Skånskan > Nyheter

Monday, 23 July, 15:37

Skånskan - 14 jul 18 kl. 12:37

Porschen från Bron såld för 1,5 miljonerSkåne Porschen som Saga Norén körde i tv-serien Bron såldes i helgen på auktion i Storbritannien. Bilen såldes för 125 000 pund och hela summan tillfaller organisationen Water Aid.Porschen – den  ikoniska gröna bilen från 1977 – användes flitigt av skådespelaren Sofia Helin i tv-serien Bron. Ägaren Filmlance/Nimbus Film fick sålt bilen efter en intensiv auktion för 125 000 pund, ungefär 1 450 000 kronor. Bilen såldes till förmån för organisationen Water Aid.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bron, Porschen, Saga Norén, Storbritannien, Water Aid, Sofia Helin, FilmlanceNimbus Film, Helin, Sagas, Porsche, Filmlance International, Nimbus Film, SVT, ZDF German Television Network, ZDF Enterprises, Skåne, NRK, Film Fund, Group, Ystad-Österlen Filmfond, Nordvision, Malmö Stad, Noréns, Anders Landström, Lars Blomgren, Filmlance, EhrhardtNimbus Film

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Porschenfrån , Bron, såldför , 1,5miljoner
Expressen - 14 jul 18 kl. 15:45

Över en miljon för Porschen i ”Bron”

1.5 miljon.Så mycket såldes den mer eller mindre världsberömda Porschen från tv-succén ”Bron” för..

Skånskan - 23 mar 17 kl. 14:32

Den olivfärgade Porschen är på plats vid ”polishuset”

Malmö Framför polishuset på Barkgatan står en olivfärgad 70-tals-Porsche som ser bekant ut.
På gatan råder febril aktivitet när tung utrustning flyttas hit och dit. På trottoaren står en grupp poliser och hänger.

Metro - 11 apr 11 kl. 07:50

Förare friad ? Porschen var för svår att styra

Kvinnan stod i köket och såg den röda Porschen komma körande i en mycket hög hastighet i kurvan på.

E24 - 27 apr 11 kl. 12:57

Vilda rykten om nya Porschen

Större motor och mer hästkrafter. Nu har fler bilder på senaste Porschen ? 911 GT3 RS 4.

Expressen - 21 aug 11 kl. 15:16

Porschen kraschade i hög fart in i ladan

I hög fart kom Porschen körande söder om Kalmar sent på lördagskvällen. Efter en kurva fortsatte bilen rakt fram och kraschade in i en lada. Det blev slutet på en 17-årig flickas liv.

Nya Wermlands Tidningen - 21 sep 11 kl. 15:16

TechArt förfinar Porschen som ännu inte finns

Nya Porsche 911 lanseras i december, men redan nu är TechArt på hugget med tillbehör. Fälgar, ny ratt och ett karosspaket är på gång till Porschen som ännu inte finns på vägarna..

Dagens PS - 03 jun 17 kl. 08:15

Lirade en match – fick råd med Porschen

Carspring har kikat på hur mycket tid fotbollens världsstjärnor ägnat på planen för att kunna köpa sina ”leksaker”, det vill säga exklusiva sportbilar. För Manchester Uniteds numera skadade men hyllade svenskstjärna, Zlatan Ibrahimovic, tog det inte mer än drygt en match med den engelska Premier Leauge-klubben för att spela ihop till sin Porsche 918 Spyder, som Zlatan köpte innan han flyttade till Manchester United. För att vara exakt tog det Zlatan 1 timme, 51 minuter och 49 sekunder att kunna betala bilen, som kostade runt 8 miljoner kronor.

Skånskan - 26 jul 16 kl. 17:00

Nu skriver Rosenfeldt på Bron 4

TV Bron 4, snart besked om Marcella 2 och så ska bok sex om Sebastian Bergman snart påbörjas. Till det kommer medverkan i Lund Comedy Festival. Det är mycket nu för Hans Rosenfeldt.

BT - 24 nov 13 kl. 10:12

Överraskning utlovas i Bron i kväll

I kväll visas sista avsnittet av Bron på SVT, och regissören Henrik Georgsson lovar tittarna en överraskning. – Slutet på säsongen innehåller en kraftfull vändning och det ska bli intressant att se vad reaktionerna blir, säger han. Henrik Georgsson har varit huvudregissör för andra säsongen av Bron och är, liksom manusförfattaren Hans Rosenfeldt, bördig från Borås.

