DN > Inrikes

Wednesday, 14 November, 08:32

DN - 14 jul 18 kl. 11:17

Fallet om morddömd rymling överlämnat till StockholmDen morddömde 25-åringen som flydde från Kriminalvårdens transport i Laxå är fortfarande försvunnen. Nu är fallet överlämnat till Stockholmspolisen. – Han kan vara var som helst i hela världen, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Kriminalvårdens, Laxå, Stockholmspolisen, Eva Nilsson

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falletom , morddömd, rymling, överlämnattill , Stockholm
DN - 15 dec 16 kl. 14:24

Maria Arnholm (L) välkomnar att fallet Selimovic tagit ett steg framåt mot en lösning

Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm välkomnar att saken tagit ett steg framåt mot en lösning. Fallet är sedan tidigare överlämnat till partiets interna etikkommitté, men de har inväntat ett lagakraftvunnet beslut..

Kristianstadsbladet - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död


En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown.Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 14 kl. 08:27

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown. Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne..

SVT - 27 jul 14 kl. 08:27

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown..

BT - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown. Familjemedlemmar fritog kvinnan från sjukhuset i torsdags, vilket fick myndigheter att gå ut i radio och vädja om hjälp att hitta henne.

SvD - 27 jul 14 kl. 08:24

Ebola-smittad rymling död

En ebolasmittad kvinna som varit på rymmen från ett sjukhus i Sierra Leone har dött efter att först ha överlämnat sig frivilligt, uppger sjukvårdskällor för BBC. Det är det första bekräftade fallet av ebola i huvudstaden Freetown..

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 09:14

Dömd mördare släpptes fri


En bulgarisk man som dömts till 18 års fängelse för mord i Sverige skulle lämnas över till bulgariska myndigheter för att avtjäna sitt straff i hemlandet. Men någonting gick snett vid överlämnandet och den morddömde mannen släpptes fri i Bulgarien, uppger svt.se.

BT - 21 apr 14 kl. 09:14

Dömd mördare släpptes fri

En bulgarisk man som dömts till 18 års fängelse för mord i Sverige skulle lämnas över till bulgariska myndigheter för att avtjäna sitt straff i hemlandet. Men någonting gick snett vid överlämnandet och den morddömde mannen släpptes fri i Bulgarien, uppger svt.se.

Skånskan - 02 sep 18 kl. 09:09

Uppgifter om misstänkt trippelmord

Sverige Tre personer ska ha hittats döda i en lägenhet och en person ha överlämnat sig till polisen, enligt uppgifter till Aftonbladet.De tre döda ska ha hittats i en lägenhet i Göteborg. Polisens presstalesman säger till tidningen att han inte kan säga så mycket om fallet mer än att det rör sig om misstänkt mord och att tekniker är beställda till platsen.

BT - 21 okt 13 kl. 11:27

Tips om flicka från hela världen

Tips om den blonda flickan Maria som polisen hittat i ett romskt läger i Grekland i förra veckan väller nu in. Fallet engagerar och väcker hopp hos mängder av människor vars barn försvunnit. ?

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 18:51

Antibiotikaanvändningen minskar i Sverige

Antibiotikaresistenta bakterier fortsätter att öka världen över. Förskrivningen av antibiotika minskar i Sverige, särskilt för barnen. Men hotet kvarstår.

DN - Igår: 15:11

Pengarna som samlades in till försvunne 12-åringen har betalats tillbaka

De omkring 250.000 kronor som samlades in på Facebook till sökandet efter den försvunne 12-åringen i Falkenberg – och som sedan lett till ett infekterat bråk – har betalats tillbaka till insamlingskontot. Det uppger kvinnan som polisanmäldes för bedrägeri, och som i sin tur anmält en man för bland annat förtal..

DN - Igår: 14:37

Nazister åtalas för misshandel i Almedalen

Två män med kopplingar till den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen åtalas för brott begångna under Almedalsveckan på Gotland i somras..

DN - Igår: 10:13

Prisbelönte kolumnisten Andrev Walden till DN

Journalisten och krönikören Andrev Walden lämnar Aftonbladet och blir ny medarbetare i Dagens Nyheter..

DN - Igår: 08:54

Ny studie: Fler i organiserad brottslighet än forskarna trott

En unik ny kartläggning som SVT Nyheter tagit del av visar att antalet individer i olika former av organiserad brottslighet och extremism i Sverige är större än vad forskarna räknat med, drygt 15.000. De tycks också vara bättre organiserade än man trott..

DN - I förrgår: 21:23

Polisen i internationell insats mot människohandel

Svensk polis har deltagit i en stor internationell insats för att hitta offer för människohandel och prostitution. Ett 30-tal misstänks för sexköp. – Vi har sett nätverk och ofta är det en hallick i bakgrunden, säger Per Englund, kriminalinspektör på polisens nationella operativa avdelning.

DN - I förrgår: 20:23

Pappan: Hjälp mig minnas min älskade son

I fredags kom beskedet från polisen att de med största sannolikhet har hittat den försvunne 12-årige pojken i Falkenberg död.  Nu berättar pojkens pappa om sin sorg i ett känslomässigt inlägg på Facebook. ”Jag har gått sönder och kommer aldrig bli hel igen”, skriver han..

DN - I förrgår: 15:54

Man hittad död efter fest i Lindesberg

En man i 50-årsåldern har hittats död utanför ett hus i Lindesberg.  Enligt polisen råder det oklara omständigheter kring dödsfallet. .

DN - 10 nov 18 kl. 17:20

”Hela orten blir berörd”

Falkenberg är i sorg efter beskedet att det med största sannolikhet är den försvunna tolvåringen som hittades död vid en kraftstation på fredagen.  När Falkenberg FF och Gais möttes på lördagseftermiddagen inleddes matchen med en tyst minut för pojken. – Våra tankar går till pojkens familj och anhöriga, sade lagkapten Tibor Joza innan det blev helt tyst inne på arenan..

DN - 10 nov 18 kl. 12:08

Kommunen aktiverar krisplan för att möta sorgen i Falkenberg

Falkenbergs kommun har satt in extra resurser för att möta sorgen hos invånarna efter beskedet att det med största sannolikhet är den tolvåriga pojken som hittades död i Ätran. Polisen misstänker inget brott bakom försvinnandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.