Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 23 October, 13:24

Liknande nyheter

Taggar: I natt, Personbili , krockmed , älg
Sydöstran - 16 jul 18 kl. 02:21

I natt: Personbil i krock med älg

SmålandsPosten - 19 maj 18 kl. 04:38

I natt: Personbil körde in i träd – förare borta

Klockan fyra på fredagsnatten larmas räddningstjänst och polis till en singelolycka i ett bostadsområde i östra Växjö. .

Skånskan - 5 timmar sedan

Cyklist i krock med bil

Räddningstjänsten har kallats till korsningen av Lorensborgsgatan och Ärtholmsvägen i Malmö där en olycka mellan cyklist och personbil inträffat.Det är okänt om någon skadats. Polis har skickats till platsen för kontroll..

UNT - 27 jun 12 kl. 02:27

Mopedist bröt benen i krock

En ung man skadades vid en krock mellan en moped och en personbil på Gånglåten i Frölunda i Göteborg i natt. Han fördes till sjukhus med båda benen brutna. (TT).

YLE - 17 mar 13 kl. 06:02

Två döda i krock i Tyrnävä, en i Villmanstrand

Tre människor dog i natt i trafikolyckor. I Tyrnävä i norra Österbotten omkom två personer medan två skadades i en frontalkrock mellan två bilar. Krocken ägde rum på riksväg 4 strax före klockan ett inatt.

SmålandsPosten - 03 jun 16 kl. 02:51

Personbil i krock med älg

En personbil krockade i natt med en älg på riksväg 31 utanför Lenhovda..

YLE - 08 aug 14 kl. 13:31

Misshandel under Konstens natt

Ett par fall av misshandel sysselsatte polisen under Konstens natt i Vasa. Alkohol hade en andel i bägge fallen. Kring klockan två på natten misshandlades en ung man född 96 utanför en restaurang på Handelsesplanaden.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 07:49

Krock med älg i Perstorp

Vid 01-tiden i natt krockade en personbil med en älg på väg 108 mot Perstorp..

YLE - 12 maj 13 kl. 09:47

Fem skadade i krock med rattfyllerist i Ylivieska

Fem unga människor har skadats i en bilkollision förorsakad av en rattfyllerist I Ylivieska i Norra Österbotten. Olyckan skedde klockan ett i natt, uppger polisen. En man född 1992 körde in i bakdelen på en annan personbil som kom från en korsande väg.

UNT - 21 jul 13 kl. 07:46

Två hästar dog i krock

Två lösa hästar blev i natt påkörda av en personbil på ön Tjörn. Hästarna dog i krocken. Olyckan skedde på väg 169 mellan Fagerfjäll och Kuballe.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Ballong-oro inför plaströst i EU

Adjö till allehanda engångsplaster i sugrör, drinkpinnar och bestick är att vänta när EU-parlamentet nu röstar för att minska världens plastavfall. Fast barnkalasens ballonger är inte hotade, lovar EU-kommissionen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Nästan alla barn vaccineras

Av alla barn som föddes i Sverige 2015 är 97 procent vaccinerade mot mässling, påssjuka och röda hund, vilket är i nivå med siffran för de senaste tio åren, meddelar Folkhälsomyndigheten.(TT).

Blekinge Läns tidning - 3 minuter sedan

Kvinnor stängs ute från japanska utbildningar

Flera läkarutbildningar i Japan använder sig av metoder som diskriminerar kvinnliga sökande. Det avslöjas i en statlig utredning som granskat 81 statliga och privata skolor.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rekordgammalt skeppsvrak hittat

Ett gammalt handelsskepp från det antika Grekland har hittats på botten av Svarta Havet. Kolet har daterats till 400-talet före Kristi födelse, vilket gör vraket till det äldsta skeppsfyndet som gjorts. Upptäckten gjordes inom ett treårigt marinarkeologiskt projekt som just nu pågår i Svarta Havet.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Bankchef tvekar om boräntan

Riksbankens ränta är på väg upp, men kvar på minussidan ett tag till. Vad gör bankerna med bolåneräntorna då? - Vi får se hur vi ska agera, säger Swedbanks vd Birgitte Bonnesen.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Varför vandrar tusentals migranter mot USA?

I flera grupper vandrar tusentals människor genom Guatemala och Mexiko i förhoppning om att nå USA, som hotar med ekonomiska sanktioner om grannländerna inte stoppar dem. Men vilka är migranterna, vad driver dem - och varför har frågan blivit så laddad? Hur många är de?

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vetenskapsskolans undervisning får godkänt

Den fristående Vetenskapsskolan i Göteborg fick i somras kritik av Skolinspektionen för att ha konfessionella, alltså religiösa, inslag i undervisningen. Nu, efter att ha gjort en uppföljning, avslutar Skolinspektionen ärendet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Öppning för sänkt skatt på pensioner

Trots problemen att komma överens i regeringsfrågan kan det bli sänkt skatt på pensioner redan nästa år. Frågan diskuteras nu mellan regeringen och Alliansen. - Vi kan tycka att det är rimligt, säger Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politisk talesperson i Moderaterna.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Projektet som ska få tjejerna att våga göra teknikvalet

Från snack till verkstad. På tisdagen fick 140 tjejer i årskurs åtta på Ronnebys skolor prova på olika teknikyrken, en aktivitet som gav mersmak för många..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Företag i konkurs – klarar inte miljonskuldernaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.