DN > Inrikes

Saturday, 22 September, 23:21

DN - 14 jul 18 kl. 11:17

Fallet om morddömd rymling överlämnat till StockholmDen morddömde 25-åringen som flydde från Kriminalvårdens transport i Laxå är fortfarande försvunnen. Nu är fallet överlämnat till Stockholmspolisen. – Han kan vara var som helst i hela världen, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Kriminalvårdens, Laxå, Stockholmspolisen, Eva Nilsson

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falletom , morddömd, rymling, överlämnattill , Stockholm
DN - 15 dec 16 kl. 14:24

Maria Arnholm (L) välkomnar att fallet Selimovic tagit ett steg framåt mot en lösning

Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm välkomnar att saken tagit ett steg framåt mot en lösning. Fallet är sedan tidigare överlämnat till partiets interna etikkommitté, men de har inväntat ett lagakraftvunnet beslut..

Kristianstadsbladet - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död


En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown.Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 14 kl. 08:27

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown. Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne..

SVT - 27 jul 14 kl. 08:27

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown..

BT - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown. Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne.

SvD - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown..

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 09:14

Dömd mördare släpptes fri


En bulgarisk man som dömts till 18 års fängelse för mord i Sverige skulle lämnas över till bulgariska myndigheter för att avtjäna sitt straff i hemlandet. Men någonting gick snett vid överlämnandet och den morddömde mannen släpptes fri i Bulgarien, uppger svt.se.

BT - 21 apr 14 kl. 09:14

Dömd mördare släpptes fri

En bulgarisk man som dömts till 18 års fängelse för mord i Sverige skulle lämnas över till bulgariska myndigheter för att avtjäna sitt straff i hemlandet. Men någonting gick snett vid överlämnandet och den morddömde mannen släpptes fri i Bulgarien, uppger svt.se.

Skånskan - 02 sep 18 kl. 09:09

Uppgifter om misstänkt trippelmord

Sverige Tre personer ska ha hittats döda i en lägenhet och en person ha överlämnat sig till polisen, enligt uppgifter till Aftonbladet.De tre döda ska ha hittats i en lägenhet i Göteborg. Polisens presstalesman säger till tidningen att han inte kan säga så mycket om fallet mer än att det rör sig om misstänkt mord och att tekniker är beställda till platsen.

BT - 21 okt 13 kl. 11:27

Tips om flicka från hela världen

Tips om den blonda flickan Maria som polisen hittat i ett romskt läger i Grekland i förra veckan väller nu in. Fallet engagerar och väcker hopp hos mängder av människor vars barn försvunnit. ?

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Hängde ut tonåring på Facebook – kvinna dömd

En kvinna från Södermanland hängde ut en tonåring på Facebook som en sexbrottsling och drogmissbrukare. Nu har hon dömts för förtal, rapporterar SVT Nyheter Sörmland..

DN - 3 timmar sedan

Frisören som kämpar mot fri parkering utanför sin salong

Hur svårt kan det vara att byta ut en parkeringsskylt? Det undrar Ahmad Abdulwahid som under ett drygt års tid väntat på att en utlovad skylt, där begränsad p-tid anges, ska avlösa den skylt som tillåter helt fri parkering utanför hans frisersalong i Tierp..

DN - 5 timmar sedan

Bestånd av siklöja på kritisk nivå

I Bottenviken har beståndet av fisken siklöja minskat de senaste två åren. Nu ligger beståndet på en kritisk låg nivå. Forskare föreslår därför en omfattande begräsning i fisket, rapporterar P4 Norrbotten..

DN - 6 timmar sedan

Jägare misstänks för jaktbrott – ska ha skjutit ko

En jägare uppges på lördagen ha skadeskjutit en ko på en plats nära Vanstad, nordost om småländska Vimmerby. Djurets ägare kunde konstatera att kon, en kviga, var så illa skadad att avlivning var enda lösningen..

DN - 14 timmar sedan

Industribrand i Gnesta – allmänheten varnas

Det brinner i en industrilokal i sörmländska Gnesta och rökutvecklingen är kraftig. Ett VMA, viktigt meddelande till allmänheten, är utfärdat och alla i området uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation, rapporterar P4 Sörmland..

DN - Igår: 16:58

Man ihjälkörd på Polenfärja

En man omkom ombord på Polenfärjan Stena Spirits, när färjan var på väg att tömmas på fordon i Gdynia i Polen, rapporterar Blekinge Läns Tidning..

DN - Igår: 15:54

Studio DN: Miljarder i svarta pengar tvättades i Danske Bank

Sveriges femte största bank i penningtvättskandal, talmansval och historien om hur Trump försöker tillsätta en domare i högsta domstolen. .

DN - I förrgår: 22:20

Skolelev drabbad av tuberkulos

En elev på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn har drabbats av tuberkulos, skriver  Barometern. Eleven har nu isolerats på infektionskliniken i Kalmar..

DN - I förrgår: 13:53

Gotland strömlöst – igen

Hela Gotland är åter strömlöst, skriver Gotlands Energi på sin hemsida..

DN - 19 sep 18 kl. 18:17

Två personer skjutna i Örebro

Två män har skjutits i Örebro, uppger polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.