..

Västerbottens Folkblad - 10 feb 13 kl. 20:09

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 utanför Robertsfors. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat på taket  vid vägkanten. Två personer har färdats [...

Västerbottens Folkblad - 25 apr 13 kl. 15:07

Singelolycka i Robertsfors

En singelolycka har inträffat i Robertsfors. Den skedde strax före 15 på Alkvittervägen, i närheten av en cykelbana. Just nu finns inga uppgifter om skador..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 13 kl. 18:16

Singelolycka norr om Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 nära Hökmarksberget norr om Robertsfors. Om någon person har skadats vid olyckan har ännu inte framkommit..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 14 kl. 07:47

Singelolycka vid Robertsfors

En singelolycka inträffade strax före sju på E4. Platsen är Klintsjön, nära Robertsfors. Ambulansen är kvar på platsen, enligt SOS Alarm verkar skadorna inte allvarliga.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 14 kl. 16:46

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat i Inre Ultervattnet, Robertsfors kommun. Larmet inkom 16.15 och räddningstjänst har anlänt till platsen..

Västerbottens Folkblad - 22 jan 15 kl. 16:41

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 vid Grimsmark utanför Robertsfors. Det är i nuläget okänt om någon person har kommit till skada..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Han blir ny vd på Polarbröds dotterbolag

Den 1 april börjar Anders Nilback som ny vd för Polarbröds dotterbolag Europartner in Bread. Anders Nilback har de senaste fem åren agerat expertkonsult inom området export av havre där bland annat Lantmännen Swedish Oats AB och Swedish Oat Fiber AB har varit hans uppdragsgivare. Han har även jobbat med varumärkesfrågor och marknadsföring på reklambyrå […].

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

[PLUS] ”Ingenting är omöjligt”

På måndag är det dags för den första semifinalen av två för IFK Umeå badminton. Laget möter då....

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

[PLUS] VM-comeback väntar för Anton Marklund

Anton Marklund från Nyholm utanför Boliden befinner sig just nu i södra Frankrike där han....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Länsbo drog hem SM-guld

Det blev en länsbo som segrade när SM i draghund långdistans gick i mål på lördagen. Draghundstävlingen Beaver Trap Trail (BTT) i Norråker genomfördes torsdag till lördag, i stundtals mycket hårt väder. Långdistansen 350 km var i år också Svenskt Mästerskap.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Så mycket blåste det i natt

Stormen som drog fram under natten medförde vindar som gott och väl översteg gränsen för orkan. Mest blåste det i Stekenjokk i Vilhelminafjällen där SMHI uppmätte hela 44,8 meter/sekund i byvind. Det vill säga avsevärt över gränsen för orkan som går vid 32,7 meter/sekund.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”EU dödar det svenska jordbruket”

Tack vare frihandeln inom EU och förbudet mot att sätta upp tullar på utländska livsmedel, kan svenska bönder inte konkurrera med utländska producenter. Detta för att djurskydds-, antibiotika- och foderlagstiftningen inte är lika tuff i länder som Tyskland och Danmark. I dessa länder är det till skillnad från i Sverige tillåtet att hålla sig med […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Då kan du få skatteåterbäringen

Skatteverket kommer att specialgranska olika avdrag – men myndigheten har också en hel del deklarationsnyheter i år. Bland annat kan nu fler få sin skatteåterbäring redan i april. Skatteverket har utvecklat deklarationsförfarandet ytterligare har en hel del hjälpnyheter att presentera nu när deklarationen har blivit tillgänglig digitalt.

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

Flera fall av misshandel i natt

Under natten har flera fall av misshandel inträffat i Västerbotten uppger polisen i Umeå. Vid 00.15 inkom samtal om en misshandel på en gata i centrala Umeå där en man blev misshandlad.

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

Två män vilse utanför Sorsele

Polisen fick vid 20.30-tiden på lördagskvällen in samtal från två män som var vilse utanför Sorsele. Polisen hade kontakt med de båda som både var blöta och frusna medan man kontaktade fjällräddare som begav sig mot området.

Västerbottens Folkblad - 13 timmar sedan

[PLUS] Lovar inte SM-guld: ”Nej f-n”

SKOTERCROSS. Västerbottningar i tajt SM-kamp - lovar inget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.