SVT > Inrikes

Tuesday, 19 February, 03:22

SVT - 14 jul 18 kl. 12:20

Prinsessfest när Victoriadagen jubilerarI dag den 14 juli fyller kronprinsessan Victoria 41 år. Uppvaktningen och grattandet hålls traditionsenligt vid Sollidens slott på Öland. Festen förflyttar sig sedan till Borgholms IP med hyllningskonsert och utdelningen av det 40:e Victoriastipendiet som sänds i SVT1..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Victoriadagen, Victoria, Sollidens, Öland, Borgholms IP, Victoriastipendiet, SVT1

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prinsessfestnär , Victoriadagen, jubilerar
Nyheter 24 - 13 jul 12 kl. 15:42

Ninjamannen spårlöst försvunnen inför Victoriadagen


Den man som förföljer kronprinsessan Victoria har inte setts på flera veckor. Ninjamannen ligger minst sagt lågt inför Victoriadagen. BORGHOLM.

Barometern - 14 mar 14 kl. 13:48

Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen - för första gången

Trots att hon har bott på Öland länge blir det i år första gången Lill Lindfors uppträder på Victoriadagen i Borgholm. Även Måns Zelmerlöw är klar för prinsessfesten. För 36:e gången ska kronprinsessan Victoria firas i Borgholm på sin födelsedag, den 14 juli.

BT - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Kristianstadsbladet - 14 jul 14 kl. 08:19

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor.
För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Barometern - 14 jul 14 kl. 14:26

Sofia debutant på Victoriadagen

I dag fyller Sveriges nästkommande regent, kronprinsessan Victoria, 37 år. På Öland, där hon firar sin födelsedag, har förberedelserna pågått i veckor. För första gången kommer alla kungabarnen att ha sina respektive med sig på det traditionsenliga firandet på Öland.

Expressen - 24 feb 17 kl. 13:06

Marcus och Martinus klara för Victoriadagen

Prinsessan Victorias födelsedag firas varje år med Victoriadagen på Öland, med många stora artister som underhållning. Nu står det klart att norska popduon, tvillingarna Marcus och Martinus, ska uppträda på Victoriadagen..

Expressen - 15 apr 18 kl. 11:55

Så hyllas kronprinsessan på Victoriadagen

Jessica Andersson, Peter Jöback och Alexander Rybak är några av artister som på Victoriadagen kliver upp på scen för att hylla kronprinsessan Victoria.Men i år är det inte bara kronprinsessan som ska hyllas.Victoriadagen fyller i år 40 år.

Expressen - 14 jul 11 kl. 13:24

Victoriadagen störs av ösregn

Förberedelserna för Victoriadagen störst just nu av ett ettrigt regn. Arrangörerna jobbar frenetiskt med att hålla stolarna torra till ett väntat publikrekord - och till kungafamiljen. - Det är jobbigt.

Expressen - 24 jun 13 kl. 16:28

Prinsessan Madeleine besöker Victoriadagen

Prinsessan Madeleine åker raka vägen från smekmånaden - till Öland. Expressen.se kan avslöja att hon har bestämt sig för att vara med på kronprinsessan Victorias tv-sända födelsedag.

ÖstersundsPosten - 26 jul 13 kl. 12:00

Victoriadagen blev Kay Wieståls skötebarn

Förra veckan berättade vi om Victoriadagen och Johan Olsson som Victoriastipendiat. Mannen bakom den stora dagen och stipendiet är Kay Wiestål. För många här i länet är det ett väl­bekant namn, men för den yngre generationen inte lika bekant.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Chefläkare: Ska ta ställning till hur vi hanterar avtalet efter 1177-

Chefläkare för region Stockholm, Johan Bratt, kan i nuläget inte svara på om man kommer fortsätta samarbetet med företaget Medhelp, underleverantören som nu står i centrum för avslöjandet om att miljontals samtal till Vårdguiden 1177 legat öppet på internet. – Vårdgivaren måste anmäla det här till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, säger Bratt i SVT:s Aktuellt..

SVT - 6 timmar sedan

Socialministern om inspelade vårdsamtalen: ”Fullständigt oacceptabelt”

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är ”allvarliga och uppseendeväckande”. .

SVT - 6 timmar sedan

Ny tvåstjärnig svensk krog i Michelin-guiden

Danmark går om Sverige efter måndagens utdelning av Michelinstjärnor i Århus. Men vi fick en ny tvåstjärnig svensk krog i Stockholmsrestaurangen Gastrologi. Sverige har även fortfarande en restaurang som lever upp till tre Michelinstjärnor, då krogen Frantzén fick behålla sina från förra året..

SVT - 8 timmar sedan

Kristersson om att återupprätta Alliansen: “Klart det inte går”

Ulf Kristersson (M) ser inte hur Alliansen ska återuppstå inom den närmsta framtiden. Det berättar M-ledaren när turen kom till honom att möta SVT Nyheters mångårige politikreporter Mats Knutson i intervjuserien Mats möter..

SVT - 8 timmar sedan

Trots haveriet: Ny beslutsrobot lanseras av Arbetsförmedlingen

Samma dag som SVT Nyheter avslöjade att en robot på Arbetsförmedlingen kan ha fattat 70 000 felaktiga beslut lanserade myndigheten en ny robot. Istället för aktivitetsstöd ska den ta beslut om nystartsjobb. Men den snabba automatiseringen får kritik av forskare..

SVT - 8 timmar sedan

Rädda barnen blev miljoninvesterare i Lundin Petroleum

Ett ovanligt stort arv donerat till Rädda barnens riksförbund innebär att de för tillfället äger aktier värda 3,5 miljoner kronor i företaget Lundin Petroleum. Ett företag som står under utredning för brott mot folkrätten. – Vi kommer att avyttra aktierna inom en till två veckor, säger Freddie Hellström, ekonomichef på Rädda barnen..

SVT - 9 timmar sedan

Åklagaren och Säpo oeniga om Sveriges Kina-ambassadören: Utreds för mildare brott

Sveriges Kina-ambassadör Anna Lindstedt riskerar två års fängelse om hon fälls för sitt agerande vid det hemliga mötet om fängslade Gui Minhai. SVT Nyheter kan nu avslöja att åklagaren beslutat om en mildare brottsrubricering än vad Säpo föreslagit i sin utredning. – Det anses ändå som ett mycket allvarligt brott, säger Iain Cameron, professor i internationell rätt vid Uppsala universitet..

SVT - 10 timmar sedan

Säkerhetsexperten om inspelade vårdsamtalen: Det ska inte kunna hända

Computer Swedens granskning visar hur miljontals timmar med känsliga samtal till Vårdguiden har legat helt öppet på internet. En som inte är förvånad är säkerhetsexperten David Jacoby. – Har man den här typen av känslig information ska man inte lagra det på internet, den ska ligga internt, säger han..

SVT - 10 timmar sedan

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar?

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar? Tio deltagare anländer till två olika hus för vad de tror är ett härligt semesteräventyr. Plötsligt går elen.

SVT - 13 timmar sedan

2,7 miljoner inspelade samtal till 1177 Vårdguiden helt oskyddade på internet

Ett avslöjande på Computer Sweden avslöjar att alla telefonsamtal som ringts till 1177 sedan 2013 och som tagits emot av vårdentreprenören Medicall har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.