Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 15 December, 16:42

Västerbottens Folkblad - 16 jul 18 kl. 02:34

Singelolycka utanför RobertsforsEn singelolycka inträffade i natt på länsväg 681 nära Ytterklintfäboda väster om Robertsfors. Larmet om olyckan kom in vid 02.10-tiden natten mot måndagen och både ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen. Det finns ännu inga uppgifter hur det gått för de som färdats i fordonet..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Robertsfors, Ytterklintfäboda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckautanför , Robertsfors
Västerbottens Folkblad - 15 apr 12 kl. 07:20

Singelolycka på E4

ROBERTSFORS  Räddningstjänsten har larmats till en trafikolycka på E4. ROBERTSFORS Räddningstjänsten har larmats till en trafikolycka på E4. Polis och räddningstjänst har larmats till en singelolycka på E4 norr om avfarten till Robertsfors.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 12 kl. 20:56

Trafikolycka utanför Robertsfors

ROBERTSFORS Under tisdagskvällen inträffade en trafikolycka vid Fredriksnäs utanför Robertsfors. ROBERTSFORS Under tisdagskvällen inträffade en trafikolycka vid Fredriksnäs utanför Robertsfors. Det var vid 20.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 12 kl. 20:58

Singelolycka utanför Robertsfors

Räddningstjänst, ambulans och polis har ryckt ut till en singelolycka vid Fredriksnäs, Robertsfors. Föraren är chockad men har tagit sig ur bilen och det är oklart om denne har några fysiska skador..

Västerbottens Folkblad - 14 jul 12 kl. 14:06

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat vid Gumboda utanför Robertsfors. Två personer har färdats i fordonet men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats. [...

Västerbottens Folkblad - 30 okt 12 kl. 06:28

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 nära Ånäset norr om Robertsfors. En person har färdats i fordonet och räddningsenheter är på väg fram..

Västerbottens Folkblad - 10 feb 13 kl. 20:09

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 utanför Robertsfors. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat på taket  vid vägkanten. Två personer har färdats [...

Västerbottens Folkblad - 25 apr 13 kl. 15:07

Singelolycka i Robertsfors

En singelolycka har inträffat i Robertsfors. Den skedde strax före 15 på Alkvittervägen, i närheten av en cykelbana. Just nu finns inga uppgifter om skador..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 13 kl. 18:16

Singelolycka norr om Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 nära Hökmarksberget norr om Robertsfors. Om någon person har skadats vid olyckan har ännu inte framkommit..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 14 kl. 07:47

Singelolycka vid Robertsfors

En singelolycka inträffade strax före sju på E4. Platsen är Klintsjön, nära Robertsfors. Ambulansen är kvar på platsen, enligt SOS Alarm verkar skadorna inte allvarliga.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 14 kl. 16:46

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat i Inre Ultervattnet, Robertsfors kommun. Larmet inkom 16.15 och räddningstjänst har anlänt till platsen..

Västerbottens Folkblad - 22 jan 15 kl. 16:41

Singelolycka utanför Robertsfors

En singelolycka har inträffat på E4 vid Grimsmark utanför Robertsfors. Det är i nuläget okänt om någon person har kommit till skada..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

[PLUS] Isacson: VM-platsen i fara

Teodor Peterson kan fortsätta att missa kval – men faktiskt ändå få en VM-plats som det känns. För....

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Tre personer i älgolycka

En personbil har kolliderat med en älg – två vuxna och ett barn är inblandade i olyckan. Klockan 15.40 fick SOS in ett larm om en trafikolycka på länsväg 364 i Hjoggböle, Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Ingen folkomröstning i Vilhelmina, och tur var väl det”

Misströsta inte nederlaget, alla som verkat för en folkomröstning i Vilhelmina. Skicka listan till Länsstyrelsen i stället, där den egentligen hör hemma. Vilhelmina kommunfullmäktige säger alltså nej till att kommunen ska folkomrösta i frågan om ett eventuellt stopp för fler nybildningar av naturreservat i kommunen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Person påkörd i Umeå

En kvinna ska enligt SOS Alarm blivit påkörd i Umeå. Enligt SOS ska olyckan ha skett klockan 14.14 på Ystarvägen/Cementvägen på Ersboda.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Aldrig sett så mycket folk”

Kön ringlar runt hela Aula Nordica på universitetsområdet där Nobelpristagaren Denis Mukwege föreläser vid 14.30. Fotograf Per Landfors befinner sig på platsen ungefär 2o minuter innan Mukwege ska börja föreläsa och han beskriver en kö som han aldrig tidigare sett.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Har ju gått bra här tidigare”

Jonna Sundling misslyckades helt med att följa upp segern från Lillehammer och åkte ut redan i kvartsfinalen. Jonna Sundling fick en sådär start i sin kvartsfinal och lyckades sedan aldrig ta sig fram i fältet. Det var också en märkbart missnöjd Umeååkare som sedan stannade till vid Svt:s mikrofon direkt efter målgång.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Tävlingar ställs in

Flera lokala åkare finns på plats i Östersund, men kylan ställer till det. Är det inte snöbrist så är det kylan. Nu står det klart att det inte blir några tävlingar i Skandinaviska cupen i Östersund under lördagen då kylan ställer till med problem.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Peterson: ”Jag mår illa”

Teodor Petersons tuffa säsongsinledning fortsätter. I Norge gled han i mål som 84 i kvalet och vid lördagens tävling i Davos var IFK Umeååkaren Teodor Peterson bara 52. – Jag blev trött.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Live: Följ sprintfinalerna

En seger och totalt fyra pallplatser. De svenska sprintdamerna har dominerat i säsongens två första världscuper – fortsätter framgångarna i Davos? Följ direktrapporteringen här!

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Föraren stannade inte – fick dryga böter

En bilist fick under lördagen dryga böter efter att ha ignorerat stopplikten. En patrull stoppade en bilist för kontroll på Böle i Umeå. Föraren bötfällde sedan för att ej ha iakttagit stopplikt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.