DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 15:21

DI - 15 jul 18 kl. 10:24

Osäkerhet och oro inför Trumps möte med PutinDonald Trumps Europaresa går vidare. Nästa anhalt: Helsingfors och toppmöte med Vladimir Putin. Frågan är nu: Blir det resans höjdpunkt – eller ett lågvattenmärke för Trump?.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trumps, Putin, Trumps Europaresa, Vladimir Putin, Trump

Dela artikeln

31 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäkerhetoch , oroinför , Trumps, mötemed , Putin
Världen Idag - 11 nov 16 kl. 09:37

Osäkerhet kring Trumps Israelsyn

Hur kommer Donald Trump agera i relation till Israel? Den frågan väntar på att besvaras och i Israel finns både hoppfullhet och oro inför maktskiftet i USA..

SR - 09 nov 16 kl. 14:33

Osäkerhet kring Trumps politik

Både bland politiker och allmänhet råder det osäkerhet kring vad Donald Trumps vinst i presidentvalet betyder. Här följer några av dagens reaktioner..

DI - 10 nov 16 kl. 20:40

Storbankerna ser osäkerhet efter Trumps seger

Storbankscheferna ser ökad osäkerhet efter Donald Trumps seger. Nordeas vd Casper von Koskull blev överraskad. ”Protektionism är inte bra”, säger han till Di och ser en potentiellt negativ effekt för svenska företag..

DI - 22 mar 18 kl. 15:21

Osäkerhet kring Trumps tullar präglar EU-toppmötet

När EU-toppmötet inleds på torsdagen står ståltullarna högt upp på agendan. Men det är fortfarande oklart om USA:s president Donald Trump kommer att undanta EU från de nya importtullarna..

Ekonomistas - 12 mar 18 kl. 07:37

Hur kan/bör EU svara på Trumps tullar?

Gästinlägg av Henrik Horn, Institutet för näringslivsforskning President Trumps beslut att införa tullar på stål och aluminium har utlöst en debatt om hur EU bör svara på denna protektionistiska åtgärd. WTO-avtalet inkluderar ett antal möjligheter för medlemmarna att ha högre tullar än vad man bundit sig för, som t ex tullar vid dumping och offentlig subventionering, och skyddstullar enligt specialavtalet Agreement on Safeguards (SGA). De senare kan användas när import hotar att vålla allvarlig skada (George W.

DN - 14 timmar sedan

Trumps Rysslandskontakter pågick ”till dess han blev president”

Samtalen om Donald Trumps planerade bygge av ett Trump tower i Moskva pågick betydligt längre än vad som tidigare varit känt. Det säger presidentens advokat Rudy Giuliani på söndagen..

GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 12:26

Fransk oro för "osäkerhet"

Frankrike varnar för en "period av osäkerhet" efter valet i USA. EU:s tyngsta ledare lovar fortsatt samarbete över Atlanten – men det är ändå EU-kritikerna som jublar mest över Donald Trumps seger..

SR - 23 dec 16 kl. 18:24

Förvirring och oro kring Trumps twittrande

Bara under de senaste 24 timmarna har Trump gjort politiskt mycket uppseendeväckande uttalanden via sitt Twitterkonto, och de amerikanska medierna uttrycker öppet osäkerhet kring hur Trumps ord ska hanteras..

Sydsvenskan - 15 jul 18 kl. 09:40

Osäkerhet och oro inför Trumps möte med Putin

Donald Trumps Europaresa går vidare. Nästa anhalt: Helsingfors och toppmöte med Vladimir Putin. Frågan är nu: Blir det resans höjdpunkt – eller ett lågvattenmärke för Trump?

Blekinge Läns tidning - 15 jul 18 kl. 09:40

Osäkerhet och oro inför Trumps möte med Putin

Donald Trumps Europaresa går vidare. Nästa anhalt: Helsingfors och toppmöte med Vladimir Putin. Frågan är nu: Blir det resans höjdpunkt - eller ett lågvattenmärke för Trump?

Kristianstadsbladet - 15 jul 18 kl. 09:40

Osäkerhet och oro inför Trumps möte med Putin

Donald Trumps Europaresa går vidare. Nästa anhalt: Helsingfors och toppmöte med Vladimir Putin. Frågan är nu: Blir det resans höjdpunkt - eller ett lågvattenmärke för Trump?

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Erik Åsbrink åker ut

Efter 19 år som ordförande för tjänstepensionsjätten Alecta åker Erik Åsbrink ut. Alectas överstyrelse vill nu byta ut den 71-årige tidigare s-politikern..

DI - 15 minuter sedan

Citi: Rimligt anta att USA och Kina når bättre avtal än väntat

Ett positivt genombrott i handelssamtalen mellan Kina och USA är en sannolik eller rimlig utveckling 2019, skriver Citi i en makroprognos för Asien..

DI - 45 minuter sedan

Isabella Lövin tar över som miljö- och klimatminister

När Stefan Löfven i dag strax före lunch presenterade den nya regeringen utsågs Isabella Lövin (MP) till chef för miljödepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Teknisk analys: Klippläge inför rapportfloden

Stockholmsbörsen tuffar på uppåt, men den långsiktiga bilden är svagare. Investtechs analytiker pekar ut tre heta aktier för den som vill göra snabba affärer. Men det gäller att slå till nu – före rapporterna..

DI - 1 timme sedan

Ibrahim Baylan: "Sverige för litet för stora konflikter"

Den nye näringsministern Ibrahim Baylan (S) vill se en nystart på relationen sedan vinstfrågan skrotats med fyrpartiuppgörelsen. ”Sverige är för litet för konflikter”, säger han. .

DI - 1 timme sedan

IMF: Global BNP-prognos sänks igen – varnar för ökad handelsoro

Den globala ekonomin fortsätter att expandera men tillväxttakten har dämpats ytterligare och riskerna mot utsikterna väger över mot nedsidan. .

DI - 1 timme sedan

Demokraternas Kamala Harris kandiderar till presidentvalet 2020

Demokraternas senator Kamala Harris i Kalifornien kandiderar till utnämningen som presidentkandidat i valet 2020. Det meddelade hon på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Bolund avvaktar med besked om skatteförändringar på bomarknaden

Finansmarknadsminister Per Bolund kommer att som ny ansvarig för bostadsfrågorna i regeringen ”sätta igång med full fart” att utreda de förändringar på bostadsmarknaden som man enats om i 73-punktsprogrammet. En annan fråga han kommer att driva är ett mer hållbart byggande. .

DI - 1 timme sedan

Sandviks vd: Vi behöver förbättra oss på gruvområdet

Verkstadsföretaget Sandvik behöver genomföra mer förbättringar inom gruvområdet. Det uppgav vd Björn Rosengren vid rapportpresentationens frågestund..

DI - 2 timmar sedan

Campingjätte blir stor så in i Norden efter sammanslagning

Norgebaserade riskkapitalbolaget Norvestor köper upp svenska campingkedjan First Camp och slår samman den med Nordic Camping & Resort, som man redan äger till 92,3 procent. Det hopslagna campingbolaget blir rekordstort i Norden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.