DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 15:40

DI - 15 jul 18 kl. 19:35

Odenplans station öppnar efter stoppetPendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnas strax efter klockan 4, tidigt på måndagsmorgonen, meddelar SL efter söndagens krismöte..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm Odenplan, SL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Odenplans, stationöppnar efter , stoppet
UNT - 15 jul 18 kl. 19:38

Odenplans pendelstation öppnar igen

Odenplans pendelstation öppnas till måndagsmorgonen..

Sydsvenskan - 14 aug 11 kl. 08:14

Sista stoppet på Persborg

Foto: Göran Olsson
På måndag den 15 augusti öppnas Citytunneln för trafik från Ystads- och Österlenbanan.
Från och med nästa vecka ska resenärer som pendlar mellan Ystad och Malmö få enklare resväg. Åtminstone om de ska till eller via centrala Malmö.

Expressen - 02 apr 14 kl. 17:31

Man föll vid station – hamnade framför tåg

MALMÖ. Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund efter en allvarlig olycka vid Åkarps station. Flera personer ska ha sett hur en man trillade på spåret och hamnade framför tåget.

DN - 29 maj 18 kl. 07:04

Stopp mellan Stockholms central och Södra station

Det är stopp i tågtrafiken mellan Stockholms centralstation och Södra station skriver Trafikverket på sin hemsida. Stoppet som orsakats av rökutveckling påverkar både fjärr- och regionaltåg..

Skånskan - 23 okt 18 kl. 17:37

Stoppet av Bjärreds station överklagas

BJÄRRED En av anbudsgivarna som vill köpa Bjärreds station har nu överklagat beslut att inte sälja fastigheten.
Samtidigt fortsätter kommunens planerna på att fylla huset med någon verksamhet.– Vår idé om att skapa en hotell- och konferensanläggning i den gamla stationen uppfylls inte i de anbud som presenterades för oss, varför vi sa nej, säger kommunstyrelsens ordförande Robert Wenglén (M).

YLE - 31 jan 17 kl. 13:19

Wasa station ska gå på miljövänlig energi

De statliga pengar på dryga två miljoner euro som Wasa station fått kommer att användas för miljövänliga energilösningar. Kvarteret kommer att värmas med bergvärme med 460 borrhål och dessutom solenergi för både värme och elektricitet. Men det stora enligt regionchef Mikael Snellman på byggbolaget Lemminkäinen är att hela kvarteret kommer att samarbeta kring energin.

YLE - 06 jun 17 kl. 05:24

Wasa station: Detta har hänt

Den 15 maj beslöt Vasa stadsfullmäktige att staden går vidare med Wasa Station. Men hur det faktiskt går med att locka företag till området är svårt att säga. Mikael Snellman på Lemminkäinen är fåordig.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 10:04

Flera högskolor i förhandlingar med Norra Station

Foto: Bosse Nilsson
Kunskapsbyn Norra Station i Hässleholm har pågående förhandlingar med flera högskolor angående att förlägga utbildningar på Norra Stations-området.
? Vi diskuterar med Högskolan Halmstad om tekniska utbildningar överlag, det finns ett intresse från deras sida.

YLE - 16 jan 15 kl. 16:40

Tvärminne zoologiska station får 370 000 euro

Instrument för att mäta syredynamik på havsbotten och svävare som man kan använda vid provtagning i menförestider är sådant som Tvärminne zoologiska station kan skaffa tack vare pengar från Finlands Akademi. - Pengarna är otroligt viktiga, det är väldigt svårt att få medel för utrustning och det vi investerar gör att vi kan täcka upp luckor i förståelsen för havets processer, säger direktör Marko Reinikainen vid Tvärminne zoologiska station. Syredynamiken är en viktig styrande faktor av havsbottnens ekologi och den kan i dag inte mätas tillfredsställande, förklarar han.

YLE - 21 feb 15 kl. 08:41

Wasa Station får stöd för energiutveckling

Wasa Station, som byggs på gamla busstation i Vasa, får stöd från Tekes för sitt arbete i att utveckla ett omfattande, innovativt och förmånligt energisystem för hela kvarteret. Tekes, utvecklingscentralen för teknologi och innovationer, har beviljat finansiering för att utreda Wasa Station-projektets innovativa energilösningar samt för att grunda ett energibolag som täcker hela kvarteret. Tekes fick upp ögonen för projektet i och med att inget motsvarande tidigare genomförts i Finland.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, JAPAN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 10 minuter sedan

Eurogrupp tar upp beredskap för avtalslös brexit

EU-kommissionen ska på måndagseftermiddagen informera euroländernas finansministrar om förberedelser för alla brexitscenarier, särskilt no deal..

DI - 30 minuter sedan

Erik Åsbrink åker ut

Efter 19 år som ordförande för tjänstepensionsjätten Alecta åker Erik Åsbrink ut. Alectas överstyrelse vill nu byta ut den 71-årige tidigare s-politikern..

DI - 45 minuter sedan

Citi: Rimligt anta att USA och Kina når bättre avtal än väntat

Ett positivt genombrott i handelssamtalen mellan Kina och USA är en sannolik eller rimlig utveckling 2019, skriver Citi i en makroprognos för Asien..

DI - 1 timme sedan

Isabella Lövin tar över som miljö- och klimatminister

När Stefan Löfven i dag strax före lunch presenterade den nya regeringen utsågs Isabella Lövin (MP) till chef för miljödepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Teknisk analys: Klippläge inför rapportfloden

Stockholmsbörsen tuffar på uppåt, men den långsiktiga bilden är svagare. Investtechs analytiker pekar ut tre heta aktier för den som vill göra snabba affärer. Men det gäller att slå till nu – före rapporterna..

DI - 1 timme sedan

Ibrahim Baylan: "Sverige för litet för stora konflikter"

Den nye näringsministern Ibrahim Baylan (S) vill se en nystart på relationen sedan vinstfrågan skrotats med fyrpartiuppgörelsen. ”Sverige är för litet för konflikter”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

IMF: Global BNP-prognos sänks igen – varnar för ökad handelsoro

Den globala ekonomin fortsätter att expandera men tillväxttakten har dämpats ytterligare och riskerna mot utsikterna väger över mot nedsidan. .

DI - 1 timme sedan

Demokraternas Kamala Harris kandiderar till presidentvalet 2020

Demokraternas senator Kamala Harris i Kalifornien kandiderar till utnämningen som presidentkandidat i valet 2020. Det meddelade hon på måndagen. .

DI - 2 timmar sedan

Bolund avvaktar med besked om skatteförändringar på bomarknaden

Finansmarknadsminister Per Bolund kommer att som ny ansvarig för bostadsfrågorna i regeringen ”sätta igång med full fart” att utreda de förändringar på bostadsmarknaden som man enats om i 73-punktsprogrammet. En annan fråga han kommer att driva är ett mer hållbart byggande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.