SVT > Inrikes

Sunday, 23 September, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Prinsessfestnär , Victoriadagen, jubilerar
Nyheter 24 - 13 jul 12 kl. 15:42

Ninjamannen spårlöst försvunnen inför Victoriadagen


Den man som förföljer kronprinsessan Victoria har inte setts på flera veckor. Ninjamannen ligger minst sagt lågt inför Victoriadagen. BORGHOLM.

Barometern - 14 mar 14 kl. 13:48

Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen - för första gången

Trots att hon har bott på Öland länge blir det i år första gången Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen i Borgholm. Även Måns Zelmerlöw är klar för prinsessfesten. För 36:e gången ska kronprinsessan Victoria firas i Borgholm på sin födelsedag, den 14 juli.

BT - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Kristianstadsbladet - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor.
För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Barometern - 14 jul 14 kl. 14:26

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Expressen - 24 feb 17 kl. 13:06

Marcus och Martinus klara för Victoriadagen

Prinsessan Victorias födelsedag firas varje år med Victoriadagen på Öland, med många stora artister som underhållning. Nu står det klart att norska popduon, tvillingarna Marcus och Martinus, ska uppträda på Victoriadagen..

Expressen - 15 apr 18 kl. 11:55

Så hyllas kronprinsessan på Victoriadagen

Jessica Andersson, Peter Jöback och Alexander Rybak är några av artister som på Victoriadagen kliver upp på scen för att hylla kronprinsessan Victoria.Men i år är det inte bara kronprinsessan som ska hyllas.Victoriadagen fyller i år 40 år.

Expressen - 14 jul 11 kl. 13:24

Victoriadagen störs av ösregn

Förberedelserna för Victoriadagen störst just nu av ett ettrigt regn. Arrangörerna jobbar frenetiskt med att hålla stolarna torra till ett väntat publikrekord - och till kungafamiljen. - Det är jobbigt.

Expressen - 24 jun 13 kl. 16:28

Prinsessan Madeleine besöker Victoriadagen

Prinsessan Madeleine åker raka vägen från smekmånaden - till Öland. Expressen.se kan avslöja att hon har bestämt sig för att vara med på kronprinsessan Victorias tv-sända födelsedag.

ÖstersundsPosten - 26 jul 13 kl. 12:00

Victoriadagen blev Kay Wieståls skötebarn

Förra veckan berättade vi om Victoriadagen och Johan Olsson som Victoriastipendiat. Mannen bakom den stora dagen och stipendiet är Kay Wiestål. För många här i länet är det ett väl­bekant namn, men för den yngre generationen inte lika bekant.

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Maria Ferm (MP): Om lagen underkänns får vi hitta annan lösning

Snart kommer Migrationsöverdomstolens beslut om den så kallade gymnasielagen, som skulle ge unga ensamkommande en andra chans att få stanna i Sverige. Om domstolen underkänner lagen säger Miljöpartiets Maria Ferm att hon vill ha en annan lag, så att de ändå ska få stanna..

SVT - 5 timmar sedan

Talmansvalet blir en hemlig historia

Valen till talman och andre vice talman på måndagen kommer att ske genom en sluten omröstning, eftersom det är fler än en kandidat nominerad..

SVT - 2 timmar sedan

Professor: Därför backar socialdemokratin i Europa

I flera europeiska länder har socialdemokratiska partier backat i valen på senare år. Jenny Andersson, professor i statsvetenskap i Paris, säger i en intervju i Agenda att hon tror att nedgången för de socialdemokratiska partierna kommer att fortsätta ett bra tag..

SVT - 4 timmar sedan

Chatta med specialistläkaren Katarina Danielsson

Ställ din fråga till Katarina Danielsson, medicinskt ledningsansvarig läkare vid Sömnutredningsmottagningen, Smärtcentrum, vid Akademiska sjukhuset i Uppsala..

SVT - 14 timmar sedan

Tjejerna berättar: Därför väljer vi mobilen framför sömnen

De vet att mobilen förstör deras sömn. Ändå väljer de att sova med den bredvid huvudkudden, med ljudet på, utifall att någon skriver något på sociala medier. Tonåringarna Anna, Elna och Julia vittnar för SVT Nyheter om hur de låter sömnen störas..

SVT - 4 timmar sedan

Sömnproblemen bland unga har ökat kraftigt

Fler och fler unga har diagnostiserats med sömnstörningar i den öppna specialiserade vården, visar ny statistik från Socialstyrelsen. Trots att sömnproblem generellt är betydligt vanligare bland män är det nu vanligare att unga tjejer vårdas för besväret än killar..

SVT - 5 timmar sedan

Spårspring en dödlig – och växande – fara

Folk som springer på tågspår är ett stort och enligt myndigheter växande problem. Varje år skördar olyckor till följd av spårspring liv, traumatiserar lokförare och vållar dessutom stora kostnader i form av förseningar..

SVT - 10 timmar sedan

Nu avgörs gymnasielagens framtid – oviss väntan för hemlöse Mustafa

Nästa vecka kommer beskedet om den omstridda gymnasielagen ska börja gälla. Lagen skulle ge unga ensamkommande en andra chans att få stanna och börja på gymnasiet. Men nu har många av dem blivit hemlösa.

SVT - 12 timmar sedan

Miljöpartiet besked: Stödjer Socialdemokraternas talmanskandidat

På måndag avgörs vem som bli talman i riksdagen. Flera partier har redan lämnat besked om hur de kommer rösta och nu har även Miljöpartiet fattat ett beslut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.