SVT > Inrikes

Wednesday, 21 November, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: Prinsessfestnär , Victoriadagen, jubilerar
Nyheter 24 - 13 jul 12 kl. 15:42

Ninjamannen spårlöst försvunnen inför Victoriadagen


Den man som förföljer kronprinsessan Victoria har inte setts på flera veckor. Ninjamannen ligger minst sagt lågt inför Victoriadagen. BORGHOLM.

Barometern - 14 mar 14 kl. 13:48

Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen - för första gången

Trots att hon har bott på Öland länge blir det i år första gången Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen i Borgholm. Även Måns Zelmerlöw är klar för prinsessfesten. För 36:e gången ska kronprinsessan Victoria firas i Borgholm på sin födelsedag, den 14 juli.

BT - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Kristianstadsbladet - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor.
För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Barometern - 14 jul 14 kl. 14:26

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Expressen - 24 feb 17 kl. 13:06

Marcus och Martinus klara för Victoriadagen

Prinsessan Victorias födelsedag firas varje år med Victoriadagen på Öland, med många stora artister som underhållning. Nu står det klart att norska popduon, tvillingarna Marcus och Martinus, ska uppträda på Victoriadagen..

Expressen - 15 apr 18 kl. 11:55

Så hyllas kronprinsessan på Victoriadagen

Jessica Andersson, Peter Jöback och Alexander Rybak är några av artister som på Victoriadagen kliver upp på scen för att hylla kronprinsessan Victoria.Men i år är det inte bara kronprinsessan som ska hyllas.Victoriadagen fyller i år 40 år.

Expressen - 14 jul 11 kl. 13:24

Victoriadagen störs av ösregn

Förberedelserna för Victoriadagen störst just nu av ett ettrigt regn. Arrangörerna jobbar frenetiskt med att hålla stolarna torra till ett väntat publikrekord - och till kungafamiljen. - Det är jobbigt.

Expressen - 24 jun 13 kl. 16:28

Prinsessan Madeleine besöker Victoriadagen

Prinsessan Madeleine åker raka vägen från smekmånaden - till Öland. Expressen.se kan avslöja att hon har bestämt sig för att vara med på kronprinsessan Victorias tv-sända födelsedag.

ÖstersundsPosten - 26 jul 13 kl. 12:00

Victoriadagen blev Kay Wieståls skötebarn

Förra veckan berättade vi om Victoriadagen och Johan Olsson som Victoriastipendiat. Mannen bakom den stora dagen och stipendiet är Kay Wiestål. För många här i länet är det ett väl­bekant namn, men för den yngre generationen inte lika bekant.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Strid om Corazza Bildt inom Moderaterna

Moderaternas EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt tänker kämpa till slutet för att få en plats på partiets lista till EU-parlamentsvalet i maj nästa år. Och hon har stöd av sin man, före detta stats- och utrikesministern Carl Bildt som talar om ”Moskavafasoner”. På fredag avgörs frågan..

SVT - 1 timme sedan

SVT avslöjar: Riksdagsledamot gick in i styrelser med ekobrottsdömda

Han satt i finansutskottet i riksdagen för Moderaterna. Samtidigt gick han in i flera bolagsstyrelser med personer dömda för ekobrott. Uppdragen anmäldes inte, trots lagkrav, till riksdagens förteckning över bisysslor.

SVT - 1 timme sedan

Experternas hårda omdöme: ”Blir en nyttig idiot”

Dåvarande riksdagsledamoten Jörgen Andersson kan ha lånat sitt namn till rena bedrägerier. Det menar två experter som hjälpt SVT att granska de bolag som Andersson gått in i under sin tid i finansutskottet..

SVT - 2 timmar sedan

Isabel lider av PMDS: ”Har haft det i femton år”

Sedan Isabel Lindström var ung har hon lidit av PMDS – den mycket grövre varianten av PMS. Symptomen är flera, och kan liknas vid att ha en allvarlig depression, ibland flera veckor i månaden..

SVT - 2 timmar sedan

Många lider i tysthet av svår PMS: ”Ett allvarligt handikapp”

Nedstämd, orolig och irriterad? Många lider av PMS, och den svårare formen PMDS, utan få hjälp. – För 3 till 8 procent är det här ett allvarligt handikapp och inget man kan ”rycka upp sig” ifrån, säger överläkaren och professorn Torbjörn Bäckström..

SVT - 13 timmar sedan

Björklund: Utesluter inte helt en M+KD-regering

Liberalernas partiledare Jan Björklund säger att han kan släppa fram en regering med Moderaterna och Kristdemokraterna, om det är det enda tänkbara alternativet. – Då måste vi ju kalla in partirådet och ställa frågan om man ska släppa fram dem ändå, men det vill jag undvika säger han i SVT:s Aktuellt..

SVT - 16 timmar sedan

Skärpt lagstiftning om barnäktenskap

Ett förslag om att inte erkänna utländska barnäktenskap går på onsdag igenom riksdagen. Det nya lagförslaget presenterades i maj av migrationsminister Helene Fritzon (S), och innebär att barnäktenskap underkänns oavsett om personerna haft en koppling till Sverige när de gift sig eller inte..

SVT - 16 timmar sedan

Efter kritiken – rekordmånga anmälningar mot Postnord

Paket som försenas, skickas fel eller inte kommer fram alls. Kritiken mot Postnord har varit massiv och nu förbereder sig det krisande bolaget inför årets mest intensiva period. Hittills i år har det kommit in 350 anmälningar till Konsumentverket – mer än en fyrdubbling jämfört med hela förra året.

SVT - 16 timmar sedan

Så ska Postnord undvika förra årets paketkaos inför julen

Kunderna kokade av vrede under paketkaoset vid Black Friday och julhandeln förra året. I år räknar Postnord med en ännu större anstormning av paket och har rustat sig med fler ombud. – Hela branschen är på tårna, säger bolagets Sverige-vd Annemarie Gardshol..

SVT - 19 timmar sedan

Influensavaccinet slut hos leverantör – kan vara brist i hela landet

Rapporter börjar dyka upp om att det är brist på årets influensavaccin hos flera landsting. Landstingen har missbedömt efterfrågan, och tillverkarna har knappt något vaccin kvar att leverera, säger Läkemedelsverket. – Det är allvarligt, framför allt för riskgruppen, säger Charlotta Bergquist, vaccinkordinator på Läkemedelsverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.