UT - 25 okt 14 kl. 07:57

Nya bron en höjdare

– Titta vad fint det är. Betongen är vacker när den skiftar i färg.
Blockchefen Hampus Jakobson ser både nöjd och lite stolt ut när han visar upp den 320 meter långa motorvägsbron in mot Ulricehamn.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Total grill- och eldningsförbud i Skåne

Skåne Länsstyrelsen Skåne har beslutat att införa ett totalförbud mot att elda och grilla i hela Skåne – det är endast tillåtet att elda i trädgårdsgrillar på egent tomtmark. Från och med idag klockan 16 råder det totalförbud mot att elda och grilla i hela länet. Detta efter att länsstyrelsen har skärpt det tidigare eldningsförbudet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Systembolaget stoppar öl – kan exlodera

Nyheter Kunder som köper ölen uppmanas att lämna tillbaka den.I ett pressmeddelande skriver Systembolaget att de säljstoppar ölen Snow Cat Cofee Stout. Produkten stoppas eftersom det finns risk för att burken kan explodera.

Skånskan - 1 timme sedan

Så gick valet 2014

Skåne Efter valet kan det se annorlunda ut.
I dag ser det ut så här. I de flesta av skånes kommuner röstade man rött i förra valet.

Skånskan - 1 timme sedan

Så ser det ut i Region Skåne

Under mandatperioden 2015 – 2018 styrs Region Skåne av Socialdemokraterna och Miljöpartiet.
Anders Karlsson (S) ordförande i regionfullmäktige sedan oktober 2016, ordförande i regionstyrelsen är Henrik Fritzon (S).
Sammanlagt finns åtta olika partier representerade i Region Skåne under mandatperioden 2015-2018.

Skånskan - 3 timmar sedan

Många trotsar eldningsförbud

MALMÖ Många respekterar inte det eldningsförbud som råder i Malmö. Det grillas bland annat på platser där det inte är tillåtet.
Enbart i lördags tvingades polispatruller att åka ut på 15 sådana ärenden.

Skånskan - 3 timmar sedan

Orebadet stängt – öppnar onsdag

sjöbo Sedan i fredags har Orebadet hållit stängt till följd av en vattenläcka. Förhoppningen är att läckan ska vara åtgärdat på onsdag.– Vi fick stänga i fredags och just nu håller vi på att gräva och laga den läckan som finns, säger Magdalena Unosson, avdelningschef för kultur, turism och fritid på kommunen.

Skånskan - 4 timmar sedan

S – ta strid för välfärd utan vinst

Enligt borgerliga media och debattörer vill socialdemokraterna egentligen inte ha någon vinstbegränsning i välfärden men har tvingats till eftergifter av vänsterpartiet. Detta är fel. Vi som står bakom detta inlägg utgör ett mycket representativt urval av både fackligt och politiskt aktiva socialdemokrater på olika nivåer.

Skånskan - 4 timmar sedan

Problem med långa väntetider för färdtjänst

Hässleholm I sommar har Skånetrafiken jobbat intensivt för att lösa problemen med långa väntetider i telefon vid beställning av sjukresor och färdtjänst.
Många anställda har fått avbryta sin semester på grund av bristen personal.Efter återkommande problem med serviceresor och färdtjänst tog Skånetrafiken över servicen i egen regi i år.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rissved överst på pallen i comebacken

Jenny Rissveds tog OS-guld i Rio 2016, men tiden därefter har varit tung. 24-åringen har lidit av depression i två år och i februari i år meddelade hon att hon skulle ta ett långt tävlingsuppehåll.
– När det har varit som värst har jag bara sovit, legat under täcket och dragit ner rullgardinen och då tror jag att jag inte finns längre, sa hon i en längre intervju med Aftonbladet.

Skånskan - 5 timmar sedan

SMHI: Varmaste juli på minst 260 år

– Vi kan också konstatera att den här sommaren kommer bli rekord för antalet 30-gradersdagar, säger SMHI:s meteorolog Bengt Lindström till SVT. Redan år 1756 startade temperaturmätningarna i Stockholm. Rådande rekordet är från 1994 med en medeltemperatur på 21,5 grader, och trots att det är lite mer än en vecka kvar på årets julimånad, har 2018 redan slagit den temperaturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.