YLE > Finland

Wednesday, 14 November, 08:30

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanska Emilyom , toppmötetDet är som en , febermardröm
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tveksamhet inför toppmötet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ska delta i torsdagens EU-toppmöte i Bryssel, där den europeiska krisen ska diskuteras. Han är kritisk mot EU-förslaget om djupare ekonomisk integration som presenterades i går av EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso, EU:s valde ordförande Herman Van Rompuy, Europeiska centralbankens chef Mario Draghi och ordföranden för euroländernas finansministrar Jean-Claude Juncker. Det framkom när i dag när Reinfeldt inledde sin presentation av de svenska ståndpunkter inför det EU-toppmötet i EU-nämnden.

BT - 27 jun 12 kl. 14:12

Tveksamhet inför toppmötet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ska delta i torsdagens EU-toppmöte i Bryssel, där den europeiska krisen ska diskuteras.
Han är kritisk mot EU-förslaget om djupare ekonomisk integration som presenterades i går av EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso, EU:s valde ordförande Herman Van Rompuy, Europeiska centralbankens chef Mario Draghi och ordföranden för euroländernas finansministrar Jean-Claude Juncker. Det framkom när i dag när Reinfeldt inledde sin presentation av de svenska ståndpunkter inför det EU-toppmötet i EU-nämnden.

HBL - 13 dec 12 kl. 07:41

Vad handlar toppmötet om?

De stora framtidsfrågor som förberetts inför toppmötet kan få en underordnad roll, eftersom bank­unionen är mest brådskande. Dessutom tycks framtidsfrågorna redigeras från dag till dag.Vad handlar toppmötet om?

Cornucopia - 14 nov 17 kl. 16:51

EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

Inte bara ska Göteborg kastas in i ett avspärrat trafikkaos under veckan EU-toppmöte. Göteborgarna ska inte heller få sjukvård eller visa sig i fönster eller på balkonger. Vårdcentraler i och runt Göteborg har stängt sin provtagning torsdag och fredag och polisen går ut med önskemålet att boende nära toppmötet inte visar sig i fönster eller på balkonger i sina egna hem.

Cornucopia - 15 jul 18 kl. 15:26

Förväntningar på toppmötet Putin - Trump

I morgon är det toppmöte i Helsingfors mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands Kreml-diktator Vladimir Putin. Vad mötet ska handla om och varför det sker är okänt, men det finns ett antal förväntningar och spekulationer.Bloggaren Lars Wilderäng rapporterar på plats från Trump Tower.

Skånskan - 28 jun 16 kl. 06:36

Cameron stängs ute från halva EU-toppmötet

Nyheter Tisdag och onsdag träffas de 28 EU-ländernas regeringschefer för samtal. Storbritannien och segern för brexit i folkomröstningen är huvudfrågan vid toppmötet. Den brittiske premiärministern David Cameron lär mötas av krav att snabbt lämna in anmälan om att lämna EU.

Uppsalanyheter.se - 14 maj 17 kl. 12:21

Tung Guskförlust i toppmötet

Damettan: Gusk fotbollsdamer förlorade toppmötet mot Ljusdal på lördagen med 1-0 och tappade samtidigt serieledningen till just Ljusdal.Gusk fotbollsdamer förlorade toppmötet mot Ljusdal på lördagen med 1-0 och tappade samtidigt serieledningen till just Ljusdal.   Gusk åkte på säsongens första förlust i lördagens toppmöte mot Ljusdal med 1-0 på bortaplan.

Skånskan - 17 jun 18 kl. 00:47

Rosengård vann toppmötet i midnattsol

Fotboll FC Rosengård vann det historiska toppmötet i midnattssol mot Piteå IF med 1-0 (0-0). Stor matchhjälte blev danskan Sanne Troelsgaard som satte segermålet i andra halvlek. Malmölaget är nu bara två poäng bakom Piteå i tabellen.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 13:23

Ukrainakrisen överskuggade toppmötet


Asem-toppmötet i Milano är nu slut och en avslutande presskonferens hålls. EU:s ordförande Herman Van Rompuy tar upp morgonens frukostmöte mellan Ryssland, Ukraina och flera EU-ledare för att hitta en lösning på Ukraina-krisen. Ett möte som helt överskuggat toppmötet mellan runt 50 europeiska och asiatiska stater.

BT - 17 okt 14 kl. 13:23

Ukrainakrisen överskuggade toppmötet

Asem-toppmötet i Milano är nu slut och en avslutande presskonferens hålls. EU:s ordförande Herman Van Rompuy tar upp morgonens frukostmöte mellan Ryssland, Ukraina och flera EU-ledare för att hitta en lösning på Ukraina-krisen. Ett möte som helt överskuggat toppmötet mellan runt 50 europeiska och asiatiska stater.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Tekniskt fel stoppade Finnlines fartyg Finnfellow - fick blackout mitt på Erstan

Ropaxfartyget MS Finnfellow fick ett tekniskt fel på Erstan på tisdag kväll strax före midnatt. Enligt sjöbevakningen går det ingen nöd på de 136 passagerarna och 34 besättningsmedlemmarna..

YLE - 1 timme sedan

Inbrott i kafé i Lojo - matutdelningen för mindre bemedlade tvingas ta paus

Awake Cafe i Lojo som brukar dela ut gratis lunch till mindre bemedlade tvingas ta en paus i verksamheten. Orsaken är skadegörelse i samband med ett inbrott..

YLE - 2 timmar sedan

Ansvarig tjänsteman: Vi vet att taxibilister inte vill ta FPA-körningar - de är för dåligt betalda

Flera timmars väntetid är på tok för mycket, säger den ansvariga tjänstemannen på FPA. I april ska det finnas en ny och bättre beställningscentral för FPA-körningar..

YLE - 2 timmar sedan

Morgonkollen: Fartyg fick motorstopp utanför Åbo, färre patienter drabbas av vårdfel, ny lösning för brexit utvärderas i dag

Ett fartyg med 170 personer ombord fick motorstopp utanför Åbo vid midnatt. Antalet patienter som drabbas av vårdfel minskar i Finland, enligt färska data. Både i Storbritannien och inom EU tar man i dag ställning till en ny lösning för brexit..

YLE - 2 timmar sedan

Solveig väntade på taxi i timmar vid Lojo sjukhus: ”Jag vågade inte lämna väntrummet ens för ett toabesök”

Solveig Shields från Ekenäs fick i timmar vänta på FPA-taxi i väntrummet i Lojo sjukhus. Hon vågade inte ens dricka eller gå på toaletten medan hon väntade..

YLE - 2 timmar sedan

ÅA-docent: "IS-återvändare är farliga individer som vi måste ha koll på"

Totalt 650 personer från Norden, varav nästan 100 från Finland, har de senaste åren rest iväg och anslutit sig till IS. Många i Norden inspireras också fortfarande av IS. Åbo Akademi-docenten Magnus Ranstorp anser att samtliga dessa är farliga individer som man måste ha koll på..

YLE - 3 timmar sedan

Domstol förbjuder rökning i cigarrklubb eftersom städare inte ska utsättas för rök – fastän rökning och städning inte sker samtidigt

Cigarrökning är förbjuden i cigarrklubben Kirjaclubs lokaler i Kronohagen i Helsingfors. Det här enligt förvaltningsdomstolen. Klubben samlar personer intresserade av gastronomi, viner och cigarrer.

YLE - 3 timmar sedan

Stefan Strömborg återvänder till Pargas IF: "Jag har ett perfekt jobb"

Fotbollstränaren Stefan Strömborg har återvänt till fostrarklubben Pargas IF. Han tar över både som tränare för Piffens herrlag och träningschef för hela fotbollssektionen..

YLE - 3 timmar sedan

Tekniskt fel stoppade Finnlines fartyg Finnfellow mitt på Erstan

Enligt sjöbevakningen går det ingen nöd på de 136 passagerarna och 34 besättningsmedlemmarna..

YLE - 4 timmar sedan

Kungsportens företagare hälsar konkurrenter välkomna - Puuilo vill etablera sig i Borgå

Företagare i Kungsporten välkomnar nya företag fastän de säljer samma sorts produkter. Här tror man på att ökad konkurrens för med sig ökade kundströmmar som gynnar alla företagare på området..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.